STADIUM COUPURE

Contactgegevens STADIUM COUPURE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STADIUM COUPURE: address, phone, fax, email, website, opening hours

STADIUM COUPURE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): COUPURE LINKS 625; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92661893 (+32-92661893) 92661893 (+32-92661893)

Fax (fax): +32 (15) 778-56-11 +32 (15) 778-56-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STADIUM COUPURE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STADIUM COUPURE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STADIUM COUPURE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STADIUM COUPURE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STADIUM COUPURE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STADIUM COUPURE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STADIUM COUPURE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STADIUM COUPURE
Products information STADIUM COUPURE

BTW identificatienummer (tax): BE05010833740
Ondernemingsnummer: 5559875488
Hoofdstad (capital): 596,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 668,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in STADIUM COUPURE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Biljart- and snookerzalen; Fitnesscentra; Sportcentra; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STADIUM COUPURE
(Get full report from official database of BE for STADIUM COUPURE)

Aanvulling soorten activiteiten voor STADIUM COUPURE
Addition kinds of activities for STADIUM COUPURE

2325. Broek en broek van mannen en jongens | Men's and boy's trousers and slacks
2512. Gestoffeerde huishoudelijke meubels | Upholstered household furniture
365199. Huishoudelijke audio- en videoutrusting, niet inbegrepen | Household audio and video equipment, nec
862101. Medische veldgerelateerde verenigingen | Medical field-related associations
28910000. Lijmen en sealants | Adhesives and sealants
32690200. Laboratorium en industrieel aardewerk | Laboratory and industrial pottery
35679915. Verbrandingsovens, thermisch, rook en katalytisch | Incinerators, thermal, fume & catalytic
36749901. Brandstofcellen, vaste toestand | Fuel cells, solid state
37280304. Remmen, vliegtuigen | Brakes, aircraft

Werken bij STADIUM COUPURE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STADIUM COUPURE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STADIUM COUPURE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STADIUM COUPURE. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C distributie (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Randstad Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    chauffeur C distributie van palletgoederen (en colli's) gemiddeld 20 klanten per dag werken 08.00u - 10.00u per dag starten tussen 06.00u en 09.00u klanten zijn meestal bedrijven, zelden particulieren zelf laden en lossen met manuele transpallet digitach is noodzaak Nederlands is vereiste, noties frans is meegenomen Moeten vaak overleggen met klanten, vaak ook onderhandelen met hen over planning voorkomen is belangrijk want zijn visitekaartje van de firma loon: barema goede chauffeur kan camion meenemen optie vast

  • Orderpicker 2pl (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend bedrijf in Oudenaarde dat wereldwijd gekend is voor het produceren van reiskoffers zijn we op zoek naar orderpickers om in het magazijn aan de slag te gaan. Je gaat aan de slag op basis van een bestelbon om de juiste goederen uit het magazijn te halen. Je scant alle goederen in en zet ze nadien op de transportband zodat de verantwoordelijke voor het laden/lossen alles in de vrachtwagen kunnen laden. Deze job houdt enkel manueel orderpicking in, je zal hierbij niet met de heftruck rijden.

  • Bandenmonteur met ervaring (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant met vestigingen in Leuven, Zaventem en Mechelen is ASAP op zoek naar een bandenmonteurs (1 per vestiging). Je staat in voor het monteren en demonteren van de winter- en zomerbanden en voert kleine herstellingen uit.

  • Customer Service Advisor | voltijds | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Advisor behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiënte oplossingen aan. Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficiëntie. Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen.

  • ELEKTRICIEN MET RIJBEWIJS C m/v (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn DRINGEND op zoek naar een ELEKTRICIEN MET RIJBEWIJS C m/v Montage en onderhoud van camerasystemen. Je zal camera's plaatsen en aansluiten. 

  • Toegewijde HUISHOUDHULP - Ranst-Broechem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: VAN CAUTEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Overtuig ons met jouw enthousiasme én goesting om als huishoudhulp aan de slag te gaan en deze job is voor jou! Huishoudhulp Van Cauteren is een familiaal bedrijf, zeer lokaal binnen een kleine regio. Wij kénnen al onze huishoudhulpen, wat maakt dat er een vertrouwde en open sfeer is. Samen met jou bepalen wij zeer zorgvuldig een werkrooster op maat waarbij iedereen zich gelukkig voelt. Verre verplaatsingen worden vermeden zodat een vervanging vlot kan worden ingepland. Wij bieden een vaste job binnen een stabiel bedrijf waarin opleiding, persoonlijke begeleiding en oprechte waardering een vaste waarde zijn. Met een warm onthaal en een vriendelijke lach word je door onze kantoormedewerkers verwelkomd. Kleinschaligheid samen met een uitermate professionele omkadering. Zo maken wij reeds tien jaar het verschil. Goesting om ons enthousiast team te versterken? Aarzel niet en bel 03 294 37 67. Wij maken graag met je kennis.

  • Arbeider tuinaanleg M/ V (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Als tuinarbeider is er een uitgebreid gevarieerd takenpakket: Hoofdtaken: aanleg terrassen aanleg tuin (opleiding voorzien) onderhoud tuinen (opleiding voorzien)

  • Student-losse dagen (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je als student nog op zoek naar een uitdagende studentenjob?  Kan je doorheen het schooljaar tijdens de week één of enkele dagen per week werken? Kan je vlot tot in Grobbendonk geraken?    Bel ons dan snel even op! Als student zal je meewerken in het magazijn en verschillende taken kunnen uitvoeren. Zo kan je ingezet worden als orderpicker of sta je in voor de verzending van verschillende pakketjes. 

  • Onderhoudstechnieker Filling Household - dagploeg (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: MC BRIDE

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker draag je bij tot het in stand houden en verhogen van de productiviteit en betrouwbaarheid van het machinepark in de fillingafdeling. Hiertoe voer je geplande werken uit en/of lever je een bijdrage in de voorbereiding ervan; sta je in voor een deskundige uitvoering van geplande onderhoudswerken; sta je in voor het aanbrengen en uitwerken van verbetervoorstellen. Wanneer de behoefte er is geef je als interventietechnieker de nodige ondersteuning aan filling (in ploegenstelsel volgens de noodzaak); geef je ondersteunig aan operatoren: je geeft bedienings- en ombouwinstructies en/of opleiding.

  • Project Consultant/Functioneel Analist (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ASSUSOFT

    Type: Vaste Job

    U maakt deel uit van een Assusoft Project Team, onder leiding van een ervaren Senior Consultant. Initieel zal u werken aan kleinere opdrachten. Na opleiding in de materie en systemen zal u gaandeweg worden ingeschakeld in grotere opdrachten en projecten. Uiteindelijk zal u de kans krijgen om zelf de volledige verantwoordelijkheid van projecten te dragen. Enkele aspecten van de jobinhoud: Uitbreiden van de bestaande klantenportfolio,ofwel door implementatie van het pakket bij nieuwe klanten, ofwel door het toevoegen van extra modules bij bestaande klanten in diverse sectoren Klanten assisteren en begeleiden bij vragen (aanpassingen, …) in verband met de software en actief mee op zoek gaan naar nieuwe opportuniteiten waarbij onze software een ondersteuning kan bieden Functionele vraagstukken van klanten analyseren Uitwerken van een oplossing op maat van de bedrijfsprocessen en op basis van deze analyse, nagaan in welke mate een specifieke oplossing generiek kan worden toegepast bij andere klanten Vanuit de ervaring met bestaande klanten voorstellen ter verbetering van de software uitwerken Vorm geven aan en verfijnen van werkmethodieken binnen Assusoft NV

  • thuisverpleegkundige (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: THUISVERPLEGING POORTMANS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werkgebied: Heist-op-den-Berg Bezit van eigen wagen Bezit van diploma verpleegkundige Zelfstandige werken op zelfstandige basis

  • Flexijob Horeca - M/V - Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: TOPANGELS

    Type: Flexijob

    Onze klant, een bekende zaak in het nachtleven van Hasselt, is op zoek naar een medewerker in het weekend als flexijob. Je zal instaan voor toogwerk, opdienen, afruimen, afwassen,... Het is belangrijk dat je klantvriendelijk bent, dat je een verzorgd voorkomen hebt én dat je geen problemen hebt met nachtwerk.

Zoek naar antwoorden van STADIUM COUPURE in sociale netwerken
Look for responds of STADIUM COUPURE in social networks

Lees alle opmerkingen voor STADIUM COUPURE. Laat een reactie achter voor STADIUM COUPURE. STADIUM COUPURE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STADIUM COUPURE. Leave a respond for STADIUM COUPURE. STADIUM COUPURE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STADIUM COUPURE op de google maps. Adres en contacten STADIUM COUPURE
Location of STADIUM COUPURE on the google maps. Address and contacts of STADIUM COUPURE

Andere gerelateerde bedrijven als come STADIUM COUPURE STADIUM COUPURE: RAYMOND CARLIER | Thou-Art | LA LUNETTERIE | J. VANVUCHELEN | RUE MERCELIS

Other related companies as STADIUM COUPURE: RAYMOND CARLIER | Thou-Art | LA LUNETTERIE | J. VANVUCHELEN | RUE MERCELIS

STADIUM COUPURE is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STADIUM COUPURE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05010833740. Het bedrijf STADIUM COUPURE bevindt zich op het adres: COUPURE LINKS 625; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 596,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 668,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Biljart- and snookerzalen; Fitnesscentra; Sportcentra; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Producten gemaakt in STADIUM COUPURE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van STADIUM COUPURE is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STADIUM COUPURE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STADIUM COUPURE, openstaande posities, locatie van STADIUM COUPURE op de kaart.

STADIUM COUPURE is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is STADIUM COUPURE, company assigned to the tax number BE05010833740. The company STADIUM COUPURE is located at the address: COUPURE LINKS 625; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 596,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 668,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Biljart- and snookerzalen; Fitnesscentra; Sportcentra; Sportterreinen and installaties behalve sportcentra. Products created in STADIUM COUPURE were not found.
The main activity of STADIUM COUPURE is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of STADIUM COUPURE is not available. You also can look at reviews of STADIUM COUPURE, open positions, location of STADIUM COUPURE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STADIUM COUPURE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STADIUM COUPURE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STADIUM COUPURE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STADIUM COUPURE, employees, financial statistics.