SOPHIE VANDUFFEL

Contactgegevens SOPHIE VANDUFFEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOPHIE VANDUFFEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOPHIE VANDUFFEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEOPOLDLAAN 63B2B; 8300; KNOKKE-HEIST, België

Telefoon (phone): 50612421 (+32-50612421) 50612421 (+32-50612421)

Fax (fax): +32 (65) 115-59-77 +32 (65) 115-59-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOPHIE VANDUFFEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOPHIE VANDUFFEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOPHIE VANDUFFEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOPHIE VANDUFFEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOPHIE VANDUFFEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOPHIE VANDUFFEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOPHIE VANDUFFEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOPHIE VANDUFFEL
Products information SOPHIE VANDUFFEL

BTW identificatienummer (tax): BE05777679443
Ondernemingsnummer: 1448791503
Hoofdstad (capital): 324,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 377,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in SOPHIE VANDUFFEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Binnenhuisarchitecten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOPHIE VANDUFFEL
(Get full report from official database of BE for SOPHIE VANDUFFEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOPHIE VANDUFFEL
Addition kinds of activities for SOPHIE VANDUFFEL

3586. Pompen meten en afleveren | Measuring and dispensing pumps
15220102. Co-op constructie | Co-op construction
17110301. Installatie van brand sprinklersysteem | Fire sprinkler system installation
22610301. Embossing katoenen breedgeweven stoffen | Embossing cotton broadwoven fabrics
28420209. Wassen voor hout, leer en andere materialen | Waxes for wood, leather, and other materials
35410401. Chucking machines, automatisch | Chucking machines, automatic

Werken bij SOPHIE VANDUFFEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOPHIE VANDUFFEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOPHIE VANDUFFEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOPHIE VANDUFFEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige ziekenhuis (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van het ziekenhuis instaan voor de dagdagelijkse taken op de afdeling inwendige geneeskunde,  zoals ondersteunen bij de chemotherapie.  Bedrijfsprofiel: Een ziekenhuis in Lier is op zoek naar een verpleegkundige die beschikbaar is voor de maanden oktober, november en december voor de afdeling inwendige geneeskunde. De opdracht vereist dat de verpleegkundige kennis heeft van het toepassen van chemotherapie en ook een algemene kennis heeft over oncologie.  De opdracht is een opdracht van bepaalde duur van 38u/week, opstart kan asap! 

  • Schadebeheerder BRAND (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt als schadebeheerder terecht in het team BRAND. In deze functie bent je verantwoordelijk voor het beheer van schadedossiers van A tot Z Jouw taken; Je beheert de toegewezen schadedossiers en staat in voor een snelle, correcte en kwalitatieve afhandeling. Je bent een aanspreekpunt voor makelaars, klanten en slachtoffers en zorgt voor een duidelijke en correcte communicatie aan alle partijen. Binnen jouw regelingsvolmacht neem je juridisch onderbouwde en geargumenteerde standpunten in en werk je zelfstandig en op proactieve wijze je dossiers af. Je bouwt een goede samenwerking op met derde partijen en beheert autonoom je dossiers. Je past onze schadeprocessen toe en hebt een signaalfunctie i.v.m. mogelijke verbeteringen van procedures, werkwijzen en samenwerking met externe medewerkers. Desgevallend neem je deel aan projecten die bijdragen tot de implementatie van vernieuwings- en verbeteringstrajecten.

  • Elektromechanieker (M/V) (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf zoeken we regio Moeskroen een Elektromechanieker (M/V): - Je voert curatief en preventief onderhoud van allerhande installaties uit - Beheer uitgebreid machinepark - Verantwoordelijk voor de goede werking van de installaties

  • Wegenwerkers (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Q Jobs@construct – erkenningsnr: VG 881/UOC–W.INTC 009-B-00153-406-201

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten, actief in de wegenbouw, zijn wij op zoek naar wegenwerker Je takenpakket ziet er als volgende uit: De werf en de werkomgeving beveiligen door signalisatie, bakens, omleidingen Grond- en funderingswerken uitvoeren Uitgravingen opvullen en aandammen Bodemlagen of afdeklagen aanbrengen en verdichten Verkeersborden plaatsen en wegmarkeringen op de grond aanbrengen Afstelling van wegenbouwmachines controleren en aanpassen

  • Orderpick(st)er met reachtruckattest (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Orderpicker/ster gezocht voor het klaarzetten van bestellingen in een magazijn. Je werkt in een vaste avondploeg van 15u30 - 23u10

  • STUDENT SLAGERIJ SPORADISCH WEEKEND (BASSEVELDE)

    Regio: BASSEVELDE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Studentenjob

    Voor een mooie en moderne beenhouwerij zijn wij op zoek naar een student die sporadisch kan bijspringen. U helpt de klanten bij hun bestelling en zorgt voor een correcte opvolging

  • Kassamedewerker student (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag een centje bijverdienen in het weekend en een eerste werkervaring op doen in de verkoop. Wij hebben dan de geknikte job voor je. Voor een supermarkt in Bocholt zoeken wij studenten voor kassa of charcuterie. Je kan op zaterdag en/of zondag werken. Lange termijn.

  • Service Ingenieur Solar (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: JLE-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een marktleider in de hernieuwbare energie, zoekt JLE-Solutions naar een Service Ingenieur : Service Ingenieur Solar(m/v) Antwerpen of Waals-Brabant Jobbeschrijving Je werkt aan de monitoring en onderhoud van bestaande industriële solar installaties binnen een professioneel service team Je staat in voor de opvolging en uitvoering van service en monitoring contracten Je volgt de PV installaties op en detecteert mogelijke problemen Je stuurt de techniekers aan en zorgt voor de nodige feedback Je coördineert het onderhoud en de nodige interventies alsook mogelijke onderaannemers Je werkt ook mee in de opmaak van service offertes Indien nodig, mee interventies uitvoeren bij klanten, visueel, elektrisch en mechanisch Je bent in eerste lijn het aanspreekpunt voor de meer complexere zaken die zich aandienen binnen de service afdeling. Dit kan o.a. gaan over specifieke problemen met bepaalde omvormers of panelen die sterk degraderen

  • Freelance ICT Profielen (Varia) (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: PROTEUS CONSULTING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor onze klanten in de (voornamelijk) overheidssector zijn we dagelijks op zoek naar uiteenlopende ICT profielen, met onderstaande als meest voorkomende (maar zeker niet de enige) - Developers allerlei (.NET, Angular, JS, React, GIS, Application, Drupal, etc...) - Functionele & BI Analysten - Applicatie Analysten & Ontwikkelaars/Specialisten - UX Specialisten - Data Scientists Voel jij je geroepen onder één van bovenstaande noemers, of ben je als ICT specialist op zoek naar een geregelde stroom van opportuniteiten? Contacteer ons dan zeker voor een kennismakend gesprek.

  • Promotors en verdelers van voedingssuplmenten (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Computer Futures - 1st Line Support IT (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Computer Futures is op zoek naar een 1st line support Engineer voor een innovatie klant te West-Vlaanderen.     Functie Je zal instaan voor het verbeteren van producten en diensten. Je werkt nauw samen met developers, operations en gebruikers. Ben je gedreven en geïnteresseerd om verschillende desktop applicaties te supporteren. Dan is dit ongetwijfeld de vacature voor jou!   Profiel Ondersteuning van 1st line support Stevige IT basiskennis Je bent een goede documenteerder Je bent flexibel, werkt zelfstandig en je bent een echte teamplayer pluspunt: applicatie en integratie testen Nederlandstalig   Aanbod freelance project tot het einde van dit jaar met kans op verlening marktconform tarief directe opstart Interviews: ASAP Standplaats: West-Vlaanderen   Heb je interesse of ken je iemand? Stuur je CV via de knop hieronder.   Fijne dag, Dries Van Den Kieboom

  • Polyvalente Restomedewerkers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: BELMOS RESTOTAL JABBEKE

    Type: Werfreserve

    Voor ons zelfbedieningsrestaurant gelegen in Jabbeke langs beide richtingen van de E40 zijn we op zoek naar medewerkers die instaan voor de keuken, de bediening en het onderhoud.

Zoek naar antwoorden van SOPHIE VANDUFFEL in sociale netwerken
Look for responds of SOPHIE VANDUFFEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOPHIE VANDUFFEL. Laat een reactie achter voor SOPHIE VANDUFFEL. SOPHIE VANDUFFEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOPHIE VANDUFFEL. Leave a respond for SOPHIE VANDUFFEL. SOPHIE VANDUFFEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOPHIE VANDUFFEL op de google maps. Adres en contacten SOPHIE VANDUFFEL
Location of SOPHIE VANDUFFEL on the google maps. Address and contacts of SOPHIE VANDUFFEL

Andere gerelateerde bedrijven als come SOPHIE VANDUFFEL SOPHIE VANDUFFEL: SHOE KID'S | A.M.O. | PIERRE HOUZE | NATHALIE SAMBON | MANAGEMENT PARTNERS

Other related companies as SOPHIE VANDUFFEL: SHOE KID'S | A.M.O. | PIERRE HOUZE | NATHALIE SAMBON | MANAGEMENT PARTNERS

SOPHIE VANDUFFEL is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOPHIE VANDUFFEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05777679443. Het bedrijf SOPHIE VANDUFFEL bevindt zich op het adres: LEOPOLDLAAN 63B2B; 8300; KNOKKE-HEIST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 324,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 377,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Binnenhuisarchitecten. Producten gemaakt in SOPHIE VANDUFFEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOPHIE VANDUFFEL is Holding and Other Investment Offices, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOPHIE VANDUFFEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOPHIE VANDUFFEL, openstaande posities, locatie van SOPHIE VANDUFFEL op de kaart.

SOPHIE VANDUFFEL is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOPHIE VANDUFFEL, company assigned to the tax number BE05777679443. The company SOPHIE VANDUFFEL is located at the address: LEOPOLDLAAN 63B2B; 8300; KNOKKE-HEIST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 324,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 377,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Binnenhuisarchitecten. Products created in SOPHIE VANDUFFEL were not found.
The main activity of SOPHIE VANDUFFEL is Holding and Other Investment Offices, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of SOPHIE VANDUFFEL is not available. You also can look at reviews of SOPHIE VANDUFFEL, open positions, location of SOPHIE VANDUFFEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOPHIE VANDUFFEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOPHIE VANDUFFEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOPHIE VANDUFFEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOPHIE VANDUFFEL, employees, financial statistics.