FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA
Private companiesMembership Organizations • FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA

Contactgegevens FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Av. Landas 5 1480 Tubize - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-26-41-12-00 32-26-41-12-00

Fax (fax): 32-26-46-79-09 32-26-46-79-09

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA
Products information FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA

BTW identificatienummer (tax): BE01503723144
Ondernemingsnummer: 1568267822
Hoofdstad (capital): 296,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 775,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Printing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA
(Get full report from official database of BE for FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA
Addition kinds of activities for FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA

22210411. Spandex breedgeweven stoffen | Spandex broadwoven fabrics
27820400. Ontvangst-, factuur- en memorandumboeken | Receipt, invoice, and memorandum books
35190200. Onderdelen en accessoires, verbrandingsmotoren | Parts and accessories, internal combustion engines
39520213. Paletten, kunstenaars ' | Palettes, artists'
50210200. Huishoudelijke meubels | Household furniture
75380101. Dieselmotor reparatie: auto | Diesel engine repair: automotive

Werken bij FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - beton (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant met vestigingen in Eeklo , Brugge & Aalter zijn we zoek naar een chauffeur CE voor het leveren van beton naar diverse werven in West- en Oost-Vlaanderen. Je doet geen internationale ritten. Je werkt van maandag tot vrijdag.

  • Verpleegkundige projectstaffing Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Brugge voor een project van 6 maanden. Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour. Je start met een tweeweekse opleiding waarbij je tijdens je zelfstandige tour kan beroepen op een gespecialiseerd team. Je werkt in gesplitste diensten (7-11u en 14u30-18u30). Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Medewerker Chemie nabij Turnhout (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je chemische kennis en wil je werken met (gevaarlijke) afvalstoffen? Ben je verantwoordelijk en zin om bij Suez in Beerse aan de slag te gaan als acceptant gevaarlijk afval (m/v)) ? Je controleert binnenkomende gevaarlijke afvalstoffen en doet de administratie hiervan. Je zorgt ook voor de organisatie van uitgaande afvalstoffen: samen zetten, labelen en order input. Je doet ook controletesten op het afval en checkt daarbij of dit voldoet aan de acceptatievoorwaarden. Hiervoor komt je chemische voorkennis handig van pas. Bovendien ben je interventieleider van de brandinterventieploeg: je kan als het nodig is correct reageren en leiding geven. Je houdt van afwisseling en kan zowel administratieve als praktische taken uitvoeren. Wanneer andere leidinggevende niet aanwezig zijn, spreek jij het team aan. Werken bij Suez betekent dat je mee helpt aan een betere leefomgeving. Als één van de grootste afvalbedrijven in België verwerken zij op een duurzame en deskundige manier afval.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Voorde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOORDE)

    Regio: VOORDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student supermarkt, regio Hamont- Achel (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Tempo-Team zoekt enthousiaste studenten om te werken in een supermarkt regio Hamont- Achel.

  • Jobstudent enquêteur - ideaal voor kotstudenten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, actief in marktonderzoek, zijn we altijd op zoek naar enquêteurs die willen werken vanuit het kantoor in Gent. Je rekruteert telefonisch respondenten waarmee je meteen een enquête afneemt. Dit kan bijvoorbeeld een tevredenheidsenquête zijn. Je stem is je kracht, je kunt mensen ermee overtuigen en motiveren om de gehele enquête te doorlopen per telefoon. Een gezonde dosis commerciële feeling gecombineerd met een neutrale houding tijdens de enquête zijn je niet vreemd. Indien je van thuis uit werkt, beschik je over een ruimte waar je in alle rust kan werken. Let op: thuiswerk kan op termijn (na een grondige opleiding) en indien je beschikt over een vaste lijn en internet. De bedoeling is dat je je ongeveer 3 avonden per week kan vrijmaken. De werkuren zullen meestal van 17u00 tot en met 21u00 zijn. Werkuren kunnen wel variëren, afhankelijk van jouw planning. Deze functie is ideaal voor kotstudenten die graag een centje bijverdienen wanneer ze geen les hebben. Heb je interesse in deze functie? Bel ons dan via het nummer 09 233 90 77 en wij leggen je de functie uit. Er zullen regelmatig infosessies plaatsvinden.

  • Studenten bediening - Kortrijk - november (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gaan wij op zoek naar studenten die zullen meehelpen met de bediening aan hun beursstand. Wat zal je doen: Tappen van (non)alcoholische dranken Glazen afwassen Zorgen dat de stand proper blijft Lege glazen ophalen ... Wanneer gaat deze beurs door? 25, 26 & 27 november Waar? Kortrijk We zoeken per dag 3 studenten als volgt: Uurrooster 1: 8u30 – 15u (1 student) Uurrooster 2: 15u- 22u (2 studenten) Kan jij één of meerdere dagen werken? Bel of mail ons!

  • Jobstudenten zorg of verpleging voor ons nieuw WZC Hardoy te Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: WZC Hardoy

    Type: Studentenjob

    Voor ons nieuw WZC Hardoy te Ardooie is Orpea op zoek naar jobstudenten om het zorgteam van het residentie versterken in zijn dagelijkse taken.

  • Service Technieker regio Aarschot-Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BSH HOME APPLIANCES

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de herstellingen van huishoudelektrotoestellen van de merken Bosch, Siemens en Neff bij de particuliere klanten in je regio. Je verzekert het stockbeheer van onderdelen en beheert de geldstroom ten gevolge van de incasseringen. Bovendien heb je de mogelijkheid om service contracten en onderhoudsproducten te verkopen als accessoires. Je stelt rapporten op van je dagelijkse activiteiten en encodeert deze in het ons systeem.

  • Sales & Media Advisor (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1664294-inline.html?cid=Partner_VDAB Realisatie van een hoogwaardig zesmaandelijks magazine, dat deel uitmaakt van een eigen interactief concept, een gezonde marketingmix en een digitaal platform, volop in ontwikkeling; Onder leiding van onze hoofdredacteur Stefaan Van Laere en grafisch designer Ellen Piot gaat ons magazine voortaan door het leven als het Ontdekkingsmagazine voor Levensgenieters; Een instapklaar commerciëel uitgewerkt concept met bewezen verkoopresultaten; Ruime commerciële ondersteuning, gekoppeld aan een voortdurende “on the field” begeleiding;

  • Verpleegkundige WZC regio Jette (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Als verpleegkundige sta je in voor de verpleegtechnische verzorging van de bewoners. - Je zet medicatie klaar, geeft inspuitingen, verzorgd wonden, doet bloedafnames, enz. - Je houdt hierbij rekening met elke bewoner als individu waarbij je jezelf verplaatst in hun leefwereld. - Je streeft een kwalitatieve detailzorg na met de nodige portie aandacht voor de bewoner zelf.

  • Flexijob bakkerij (BACHTE-MARIA-LEERNE)

    Regio: BACHTE-MARIA-LEERNE

    Bedrijf: STEGMANN DEINZE

    Type: Flexijob

    Voor een gekende bakkerij regio Deinze zijn wij op zoek naar een flexijobber om mee te helpen met de verkoop op zaterdagnamiddag. Taken: Bestellingen klaarzetten, klanten bedienen, winkel aanvullen en netjes houden, afrekenen aan de kasse. Uren: Je werkt van 12u30 tot 19u00 (op zaterdagnamiddag). Wat is een flexi-job en wie komt in aanmerking: Een flexi-job is een vorm van tewerkstelling waarbij een gepensioneerde of een werknemer die minstens 4/5 werkt bij één of meerdere andere werkgevers, aan zeer gunstige voorwaarden kan bijverdienen

Zoek naar antwoorden van FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA in sociale netwerken
Look for responds of FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA. Laat een reactie achter voor FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA. FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA. Leave a respond for FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA. FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA op de google maps. Adres en contacten FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA
Location of FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA on the google maps. Address and contacts of FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA: HENDRICKX | GESTELS SERVICE STATION | GASTON GYSENBERGH | ZIEKENF.ARBEID-GEZONDHEID | Tooting Karmen

Other related companies as FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA: HENDRICKX | GESTELS SERVICE STATION | GASTON GYSENBERGH | ZIEKENF.ARBEID-GEZONDHEID | Tooting Karmen

FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01503723144. Het bedrijf FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA bevindt zich op het adres: Av. Landas 5 1480 Tubize - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 296,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 775,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Printing. Producten gemaakt in FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA, openstaande posities, locatie van FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA op de kaart.

FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA, company assigned to the tax number BE01503723144. The company FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA is located at the address: Av. Landas 5 1480 Tubize - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 296,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 775,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Printing. Products created in FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA were not found.
The main activity of FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA is not available. You also can look at reviews of FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA, open positions, location of FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLIPEX DIGITAL SOLUTIONS SA, employees, financial statistics.