FLLUCODEX BVBA

Contactgegevens FLLUCODEX BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLLUCODEX BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLLUCODEX BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hoek 76unit 58 2850 Boom - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-38-44-72-82 32-38-44-72-82

Fax (fax): 32-38-44-73-83 32-38-44-73-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLLUCODEX BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLLUCODEX BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLLUCODEX BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLLUCODEX BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLLUCODEX BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLLUCODEX BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLLUCODEX BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLLUCODEX BVBA
Products information FLLUCODEX BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06035034179
Ondernemingsnummer: 2902557373
Hoofdstad (capital): 150,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 510,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in FLLUCODEX BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Music publishing, pre-recorded audio and video records and cassettes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLLUCODEX BVBA
(Get full report from official database of BE for FLLUCODEX BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLLUCODEX BVBA
Addition kinds of activities for FLLUCODEX BVBA

072400. Katoen ginning | Cotton ginning
395199. Pennen en mechanische potloden, nec | Pens and mechanical pencils, nec
721599. Muntwasserijen en schoonmaakdiensten, noch | Coin-operated laundries and cleaning, nec
35890200. Commerciële schoonmaakapparatuur | Commercial cleaning equipment
59410202. vuurwapens | Firearms
59991801. Kinderwagens en kinderwagens | Baby carriages and strollers

Werken bij FLLUCODEX BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLLUCODEX BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLLUCODEX BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLLUCODEX BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker in atelier (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Kortrijk zijn we op zoek naar een schrijnwerker in atelier: - Maken van kasten - Zelfstandig werken - Je werkt zelfstandig, soms wordt er in team gewerkt - Totaalinrichting van woningen, kantoren of bedrijfsruimte

  • Monteur - dag (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een monteur die metaalconstructies vervaardigd en plaatst. Je helpt met het plaatsen van metaalstructuur, betonpanelen en dakbedekkingen. Je werkt op verplaatsing in de regio Oost-, West en Zeeuws-Vlaanderen. Je kan materialen waterpas zetten en treft de nodige veiligheidsmaatregelingen voor jezelf en voor andere arbeiders.

  • Administratieve bediende (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij de administratieve duizendpoot waar wij naar op zoek zijn? Voor onze klant, regio Wevelgem, zijn wij op zoek naar een administratief bediende voor onmiddellijke opstart. Jouw taken als administratief bediende zijn als volgt: Administratieve ondersteuning van de boekhoudafdeling (inboeken van facturen, btw-aangifte, debiteurenbeheer) Onthaal en telefonie Administratieve taken binnen de aankoop- en/of verkoopadministratie Ondersteuning van de personeelsadministratie Bediening van de weegbrug en input van de weegbonnen Kwaliteitsopvolging

  • Onderhoudstechnieker (Electrich+Mechanisch) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een storingstechnieker en/of onderhoudstechnieker om te werken in regio Limburg   Als storingstechnieker staat u in voor het curatief en preventief onderhoud van machines in een productieomgeving U werkt op verplaatsing voor verschillende langlopende projecten (duurtijd minimaal 1 jaar) U werkt in 3-ploegen (vroege, late, nacht)

  • Sales & Marketing Assistant | Wilrijk (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze opdrachtgever is een zeer snel groeiende KMO van meer dan 40 medewerkers die recent verhuisd is naar een gloednieuw modern kantoorgebouw in Wilrijk. Voor hen gaan we op zoek naar een nieuwe Marketing collega. Onderhouden verschillende websites (B2B en B2C): teksten aanpassen, foto's, banners aanpassen, nieuws updaten,... Opvolgen / onderhoud webshop Dagelijks / wekelijks onderhoud Social Media: Instagram & Facebook voor verschillende merken Opmaak persberichten Opmaak contract en contact met bloggers / Instagrammers Deelname aan de Persdagen Opmaak brochures en folders Uitwerken marketing acties / mailing acties Maandelijkse externe nieuwsbrief Planning, budgetering en uitwerken Marketing strategie Bijhouden marketinguitgaven Maandelijkse analyse salescijfers Presentatie kwartaalcijfers

  • Jobstudent verkoop kip aan 't spit (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Agilitas Houthalen

    Type: Studentenjob

    Je werkt elke zaterdag van 11u00 tot 16u00 Je bedient klanten met een glimlach Je werkt met de kassa

  • Customer Service Medewerkers (m/v) (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor één van de grotere logistieke spelers, zoeken wij Customer Service Medewerkers (m/v). Is bij jou de klant altijd koning en los jij problemen meteen op? Dan is deze vacature zeker iets voor jou. De missie: Je bent verantwoordelijk voor een correcte klanteninformatie – pro-actief communiceren; Je dient tevens de klantadministratie in orde en up to date te houden; Je reageert snel op vragen van klanten en behandelt indien nodig de klachten. Je zorgt voor administratieve orderverwerking en vlotte communicatie met carriers; Je behandelt transportgerelateerde administratie, alsook douane gerelateerde administratie Import/Export.

  • Technische specialisten (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Vandaag de dag is er een overvloed aan vacatures. We krijgen elke dag minimum 20 nieuwe vacatures binnen. Daarom doen wij het graag even anders dan anders. Wij willen werken vanuit jouw wensen! Vertel ons welke job je wil, waar je sterk in bent en waar jij je thuis voelt. Wij gaan met onze technische expertise en jouw persoonlijk verhaal actief op zoek naar jouw droomjob in een bedrijf dat aan jouw voorwaarden voldoet.

  • Vrachtwagenchauffeur CE (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ETS FRATEUR DE POURCQ

    Type: Vaste Job

    - Zelfstandig besturen van een vrachtwagen met of zonder aanhangwagen of trekker met oplegger, vervoer van kranen en bull - Intern vervoer – vervoer van materiaal en machines - Laden en lossen - Zorgen voor het basisonderhoud van het voertuig

  • Freelance docent 'HR-manager' campus Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • LEERKRACHTEN VOOR BIJLES WISKUNDE REGIO AALST (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ICREATE

    Type: Zelfstandige activiteit

    DeLimiet is een studiebegeleiding- en bijleskantoor te Aalst. Op onze website http://www.delimiet.be kan je meer informatie terugvinden over ons. DeLimiet is een initiatief dat (ouders van) studenten helpt bij het zoeken naar de gepaste bijlesleerkracht of studiebegeleider in de regio Aalst, en dit voor alle vakken. Bijleskantoor DeLimiet wil op een kwalitatieve en persoonlijke manier studiebegeleiding aanbieden aan jongeren uit het secundair en hoger onderwijs. Door de vele aanvragen zijn wij dringend op zoek naar een leerkracht WISKUNDE, iemand die praktische ervaring kan overbrengen bij jongeren. Onze leerkrachten werken op zelfstandige basis, doch via een heel eenvoudige en voordelige registratie bij een sociaal secretariaat.

  • G2 Recruitment Solutions - Drupal Developer (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Drupal developer needed on a partially remote freelance mission of 24 months. My client based in the West Flanders are currently in need of a Drupal developer for a long term freelance mission of 24 months. Profile Drupal 8 Backend experience working on large Drupal projects. Dutch speaking Details Remote: 2 days a week Location: West Flanders Duration: 24 month freelance mission Start Date: ASAP to 3 weeks If you wish to be considered for the position available or you would like more information on the project and job, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below. I look forward to hearing from you. Regards,

Zoek naar antwoorden van FLLUCODEX BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLLUCODEX BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLLUCODEX BVBA. Laat een reactie achter voor FLLUCODEX BVBA. FLLUCODEX BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLLUCODEX BVBA. Leave a respond for FLLUCODEX BVBA. FLLUCODEX BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLLUCODEX BVBA op de google maps. Adres en contacten FLLUCODEX BVBA
Location of FLLUCODEX BVBA on the google maps. Address and contacts of FLLUCODEX BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLLUCODEX BVBA FLLUCODEX BVBA: FLDAKOTA COATINGS NV | Stanley Ets SPRL | Raes B | De Longueil A | ZEVENKERKEN ST.ANDRIES

Other related companies as FLLUCODEX BVBA: FLDAKOTA COATINGS NV | Stanley Ets SPRL | Raes B | De Longueil A | ZEVENKERKEN ST.ANDRIES

FLLUCODEX BVBA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLLUCODEX BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06035034179. Het bedrijf FLLUCODEX BVBA bevindt zich op het adres: Hoek 76unit 58 2850 Boom - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 150,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 510,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Music publishing, pre-recorded audio and video records and cassettes. Producten gemaakt in FLLUCODEX BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLLUCODEX BVBA is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLLUCODEX BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLLUCODEX BVBA, openstaande posities, locatie van FLLUCODEX BVBA op de kaart.

FLLUCODEX BVBA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLLUCODEX BVBA, company assigned to the tax number BE06035034179. The company FLLUCODEX BVBA is located at the address: Hoek 76unit 58 2850 Boom - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 150,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 510,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Music publishing, pre-recorded audio and video records and cassettes. Products created in FLLUCODEX BVBA were not found.
The main activity of FLLUCODEX BVBA is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLLUCODEX BVBA is not available. You also can look at reviews of FLLUCODEX BVBA, open positions, location of FLLUCODEX BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLLUCODEX BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLLUCODEX BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLLUCODEX BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLLUCODEX BVBA, employees, financial statistics.