SEGHERS

Contactgegevens SEGHERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SEGHERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SEGHERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-AMANDSSTRAAT 44; 1853; GRIMBERGEN, België

Telefoon (phone): 22671107 (+32-22671107) 22671107 (+32-22671107)

Fax (fax): +32 (51) 981-30-11 +32 (51) 981-30-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SEGHERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SEGHERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SEGHERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SEGHERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SEGHERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SEGHERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SEGHERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SEGHERS
Products information SEGHERS

BTW identificatienummer (tax): BE04857574462
Ondernemingsnummer: 4002563476
Hoofdstad (capital): 673,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 724,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Activités: Nettoyage à Sec.

Product categorie (product category): Blanchisseries and teintureries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SEGHERS
(Get full report from official database of BE for SEGHERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SEGHERS
Addition kinds of activities for SEGHERS

2833. Medicinals en botanicals | Medicinals and botanicals
672699. Investeringskantoren, nec, nec | Investment offices, nec, nec
28229908. Neopreen, chloropreen | Neoprene, chloroprene
30889901. Badkamerinrichtingen, kunststoffen | Bathroom fixtures, plastics
32910205. Tripoli | Tripoli
36489904. Verlichtingsarmaturen, behalve elektrische: residentieel | Lighting fixtures, except electric: residential
39520211. Frames voor kunstenaars doeken | Frames for artists' canvases

Werken bij SEGHERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SEGHERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SEGHERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SEGHERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator VPK vaste nacht (OUDEGEM)

    Regio: OUDEGEM

    Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze grote klant VPK te Oudegem, zijn we op zoek naar een operator voor de vaste nachtploeg te versterken. Qua jobomschrijving: Het opstarten en bewaken van het volledige productieproces van de machine: een afwerkingmachine produceert meestal verschillende producten per ploeg. Ieder product vereist een wissel van stempels, stansen, inkt en karton. Het instellen van de machine en het treffen van alle nodige voorbereidingen. Het mee instaan voor een goede technische en veilige werking van de machine. Het geven van vaktechnische aanwijzingen en instructies aan ondersteunende medewerkers. Het overleggen met verantwoordelijken productie, stempels/stansen/inkt, technische dienst, planning en distributie.

  • Technieker CV (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een onderhouds- en installatiebedrijf in Aartselaar zijn wij op zoek naar een service technieker verwarming. Jouw takenpakken is voornamelijk het verhelpen van storingen op verwarmingsinstallaties en het uitvoeren van reparaties op verwarmingsinstallaties.

  • Operator – Test Bench operations (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Start People Lommel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Tot je taken behoren: - Als operator werk je binnen onze R&D afdeling Validatie – Test bench operations die instaat voor het valideren van projecten op de teststanden. - Je hebt een goed mechanisch inzicht en bezit een basis aan computervaardigheid. - Je assisteert de test bench engineers en staat in voor de bediening van de teststanden en de praktische realisaties van het monteren en demonteren van onze tandwielkasten op de teststanden. - Je bent nauw betrokken bij verbeteringen en wijzigingen aanbrengen in de test projecten, een echte teamspeler die efficiënt en doelgericht met een oog voor veiligheid, kan samenwerken om tot de juiste oplossingen te komen.

  • Polyvalent betonarbeider (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf met specialisatie in de betonsector zoeken wij op heden een polyvalente betonarbeider. Als betonhersteller sta je in als polyvalente man, tot jouw takenpakket behoren het: maken van bekistingen (zowel traditionele als systeembekistingen), gieten van epoxyvloeren, ..

  • Machineoperator Persafdeling (M/V) (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Bedienen van zes persmachines • Ombouwen en instellen van de verschillende machines • Kwaliteitscontrole • Intensieve opleiding door ervaren operator

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kleine-Spouwen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KLEINE-SPOUWEN)

    Regio: KLEINE-SPOUWEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Liftmonteur met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als liftmonteur ben je verantwoordelijk voor de installatie van onze nieuwe huisliften, liften en platformen. De installatie wordt uitgevoerd volgens onze kwalitatieve werkmethode en afwerkingsregels binnen Verolift. Je werkt steeds samen met een assistent monteur en je bent een back-up voor elkaar. Je inspireert elkaar om jullie kennis te vergroten en die met elkaar te delen. Door je ervaring: Ben je in staat om opleiding te geven aan je assistent monteur zodat deze ook kan doorgroeien binnen Verolift. Werk je liften af met zin voor detail, afwerking en hoge kwaliteit. Los je problemen op een zelfstandige manier op. Kwaliteit Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Hierdoor is het belangrijk dat de bestaande procedures gevolgd worden. Je zorgt ervoor dat de liftinstallatie volgens onze hoge kwaliteitseisen worden gemonteerd. Veiligheid Je zorgt voor het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer zowel voor je assistent monteur als derden. Je voert regelmatig controles uit ter opvolging van veilig werken. Algemeen Je werkt nauw samen met de teamleader mechanische montage. Jullie vormen een hecht team en werken jullie nauw samen en deel je kennis met elkaar. Door je aanpak op vlak van montage zorgt jouw functie ervoor dat de betrouwbaarheid van de installatie onberispelijk is.

  • Kelner/barmedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Leopold Hotel

    Type: Vaste Job

    Het Leopold hotel is een viersterren boutique hotel gelegen in het bruisende Antwerpen. Het Leopold hotel is de ideale uitvalsbasis in het hart van de stad, stijlvol en met een uitzonderlijke locatie. Het hotel is gelegen aan het groene stadspark, de diamantwijk, winkelstraten en het centraal station zijn slechts op 5 minuten wandelen van het hotel. Het hotel beschikt over 127 kamers, een ontbijtruimte, een loungebar en verschillende meetingruimtes. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner om ons team te versterken. De voornaamste taken zijn; opdienen van het ontbijt, lunch en diner, afruimen, buffet opzetten en in orde houden, bedienen en serveren van dranken en gerechten, barwerkzaamheden, het proper houden van het restaurant en bar, leeggoed wegbrengen, bereiden van kleine gerechten.

  • Uitzendconsulent Konvert Office Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert HQ

    Type: Vaste Job

    Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Aarsele (AARSELE)

    Regio: AARSELE

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • PROJECTLEIDER RENOVATIE - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als projectleider zal je 1 of meerdere werven leiden en erop toezien dat de werken technisch correct worden uitgevoerd en dit met een gunstig financieel resultaat Je zal je medewerkers en onderaannemers ondersteunen en motiveren Je ziet toe op de veiligheid op de werf en past de voorgeschreven milieurichtlijnen toe Je weet de klantentevredenheid te verzekeren

  • 2* - .NET developer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1676790-inline.html?cid=Partner_VDAB .Net Developer For a client active in the digital sector, I am looking for a .Net developer. As a .Net developer you will be part of a team of 15 developers, who are developing a platform, containing 20+ modules, with the latest technologies. .Net Developer - The project Your daily tasks will involve: Develop in .Net, .Net Core Analyse and configuration of the platform Develop within the team .Net Developer - The profile: To be able to apply, you will have to correspond with the description below: Bachelor's degree or equivalent experience Expert of .Net, .Net Core Experience with MySql, SQL Knowledge of Angular.js, Angular .Net Developer - The mission Details about the mission: Long Term project Location: Antwerp Start date: ASAP You feel this opportunity suits you, feel free to contact me at a.anastasiou(A)progressiverecruitment.com, or by phone 02/203.99.00 I will gladly give you more information about this project. Keywords: IT, .Net developer, Angular.js, Angular, API, Node.js, Postgre SQL

Zoek naar antwoorden van SEGHERS in sociale netwerken
Look for responds of SEGHERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SEGHERS. Laat een reactie achter voor SEGHERS. SEGHERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SEGHERS. Leave a respond for SEGHERS. SEGHERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SEGHERS op de google maps. Adres en contacten SEGHERS
Location of SEGHERS on the google maps. Address and contacts of SEGHERS

Andere gerelateerde bedrijven als come SEGHERS SEGHERS: Schelfaut N | YVES VUYLSTEKE | WILLEM BETZ | TOP SYSTEM | De Keulenaer I

Other related companies as SEGHERS: Schelfaut N | YVES VUYLSTEKE | WILLEM BETZ | TOP SYSTEM | De Keulenaer I

SEGHERS is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SEGHERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04857574462. Het bedrijf SEGHERS bevindt zich op het adres: SINT-AMANDSSTRAAT 44; 1853; GRIMBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 673,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 724,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Blanchisseries and teintureries. Lijst met producten zijn Activités: Nettoyage à Sec..
De hoofdactiviteit van SEGHERS is Olie- en gaswinning, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SEGHERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SEGHERS, openstaande posities, locatie van SEGHERS op de kaart.

SEGHERS is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is SEGHERS, company assigned to the tax number BE04857574462. The company SEGHERS is located at the address: SINT-AMANDSSTRAAT 44; 1853; GRIMBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 673,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 724,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Blanchisseries and teintureries. List of products are Activités: Nettoyage à Sec..
The main activity of SEGHERS is Oil and Gas Extraction, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SEGHERS is not available. You also can look at reviews of SEGHERS, open positions, location of SEGHERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SEGHERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SEGHERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SEGHERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SEGHERS, employees, financial statistics.