Stanley Ets SPRL

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • Stanley Ets SPRL
Private companiesTextile Mill Products • Stanley Ets SPRL

Contactgegevens Stanley Ets SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Stanley Ets SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Stanley Ets SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Cronfestu 121 7140 Morlanwelz-Mariemont (Morlanwelz), België

Telefoon (phone): +32 (64) 920-41-20 +32 (64) 920-41-20

Fax (fax): +32 (84) 774-71-73 +32 (84) 774-71-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Stanley Ets SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Stanley Ets SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Stanley Ets SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Stanley Ets SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Stanley Ets SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Stanley Ets SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Stanley Ets SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Stanley Ets SPRL
Products information Stanley Ets SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06146545410
Ondernemingsnummer: 8680816650
Hoofdstad (capital): 267,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 541,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Stanley Ets SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Stanley Ets SPRL
(Get full report from official database of BE for Stanley Ets SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Stanley Ets SPRL
Addition kinds of activities for Stanley Ets SPRL

275207. Tag, ticket en planning printen: lithografisch | Tag, ticket, and schedule printing: lithographic
791102. Dansinstructeur en schooldiensten | Dance instructor and school services
08310201. Gumiddestillatie (in bos, boerderij) | Gum distillation (in forest, farm)
22110602. Automotive stoffen, katoen | Automotive fabrics, cotton
22219906. Voiles, synthetische vezel en zijde | Voiles, manmade fiber and silk
28910206. Lijm | Glue
76992503. Herstelling van de automaat | Vending machine repair

Werken bij Stanley Ets SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Stanley Ets SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Stanley Ets SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Stanley Ets SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Insurance Officer (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Aan jou om de schadedossiers van A tot Z af te handelen voor de voertuigen die tot ons wagenpark behoren. Hieronder een greep uit je takenpakket: • contacten met bestuurders, makelaars, verzekeraars, herstellers en experts • beoordeling van de aangifte en verdere opvolging van je eigen schadedossiers • verwerking en recuperatie van de facturen • monitoring van de doorlooptijd • proactieve communicatie en service verlening naar de klant/bestuurder • ...

  • Silo Operator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal gerennomeerd bedrijf gelegen in de Haven zijn wij op zoek naar een silo operator. Binnen dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor het bedienen van silo's om de bulkwagens te vullen. Je zorgt voor aansluitingen van vrachtwagen naar silo, waakt over de juiste hoeveelheden, correcte producten,...

  • Technisch adviseur (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature van Technisch Adviseur in Roeselare ben jij: Het aanspreekpunt van onze klanten. Je zorgt voor een warm onthaal luistert en peilt naar de behoeften van de klant en ondersteunt de klant in de zoektocht naar een passend product. Hierbij hou je in de eerste plaats rekening met de wensen van de klant en het aanbod van je bedrijf. Je zorgt voor een optimale match tussen beiden. Naast de verkoop zorg je ook voor de verdere opvolging van de orders van A tot Z (facturatie bestellen materiaal ...). Voornaamste activiteiten zijn: Plannen overlopen met de klant technische mogelijkheden bespreken berekenen en uitwerken offerte opstellen en order finaliseren.

  • Chauffeur C kipwagen (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Xtra Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de omgeving van Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een chauffeur C kipwagen

  • Huishoudhulp/Poetshulp Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Lo-Reninge (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • JOBSTUDENT VERPLEEGKUNDIGE (MELSBROEK)

    Regio: MELSBROEK

    Bedrijf: NATIONAAL MS CENTER

    Type: Studentenjob

    Je wil op regelmatige basis komen werken als jobstudent • Je werkt mee aan de revalidatie en behandeling van personen met multiple sclerose of andere chronische neurologische aandoeningen • Je maakt deel uit van een gedreven team van zorgkundigen en verpleegkundigen • Je wordt ingezet in de weekends en vakantieperioden volgens jouw beschikbaarheidskalender.

  • Passie om als student mee te helpen in een brillenwinkel! (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een fijne en goed draaiende winkel gespecialiseerd in oa. de verkoop van brillen en lenzen, zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en vlotte jobstudent om bij te staan in de verkoop! Naast klanten adviseren en helpen in hun aankoop, zorg je er mee voor dat de winkel er elke dag piekfijn uitziet en dat de artikelen netjes gepresenteerd worden (bv. brilmonturen schoonmaken) en dat de winkelrekken worden aangevuld. je zorgt voor een administratieve ondersteuning met het ingeven van bestelbonnen, oogmetingen en kassawerk Jouw werkuren zijn in overleg met de zaakvoerster bespreekbaar en kunnen wisselen doorheen de week en op zaterdagen!

  • Operator latex - 2 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een textielbedrijf in de regio van Tielt zijn we op zoek naar productiemedewerkers om te werken in 2 ploegen, van 5u tot 13u en van 13u tot 21u. U start als operator en kan doorgroeien tot ploegchef. Uw taken als operator zijn: machines instellen, bobijnen opzetten en afnemen, kwaliteitscontrole, inpakken enzoverder.

  • klinisch psycholoog optie kinderen en jongeren of orthopedagoog (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Groepspraktijk Eclips

    Type: Zelfstandige activiteit

    Coaching, begeleiding en psychotherapie bij kinderen vanaf 6 jaar, jongeren en hun ouders. Indien je interesse hebt, zijn er ook mogelijkheden op het vlak van psychodiagnostiek.

  • Kinesitherapeut(e) (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Patri Corpus

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gemotiveerde, zelfstandige kinesitherapeut(e) gezocht voor een fulltime job in onze groepspraktijk te Dessel in een multidisciplinair kader.

  • Medewerkers gevraagd ophaling van overledenen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TRANSMOBIEL (BCLimo)

    Type: Werfreserve

    Ophalen van overledenen Thuis of rusthuis In bezit van rijbewijs Ideaal voor 50 plussers Mogelijkheid voor half time Nedrlandse kennis vereist Opleiding door ons gegeven

Zoek naar antwoorden van Stanley Ets SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Stanley Ets SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Stanley Ets SPRL. Laat een reactie achter voor Stanley Ets SPRL. Stanley Ets SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Stanley Ets SPRL. Leave a respond for Stanley Ets SPRL. Stanley Ets SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Stanley Ets SPRL op de google maps. Adres en contacten Stanley Ets SPRL
Location of Stanley Ets SPRL on the google maps. Address and contacts of Stanley Ets SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Stanley Ets SPRL Stanley Ets SPRL: JOHAN GEURTS | JEANNINE DUPONT | Van Tricht Johan BVBA | ERNA NUYTS | SPANJAARD-VAN WIJK BEHEER

Other related companies as Stanley Ets SPRL: JOHAN GEURTS | JEANNINE DUPONT | Van Tricht Johan BVBA | ERNA NUYTS | SPANJAARD-VAN WIJK BEHEER

Stanley Ets SPRL is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Stanley Ets SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06146545410. Het bedrijf Stanley Ets SPRL bevindt zich op het adres: Rue de Cronfestu 121 7140 Morlanwelz-Mariemont (Morlanwelz). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 267,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 541,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Stanley Ets SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Stanley Ets SPRL is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Stanley Ets SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Stanley Ets SPRL, openstaande posities, locatie van Stanley Ets SPRL op de kaart.

Stanley Ets SPRL is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Stanley Ets SPRL, company assigned to the tax number BE06146545410. The company Stanley Ets SPRL is located at the address: Rue de Cronfestu 121 7140 Morlanwelz-Mariemont (Morlanwelz). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 267,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 541,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Carpenters. Products created in Stanley Ets SPRL were not found.
The main activity of Stanley Ets SPRL is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Stanley Ets SPRL is not available. You also can look at reviews of Stanley Ets SPRL, open positions, location of Stanley Ets SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Stanley Ets SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Stanley Ets SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Stanley Ets SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Stanley Ets SPRL, employees, financial statistics.