JEAN-GABRIEL MATTERNE

Contactgegevens JEAN-GABRIEL MATTERNE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN-GABRIEL MATTERNE: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN-GABRIEL MATTERNE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PAUL DESCHANELLAAN 148B6; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 22456527 (+32-22456527) 22456527 (+32-22456527)

Fax (fax): +32 (61) 913-83-15 +32 (61) 913-83-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN-GABRIEL MATTERNE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN-GABRIEL MATTERNE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN-GABRIEL MATTERNE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN-GABRIEL MATTERNE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN-GABRIEL MATTERNE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN-GABRIEL MATTERNE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN-GABRIEL MATTERNE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN-GABRIEL MATTERNE
Products information JEAN-GABRIEL MATTERNE

BTW identificatienummer (tax): BE04303588867
Ondernemingsnummer: 1276580810
Hoofdstad (capital): 388,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 493,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in JEAN-GABRIEL MATTERNE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Binnenhuisarchitecten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN-GABRIEL MATTERNE
(Get full report from official database of BE for JEAN-GABRIEL MATTERNE)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN-GABRIEL MATTERNE
Addition kinds of activities for JEAN-GABRIEL MATTERNE

483299. Radio-omroepzenders, nec | Radio broadcasting stations, nec
873300. Niet-commerciële onderzoeksorganisaties | Noncommercial research organizations
30690805. Orthopedische diverse, gegoten rubber | Orthopedic sundries, molded rubber
39310100. Toetsenbord instrumenten en onderdelen | Keyboard instruments and parts
73749902. Data processing service | Data processing service
79991303. Gokautomaten, operatie | Gambling machines, operation

Werken bij JEAN-GABRIEL MATTERNE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN-GABRIEL MATTERNE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN-GABRIEL MATTERNE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN-GABRIEL MATTERNE. Looking for open vacancies in other companies

  • Service-engineer (m/v) (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Actief Interim Westmalle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is in zijn jonge bestaan uitgegroeid tot één van de meest vernieuwende aanbieders van logistieke kwaliteitsproducten voor de glastuinbouw. Het productengamma omvat alle technische benodigdheden om tomaten of paprika’s te oogsten, verzorgen, spuiten, transporteren en te verwerken. Als service-engineer bent je de zeer belangrijke schakel tussen de klant, verkoop, productie en engineering. Je bepaalt in sterke mate de kwaliteit en het serviceniveau van onze producten en ons bedrijf. In eerste instantie ben je er om problemen met onze verwerkingslijnen op te lossen: je staat in voor de analyse van het probleem, de reparatie en het doorvoeren van verbeteringen aan deze lijnen. Dit doe je voornamelijk bij de klant ter plaatse. Anderzijds geef je instructies aan de klant over het juist gebruik en onderhoud van onze producten. In je contact met machines in the field ben je als eerste geplaatst om technische verbeteringen aan te brengen die de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product verhogen. Je communiceert de problemen en een mogelijke oplossing met de engineering-afdeling.

  • Operated Forwarder (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

      Behandelen van expeditiedossiers Ontvangen van binnenkomende orders Registeren van de orders in het bedrijfseigen expeditiepakket Controleren van de door de klant verstrekte gegevens Bijkomende gegevens desgevallend opvragen aan de klant Aanmaken van de nodige documenten Doorgeven van het dossier aan polyvalent expediteur of expediteur Klasseren van afgewerkte dossiers Opvragen van alle noodzakelijke informatie voor het opmaken van het dossier Coördinatie tussen operations, magazijn en afhandelaars

  • Huishoudhulp te regio Gent (Destelbergen) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Pittem voor 8 u ,combineren met andere gezinnen is zeker mogelijk (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS DESTELBERGEN/HEUSDEN (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: GREENHOUSE LOCHRISTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Destelbergen/Heusden zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Jobstudenten schoonmaak gezocht - deeltijds - 18+ - zomervakantie - regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een aantal bedrijven in regio Geel zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die aan de slag willen als schoonmaker tijdens de zomervakantie.

  • Student Schoonmaak - Fulltime - Regio Waasland (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Schoonmaak van burelen Afwassen Stofzuigen

  • Student Charcuterie te Retie (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in Retie weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • Restaurant Manager (M/V) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Van der Valk Hotel Brussels Airport

    Type: Vaste Job

    Ben jij de gastheer of gastvrouw waar wij naar op zoek zijn? Draag jij een kwalitatieve service hoog in het vaandel, leg je gasten graag in de watten en beschik je over de leidinggevende capaciteiten om jouw hospitality passie en mind-set op een team over te brengen? Dan word jij als Restaurant Manager misschien wel het toekomstige gezicht van ons fine-dining restaurant Catharina! Een dag uit het leven van een Restaurant Manager bij Van der Valk… Wij beloven dat je je geen moment zal vervelen. Bij deze een greep uit het takenpakket van onze toekomstige collega: Je neemt de rol als gastheer/gastvrouw met glans op en wordt zo het belangrijkste aanspreekpunt voor onze gasten; Je werkt operationeel mee én superviseert de werkzaamheden in het restaurant en aan de bar; Je bent het schoolvoorbeeld wat betreft professionalisme, gastvriendelijkheid en collegialiteit; Je fungeert als liaison qua communicatie tussen keuken- en zaalactiviteiten; Dankzij jouw gedegen menu- en drankenkennis adviseer je de gasten als de beste bij hun keuze; Samen met de Director of F&B draag je mee bij aan de ontwikkeling van het team.

  • Laborant - 2 ploegen (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    Als LABORANT voert u op een systematische wijze en volgens voorgeschreven procedures controles uit op grondstoffen, op tussenproducten, het proces en op afgewerkte producten met als doel alle afwijkingen te detecteren. U rapporteert hierbij aan de teamleader labo. Hierbij zijn uw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: Uitvoeren van kwaliteitscontroles volgens voorgeschreven methodes en procedures Verwerken, rapporteren en vrijgeven van analyse resultaten (SAP, Excel of Access); Kalibratie van meetapparatuur Sensorische analyses Up-to-date houden van het labohandboek

  • Dynamische verkoper - prefab beton (BORSBEKE)

    Regio: BORSBEKE

    Bedrijf: B.M.S.

    Type: Zelfstandige activiteit

    Uw taak zal er voornamelijk uit bestaan om onze producten - prefab betonnen constructie-elementen - te promoten bij een specifieke doelgroep. Dit kan deels bestaan uit telefonische en/of fysieke contacten op werven, maar eveneens het aansnijden of verder uitwerken van online tools om onze bedrijfsactiviteit verder kenbaar te maken aan het doelpubliek. Deze taak kan worden uitgebreid met uitwerken van de offerte-aanvragen tem het uitwerken van productietekeningen, dit afhankelijk van de interesse en mogelijke tijdsbesteding.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van JEAN-GABRIEL MATTERNE in sociale netwerken
Look for responds of JEAN-GABRIEL MATTERNE in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN-GABRIEL MATTERNE. Laat een reactie achter voor JEAN-GABRIEL MATTERNE. JEAN-GABRIEL MATTERNE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN-GABRIEL MATTERNE. Leave a respond for JEAN-GABRIEL MATTERNE. JEAN-GABRIEL MATTERNE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN-GABRIEL MATTERNE op de google maps. Adres en contacten JEAN-GABRIEL MATTERNE
Location of JEAN-GABRIEL MATTERNE on the google maps. Address and contacts of JEAN-GABRIEL MATTERNE

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN-GABRIEL MATTERNE JEAN-GABRIEL MATTERNE: NEW-CENTER NV | Neon Vigneron | D?HOORE | Ov Informatique | Arsotec BVBA

Other related companies as JEAN-GABRIEL MATTERNE: NEW-CENTER NV | Neon Vigneron | D?HOORE | Ov Informatique | Arsotec BVBA

JEAN-GABRIEL MATTERNE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN-GABRIEL MATTERNE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04303588867. Het bedrijf JEAN-GABRIEL MATTERNE bevindt zich op het adres: PAUL DESCHANELLAAN 148B6; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 388,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 493,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Binnenhuisarchitecten. Producten gemaakt in JEAN-GABRIEL MATTERNE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN-GABRIEL MATTERNE is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN-GABRIEL MATTERNE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN-GABRIEL MATTERNE, openstaande posities, locatie van JEAN-GABRIEL MATTERNE op de kaart.

JEAN-GABRIEL MATTERNE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN-GABRIEL MATTERNE, company assigned to the tax number BE04303588867. The company JEAN-GABRIEL MATTERNE is located at the address: PAUL DESCHANELLAAN 148B6; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 388,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 493,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Binnenhuisarchitecten. Products created in JEAN-GABRIEL MATTERNE were not found.
The main activity of JEAN-GABRIEL MATTERNE is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN-GABRIEL MATTERNE is not available. You also can look at reviews of JEAN-GABRIEL MATTERNE, open positions, location of JEAN-GABRIEL MATTERNE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN-GABRIEL MATTERNE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN-GABRIEL MATTERNE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN-GABRIEL MATTERNE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN-GABRIEL MATTERNE, employees, financial statistics.