FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA

Contactgegevens FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Stoomtuigstr. 12 8830 Hooglede - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-51-24-52-11 32-51-24-52-11

Fax (fax): 32-51-22-33-70 32-51-22-33-70

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA
Products information FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03182434082
Ondernemingsnummer: 2368072509
Hoofdstad (capital): 636,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 311,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Printing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA
(Get full report from official database of BE for FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA
Addition kinds of activities for FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA

735903. Pallet verhuur diensten | Pallet rental services
23859902. Bibs, waterdicht: gemaakt van aangekochte materialen | Bibs, waterproof: made from purchased materials
35480108. Transformers (apart), voor booglassers | Transformers (separate), for arc welders
39490511. Schietmateriaal en benodigdheden, algemeen | Shooting equipment and supplies, general
48220200. Kabel-, telegram- en telexdiensten | Cable, telegram, and telex services
95320201. Stedelijke planning en ontwikkeling commissie, overheid | Urban planning and development commission, government
96310403. Regeling, administratie van nutsbedrijven, provincie overheid | Regulation, administration of utilities, county government

Werken bij FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Koeltechnieker (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar koeltechnieker met ervaring bij een industrieel klantenbestand. Met veiligheid als prioriteit zorg jij bij hun klanten voor de installatie het onderhoud en het uitvoeren van herstellingen aan koelinstallaties met oog voor kwaliteit. Je maakt deel uit van een serviceteam dat instaat voor het onderhouden en afregelen van koelinstallaties. Na een inwerkperiode sta je zelfstandig in voor foutanalyse herstellingen, regelingen en opstarten van koelinstallaties. Je draait mee in een wachtsysteem.

  • Metser met ervaring (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een klant van ons die gevestigd is in regio Langemark is op dit moment op zoek naar een metser met ervaring. Je staat in voor metselwerken bij zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

  • Enthousiaste student fastfood snelle opstart (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Als student fastfood sta je in voor: Bedienen van de klanten; Bereiden van makkelijke recepten in de keuken; Onderhoud van de zaak. Bedrijfsprofiel: Voor een fastfoodrestaurant, gelegen in Ninove zijn we op zoek naar enthousiaste studenten die op woensdagnamiddag en vrijdagavond kunnen werken.

  • Commerciële Jobstudenten (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten, die interesse hebben in de telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u, op zaterdag werk je van 9u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • Lesgevers Zwemschool Sporty (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SPORTY CREATIEF

    Type: Studentenjob

    Sporty zoekt gemotiveerde en enthousiaste monitoren die zich tijdens het schooljaar willen engageren om één of meerdere uren per week zwemles te begeleiden bij kinderen van de lagere school of kleuters, volgens de Sporty Zwemschool Leerlijn.

  • Mederwerker apotheek Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een apotheek in Mechelen zijn wij op zoek naar een tijdelijke werkkracht tot eind december met kans op verlenging. Taken: Gestructureerd ontblisteren en labelen van medicatie: deels manueel (uitduwen van capsules), deels m.b.v. ontblistertoestel Halveren en kwarteren van tabletten Uitpakken en aanvullen van geneesmiddelen bij nieuwe leveringen Plaatsen en ontvangen van bestellingen Klaarzetten van bestellingen voor de rusthuizen

  • Projectleider Elektriciteit (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een ervaren elektrospecialist regio Mechelen, zijn we op zoek naar een Projectleider. *Je bent contactpersoon en raadgever van de klant. *Je bespreekt de uit te voeren werken met de klant en bereid de offertes voor. *Je volgt de uitvoering mee op en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en stiptheid van uitvoering op de werven. *Daarnaast beheers je de administratie en de bijhorende technische documenten.

  • Gedreven dossierbeheerder (Waregem) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gedreven dossierbeheerder (Waregem) Trekt een nieuwe uitdaging je aan? Ben je leergierig en schrikt verantwoordelijkheid je niet af? Sta je aan het begin van je carrière maar heb je al heel wat geleerd? Lees dan zeker verder: een te gekke opportuniteit komt jouw kant uit! Voor onze klant, een groter accountantskantoor met topimago, gaan we op zoek naar een dossierbeheerder met een eerste ervaring. Dit multidisciplinair kantoor heeft meerdere vestigingen in het Westen van het land en stelt kwaliteit en persoonlijk advies voorop. Als dossierbeheerder … Je spreekt de taal van de klant. Jij wordt hun vertrouwenspersoon en staat hen bij op vlak van verschillende boekhoudkundige en fiscale zaken: Je stelt fiscale aangiften op (vennootschapsbelasting & personenbelasting) Je zorgt voor de verwerking jaarrekening en de daarbij horende verslaggeving op Je verwerkt de nodige documenten en bent volledig verantwoordelijk voor de afsluiting en bijhorende rapportering inzake tussentijdse en jaarlijkse afsluitingen Je werkt in nauw verband samen met de vennoten, de andere dossierbeheerders en de externe partners.

  • Polyvalent ruwbouwarbeider (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: MAVEAU

    Type: Vaste Job

    Het uitvoeren van voorbereidende werken op de werf. Dit omvat afbraakwerken, graafwerken, rioleringswerken, funderingswerken... We zijn hoofdzakelijk actief in de particuliere woningbouw en woningrenovatie in de omgeving groot Brugge. neem een kijkje op onze jobpagina http://www.maveau.be/nl/jobs

  • VanRoey.be - System Engineer (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Taakomschrijving Als System Engineer ben je verantwoordelijk voor de installatie en service van ICT infrastructuur bij B2B klanten. Je staat in voor technische oplossingen op vlak van OS, VM, AD, Exchange, Applicaties, Storage en Security. Je bent bij voorkeur vertrouwd met de oplossingen van Windows, Microsoft, VMware, Citrix, FortiNet,VEEAM en HP. Hiervoor werk je ongeveer 70% van je tijd bij klanten en 30% vanop kantoor. Je neemt klantendossiers ter harte, denkt mee met de klant en adviseert hen samen met de Accountmanager en presales met betrekking tot optimalisatie in zijn ICT park alsook de mogelijke evolutie naar Cloud oplossingen. Je staat ook in voor een volledige documentatie van het geleverde werk alsook de administratie rond je prestaties. Bij de oplevering van projecten werk je samen met de projectmanager. Je rapporteert aan de Operations Manager. Je profiel Je kan reeds terugblikken op minimum vijf jaar relevante ervaring in een gelijkaardige job waardoor je vertrouwd bent met zowel installaties als configuraties en beheer van bovenstaande oplossingen. Je hebt een uitgesproken passie voor informatica en een doorgedreven expertise in systeembeheer. Je koppelt je inlevingsvermogen aan een behoorlijke dosis resultaatsgerichtheid. Je hebt verantwoordelijkheidszin, bent flexibel en stressbestendig. Ook administratief slaag je erin kwalitatief werk af te leveren. Je bent besluitvaardig, diplomatisch ingesteld, hebt oog voor procesoptimalisatie. Je bent bereid je kennis met anderen te delen, bent sterk betrokken en hebt een positieve ingesteldheid. Je bent innovatief en geïnteresseerd in nieuwe tendensen binnen het vakgebied. We bieden je VanRoey.be biedt jou een boeiende job in een jonge en dynamische omgeving waar plezier en werk perfect samen gaan. Als werknemers heb je bij VanRoey.be de mogelijkheid om met de modernste tools te werken en geven we je alle kansen voor permanente upgrading van je eigen vakkennis. Als je opstart, krijg je een degelijke opleiding en een vast bediendecontract. Bij ons kan je rekenen op een aantrekkelijke verloning, aangevuld met interessante extra legale voordelen en bonussen als je de vooropgestelde targets behaalt.

  • HOTELMEDEWERKER VOOR DE NACHT (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ROSENBURG

    Type: Flexijob

    Uw taken : handdoeken wassen, drogen en plooien. Klaarzetten van het ontbijtbuffet. Afwas doen. Onderhoud van de lobby en andere delen van het hotel. Open houden van de bar tot 24 uur. U werkt 2 nachten per week.

Zoek naar antwoorden van FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA. Laat een reactie achter voor FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA. FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA. Leave a respond for FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA. FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA op de google maps. Adres en contacten FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA
Location of FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA on the google maps. Address and contacts of FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA: ANAIS COIFFURE | Vormingsinstituut Yogadocenten | P. SMEDTS | Selda Paints NV | PHOTO-HALL HASSELT

Other related companies as FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA: ANAIS COIFFURE | Vormingsinstituut Yogadocenten | P. SMEDTS | Selda Paints NV | PHOTO-HALL HASSELT

FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03182434082. Het bedrijf FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA bevindt zich op het adres: Stoomtuigstr. 12 8830 Hooglede - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 636,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 311,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Printing. Producten gemaakt in FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA, openstaande posities, locatie van FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA op de kaart.

FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA, company assigned to the tax number BE03182434082. The company FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA is located at the address: Stoomtuigstr. 12 8830 Hooglede - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 636,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 311,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Printing. Products created in FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA were not found.
The main activity of FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA is not available. You also can look at reviews of FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA, open positions, location of FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDRUKKERIJ VANHOUTTE BVBA, employees, financial statistics.