GHISLAINE GOETSCHALCKX

Particuliere bedrijvenVerzekeringsmaatschappijen • GHISLAINE GOETSCHALCKX
Private companiesInsurance Carriers • GHISLAINE GOETSCHALCKX

Contactgegevens GHISLAINE GOETSCHALCKX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GHISLAINE GOETSCHALCKX: address, phone, fax, email, website, opening hours

GHISLAINE GOETSCHALCKX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LOGEN 80; 2440; GEEL, België

Telefoon (phone): 14583095 (+32-14583095) 14583095 (+32-14583095)

Fax (fax): +32 (87) 965-14-49 +32 (87) 965-14-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GHISLAINE GOETSCHALCKX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GHISLAINE GOETSCHALCKX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GHISLAINE GOETSCHALCKX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GHISLAINE GOETSCHALCKX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GHISLAINE GOETSCHALCKX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GHISLAINE GOETSCHALCKX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GHISLAINE GOETSCHALCKX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GHISLAINE GOETSCHALCKX
Products information GHISLAINE GOETSCHALCKX

BTW identificatienummer (tax): BE04902343750
Ondernemingsnummer: 1844573974
Hoofdstad (capital): 665,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 573,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in GHISLAINE GOETSCHALCKX zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Binnenhuisarchitecten

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GHISLAINE GOETSCHALCKX
(Get full report from official database of BE for GHISLAINE GOETSCHALCKX)

Aanvulling soorten activiteiten voor GHISLAINE GOETSCHALCKX
Addition kinds of activities for GHISLAINE GOETSCHALCKX

17919908. Rookstapels, staal: installatie en onderhoud | Smoke stacks, steel: installation and maintenance
20150906. Worst, pluimvee | Sausage, poultry
22520201. Beenwarmers | Leg warmers
36749906. Moleculaire apparaten, vaste toestand | Molecular devices, solid state
59990401. kijker | Binoculars
79220101. Agent of manager voor entertainers | Agent or manager for entertainers

Werken bij GHISLAINE GOETSCHALCKX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GHISLAINE GOETSCHALCKX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GHISLAINE GOETSCHALCKX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GHISLAINE GOETSCHALCKX. Looking for open vacancies in other companies

  • Mecaniciens met rijbewijs C regio Beringen voor onmiddellijke opstart (M/V)! (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: TRIXXO JOBS HAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Beringen zijn wij dringend op zoek naar ervaren mecaniciens met rijbewijs C. *Je staat in voo rhet onderhoud en reparaties van de vloot *Rechtsstreekse communicatie met de verantwoordelijke van intern atelier *Maandelijks sta je één week in voor depannagedienst *Je hebt een hands - on mentaliteit *Je kan zelfstandig werken

  • Administratief bediende met boekhoudkundige achtergrond (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Met jouw gedrevenheid, passie en overtuiging bied je een kwaliteitsvolle ondersteuning aan de afdelingen Sales, Marketing en Boekhouding. Je beheert agenda’s, je zorgt voor de input van data, je klasseert (digitaal en “manueel”) en je volgt e-mails op. Taken mbt boekhouding (3/4) - Controle aankoopfacturen handelsgoederen - Inboeken van aankoop-, verkoop-, financiële en diverse verrichtingen - Opvolging van klantenvorderingen - Vervullen van diverse administratieve en boekhoudkundige zaken Taken mbt directieondersteuning (1/4) - Agendabeheer mbt sollicitaties, leveranciers, personeel,… - Administratieve opvolging van personeelsadministratie

  • Calibration Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kalibratietechnicus bent u een belangrijke schakel in de productieketen: Je werkt in een state-of-the-art omgeving met bijpassende optische en tactiele meetapparatuur, om kwaliteitscontroleoplossingen te garanderen die aan onze hoge verwachtingen voldoen. Door uw expertise in het kalibratieproces op te bouwen, kunt u een actieve rol spelen bij het implementeren van verbeteringen De sleutel tot uw succes ligt in de uitvoering van deze projecten in nauwe samenwerking met uw collega's: projectingenieurs, ontwerpteam en productieteam. Je werkt op het hoofdkantoor en je maakt deel uit van een jong en zeer gemotiveerd team.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Izegem 24 u (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor een gastgezin in Izegem.Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het poetsen. Afwassen zal ook gevraagd worden.De werkdagen zijn di/woe/do/vrij telkens van 08:30-15:15 inclusief pauze. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Ravels (POPPEL)

    Regio: POPPEL

    Bedrijf: POETSHULP & WERK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

  • HUISHOUDHULP VOOR MOERBEKE (MOERBEKE-WAAS)

    Regio: MOERBEKE-WAAS

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Moerbeke-Waas.

  • administratief bediende (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

    Type: Studentenjob

    Voor een dynamisch bedrijf gelegen te Vilvoorde zoeken we een tijdelijke voltijdse administratieve ondersteuning voor de HR afdeling. Voert courante administratieve taken uit (controleren van documenten, typen en opmaken van brieven, opvolgen van administratieve dossiers, ...). Werkt volgens de richtlijnen van de organisatie of de dienst. Een bijkomende activiteit kan zijn: kopieer- en archiveringswerk verrichten en instaan voor het onthaal.

  • Jobstudent Action Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: t-interim Asse

    Type: Studentenjob

    Als Winkelmedewerker zorg jij samen met je collega’s dat onze klanten zich prettig voelen in een verzorgde en nette winkel en dat zij vriendelijk worden geholpen bij het afrekenen van onze artikelen Je hebt een afwisselende baan met veel verschillende werkzaamheden en vormt samen met je collega’s het hart van de winkelvloer. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en zorgt dat zij op een klantvriendelijk manier worden geholpen. Gedurende de dag ben je verder bezig met het aanvullen van de winkel. In overleg met de (Assistent) Winkelverantwoordelijke speel je in op commerciële thema’s; slecht weer betekent bijvoorbeeld dat de regenpakken en paraplu’s extra aandacht verdienen.

  • Consultant Bank Kredieten en Beleggingen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Professionele en informele sfeer Klantgericht Goed bereikbaar met openbaar vervoer Als commercieel Consultant Bank Beleggingen en kredieten kom je terecht in een dynamische en informele werksfeer. Een professionele, maar informele omgeving met de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. We zijn heel teamgericht en vinden het belangrijk onze klanten goed te adviseren en het maximale eruit te halen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Begeleider/Trainer/Coach voor onze Business Academy (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: U-man

    Type: Vaste Job

    Heb je zin om deel uit te maken van een bedrijf waar iedereen een hart voor mensen heeft? Wens je mee te helpen om ervoor te zorgen dat bedrijfsleiders hun doelstellingen realiseren? Wil je de kans grijpen met topmanagers te werken om hen naar een hoger niveau te tillen? Dan ben je wellicht de geknipte kandidaat om deze functie te vervullen. Je werkt in onze U-MAN Business Academy. Hier volgen onze klanten de opleiding die hen succesvoller zal maken. Je zorgt ervoor dat de klanten erin slagen om de aangeleerde gegevens in hun werkomgeving toe te passen en daarbij de gewenste resultaten behalen. De Business Academy maakt deel uit van de gehele “Services Divisie”. Deze divisie vertegenwoordigt de kern van onze activiteiten. Tijdens de opleiding worden onze klanten individueel opgevolgd en geholpen door onze cursusbegeleiders. Deze zorgen ervoor dat elke klant de gegevens die hij/zij bestudeert volledig begrijpt en in de praktijk kan toepassen. Deze trainingen vinden plaats in onze trainingslokalen in Mechelen en Gentbrugge. ​ Je begeleidt de klanten tijdens hun opleiding: Het is jouw uiteindelijke verantwoordelijkheid dat de klant de opleiding helemaal doorloopt, met een volledig begrip van de leerstof zodat hij/zij die kan toepassen in zijn/haar bedrijf. ​ Je geeft feedback: In het geval je een medewerker (niet de zaakvoerder/manager) hebt begeleid, geef je zijn leidinggevende regelmatig telefonische feedback. Door dit te doen creëren we een goede band met onze klanten en kunnen we hen concrete tips geven om hen te helpen bij het coachen van hun medewerkers. ​ Ook zorg je voor een goede communicatie en uitwisseling van gegevens met de Service Consultants (zo noemen we onze verkopers), zodat zij op de hoogte blijven van de evolutie van hun klanten. ​ Je houdt je administratie in orde: Aan het eind van elke opleidingsdag worden rapporten geschreven over de evolutie van de studenten. Ook andere administratie die eigen aan de job is, moet stipt en correct uitgevoerd worden.

  • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep. (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

  • AGO Technics zoekt TECHNIEKER voor Alpro (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    AGO Technics gaat voor vaste aanwerving op zoek naar een ELEKTROMECANICIEN. Er zijn mogelijkheden in twee ploegen (6-14 of 14-22) alsook in de nacht (22-6). Je staat in voor onderhoud van de machines volgens planning. Je denkt zelf ook mee naar eventuele verbeteringen. Naast het 'standaard' machine-onderhoud sta je ook in voor reviseren van wisselstukken. Kennis situeert zich zowel op elektrisch als mechanisch niveau.

Zoek naar antwoorden van GHISLAINE GOETSCHALCKX in sociale netwerken
Look for responds of GHISLAINE GOETSCHALCKX in social networks

Lees alle opmerkingen voor GHISLAINE GOETSCHALCKX. Laat een reactie achter voor GHISLAINE GOETSCHALCKX. GHISLAINE GOETSCHALCKX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GHISLAINE GOETSCHALCKX. Leave a respond for GHISLAINE GOETSCHALCKX. GHISLAINE GOETSCHALCKX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GHISLAINE GOETSCHALCKX op de google maps. Adres en contacten GHISLAINE GOETSCHALCKX
Location of GHISLAINE GOETSCHALCKX on the google maps. Address and contacts of GHISLAINE GOETSCHALCKX

Andere gerelateerde bedrijven als come GHISLAINE GOETSCHALCKX GHISLAINE GOETSCHALCKX: GASTON PIROTTE | O.L. VROUW KINDERDROOM | MARIA VERLAAK | GERT VANGENECHTEN | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND

Other related companies as GHISLAINE GOETSCHALCKX: GASTON PIROTTE | O.L. VROUW KINDERDROOM | MARIA VERLAAK | GERT VANGENECHTEN | CONSULTATIEBUR.JONGE KIND

GHISLAINE GOETSCHALCKX is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GHISLAINE GOETSCHALCKX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04902343750. Het bedrijf GHISLAINE GOETSCHALCKX bevindt zich op het adres: LOGEN 80; 2440; GEEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 665,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 573,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Binnenhuisarchitecten. Producten gemaakt in GHISLAINE GOETSCHALCKX zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GHISLAINE GOETSCHALCKX is Verzekeringsmaatschappijen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GHISLAINE GOETSCHALCKX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GHISLAINE GOETSCHALCKX, openstaande posities, locatie van GHISLAINE GOETSCHALCKX op de kaart.

GHISLAINE GOETSCHALCKX is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is GHISLAINE GOETSCHALCKX, company assigned to the tax number BE04902343750. The company GHISLAINE GOETSCHALCKX is located at the address: LOGEN 80; 2440; GEEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 665,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 573,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Binnenhuisarchitecten. Products created in GHISLAINE GOETSCHALCKX were not found.
The main activity of GHISLAINE GOETSCHALCKX is Insurance Carriers, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GHISLAINE GOETSCHALCKX is not available. You also can look at reviews of GHISLAINE GOETSCHALCKX, open positions, location of GHISLAINE GOETSCHALCKX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GHISLAINE GOETSCHALCKX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GHISLAINE GOETSCHALCKX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GHISLAINE GOETSCHALCKX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GHISLAINE GOETSCHALCKX, employees, financial statistics.