BLANCHISSERIE SAINT-ELOI

Contactgegevens BLANCHISSERIE SAINT-ELOI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLANCHISSERIE SAINT-ELOI: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLANCHISSERIE SAINT-ELOI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE SAINT-ELOI 52 E; 4300; WAREMME, België

Telefoon (phone): 19322830 (+32-19322830) 19322830 (+32-19322830)

Fax (fax): +32 (4) 800-42-93 +32 (4) 800-42-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLANCHISSERIE SAINT-ELOI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLANCHISSERIE SAINT-ELOI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLANCHISSERIE SAINT-ELOI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLANCHISSERIE SAINT-ELOI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLANCHISSERIE SAINT-ELOI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLANCHISSERIE SAINT-ELOI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLANCHISSERIE SAINT-ELOI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLANCHISSERIE SAINT-ELOI
Products information BLANCHISSERIE SAINT-ELOI

BTW identificatienummer (tax): BE02321105957
Ondernemingsnummer: 9873931884
Hoofdstad (capital): 782,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 210,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Activités: Nettoyage de Vêtements en Fourrure, Raccommodages, Repassage, Blanchisserie Industrielle, Nettoyage à Sec Industriel, Nettoyage de Vêtements en Cuir, Blanchisserie, Nettoyage à Sec. Services: Service de Luxe, Ramassage & Livraison à Domicile, Service en un Jour, Salon-Lavoir avec Personne Préposée, Service de Nuit.. Activités: Salon-Lavoir.

Product categorie (product category): Blanchisseries and teintureries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLANCHISSERIE SAINT-ELOI
(Get full report from official database of BE for BLANCHISSERIE SAINT-ELOI)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLANCHISSERIE SAINT-ELOI
Addition kinds of activities for BLANCHISSERIE SAINT-ELOI

2092. Verse of bevroren verpakt vis | Fresh or frozen packaged fish
355900. Speciale industriële machines, nec | Special industry machinery, nec
399910. Coin-operated amusement machines | Coin-operated amusement machines
507401. Waterverwarmers en zuiveringsapparatuur | Water heaters and purification equipment
12310101. Voorbereidingsplanten, antraciet | Preparation plants, anthracite
35590104. Bont naaimachines | Fur sewing machines

Werken bij BLANCHISSERIE SAINT-ELOI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLANCHISSERIE SAINT-ELOI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLANCHISSERIE SAINT-ELOI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLANCHISSERIE SAINT-ELOI. Looking for open vacancies in other companies

  • Metaalarbeider (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een KMO regio Brugge zijn wij dringend op zoek naar een metaalarbeider. Dit gaat om een tijdelijke job vanaf begin mei t.e.m. eind juni. Je staat in voor aan elkaar plaatsen van metalen panelen.

  • Lasser (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    voor onze klant zijn wij actief op zoek naar een ervaren lasser.

  • Industrieel elektricien 2 ploegen - Eeklo (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent gespecialiseerd in de installatie, de aansluiting, de herstelling en het onderhoud van elektrische installaties, machines en rolbruggen Je bent in staat om fouten op te sporen in elektrische installaties, machines en rolbruggen In staat om elektrische schema's te lezen en te wijzigen Je hebt een sterk bewustzijn en grote kennis van de veiligheid op de werkplaats Je kunt zowel in team werken als autonoom

  • Metaal: perser hydrauliek - mooie daguren (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Metaalsector Onze klant is marktleider in zijn sector en kijkt uit naar gespecialiseerd arbeider om hun team te versterken. Als je hier aan de slag gaat, kies je voor werkzekerheid, mooie daguren en een job met verantwoordelijkheid. Afwisselende job Je staat in voor het persen van hydraulische slangen. Dit houdt in: persmachine instellen programma selecteren machine bevoorraden kwaliteitscontrole controleformulieren invullen gebruik maken van computer noteren in logboek Jouw uren: Je werkt van 8u42-17u.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vip Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij iemand die houdt van orde en netheid? Dan zijn wij de ideale werkgever voor jou! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen,....) bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, privacy en hygiënische normen van de klant. Je staat er niet alleen voor! De medewerkers van VIP Home Services beantwoorden al je vragen, ondersteunen jou in de administratie en opvolging van dienstencheques. Iedereen mag zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische overtuiging, geaardheid of nationaliteit,.... Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen! Heb je nog geen klanten of wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 20 uur per week. (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Hasselt. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • DRINGEND:Exclusieve Home Manager ( M/V) in Afsnee voor 20u/week (AFSNEE)

    Regio: AFSNEE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve Home Manager. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden, schoonmaken,koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een Home Manager (m/v) voor 20u/week voor een gastgezin wonende in Afsnee.U komt terecht in een gastgezin waar u zal schoonmaken,strijken, naaien en huishoudelijke taken vervullen. Je mag boodschappen doen, koken. Je neemt initiatief, bent stipt, hebt oog voor detail, je wil dit uitgebreid takenpakket uitvoeren, dan ben jij de geschikte Home Manager die we zoeken. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT - Inbound klantendienstmedewerk(st)ers gezocht - regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij iemand die graag mensen helpt, assisteert, ben je luistervaardig, kan je met de computer werken, telefoneer je graag? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken! want voor een firma regio Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Wat wil dit zeggen? Wel, je wordt namelijk op een project geplaatst (voornammelijk de facturatiedienst Proximus) en je contacteer bestaande klanten op. Jij bent het aanspreekpunt voor een bepaald project en presteert naar de voorgelegde targets. Je behandeld de klant als koning en als kers op de taart kom je terecht in een zeer snel groeiend bedrijf met stabiliteit, veel voordelen, leuke werksfeer en toffe collega's!

  • Werkplaatsverantwoordelijke (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: A.A. Lascon bvba

    Type: Vaste Job

    PROFIEL Ben jij een enthousiaste, leergierige metaalbewerker? Kan en wil je verantwoordelijkheid opnemen? Heb je kennis van lassen en planlezen? Dan hebben wij de functie voor jou! Als atelierverantwoordelijke vorm jij de link tussen atelier en ontwerper. Je stuurt het team van ateliermedewerkers aan en je zorgt ervoor dat alles vlot verloopt. Daarnaast wil je zelf ook de handen uit de mouwen steken om mee te werken in het atelier. VEREISTE KWALIFICATIES Je kan (TIG-)lassen en planlezen. Je hebt ervaring in het metaal maar wil wat meer verantwoordelijkheid opnemen. Je hebt een goeie attitude en wil graag een combinatie van leidinggeven en meewerken. JOBGERELATEERDE COMPETENTIES - De conformiteit van het laswerk, de constructies en de assemblages controleren - De materialen en de laswijzen bepalen op basis van instructies, technische documenten, plannen, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - De verbindingen voorbereiden en de stukken, platen, buizen of profielen onderling of op een drager positioneren - Fouten evalueren en de nodige hernemingen of afwerkingsbewerkingen uitvoeren (lasnaden, afzettingen, oppervlaktestaat, ...) - Het materieel controleren en de lasparameters (intensiteit, debiet, ...) regelen volgens het materiaal en de uit te voeren lasverbindingen - Verschillende elementen onderling of op een drager assembleren en lassen - Wijzigingen voorstellen en mee de werkwijze voor het lassen bepalen

  • Vrachtwagenbestuurder CE (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Proios Maritime n.v.

    Type: Vaste Job

    Proios Maritime NV is werkzaam in de maritieme sector; als scheepsbevoorrader zijn wij gevestigd te 2070 Zwijndrecht, Westpoort 51-59. Momenteel zijn wij op zoek naar een gedreven vrachtwagenbestuurder CE die ons team kan komen vervoegen. Wij zijn actief in België, Frankrijk, Nederland, ...

  • Gepassioneerde veiligheidscoördinator brand- en noodplanning! (m/v) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gekend en goed draaiend bedrijf gespecialiseerd in de verwerking van radioactieve afvalstoffen en de ontmanteling van nucleaire installaties, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven veiligheidscoördinator! Je biedt ondersteuning bij de interne noodplanorganisatie en brandpreventie binnen de dienst Veiligheid, Beveiliging en Milieu. Het takenpakket omvat het volgende: – Uitwerken van veiligheidsrichtlijnen – Optimaliseren van de huidige noodplanwerking – Organiseren en coördineren van interne noodplanoefeningen en opleidingen – Voorbereiden en begeleiden van stuurgroepvergaderingen – Opvolgen van nieuwe wet- en regelgeving en het implementeren ervan – Leiden van grote veiligheidsprojecten (bijv. de nucleaire noodplanoefening in 2019) – Ondersteunen van de dienst brandpreventie op administratief gebied – Inplannen van onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen en infrastructuur

  • Medewerker afwas en maaltijdbedeling (75%) (werfreserve) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Az Damiaan

    Type: Werfreserve

    Naast de vaat help je eveneens bij de portionering van de maaltijden aan de distributieband. Je bent bereid om te werken in een afwisselend uurrooster tussen 7 uur en 16.06 uur en gedurende één weekend op drie. Een duidelijk beeld over de werking van de keuken vind je in dit filmpje terug https://www.youtube.com/watch?v=vngF3nsKaWM

Zoek naar antwoorden van BLANCHISSERIE SAINT-ELOI in sociale netwerken
Look for responds of BLANCHISSERIE SAINT-ELOI in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLANCHISSERIE SAINT-ELOI. Laat een reactie achter voor BLANCHISSERIE SAINT-ELOI. BLANCHISSERIE SAINT-ELOI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLANCHISSERIE SAINT-ELOI. Leave a respond for BLANCHISSERIE SAINT-ELOI. BLANCHISSERIE SAINT-ELOI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLANCHISSERIE SAINT-ELOI op de google maps. Adres en contacten BLANCHISSERIE SAINT-ELOI
Location of BLANCHISSERIE SAINT-ELOI on the google maps. Address and contacts of BLANCHISSERIE SAINT-ELOI

Andere gerelateerde bedrijven als come BLANCHISSERIE SAINT-ELOI BLANCHISSERIE SAINT-ELOI: CRةDIT AGRICOLE | PATRICK FRANاOIS | SVH Company Services | BECO CAR TRADE | HANS VOGEL

Other related companies as BLANCHISSERIE SAINT-ELOI: CRةDIT AGRICOLE | PATRICK FRANاOIS | SVH Company Services | BECO CAR TRADE | HANS VOGEL

BLANCHISSERIE SAINT-ELOI is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLANCHISSERIE SAINT-ELOI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02321105957. Het bedrijf BLANCHISSERIE SAINT-ELOI bevindt zich op het adres: RUE SAINT-ELOI 52 E; 4300; WAREMME. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 782,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 210,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Blanchisseries and teintureries. Lijst met producten zijn Activités: Nettoyage de Vêtements en Fourrure, Raccommodages, Repassage, Blanchisserie Industrielle, Nettoyage à Sec Industriel, Nettoyage de Vêtements en Cuir, Blanchisserie, Nettoyage à Sec. Services: Service de Luxe, Ramassage & Livraison à Domicile, Service en un Jour, Salon-Lavoir avec Personne Préposée, Service de Nuit.. Activités: Salon-Lavoir..
De hoofdactiviteit van BLANCHISSERIE SAINT-ELOI is Administratie van economische programma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLANCHISSERIE SAINT-ELOI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLANCHISSERIE SAINT-ELOI, openstaande posities, locatie van BLANCHISSERIE SAINT-ELOI op de kaart.

BLANCHISSERIE SAINT-ELOI is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLANCHISSERIE SAINT-ELOI, company assigned to the tax number BE02321105957. The company BLANCHISSERIE SAINT-ELOI is located at the address: RUE SAINT-ELOI 52 E; 4300; WAREMME. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 782,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 210,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Blanchisseries and teintureries. List of products are Activités: Nettoyage de Vêtements en Fourrure, Raccommodages, Repassage, Blanchisserie Industrielle, Nettoyage à Sec Industriel, Nettoyage de Vêtements en Cuir, Blanchisserie, Nettoyage à Sec. Services: Service de Luxe, Ramassage & Livraison à Domicile, Service en un Jour, Salon-Lavoir avec Personne Préposée, Service de Nuit.. Activités: Salon-Lavoir..
The main activity of BLANCHISSERIE SAINT-ELOI is Administration of Economic Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BLANCHISSERIE SAINT-ELOI is not available. You also can look at reviews of BLANCHISSERIE SAINT-ELOI, open positions, location of BLANCHISSERIE SAINT-ELOI on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLANCHISSERIE SAINT-ELOI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLANCHISSERIE SAINT-ELOI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLANCHISSERIE SAINT-ELOI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLANCHISSERIE SAINT-ELOI, employees, financial statistics.