SOPHIE FONTAINE

Particuliere bedrijvenWatervervoer • SOPHIE FONTAINE
Private companiesWater Transportation • SOPHIE FONTAINE

Contactgegevens SOPHIE FONTAINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOPHIE FONTAINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOPHIE FONTAINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GEMEENTESTRAAT 156; 9500; GERAARDSBERGEN, België

Telefoon (phone): 54417403 (+32-54417403) 54417403 (+32-54417403)

Fax (fax): +32 (68) 601-74-33 +32 (68) 601-74-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOPHIE FONTAINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOPHIE FONTAINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOPHIE FONTAINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOPHIE FONTAINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOPHIE FONTAINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOPHIE FONTAINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOPHIE FONTAINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOPHIE FONTAINE
Products information SOPHIE FONTAINE

BTW identificatienummer (tax): BE05122894287
Ondernemingsnummer: 8440490722
Hoofdstad (capital): 829,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 688,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in SOPHIE FONTAINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Binnenhuisarchitecten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOPHIE FONTAINE
(Get full report from official database of BE for SOPHIE FONTAINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOPHIE FONTAINE
Addition kinds of activities for SOPHIE FONTAINE

2015. Slachting en verwerking van pluimvee | Poultry slaughtering and processing
345200. Bouten, moeren, klinknagels en ringen | Bolts, nuts, rivets, and washers
36510000. Huishoudelijke audio- en videoapparatuur | Household audio and video equipment
39310202. Cellos en onderdelen | Cellos and parts
73890305. Exposit bouw van industriële aannemers | Exhibit construction by industrial contractors
79990703. Opnamebereik | Shooting range operation
80690200. Chronisch ziekenhuis | Chronic disease hospital

Werken bij SOPHIE FONTAINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOPHIE FONTAINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOPHIE FONTAINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOPHIE FONTAINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker atelier m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bedient CNC-machines voor de bewerking van profielen Montage en assemblage volgens plan Lassen en opslijpen van raam- en deurgehelen Lassen: MAG en TIG Afwerking: rubbers plaatsen, beslag plaatsen, … Metaalbewerken: plooien, tappen, boren, slijpen, … Verpakken voor vervoer naar de werk Kwaliteitscontroles uitvoeren

  • Stacker / Heftruckchauffeur (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar een toegewijde en gemotiveerde heftruckchauffeur. Je zal tewerkgesteld worden in een logistieke firma waar je oa verantwoordelijk bent voor het verplaatsen van goederen met de heftruck, maar ook van de containers op de terminal.

  • Inpakker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als inpakker ben je verantwoordelijk om de kwaliteit van elk afgewerkt product te garanderen en de producten per order correct te verpakken.

  • Huishoudhulp Regio Oostakker (20u/week) (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: AMBY Dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening van je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Huishoudhulp Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • jobstudenten Shopmedewerker Shop & go Delhaize (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Q8 MECHELEN

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een shopmedewerker voor ons Q8 tankstation in Mechelen. Je taken zullen bestaan uit oa: Bediening van de klanten in de shop Belegde broodjes klaarmaken De rekken aanvullen Kassa bij bakken van koffiekoeken en andere producten je kunt werken in weekenden, feestdagen en vakanties

  • Student promo Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Leuven. Dit is voor een uitgebreid gamma aan merken.

  • Montagetechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Montage technieker - Liften Als Montage Technieker sta je in voor de installatie en montage van een lift in een nieuw of bestaand gebouw. Je doet dit in verschillende types van gebouwen: residentieel, commercieel, kantoren, zorginstellingen, … De werkzaamheden voer je uit aan de hand van montage-procedures en plannen. Je staat in voor de volledige montage van de lift en alle afwerkingen (signalisatie, verlichting, sensoren, informatie-schermen in de lift,…). Jouw verantwoordelijkheden Je staat in voor een veilige en kwalitatieve installatie, je volgt hiervoor de KONE-procedures Je staat in voor de werkplekomgeving en veiligheid op de werf tijdens de montage Je communiceert met de klant over dagelijkse zaken Je rapporteert aan jouw supervisor over de voortgang van de werkzaamheden Vereisten Je beschikt ten minste over een BSO-diploma elektromechanica, elektriciteit of elektronica Je spreekt vlot Nederlands Je bent in het bezit van een rijbewijs B Je bent klantvriendelijk en je hecht veel belang aan veiligheid Ervaring in de sector is een plus, maar is geen vereiste (er wordt interne opleiding voorzien) Ons aanbod Dit is een mooie opportuniteit voor zowel ervaren techniekers als schoolverlaters om in een dynamische onderneming terecht te komen. Je geniet van zowel de voordelen van een kleine en lokale organisatie in de regio, als de voordelen van een internationale en succesvolle organisatie. Wij moedigen onze medewerkers aan om zich te ontwikkelen en bieden uiteenlopende carrièremogelijkheden aan. In 2018 behaalde KONE België voor het tweede jaar op rij het van Top Employers-certificaat! We bieden een aantrekkelijk salaris aan in een internationaal, groeiend bedrijf. Bijkomend geniet je van verschillende extralegale voordelen.

  • Zelfstandig uitbater/gerant Hubiz treinstation Blankenberge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Plaats tewerkstelling Leopold III plein, 8370 Blankenberge Openingsuren hoogseizoen en schoolvakanties: maandag tot zaterdag van 6u tot 18u30, zon- en feestdagen van 8u tot 16u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 6u tot 18u, zaterdag van 6u tot 12u30 en zon-en feestdagen van 8u tot 12u30 Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Administratief medewerker boekhouding op zelfstandige basis (M/V/X) (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ACT Academie

    Type: Zelfstandige activiteit

    je bent verantwoordelijk voor de facturatie en opvolging van betalingen van deelnemers en cliënten (hierbij let je ook op betalingen via de kmo-portefeuille en opleidingscheques van de VDAB); je beantwoordt telefoons van cliënten en klanten omtrent betalingen, facturen, betaald educatief verlof en opleidingcheques je houdt het kasboek grondig bij; je houdt de boekhouding bij van inkomende facturen en elk kwartaal dien je hiervoor een btw-aangifte in; je brengt alle documenten voor betaald educatief verlof en opleidingscheques in orde.

  • Zwangerschapsvervanging zelfstandige logopediste (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

    Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

    Bedrijf: Rachel Coekaerts

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Taterbos is een jonge praktijk voor logopedie, stottertherapie en pedagogie. Momenteel bestaat ons team uit een logopediste/stottertherapeut en een pedagoge. Voornamelijk kinderen en jongeren met taal-, leer- en articulatieproblemen kunnen bij ons terecht. De stottertherapeut behandelt ook kinderen en jongeren die stotteren. ________ Wij zijn op zoek naar een logopedist(e) voor een zwangerschapsvervanging van 26/11/2018 tot 1/3/2019 (periode kan besproken worden) een mooi gevuld voltijds uurrooster. De mogelijkheid om nadien in de praktijk te blijven voor enkele uren kan zeker besproken worden. Je staat in voor de behandeling van kinderen en jongeren met articulatie-, taal- en leerproblemen. Ook OMFT-therapieën komen aan bod. Deze behandelingen kunnen doorgaan op school, thuis (in mindere mate) of in de praktijk. Zelf ben ik ook stottertherapeut. Indien dit niet tot jouw expertise behoort, is dit geen probleem. Hiervoor kan een andere oplossing gevonden worden. Pas afgestudeerden zijn zeker welkom. Heb je interesse of vragen? Aarzel dan niet om mij te contacteren! Je kan alvast een kijkje nemen op de website www.detaterbos.be Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten!

  • RESERVE schoonmaak regio Roeselare 2018 (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Roeselare zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

Zoek naar antwoorden van SOPHIE FONTAINE in sociale netwerken
Look for responds of SOPHIE FONTAINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOPHIE FONTAINE. Laat een reactie achter voor SOPHIE FONTAINE. SOPHIE FONTAINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOPHIE FONTAINE. Leave a respond for SOPHIE FONTAINE. SOPHIE FONTAINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOPHIE FONTAINE op de google maps. Adres en contacten SOPHIE FONTAINE
Location of SOPHIE FONTAINE on the google maps. Address and contacts of SOPHIE FONTAINE

Andere gerelateerde bedrijven als come SOPHIE FONTAINE SOPHIE FONTAINE: ARTHUR WAUTERS | PIERRE RESIMONT | IMMO LIEVENS | ANKE REUSENS | SOBRY B. & P.

Other related companies as SOPHIE FONTAINE: ARTHUR WAUTERS | PIERRE RESIMONT | IMMO LIEVENS | ANKE REUSENS | SOBRY B. & P.

SOPHIE FONTAINE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOPHIE FONTAINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05122894287. Het bedrijf SOPHIE FONTAINE bevindt zich op het adres: GEMEENTESTRAAT 156; 9500; GERAARDSBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 829,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 688,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Binnenhuisarchitecten. Producten gemaakt in SOPHIE FONTAINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van SOPHIE FONTAINE is Watervervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOPHIE FONTAINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOPHIE FONTAINE, openstaande posities, locatie van SOPHIE FONTAINE op de kaart.

SOPHIE FONTAINE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOPHIE FONTAINE, company assigned to the tax number BE05122894287. The company SOPHIE FONTAINE is located at the address: GEMEENTESTRAAT 156; 9500; GERAARDSBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 829,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 688,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Binnenhuisarchitecten. Products created in SOPHIE FONTAINE were not found.
The main activity of SOPHIE FONTAINE is Water Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of SOPHIE FONTAINE is not available. You also can look at reviews of SOPHIE FONTAINE, open positions, location of SOPHIE FONTAINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOPHIE FONTAINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOPHIE FONTAINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOPHIE FONTAINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOPHIE FONTAINE, employees, financial statistics.