FLBITS & BYTS NV

Particuliere bedrijvenLegale diensten • FLBITS & BYTS NV
Private companiesLegal Services • FLBITS & BYTS NV

Contactgegevens FLBITS & BYTS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBITS & BYTS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBITS & BYTS NV

Regio (region): Hasselt, België

Adres (address): Herkenrodesingel 99 3500 Hasselt - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-11-22-22-15 32-11-22-22-15

Fax (fax): 32-11-24-17-53 32-11-24-17-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBITS & BYTS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBITS & BYTS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBITS & BYTS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBITS & BYTS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBITS & BYTS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBITS & BYTS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBITS & BYTS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBITS & BYTS NV
Products information FLBITS & BYTS NV

BTW identificatienummer (tax): BE03452423095
Ondernemingsnummer: 9176025390
Hoofdstad (capital): 427,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 175,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in FLBITS & BYTS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Computers, home

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBITS & BYTS NV
(Get full report from official database of BE for FLBITS & BYTS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBITS & BYTS NV
Addition kinds of activities for FLBITS & BYTS NV

20610101. Verduidelijke rietsuiker | Clarified cane sugar
20770303. Tallow rendering, oneetbaar | Tallow rendering, inedible
25150200. Meubelsveren | Furniture springs
38120111. Vluchtrecorders | Flight recorders
59469900. Camera- en fotografische voorraadwinkels, nec | Camera and photographic supply stores, nec
72150000. Muntwasserijen en schoonmaak | Coin-operated laundries and cleaning

Werken bij FLBITS & BYTS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBITS & BYTS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBITS & BYTS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBITS & BYTS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Credit Collector - Drogenbos (DROGENBOS)

    Regio: DROGENBOS

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Credit Collector (m/v) voor een bedrijf actief in de automobielsector in Drogenbos. Het bedrijf is gevestigd in Drogenbos. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Credit Collector zijn: * Je beheert een eigen klantenportefeuille (creatie en opvolging); * Je screent klanten (openstaande rekeningen) en verwerkt kredietlimieten; * Je contacteert jouw klanten en zorgt voor een constructieve oplossing; * Je zorgt voor de administratieve opvolging van de dossiers; * Je rapporteert wekelijks over de stand van zaken in verband met openstaande rekeningen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Klantenadviseurs Permanentieploeg (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ASAP MECHELEN CALL & CUSTOMER SERV.

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ga aan de slag als klantenadviseur voor Eandis/Fluvius en Farys! Voor de permanentieploeg van de defectenlijnen zijn ze op zoek naar een klantvriendelijke operator. Je zal in overeenstemming met de te volgen procedures op zoek gaan naar de oplossing die past bij de klant en dit binnen de voorziene tijd. Verder sta je in voor het vervullen van verschillende administratieve taken en zal je de SPOC (Single Point of Contact) werking vezorgen.

  • Grondwerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar grondwerkers! Je taken: klinkers en boorstenen leggen rioleringen Je komt terecht in een groeiend, stabiel bedrijf die investeert in hun werknemers.

  • Monteur serviceafdeling (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een monteur voor de serviceafdeling. Je takenpakket bestaat uit: - Verantwoordelijk voor het repareren van trailers die de klanten aan onze werkplaats toevertrouwen - Uitvoeren van eenvoudige als meer complexe taken - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt oplossen - Je rapporteert aan de teamleader Service. - Je geeft geen leiding.

  • Meestergast - Technische dienst (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bent u iemand met technische kennis en die zijn team kan motiveren en coachen ? Dan is deze functie voor u! - Organiseren, coördineren, controleren en sturen van werkzaamheden bij een 15 tal arbeiders op de technische afdeling. - U zorgt ervoor dat de arbeiders in het magazijn, het atelier en buiten, collegiaal, efficiënt en veilig werken - U waakt over de procedures en regelgevingen inzake milieu, veiligheid en ISO - U tekent werfinstallaties uit, zorgt voor de vergunningen - U organiseert het transport, verrekent afval en schade en volgt het onderhoud van de machines op - U registreert keuringen en schrijft werkinstructies - U rapporteert aan de coördinatoren van de materieeldienst - U werkt mee aan projecten i.v.m KVGM - U werkt in een bouwholding en bent bereid binnen de richtlijnen te werken - U lost problemen op en bent de verantwoordelijke voor het eindresultaat

  • Lasser (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Deinze Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf die betonnen prefab-elementen en produceert, zijn wij op zoek naar een lasser die zal werken in Oudenaarde. Je zal aan de hand van een technische tekening voor het lassen van de korven.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin in Oostrozebeke (OOSTROZEBEKE)

    Regio: OOSTROZEBEKE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder zijn/haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht in een aangename werkomgeving, waar je met respect behandeld wordt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Jobstudent Action Merchtem- weekdagen (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • Chauffeur/fietser Bpost Knokke (jobstudent) (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

    Type: Studentenjob

    Bpost Knokke zoekt jobstudenten die doorheen het jaar regelmatig beschikbaar zijn op een vaste dag Momenteel zoeken wij studenten op volgende dagen : -Op dinsdag : Uitreiking met de fiets, starten om 07.00 uur -Op Woensdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 06.45u -Op Woensdag : Uitreiking met fiets en wagen, starten om 07.00u Je wordt tewerkgesteld met de wagen en fiets om kranten, brieven en pakjes te leveren in en rond Knokke. Een rijbewijs B hebben is dus verplicht voor de vacature met de wagen. We zoeken 1 jobstudent per dag die wekelijks (of zoveel mogelijk) kan werken. Dus op dinsdag of woensdag.

  • jobstudent verzorging (weekend en/of verlofperiodes) (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: ARK VAN NOE

    Type: Studentenjob

    Voor het woonzorgcentrum Ark van Noé zijn we op zoek naar jobstudenten zorgkundige/verpleegkundige (weekendwerk en/of vakantieperiodes). Je helpt bij de zorg van onze bewoners en ondersteunt hen bij het uitvoeren van activiteiten van het dagelijks leven. Je hebt gevarieërde taken zoals: meehelpen bij het ochtendtoilet, uitdelen en hulp bieden tijdens de maaltijden, bewoners hulp bieden tijdens toiletsituatie, bewoners begeleiden van leefruimte naar eetzaal, afwas en je werkt mee een aangename leefomgeving. We streven ernaar om de levenskwaliteit van onze bewoners maximaal te bevorderen. Respect voor autonomie, de waardigheid en het algemeen welbevinden van de bewoner is erg belangrijk.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op vrijdag (ook studenten) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde Receptionist(e)/Telefonist(e) om op vrijdag aan de slag te gaan bij onze klant in Heverlee. Jouw takenpakket bestaat daarbij uit volgende verantwoordelijkheden: Je bent het visitekaartje van een toonaangevend bedrijf. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van de bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en de nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende departementen van de organisatie.

  • Monteur (HVAC) (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: MAINTENANCE COMPANY VANHEE

    Type: Vaste Job

    Als monteur HVAC ga je alleen de baan op om bij klanten verwarming, ventilatie en airco installaties te monteren. Het gaat steeds om korte opdrachten, grote werven komen dus niet aan bod. De opdrachten gaan niet bij particulieren door, maar wel bij scholen, hotels, bedrijven, banken, sportpaleis, Capitole, etc. Je zal dagelijks zelfstandig volgende taken op jou nemen: installaties opbouwen, ketels vervangen, laswerken, aanpassen installaties, pompen vervangen, luchtkanalen plaatsen, ...

Zoek naar antwoorden van FLBITS & BYTS NV in sociale netwerken
Look for responds of FLBITS & BYTS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBITS & BYTS NV. Laat een reactie achter voor FLBITS & BYTS NV. FLBITS & BYTS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBITS & BYTS NV. Leave a respond for FLBITS & BYTS NV. FLBITS & BYTS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBITS & BYTS NV op de google maps. Adres en contacten FLBITS & BYTS NV
Location of FLBITS & BYTS NV on the google maps. Address and contacts of FLBITS & BYTS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBITS & BYTS NV FLBITS & BYTS NV: VINIREGI TASTE & CARRY | G. FLAMAND | PAUL DELEEBEECK | JOSEPH ERNST | DE POST

Other related companies as FLBITS & BYTS NV: VINIREGI TASTE & CARRY | G. FLAMAND | PAUL DELEEBEECK | JOSEPH ERNST | DE POST

FLBITS & BYTS NV is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio Hasselt, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBITS & BYTS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03452423095. Het bedrijf FLBITS & BYTS NV bevindt zich op het adres: Herkenrodesingel 99 3500 Hasselt - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 427,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 175,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Computers, home. Producten gemaakt in FLBITS & BYTS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBITS & BYTS NV is Legale diensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBITS & BYTS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBITS & BYTS NV, openstaande posities, locatie van FLBITS & BYTS NV op de kaart.

FLBITS & BYTS NV is a company, that was registered 1986 in Hasselt region, Belgium. Full name of company is FLBITS & BYTS NV, company assigned to the tax number BE03452423095. The company FLBITS & BYTS NV is located at the address: Herkenrodesingel 99 3500 Hasselt - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 427,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 175,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Computers, home. Products created in FLBITS & BYTS NV were not found.
The main activity of FLBITS & BYTS NV is Legal Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBITS & BYTS NV is not available. You also can look at reviews of FLBITS & BYTS NV, open positions, location of FLBITS & BYTS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBITS & BYTS NV, Hasselt: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBITS & BYTS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBITS & BYTS NV, Hasselt: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBITS & BYTS NV, employees, financial statistics.