KAREL DE KINDER

Contactgegevens KAREL DE KINDER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KAREL DE KINDER: address, phone, fax, email, website, opening hours

KAREL DE KINDER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHELDEWEG 59BA; 9090; MELLE, België

Telefoon (phone): 92522707 (+32-92522707) 92522707 (+32-92522707)

Fax (fax): +32 (57) 311-69-14 +32 (57) 311-69-14

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KAREL DE KINDER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KAREL DE KINDER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KAREL DE KINDER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KAREL DE KINDER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KAREL DE KINDER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KAREL DE KINDER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KAREL DE KINDER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KAREL DE KINDER
Products information KAREL DE KINDER

BTW identificatienummer (tax): BE06025421142
Ondernemingsnummer: 8611328125
Hoofdstad (capital): 372,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 714,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in KAREL DE KINDER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Binnenhuisarchitecten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KAREL DE KINDER
(Get full report from official database of BE for KAREL DE KINDER)

Aanvulling soorten activiteiten voor KAREL DE KINDER
Addition kinds of activities for KAREL DE KINDER

331699. Koude afwerking van stalen vormen, nec | Cold finishing of steel shapes, nec
731299. Outdoor reclame diensten, nec | Outdoor advertising services, nec
22210400. Kunstmatige en synthetische breedgeweven stoffen | Manmade and synthetic broadwoven fabrics
32210102. Melkflessen, glas | Milk bottles, glass
50120200. Commerciële voertuigen | Commercial vehicles
50150000. Motoronderdelen, gebruikt | Motor vehicle parts, used

Werken bij KAREL DE KINDER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KAREL DE KINDER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KAREL DE KINDER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KAREL DE KINDER. Looking for open vacancies in other companies

  • Project & sales manager (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Gentis SA

    Type: Vervanging brugpensioen

    Over ons Gentis is een Belgisch recruitmentbedrijf met de hoofdzetel in Brussel. Het bedrijf is gespecialiseerd in het verstrekken van permanente personeelsbezetting evenals project sourcing-oplossingen voor meerdere sectoren wereldwijd. De klant Je zult werkzaam zijn voor een familiebedrijf met een zeer goede naam binnen de koeltechniek. Wel zijn zij onderdeel van een grotere groep waardoor ze de voordelen die daaraan verbonden zijn ook kunnen bieden. Zij richten zich op het gebruik van duurzame en energiezuinige koelproducten. Bovendien staat bij hun de werknemer centraal en is er een groot besef dat zonder hun mensen ze de gestelde doelen niet zullen halen. Momenteel hebben zij een mooie combi-functie openstaan voor een sales & project manager. De functie - Je bent verantwoordelijk voor een portfolio van klanten verspreid over de regio Limburg, Antwerpen, Vlaams-Brabant, het gaat vooral dat je een lange termijn-relatie opbouwt en onderhoudt met deze klanten actief in commerciële maar ook industriële koeling - Naast het onderhouden van je bestaande klantenbestand ben jij ook voortdurend op zoek naar nieuwe commerciële kansen - Je denkt met de klant mee over de best mogelijke oplossing, en doet een gepast voorstel. Je werkt dit voorstel uit en doet zelf ook de calculatie ervan. - Nadat je een project succesvol hebt weten te verkopen aan de klant ben je ook zelf betrokken bij de opvolging van het project bovendien zorg je er ook voor dat de klant ook het onderhoudscontract bij jou afsluit en doe je de opvolging van deze onderhoudscontracten

  • Flexibele verkoopmedewerker (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je luistert naar de wensen van de klant en verkoopt de producten uit de toonbank. Je zorgt ervoor dat de winkel er net uitziet en dat de producten op een aantrekkelijke manier worden gepresenteerd.

  • Deeltijds Commercieel Bediende | Dynamisch bedrijf te Wommelgem (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Commercieel Bediende sta je in voor de administratieve ondersteuning van de category manager Zuivel & Bakkerij. Je bent het aanspreekpunt voor commerciële vragen en problemen van de winkels, alsook van de leveranciers. Je probeert deze zelfstandig op te lossen of escaleert waar nodig. Je contacteert leveranciers om de correcte informatie betreffende de folder te bekomen. Je staat in voor een correcte folderadministratie. Je controleert de correctheid van de acties, doet een review van de folderproef,… Je bereidt de analyse van de promo’s en folders van concurrenten voor en verzamelt hiervoor de nodige gegevens. Dit om de Category Manager in staat te stellen een correct prijsbeleid te voeren en sterk te staan in onderhandelingen met de leveranciers. Je doet het voorbereidend werk voor de assortimentsherzieningen. Je zorgt voor de praktische organisatie en opvolging van promoties en animaties in de winkels. Je bereidt leveranciersbezoeken, uitmonsteringen en verschillende evenementen voor.

  • CHAUFFEUR CE VOOR TRANSPORT STEENSLAG OF ZAND (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de regio van Rekkem zoeken wij een vrachtwagenchauffeur en zal volgende werkzaamheden dagelijks uitvoeren: Nationaal transport van steenslag of zand Hoofdzakelijk transport met kipper van en naar bedrijven Bestelbonnen laten aftekenen bij de klant

  • Commerciële binnendienst * (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: QUALITY

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een commerciële binnendienst met technische achtergrond. U zal ook fungeren als productverantwoordelijke. Uw taken bestaan er in alle orders te verwerken van A tot Z. U heeft ook technische bijstand aan collega's en klanten.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Tielen (TIELEN)

    Regio: TIELEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: OCMW

    Type: Dienstenchequebaan

    Huishoudhulp met dienstencheques bij inwoners van Lubbeek (Binkom, Pellenberg, Linden en Lubbeek).

  • Werkvoorbereider (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: NOHAU

    Type: Vaste Job

    Afwerken van administratieve taken op gebied van de wettelijke regelgeving; Opstellen van de volledige projectplanning samen met het projectteam; Opvolgen van de budgetten van de uitgevoerde werken; Maken van de planning – korte en lange termijn - op van het project; Nauw samenwerken met de werfcoördinator en de projectleider; Communiceren met jouw collega’s en leveranciers voor eventuele tekorten bij bestellingen; Mede ervoor zorgen dat de juiste kwaliteit wordt opgeleverd; Bezoeken van de werven en bekijken of de nodige materialen aanwezig zijn; Rapporteren aan de Projectleider.

  • Logistiek Bediende Export (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Vaste Job

    Voor een mooi bedrijf in Merelbeke zoekt Konvert Office Gent een Logistiek Bediende Export. Jouw takenpakket: 50% administratieve support: - Opvragen van prijzen bij transportbedrijven. - Opvragen van stalen bij leveranciers (vetten, smaakstoffen, kleurstoffen,etc.) - Klanten contacteren voor orderbevestiging. - Labels voor verpakkingen sturen naar de desbetreffende fabriek. - Instructies geven aan de exportdiensten per fabriek om de exportdocumenten voor te bereiden. - Documenten opmaken (proformas, verkoopcontracten, facturen, oorsprong- en analysescertificaten, etc.). - Verzamelen van de exportdocumenten en ze doorsturen naar de bankinstelling of de klant. 50% logistieke afwikkeling: - Opmaken van de maandelijkse planning voor alle klanten en de planning doorgeven aan de respectievelijke fabrieken. - Samenwerken met transportbedrijven om het product te transporteren van de fabriek (Singapore, Maleisië, Indonesië, Spanje, België, Frankrijk) naar de klant in het land van bestemming (Algerije, Senegal, Kameroen, Kazakhstan, etc.). - Instructies geven aan transportbedrijven voor transport- en douanedocumenten. - Effectieve opvolging van transport tot moment van levering en afhaling.

  • Winkelmedewerkers voltijds (deeltijds ook mogelijk) (m/v) (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: SPAR

    Type: Vaste Job

    Als medewerker in onze supermarkt kun je kennis maken met al onze winkel- en versafdelingen. Taken kunnen omvatten: goederen ontvangen en rekken aanvullen, versafdelingen beheren, kassa en uiteraard onze klanten verder helpen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de netheid en orde in de winkel.

  • Monteur / monteerder m/v (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren monteur op zoek naar een job in de bouw regio Poperinge? Je hebt interesse in de montage van staalstructuren en betonelementen? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Poperinge op zoek naar monteur. Je staat in voor het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen. De werven zijn gelegen over gans België. Je komt terecht in de sector van landbouw en industrie.

Zoek naar antwoorden van KAREL DE KINDER in sociale netwerken
Look for responds of KAREL DE KINDER in social networks

Lees alle opmerkingen voor KAREL DE KINDER. Laat een reactie achter voor KAREL DE KINDER. KAREL DE KINDER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KAREL DE KINDER. Leave a respond for KAREL DE KINDER. KAREL DE KINDER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KAREL DE KINDER op de google maps. Adres en contacten KAREL DE KINDER
Location of KAREL DE KINDER on the google maps. Address and contacts of KAREL DE KINDER

Andere gerelateerde bedrijven als come KAREL DE KINDER KAREL DE KINDER: Super GB Partner | U.S.A. COPIESERVICE | LOUIS LAGACHE | Buck Heissmann NV | Minieurope SA

Other related companies as KAREL DE KINDER: Super GB Partner | U.S.A. COPIESERVICE | LOUIS LAGACHE | Buck Heissmann NV | Minieurope SA

KAREL DE KINDER is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KAREL DE KINDER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06025421142. Het bedrijf KAREL DE KINDER bevindt zich op het adres: SCHELDEWEG 59BA; 9090; MELLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 372,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 714,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Binnenhuisarchitecten. Producten gemaakt in KAREL DE KINDER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KAREL DE KINDER is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KAREL DE KINDER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KAREL DE KINDER, openstaande posities, locatie van KAREL DE KINDER op de kaart.

KAREL DE KINDER is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is KAREL DE KINDER, company assigned to the tax number BE06025421142. The company KAREL DE KINDER is located at the address: SCHELDEWEG 59BA; 9090; MELLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 372,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 714,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Binnenhuisarchitecten. Products created in KAREL DE KINDER were not found.
The main activity of KAREL DE KINDER is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of KAREL DE KINDER is not available. You also can look at reviews of KAREL DE KINDER, open positions, location of KAREL DE KINDER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KAREL DE KINDER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KAREL DE KINDER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KAREL DE KINDER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KAREL DE KINDER, employees, financial statistics.