Gillis S.A / NV

Contactgegevens Gillis S.A / NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gillis S.A / NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gillis S.A / NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Plantinstraat 17 1070 Bruxelles-Brussel, België

Telefoon (phone): 02.522 39 69 (+32-02.522 39 69) 02.522 39 69 (+32-02.522 39 69)

Fax (fax): 02.520 03 78 (+32-02.520 03 78) 02.520 03 78 (+32-02.520 03 78)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gillis S.A / NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gillis S.A / NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gillis S.A / NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gillis S.A / NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gillis S.A / NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gillis S.A / NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gillis S.A / NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gillis S.A / NV
Products information Gillis S.A / NV

BTW identificatienummer (tax): BE09394378662
Ondernemingsnummer: 3360412597
Hoofdstad (capital): 785,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 342,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Book printing houses; Calendars for advertising purposes; Designing of printed business matters, brochures, and advertisements; Digital printing shops; Job printing; Offset printing services; Paper posters; Posters; Pre-presses; Printed matter for hotels; Printed matters, advertising matters

Product categorie (product category): Bills Posters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gillis S.A / NV
(Get full report from official database of BE for Gillis S.A / NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gillis S.A / NV
Addition kinds of activities for Gillis S.A / NV

3531. Bouwmachines | Construction machinery
214100. Tabakstammen en hergebruiken | Tobacco stemming and redrying
01610303. Uienboerderij | Onion farm
17310202. Energie beheerscontroles | Energy management controls
22110810. Organdy, katoen | Organdy, cotton
26790200. Kookgerechten en gereedschap, uit geperste en gegoten pulp | Food dishes and utensils, from pressed and molded pulp
28510202. Enamels, nec | Enamels, nec
49240100. Gasmakelaar | Gas power broker
83220201. Adoptiediensten | Adoption services
89990400. Liedschriften | Song writings

Werken bij Gillis S.A / NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gillis S.A / NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gillis S.A / NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gillis S.A / NV. Looking for open vacancies in other companies

  • TIJDELIJK WERK regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor verschillende klanten regio Kortrijk gaan wij op zoek naar tijdelijke werkkrachten. Ben je op zoek naar tijdelijk werk? 1 dag in de week, meerdere dagen of enkele weken? Laat dit dan zeker weten! Zo kunnen wij de mogelijkheden voor jou bekijken.

  • Productiemedewerker (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Maasmechelen is Actief Interim Maasmechelen op zoek naar een productiemedewerker Het grootste deel van je tijd werk je mee in de afdeling productie. Als monteur zorg je ervoor dat de te bekleden rollen geassembleerd worden voor het gietproces. Het t gebruik van kraan/loopbrug zal zeer intensief zijn. Verder hoort het in de ovens leggen van rollen, rollen transporteren, rollen verven , opruimen en ondersteuning in de stralerij ook tot het takenpakket van de productiemedewerkers. Het betreft een zelfstandige functie waarbij verantwoordelijkheidsgevoel, precisie, orde en netheid, probleemoplossend vermogen, flexibiliteit en motivatie noodzakelijk zijn.

  • Garagist (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een bedrijf gelegen te Anzegem is op zoek naar een ervaren en enthousiaste garagist.

  • Account Manager Oost België ('S GRAVENVOEREN)

    Regio: 'S GRAVENVOEREN

    Bedrijf: Synergie Kempen Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Na een opleidingsperiode wordt je verantwoordelijk voor een klantenportefeuille van dealers binnen het Outdoor gamma . De groep van (Premium) Ambassadors vormen de jouw toegewezen klantengroep in de regio Oost-België (Limburg, Brabant, Luik, Namen en Luxemburg). Je bewaakt de huidige omzet en bouwt verder het potentieel uit bij bestaande en nieuwe Outdoor klanten in jouw regio. Je volgt de markt en nieuwe tendensen op de voet, spoort marktveranderingen op en rapporteert deze aan je management. De projecten in uitvoering binnen jouw klantengroep worden, door jou en met het team, actief opgevolgd. Je staat in voor zowel de opleiding als de technische ondersteuning van al je klanten. Je neemt actief deel aan de maandelijkse sales meetings op het hoofdkantoor en aan de beurzen in België. Je rapporteert aan de Commercieel Directeur Belux.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EVERGEM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Huishoudhulp (M/V/X) in regio Hasselt (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: WERKENDE HANDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    DC Werkende Handen vzw bestaat uit een team van meer dan 200 toffe huishoudhulpen waarvan er vele met meer dan 15 dienstjaren als poetshulp. We vinden een langdurige samenwerking met onze huishoudhulpen zeer belangrijk, met een persoonlijke en individuele begeleiding. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot een vaste waarde in de regio’s Zonhoven, Hasselt, Houthalen en Heusden Zolder. Hou jij ervan om de woning van klanten onder handen te nemen en het netjes achter te laten? Dan pas jij binnen ons team! Wij zijn op zoek naar extra huishoudhulpen die ons team willen versterken en in privéwoningen van klanten instaan voor alle huishoudelijke taken die kunnen aangevuld worden met wassen, strijken enz… (trefwoorden: thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman ).

  • Student (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Je bedient de klanten met de glimlach aan de kassa. Je scant de goederen in en rekent af, hiervoor krijg je natuurlijk een uitgebreide uitleg. Wanneer het nodig is help je ook eens in de keuken.

  • PROJECTLEIDER WEGENBOUW - Regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: SERTEC nv

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je de leiding over 1 of meerdere werven en ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van verschillende projecten en voor de technische en financiële opvolging van de werken Je voornaamste taken zijn, onder meer: het analyseren van de bestekken en plannen de planning bewaken zowel van personeel als materiaal en materieel op de werf, alsook de vooruitgang der wer werken personeel en onderaannemers aansturen en motiveren dat de werken worden uitgevoerd volgens de regels van de kunst, inzake: veiligheid, kwaliteit, milieu het opleveren van de bouwwerken binnen de vooropgestelde planning en budget

  • Chauffeurs CE voor dagwerk - met meeneemheftruck (BEVEREN (ROESELARE))

    Regio: BEVEREN (ROESELARE)

    Bedrijf: EUTRACO

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk om ... de goederen stipt en op een correcte, efficiënte en zuinige manier te vervoeren volgens de transportopdracht en met een meeneemheftruck (op werven of bij bedrijven/particulieren) op een klantvriendelijke manier te communiceren met de klant jouw materiaal te beheren als een goeie huisvader de bijbehorende administratieve taken tijdig en volledig uit te voeren Je kunt ... zelfstandig werken communiceren in het Nederlands en/of Frans en/of Engels Je bent ... stipt klantvriendelijk & collegiaal ingesteld Je hebt ... een geldig rijbewijs CE een geldige bestuurderskaart

  • Commerciële Binnendienst Medewerker Export (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    De functie bestaat erin om voor een deel van de klantenportefeuille: · De sales manager te ondersteunen door het aanleveren van de nodige informatie voor zijn klantenbezoeken (omzetgegevens, prijzen,…); deze gegevens zijn vlot beschikbaar via het SAP systeem · Het aanmaken, coördineren en opvolgen van de offertes aan de klanten in samenspraak met de salesmanager (prijzen, stalenmateriaal, folders, leveringsvoorwaarden,…) · Orderintake (inbrengen in het SAP systeem), up-to-date houden van de klantenfiches, controle van de stockposities, orderbevestiging aan de klant · Het opvolgen van de leveringstermijnen · Het checken van de openstaande vorderingen · Het geven van instructies aan de dienst verzendingen voor transport · Alle communicatie met de klant over zijn orders, eventuele klachten en vragen Je volgt de klanten op, verwerkt de orders en staat borg voor een vlotte samenwerking met externe verkoop, productieplanning, transportafdeling en credit control. Je volgt een klantenportefeuille op van A tot Z, maar bent ook back-up voor jouw collega’s bij afwezigheid.

  • Computer Futures - Tableau / SQL Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een groeiend bedrijf in het Brusselse ben ik op zoek naar een Tableau/SQL Developer. Je zal samenwerken met het analyse - en facturatie team. Projectdetails Startdatum: ASAP - uiterst midden december Duur van het project: 6 maanden Uren per week: 40 - evt. 4/5de Locatie: Brussel noord Wat is jouw profiel? Tableau SQL Nederlands Pluspunten: PHP, VBA, JavaScript... Interesse? Ben je geïnteresseerd in deze vacature als Tableau/SQL Developer? Stuur me jouw CV in Word bestand met een indicatie van je dag/uur tarief via de knop hieronder.

  • Hulpkok catering extra/flexi (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Flexijob

    Onze cateringafdeling is in volle groei. Hiervoor zoeken we een enthousiaste hulpkok die dit mee kan ondersteunen en verder uitbouwen. Kan je zelfstandig werken, heb je veel inspiratie en kan je goed koken? Dan ben jij de persoon die we zoeken! In de keuken werk je aan de creatie van de gerechten en op locatie verzorg je de buffetten en het goede verloop van de opdracht. Dit betreft geen vaste betrekking. Wel zoeken we extra’s die mee de drukte van het moment kunnen opvangen.

Zoek naar antwoorden van Gillis S.A / NV in sociale netwerken
Look for responds of Gillis S.A / NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gillis S.A / NV. Laat een reactie achter voor Gillis S.A / NV. Gillis S.A / NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gillis S.A / NV. Leave a respond for Gillis S.A / NV. Gillis S.A / NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gillis S.A / NV op de google maps. Adres en contacten Gillis S.A / NV
Location of Gillis S.A / NV on the google maps. Address and contacts of Gillis S.A / NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Gillis S.A / NV Gillis S.A / NV: Kredietbank NV | DE KOONING | MATHIEU | P. MOREAU | VINCENT PEKEL

Other related companies as Gillis S.A / NV: Kredietbank NV | DE KOONING | MATHIEU | P. MOREAU | VINCENT PEKEL

Gillis S.A / NV is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gillis S.A / NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09394378662. Het bedrijf Gillis S.A / NV bevindt zich op het adres: Rue Plantinstraat 17 1070 Bruxelles-Brussel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 785,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 342,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bills Posters. Lijst met producten zijn Book printing houses; Calendars for advertising purposes; Designing of printed business matters, brochures, and advertisements; Digital printing shops; Job printing; Offset printing services; Paper posters; Posters; Pre-presses; Printed matter for hotels; Printed matters, advertising matters.
De hoofdactiviteit van Gillis S.A / NV is Transportuitrusting, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gillis S.A / NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gillis S.A / NV, openstaande posities, locatie van Gillis S.A / NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gillis S.A / NV is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gillis S.A / NV, company assigned to the tax number BE09394378662. The company Gillis S.A / NV is located at the address: Rue Plantinstraat 17 1070 Bruxelles-Brussel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 785,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 342,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bills Posters. List of products are Book printing houses; Calendars for advertising purposes; Designing of printed business matters, brochures, and advertisements; Digital printing shops; Job printing; Offset printing services; Paper posters; Posters; Pre-presses; Printed matter for hotels; Printed matters, advertising matters.
The main activity of Gillis S.A / NV is Transportation Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Gillis S.A / NV is not available. You also can look at reviews of Gillis S.A / NV, open positions, location of Gillis S.A / NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gillis S.A / NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gillis S.A / NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gillis S.A / NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gillis S.A / NV, employees, financial statistics.