VAN SANTE

Contactgegevens VAN SANTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN SANTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN SANTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PETER BENOITLAAN 225; 9050; GENT, België

Telefoon (phone): 92306406 (+32-92306406) 92306406 (+32-92306406)

Fax (fax): +32 (3) 215-83-19 +32 (3) 215-83-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN SANTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN SANTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN SANTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN SANTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN SANTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN SANTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN SANTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN SANTE
Products information VAN SANTE

BTW identificatienummer (tax): BE08309753417
Ondernemingsnummer: 9758575439
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 184,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in VAN SANTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Binnenhuisarchitecten; Diverse meubelen Fab; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN SANTE
(Get full report from official database of BE for VAN SANTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN SANTE
Addition kinds of activities for VAN SANTE

5172. Petroleumproducten, n.v. | Petroleum products, nec
201300. Worstjes en andere bereid vlees | Sausages and other prepared meats
357199. Elektronische computers, nec | Electronic computers, nec
01610409. Slaboerderij | Lettuce farm
17959900. Wrak- en sloopwerk, nec | Wrecking and demolition work, nec
22980201. Binder- en balenpers | Binder and baler twine
30690206. Laken, rubber of rubberen stof | Sheeting, rubber or rubberized fabric
39310107. Frames, piano terug | Frames, piano back
52119903. Kasten, interieurs en accessoires | Closets, interiors and accessories

Werken bij VAN SANTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN SANTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN SANTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN SANTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Financial Analist Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij klaar voor een nieuwe ervaring dat heel wat uitdagingen en vaardigheden met zich meebrengt? Ben je onmiddellijk of zeer snel beschikbaar en geïnteresseerd in een interim functie met een eventueel zicht op een vast contract? Onze klant is een dynamisch bedrijf gesitueerd in Diegem en zoekt iemand met een proactieve en open mentaliteit om hun finance team te vervoegen. Het internationaal bedrijf is op zoek naar een Financial Analist met een aantal jaar ervaring die op lange termijn expertise wilt delen voor deze nieuwe vacature! Jouw verantwoordelijkheden: Rapportering in zijn meest ruime betekenis; Activiteiten- en resultatenopvolging, daarnevens klantenrapportering en margeanalyses; Opvolging van financieringsbehoeftes voor de projecten; Budgettering met bijhorende maandelijkse analyse; Opmaken van voorbereidende detailstaten voor statutaire auditdoeleinden, fiscale rapporteringen, etc. Efficiëntie van de aandrijving en verbetering van interne controles, bijvoorbeeld het verminderen van handmatige journaals en het verwerken van uitzonderingen SOX-Controles (worden aangeleerd) uitvoeren By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Technieker sanitair/ centrale verwarming (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een familiaal bedrijf regio Koekelare, gaan wij op zoek naar een gemotiveerde technieker sanitair/centrale verwarming (m/v)! Je staat in voor het onderhoud en kleine herstellingen van centrale verwarming en sanitair. Dit bij particulieren in de buurt.

  • Automecanicien (WAANRODE)

    Regio: WAANRODE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tienen - Diest zijn we momenteel op zoek naar een ervaren automecanicien. Je wordt ingeschakeld voor allerhande reparaties en herstellingen aan de personenwagens. Je voert de kleine en grote onderhouden uit. Kennis van elektriciteit van de wagens is een grote troef maar jouw takenpakket bestaat overwegend uit mechanische herstellingen en onderhouden van de wagens Door je leidinggevende capaciteiten, ben je in staat om andere techniekers aan te sturen waar nodig, de planning op te maken volgens prioriteit en de werken te verdelen.

  • Huishoudhulp regio Keerbergen - Boortmeerbeek M/V (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust, recentelijk nog bekroond tot l'entreprise de l' Année 2016, is een Belgisch Human Resources bedrijf dat al meer dan 60 jaar lang actief is in de volgende domeinen: Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. Sinds haar ontstaan hecht Daoust veel belang aan onthaal en diversiteit Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.200 huishoudhulpen ruim 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen Wassen en strijken Kleine naaiwerkjes (optioneel) Bereiden van maaltijden (optioneel) Afwassen en de vaat opbergen, de keuken en het sanitair opruimen en schoonmaken Boodschappen doen volgens instructies Kleding en ander textiel onderhouden en opbergen (wassen, naaien, strijken, ...) Lakens verversen en bedden opdekken Schoonmaakmaterieel onderhouden, opbergen en toezien op de productvoorraad Schoonmaken: Parket en meubels boenen Schoonmaken: Ramen lappen Vloeren en meubilair schoonmaken en onderhouden Vloeren, tapijten, meubels, voorwerpen ontstoffen en kamers verluchten Voedingswaren voorbereiden (schoonmaken, wassen, ...) of maaltijden bereiden

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Baasrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAASRODE)

    Regio: BAASRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Schoonmaakmedewerker dienstencheques (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: OCMW

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons dienstenchequebedrijf zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaak en het normale onderhoud van de woning daar waar de hulpvrager het zelf niet meer kan. Onder woning wordt verstaan: de leefruimte zoals keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer, hall, veranda, e.d. Ramen wassen, de vaatwas van de dag doen, de planten in de woning verzorgen, … behoort eveneens tot je taken.

  • Student Verkoop (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Studentenjob

    - Onthalen van de klanten. - Het verkopen en aanvullen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

  • Jobstudent (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Go4Jobs Geel

    Type: Studentenjob

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Winkel klaarzetten - Zorgen dat de winkel voldoet aan de hygiënische normen - De verkoop van de dagverse producten - Correct afrekenen en kassa beheren Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

  • Tekenaar (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: AVANCE Werving & Selectie

    Type: Vaste Job

    Je tekent projecten van klanten uit op basis van de aangegeven plannen en studies, je werkt technische oplossingen uit voor het uit te voeren werk in productie. Je gebruikt je technische en architecturale kennis en je past de reglementeringen voor de bouwsector toe, je volgt de meegeleverde studieplannen nauwkeurig op.

  • Onderhoudstechnieker M/V (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: LAG TRAILERS

    Type: Vaste Job

    Je voert onderhoudswerken aan installaties uit. Je kan snel en accuraat productiestoringen, zowel mechanisch als elektrisch herstellen en oplossen. Je levert een positieve bijdrage aan het verbeteringsproces. Je voert herstellingen aan de gebouwen en werkplaatsen uit. Rapporteren aan teamleader Onderhoud.

  • Verpleegkundige nacht OKT+NOV (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

     Samen met een zorgkundige zal je de taken van de nachtdienst uitoefenen. Voornamelijk wordt er verwacht dat de verpleegkundige 2 maal per nacht een toer afwerkt in het woonzorgcentrum en de medicatie klaar zet. 

  • WERFRESERVE technieker HVAC / installateur sanitair (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: VERSTRAETE

    Type: Werfreserve

    Een harde werker, zelfstandig, matuur, flexibel, correct, stipt. Correcte verloning, afwisseling in je job, dichtbij werken of op verplaatsing met overnachting. Is dit waar jij naar op zoek bent? Stel je dan even aan ons voor. Wij leggen nu een werfreserve aan voor toekomstige projecten en zijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider voor installatie HVAC technieken en/of sanitaire installaties. Enige basiskennis is noodzakelijk

Zoek naar antwoorden van VAN SANTE in sociale netwerken
Look for responds of VAN SANTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN SANTE. Laat een reactie achter voor VAN SANTE. VAN SANTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN SANTE. Leave a respond for VAN SANTE. VAN SANTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN SANTE op de google maps. Adres en contacten VAN SANTE
Location of VAN SANTE on the google maps. Address and contacts of VAN SANTE

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN SANTE VAN SANTE: FLREGIE GENERALE DE PUBLICITÉ SA | GODELIEVE BEUSELINCK | Hanson G | Dona (Chez) | BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING

Other related companies as VAN SANTE: FLREGIE GENERALE DE PUBLICITÉ SA | GODELIEVE BEUSELINCK | Hanson G | Dona (Chez) | BIJNENS CONSTRUCTIES ENGINEERING

VAN SANTE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN SANTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08309753417. Het bedrijf VAN SANTE bevindt zich op het adres: PETER BENOITLAAN 225; 9050; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 184,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Binnenhuisarchitecten; Diverse meubelen Fab; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE. Producten gemaakt in VAN SANTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN SANTE is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN SANTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN SANTE, openstaande posities, locatie van VAN SANTE op de kaart.

VAN SANTE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN SANTE, company assigned to the tax number BE08309753417. The company VAN SANTE is located at the address: PETER BENOITLAAN 225; 9050; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 184,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Binnenhuisarchitecten; Diverse meubelen Fab; Installatie van houten of kunststof schrijnwerk; MEUBELONTWERP AND -INSTALLATIE. Products created in VAN SANTE were not found.
The main activity of VAN SANTE is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN SANTE is not available. You also can look at reviews of VAN SANTE, open positions, location of VAN SANTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN SANTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN SANTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN SANTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN SANTE, employees, financial statistics.