FLDRUKKERIJ DE BIE NV

Contactgegevens FLDRUKKERIJ DE BIE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDRUKKERIJ DE BIE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDRUKKERIJ DE BIE NV

Regio (region): Antwerpen, België

Adres (address): Herentalsebaan 68 2100 Antwerpen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-33-22-50-20 32-33-22-50-20

Fax (fax): 32-33-21-73-93 32-33-21-73-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDRUKKERIJ DE BIE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDRUKKERIJ DE BIE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDRUKKERIJ DE BIE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDRUKKERIJ DE BIE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDRUKKERIJ DE BIE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDRUKKERIJ DE BIE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDRUKKERIJ DE BIE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDRUKKERIJ DE BIE NV
Products information FLDRUKKERIJ DE BIE NV

BTW identificatienummer (tax): BE04718322753
Ondernemingsnummer: 9555328369
Hoofdstad (capital): 555,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 482,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in FLDRUKKERIJ DE BIE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Printing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDRUKKERIJ DE BIE NV
(Get full report from official database of BE for FLDRUKKERIJ DE BIE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDRUKKERIJ DE BIE NV
Addition kinds of activities for FLDRUKKERIJ DE BIE NV

204700. Hond- en kattenvoer | Dog and cat food
20999912. Pindakaas | Peanut butter
24260201. Blanks, hout: bowlingpennen, handgrepen, enz. | Blanks, wood: bowling pins, handles, etc.
28999915. Boorselder | Drilling mud
30520100. Tuinslang | Rubber hose
38429923. Hechtingen, absorbeerbaar en niet-absorbeerbaar | Sutures, absorbable and non-absorbable
38610202. Ontwikkelende machines en uitrusting, stilstaande of bewegende beelden | Developing machines and equipment, still or motion picture
39490206. Haken, vissen | Hooks, fishing
39520212. Lettering instrumenten, artiesten ' | Lettering instruments, artists'
44899901. Airboats | Airboats

Werken bij FLDRUKKERIJ DE BIE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDRUKKERIJ DE BIE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDRUKKERIJ DE BIE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDRUKKERIJ DE BIE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman 't Zwin - Provincie West Vlaanderen (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als polyvalent klusjesman van de provincie West-Vlaanderen ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van kleine onderhoudswerken en reparaties. Dit gaat van lampen en deurklinken vervangen tot kranen en dakgoten herstellen, toiletten ontstoppen, verhuisactiviteiten, tuinonderhoud, kleine schilderwerken, stopcontacten verleggen,.... Je voert al deze opdrachten op een veilige en ordelijke manier uit. Je gaat zorgzaam en spaarzaam om met tijd, materialen, machines en gereedschap.

  • Administratief bediende orderverwerking (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een toonaangevend bedrijf in de cosmetica, zijn we op zoek naar een tijdelijke medewerker voor de orderafdeling. Welke taken omvatten je pakket? Ingave, controle en verwerking van data Genereren van rapporten uit het systeem Voorbereidend werk op vraag van het team Dagelijkse opvolging van e-mailverkeer Klantenvragen behandelen inzake registratie, order status, collateral shipments, ... Contacten zowel per mail als telefonisch met diverse interne en externe partijen/afdelingen

  • Supply Chain Planner (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als supply chain planner sta je voornamelijk in voor het managen van de bestellingen van de verschillende materialen alsook het regelen van de activiteiten binnen het magazijn. Hiervoor horen de volgende taken tot uw functie: het opstellen van een high-level planning het checken van de noden orders ingeven in het ERP-systeem alsook de beschikbaarheid van bepaalde producten garanderen de nood van materialen binnen productie omzetten naar concrete orders en verzekeren van de beschikbaarheid van de ruwe materialen alsook verpakking ervan monitoring van de planning om na te gaan of alles loopt volgens plan de accuraatheid van de documentatie voorzien van de product master data het nagaan van de levertijden zodat klanten tijdig kunnen geholpen worden volgens de afgesproken termijn binnen het onderhoudscontract contacten onderhouden en afspraken maken met verschillend leveranciers team coaching van 4 warehouse operatoren (planning resultaten training...) de activiteiten in het warehouse optimaliseren (kwalitatief en kwantitatief) time management voor de inkomende en uitgaande goederen instaan voor de veiligheidsvoorschriften binnen het magazijn

  • Onderhoudstechnicus (liefst géén vurig type) M/V (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn dringend op zoek naar een onderhoudstechnicus (m/v) Dit keer selecteren we geen 'vurige' types ... want het betreft een gasbottelbedrijf. Je staat als technicus in voor het algemene onderhoud van de vul-afdeling Je doet fysieke controles en periodieke inspecties op de ganse sites Je verleent assistentie aan contractoren die op de site werken komen uitvoeren Je werkt mee aan nieuwe projecten Je houdt de voorraad in stand Je verhelpt mee de storingen en bedenkt langetermijn-oplossingen Je start nieuwe machines en installaties op, en maakt instructies aan Je begeleidt operatoren Je bewaakt de naleving van de veiligheidsinstructies

  • verantwoordelijke afdeling m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Start People Menen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bewaakt de efficiëntie en de kwaliteit waarmee de productie wordt gerealiseerd en neemt indien nodig correctieve maatregelen. Je bent verantwoordelijk voor het detecteren van investeringsbehoeften. Je stelt de personeelsplanning op in functie van de gevraagde productievolumes. Je ziet toe op de naleving van het beleid, de veiligheidsnormen en de interne regels en procedures van de divisie in de productie-afdeling. Je blijft op de hoogte van het productieproces en machinepark en dit op zowel mechanisch en elektrotechnisch vlak. Je neemt initiatief naar continuous improvement, door middel van organisatie, methodiek, omsteltijden, machineaanpassingen en verbeteringen. Je bent verantwoordelijk voor orde en netheid in productie. Je geeft input en ondersteuning in technische productontwikkeling, zodat nieuwe producten efficiënt kunnen geproduceerd worden in consistente kwaliteit. Je coördineert de afdeling, je coacht en stuurt de productiemedewerkers aan. Je rapporteert aan de productiemanager Jouw gesprekpartners zijn: management, HR, productieplanner, operatoren, R&D, maintenance & proces. Je geeft rechtsreeks leiding aan 2 teamleiders en aan een 20-tal productieoperatoren, verspreid over 2 ploegen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Meerbeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEERBEKE)

    Regio: MEERBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP VOOR SINT-MARTENS-LATEM (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Sint-Martens-Latem.

  • Student Host/Hostess - Wilrijk (Campus Drie Eiken UA) (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Voor een congres van 2 dagen op de Campus Drie Eiken van de Universiteit Antwerpen zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten. Uw taken: - In orde zetten van de congreszalen - Onthaal van de genodigden - Bedienen van drankjes en hapjes - Begeleiden van de genodigden naar de juiste zaal - Opruimen van de zalen

  • Bijlesgever C# (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor C# aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • GEZOCHT: STUDENTEN VOOR TELESALES OP ZATERDAG (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: FORUM JOBS BRUSSEL

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze klanten te Mechelen, zijn we op zoek naar gemotiveerde studenten die op zaterdagvoormiddag als telesales medewerkers zouden willen werken ! Je belt naar bestaande klanten, biedt producten/ diensten aan en helpt de klanten om bestellingen te doen. Je bouwt een open gesprek op waarin je luistert naar het verhaal van de klant en meest geschikte producten voorstelt. Je hebt de mogelijkheid om op verschillende (B2B en B2C) projecten te werken.

  • Jobstudent (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • INTERNAL SALES (DOTTIGNIES)

    Regio: DOTTIGNIES

    Bedrijf: VERANCLASSIC (Ostyn Facilities)

    Type: Vaste Job

    - Het maken van telefonische afspraken op basis van binnenkomende leads. - Het detecteren van behoeftes bij potentiële klanten en hen overtuigen in het belang van een bezoek van één van onze vertegenwoordigers. - Het opvolgen van de afspraken van de vertegenwoordigrers + up to date houden van de dossiers - Enkel administratieve taken: creatie van verkochte dossiers en input van alle info in ons CRM-pakket.

Zoek naar antwoorden van FLDRUKKERIJ DE BIE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLDRUKKERIJ DE BIE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDRUKKERIJ DE BIE NV. Laat een reactie achter voor FLDRUKKERIJ DE BIE NV. FLDRUKKERIJ DE BIE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDRUKKERIJ DE BIE NV. Leave a respond for FLDRUKKERIJ DE BIE NV. FLDRUKKERIJ DE BIE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDRUKKERIJ DE BIE NV op de google maps. Adres en contacten FLDRUKKERIJ DE BIE NV
Location of FLDRUKKERIJ DE BIE NV on the google maps. Address and contacts of FLDRUKKERIJ DE BIE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDRUKKERIJ DE BIE NV FLDRUKKERIJ DE BIE NV: Centrum voor Armoede-en Ongevallenrecht CAOR VZW | TRANSPORT WAYFARER | TAXI BLANC | OMER DEWULF | PHOTO HALL

Other related companies as FLDRUKKERIJ DE BIE NV: Centrum voor Armoede-en Ongevallenrecht CAOR VZW | TRANSPORT WAYFARER | TAXI BLANC | OMER DEWULF | PHOTO HALL

FLDRUKKERIJ DE BIE NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Antwerpen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDRUKKERIJ DE BIE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04718322753. Het bedrijf FLDRUKKERIJ DE BIE NV bevindt zich op het adres: Herentalsebaan 68 2100 Antwerpen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 555,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 482,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Printing. Producten gemaakt in FLDRUKKERIJ DE BIE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDRUKKERIJ DE BIE NV is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDRUKKERIJ DE BIE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDRUKKERIJ DE BIE NV, openstaande posities, locatie van FLDRUKKERIJ DE BIE NV op de kaart.

FLDRUKKERIJ DE BIE NV is a company, that was registered 2018 in Antwerpen region, Belgium. Full name of company is FLDRUKKERIJ DE BIE NV, company assigned to the tax number BE04718322753. The company FLDRUKKERIJ DE BIE NV is located at the address: Herentalsebaan 68 2100 Antwerpen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 555,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 482,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Printing. Products created in FLDRUKKERIJ DE BIE NV were not found.
The main activity of FLDRUKKERIJ DE BIE NV is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDRUKKERIJ DE BIE NV is not available. You also can look at reviews of FLDRUKKERIJ DE BIE NV, open positions, location of FLDRUKKERIJ DE BIE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDRUKKERIJ DE BIE NV, Antwerpen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDRUKKERIJ DE BIE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDRUKKERIJ DE BIE NV, Antwerpen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDRUKKERIJ DE BIE NV, employees, financial statistics.