JOUSTEN J.-C.

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • JOUSTEN J.-C.
Private companiesTobacco Products • JOUSTEN J.-C.

Contactgegevens JOUSTEN J.-C.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOUSTEN J.-C.: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOUSTEN J.-C.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE D'EUPEN 32; 4700; EUPEN, België

Telefoon (phone): 87762748 (+32-87762748) 87762748 (+32-87762748)

Fax (fax): +32 (55) 580-60-27 +32 (55) 580-60-27

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOUSTEN J.-C.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOUSTEN J.-C."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOUSTEN J.-C."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOUSTEN J.-C., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOUSTEN J.-C.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOUSTEN J.-C., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOUSTEN J.-C.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOUSTEN J.-C.
Products information JOUSTEN J.-C.

BTW identificatienummer (tax): BE08770355224
Ondernemingsnummer: 1084045410
Hoofdstad (capital): 579,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 800,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in JOUSTEN J.-C. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Binnenhuisarchitecten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOUSTEN J.-C.
(Get full report from official database of BE for JOUSTEN J.-C.)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOUSTEN J.-C.
Addition kinds of activities for JOUSTEN J.-C.

3149. Schoeisel, met uitzondering van rubber | Footwear, except rubber, nec
176100. Dakbedekking, pleisterwerk en plaatmetaalwerk | Roofing, siding, and sheetmetal work
873499. Testlaboratoria, nec | Testing laboratories, nec
23539907. Helmen, jungle doek: wol gevoerd | Helmets, jungle cloth: wool lined
29520104. Dakbedekking (niet van raffinaderijen of cokeovens) | Roofing pitch (not from refineries or coke ovens)

Werken bij JOUSTEN J.-C.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOUSTEN J.-C.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOUSTEN J.-C.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOUSTEN J.-C.. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakoperator (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je verpakt eindproducten volgens de specificaties, de gestelde kwaliteitseisen en opgegeven instructies. Hiervoor stel je de nodige parameters in op de verpakkingsinstallaties en treed je op bij kleine storingen. - Je zorgt voor een correcte belading van het nodige verpakkingsmateriaal. Bij een formaatwissel bouw je efficiënt en gestructureerd de installatie om. - Je controleert de zuiverheid van de gebruikte apparatuur en materiaal (verpakkingsdozen, etiketten, zakken,…).

  • monteur staalbouw (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Monteren van stalen constructies - zowel particulier als industrieel

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO EERNEGEM/ICHTEGEM/KOEKELARE (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • Studenten Verpleegkunde (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR Medical

    Type: Studentenjob

    studenten die in de gezondheidszorg zich wensen te verdiepen tijdens de vakantieperiode juli/ augustus/ september kunnen zich aanmelden om in één van onze zorginstellingen aan de slag te gaan. Je wordt mee ingezet in de dagelijkse werking van de dienst waar je terecht komt je werkt mee in de dynamiek van de gezondheidssector Je krijgt de mogelijkheid om je opgedane kennis en vaardigheden toe te passen Je kan de kans grijpen om extra skills te ontwikkelen Bedrijfsprofiel: Niemand is hetzelfde. Elk mens heeft iets moois. En dat vergt tijd om te begrijpen. Want neem je de tijd, dan volgt kwaliteit onvermijdelijk. Bij Select Medical nemen we dan ook oprecht graag de tijd om te luisteren naar de behoeften van zowel de zorginstelling als van de kandidaat werknemer. Select Medical zet zich, vanuit zijn passie voor de mens in om de juiste kandidaten op de juiste plaats te kunnen verbinden in de gezondheidszorg.  Vanuit onze eigen expertise in zowel HR als in de zorgsector begeleiden we de professionals in hun tewerkstellingstraject. Want zo kunnen we de juiste mensen plaatsen binnen de juiste  werkomgeving en kan er echt iets moois ontstaan.

  • Evenement medewerker (Student) 16/09 (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant zijn we op zoek naar twee Evenement medewerkers die graag de handen uit de mouwen steken. Samen met je teamgenoten sta je in voor het afbreken van het parcours voor de Brico-cross veldrit in Geraardsbergen. Dit zijn al een aantal taken waar je verantwoordelijk voor bent: -banners afhalen -vlaggen naar beneden halen -weghalen van reclame -...

  • Bijlesgever statistiek (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor statistiek aan studenten van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Student with knowledge of Valencian OR Basque (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of one of the following languages: Valencian or Basque. The job requires to do data quality checks in those languages. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Assistent Lakkerij (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: N\a

    Type: Vaste Job

    Allerlei metalen constructies worden door u opgehangen met de hand of met hulp van een tweede helper of met behulp van een rolbrug. Deze worden zorgvuldig voorbereid om te lakken waarna een perfect gelakt materiaal wordt bekomen. Nadien neemt u diezelfde constructies terug van de laklijn af om klaar te maken voor verzending of afhaling.De materialen of constructie kunnen variëren van 1kg tot 2000 kg.

  • Planner voor dienst verplaatsing (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als planner ben je de drijvende kracht achter de voorbereiding van de planning. Daarnaast de voorraad opvolgen en bestellen.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • Eurostaff - IAM Consultant / ForgeRock Consultant / Identity & Access Management / Security Engineer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM   Experience ForgeRock  IAM Identity & Access Management  OpenAM OPenIG OpenDJ  OpenIDM OAuth Documentation Integrating Application Requirements   My client are searching for an IAM Consultant to join their growing team on a long term misison based in Brussels.

  • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VASTENAVONDT

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

Zoek naar antwoorden van JOUSTEN J.-C. in sociale netwerken
Look for responds of JOUSTEN J.-C. in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOUSTEN J.-C.. Laat een reactie achter voor JOUSTEN J.-C.. JOUSTEN J.-C. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOUSTEN J.-C.. Leave a respond for JOUSTEN J.-C.. JOUSTEN J.-C. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOUSTEN J.-C. op de google maps. Adres en contacten JOUSTEN J.-C.
Location of JOUSTEN J.-C. on the google maps. Address and contacts of JOUSTEN J.-C.

Andere gerelateerde bedrijven als come JOUSTEN J.-C. JOUSTEN J.-C.: Constant Damien SPRL | Carmans J | Val Fun茅railles | ISABELLA CERVINI | Estienne C

Other related companies as JOUSTEN J.-C.: Constant Damien SPRL | Carmans J | Val Fun茅railles | ISABELLA CERVINI | Estienne C

JOUSTEN J.-C. is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOUSTEN J.-C., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08770355224. Het bedrijf JOUSTEN J.-C. bevindt zich op het adres: ROUTE D'EUPEN 32; 4700; EUPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 579,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 800,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Binnenhuisarchitecten. Producten gemaakt in JOUSTEN J.-C. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOUSTEN J.-C. is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOUSTEN J.-C. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOUSTEN J.-C., openstaande posities, locatie van JOUSTEN J.-C. op de kaart.

JOUSTEN J.-C. is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOUSTEN J.-C., company assigned to the tax number BE08770355224. The company JOUSTEN J.-C. is located at the address: ROUTE D'EUPEN 32; 4700; EUPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 579,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 800,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Binnenhuisarchitecten. Products created in JOUSTEN J.-C. were not found.
The main activity of JOUSTEN J.-C. is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JOUSTEN J.-C. is not available. You also can look at reviews of JOUSTEN J.-C., open positions, location of JOUSTEN J.-C. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOUSTEN J.-C., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOUSTEN J.-C., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOUSTEN J.-C., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOUSTEN J.-C., employees, financial statistics.