FLBLONDE PRINTING NV

Contactgegevens FLBLONDE PRINTING NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBLONDE PRINTING NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBLONDE PRINTING NV

Regio (region): Wommelgem, België

Adres (address): Herentalsebaan 406 2160 Wommelgem - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-33-20-95-95 32-33-20-95-95

Fax (fax): 32-33-20-96-49 32-33-20-96-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBLONDE PRINTING NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBLONDE PRINTING NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBLONDE PRINTING NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBLONDE PRINTING NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBLONDE PRINTING NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBLONDE PRINTING NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBLONDE PRINTING NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBLONDE PRINTING NV
Products information FLBLONDE PRINTING NV

BTW identificatienummer (tax): BE07240783691
Ondernemingsnummer: 5573883056
Hoofdstad (capital): 642,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 494,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in FLBLONDE PRINTING NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lithographic printing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBLONDE PRINTING NV
(Get full report from official database of BE for FLBLONDE PRINTING NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBLONDE PRINTING NV
Addition kinds of activities for FLBLONDE PRINTING NV

769900. Reparatie diensten, nec | Repair services, nec
769913. Reparatie van recreatieve voertuigen | Recreational vehicle repair services
24529906. Prefab gebouwen, hout | Prefabricated buildings, wood
35310201. Capstans, schip | Capstans, ship
39440316. Science kits: microscopen, chemie sets, etc. | Science kits: microscopes, chemistry sets, etc.
79991508. Pakketrein, voor amusement | Pack train, for amusement
91110204. Burgemeesters kantoor | Mayors' office

Werken bij FLBLONDE PRINTING NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBLONDE PRINTING NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBLONDE PRINTING NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBLONDE PRINTING NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk is op zoek naar een pers operator voor een bedrijf in Izegem. Wat zijn jouw taken? - Je bent verantwoordelijk voor de semi-automatische persinstallatie. - Je zorgt ervoor dat de pers continue werkt en kwalitatieve producten aflevert door middel van zowel visuele controle als manuele handelingen. - Je zorgt naast het proper houden van de werkomgeving er ook voor in dat de storingen aan de pers (in eerste lijn) zelfstandig opgelost kunnen worden. - Je kijkt kritisch waar het productieproces kan bijgestuurd en verbeterd worden. - Daarnaast verricht je ook magazijnwerk.

  • 1 HUISHOUDHULP DEELTIJDS MOERBEKE/EKSAARDE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOKEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Lokeren zoeken hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen.

  • Gezocht gemotiveerde jobstudenten (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende van onze klanten in verschillende sectoren in de regio Mechelen zijn we op zoek naar jobstudenten. Wat? - logistiek: magazijnwerk, orderpicking, inpakken, ... - verkoop: winkel, kassa, klantenbedienen, ... - horeca: zaal, bar, keuken, bediening, ... - administratie: administratieve ondersteuning, customer service, ... - schoonmaak: poetsen bij mensen thuis met dienstencheques, industriële schoonmaak, ... Wanneer? - in de week op jouw vrije dagen - in het weekend - in de vakantieperiodes Uren? - dagwerk - shiften (vroege, late, nacht)

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Lier (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Jobstudent (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • animator/animatrice (MANNEKENSVERE)

    Regio: MANNEKENSVERE

    Bedrijf: SPERMALIEHOEVE

    Type: Studentenjob

    Je begeleidt jonge kinderen (6-12j) tijdens een externe taalstage tijdens de schoolvakanties doorheen het schooljaar. Je organiseert activiteiten op de boerderij, niet de taalactiviteiten!

  • KOK / KOKKIN (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: DE KLOKKEPUT

    Type: Vaste Job

    Voor ons restaurant zijn we op zoek naar een kok / kokkin. Je staat in voor het bereiden van gerechten uit de Franse keuken en het opstellen van de menu's.

  • Validation Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: AKKA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je stelt validatiedocumenten en testprotocollen op in een farmaceutische productieomgeving, je staat in voor de goedkeuring van deze documenten. Je behandelt niet-conformiteiten, je staat in voor de analyse van deze afwijkingen. Je werkt mee aan de implementatie van CAPA’s. Je communiceert vlot met andere afdelingen, en biedt waar nodig de nodige ondersteuning binnen jouw expertise.

  • Gepassioneerde veiligheidscoördinator brand- en noodplanning! (m/v) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gekend en goed draaiend bedrijf gespecialiseerd in de verwerking van radioactieve afvalstoffen en de ontmanteling van nucleaire installaties, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven veiligheidscoördinator! Je biedt ondersteuning bij de interne noodplanorganisatie en brandpreventie binnen de dienst Veiligheid, Beveiliging en Milieu. Het takenpakket omvat het volgende: – Uitwerken van veiligheidsrichtlijnen – Optimaliseren van de huidige noodplanwerking – Organiseren en coördineren van interne noodplanoefeningen en opleidingen – Voorbereiden en begeleiden van stuurgroepvergaderingen – Opvolgen van nieuwe wet- en regelgeving en het implementeren ervan – Leiden van grote veiligheidsprojecten (bijv. de nucleaire noodplanoefening in 2019) – Ondersteunen van de dienst brandpreventie op administratief gebied – Inplannen van onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen en infrastructuur

  • Accountant (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Titeca Accountancy Maldegem

    Type: Vaste Job

    Welkom! Titeca Accountancy is geen standaard boekhoudkantoor dat enkel met cijfers jongleert. Wij leven en werken dichtbij ondernemers, zij aan zij. Titeca Accountancy is een sterk groeiend, fullservice, vooruitstrevend boekhoudkantoor met 10 verschillende vestigingen en 200 medewerkers en accountants verspreid over West-, Oost-Vlaanderen en Henegouwen. Bij Titeca Accountancy is werken fun, het resultaat van een inspirerende en energieke dialoog met onze ondernemers. Smaakt naar meer? Vergezel ons in een open werkomgeving, met ruimte voor initiatief, mens en communicatie. Door onze groei zijn wij momenteel op zoek naar een Accountant om het dynamische Titeca team in Maldegem aan te vullen. Als accountant beheer je autonoom je dossiers. Je bent steeds de eerste contactpersoon, waardoor je in geen tijd een echte sparringpartner wordt van je klantondernemers. Je verantwoordelijkheden Opvolgen van boekhoudingen van klanten (van A tot Z) Opvolgen en beheer van balansen, jaarrekeningen, eindejaarafsluitingen en fiscale aangiftes (btw, PB en Venb) Adviesverlening Voorbereiden en bijwonen van fiscale controles Reeds ervaring? Dan krijg je een coachende rol ten opzichte van je junior collega’s.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van FLBLONDE PRINTING NV in sociale netwerken
Look for responds of FLBLONDE PRINTING NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBLONDE PRINTING NV. Laat een reactie achter voor FLBLONDE PRINTING NV. FLBLONDE PRINTING NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBLONDE PRINTING NV. Leave a respond for FLBLONDE PRINTING NV. FLBLONDE PRINTING NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBLONDE PRINTING NV op de google maps. Adres en contacten FLBLONDE PRINTING NV
Location of FLBLONDE PRINTING NV on the google maps. Address and contacts of FLBLONDE PRINTING NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBLONDE PRINTING NV FLBLONDE PRINTING NV: R.P. Construct SPRLU | MICHELINE GEERTS | Van Landschoot J | DRUKKERIJ ROBUR | FE. BONNET G. & JEAN-PAUL

Other related companies as FLBLONDE PRINTING NV: R.P. Construct SPRLU | MICHELINE GEERTS | Van Landschoot J | DRUKKERIJ ROBUR | FE. BONNET G. & JEAN-PAUL

FLBLONDE PRINTING NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio Wommelgem, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBLONDE PRINTING NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07240783691. Het bedrijf FLBLONDE PRINTING NV bevindt zich op het adres: Herentalsebaan 406 2160 Wommelgem - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 642,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 494,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Lithographic printing. Producten gemaakt in FLBLONDE PRINTING NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBLONDE PRINTING NV is Nondepository Credit Institutions, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBLONDE PRINTING NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBLONDE PRINTING NV, openstaande posities, locatie van FLBLONDE PRINTING NV op de kaart.

FLBLONDE PRINTING NV is a company, that was registered 1995 in Wommelgem region, Belgium. Full name of company is FLBLONDE PRINTING NV, company assigned to the tax number BE07240783691. The company FLBLONDE PRINTING NV is located at the address: Herentalsebaan 406 2160 Wommelgem - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 642,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 494,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Lithographic printing. Products created in FLBLONDE PRINTING NV were not found.
The main activity of FLBLONDE PRINTING NV is Nondepository Credit Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBLONDE PRINTING NV is not available. You also can look at reviews of FLBLONDE PRINTING NV, open positions, location of FLBLONDE PRINTING NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBLONDE PRINTING NV, Wommelgem: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBLONDE PRINTING NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBLONDE PRINTING NV, Wommelgem: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBLONDE PRINTING NV, employees, financial statistics.