AVL METAL POWDERS

Contactgegevens AVL METAL POWDERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AVL METAL POWDERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

AVL METAL POWDERS

Regio (region): Kortrijk, België

Adres (address): 7, Elleboogstraat 8500 Kortrijk - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-56-22-00-21 32-56-22-00-21

Fax (fax): +32 (14) 744-32-38 +32 (14) 744-32-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AVL METAL POWDERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AVL METAL POWDERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AVL METAL POWDERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AVL METAL POWDERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AVL METAL POWDERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AVL METAL POWDERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AVL METAL POWDERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AVL METAL POWDERS
Products information AVL METAL POWDERS

BTW identificatienummer (tax): BE02099182128
Ondernemingsnummer: 1522125244
Hoofdstad (capital): 778,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 124,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in AVL METAL POWDERS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Metal powders

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AVL METAL POWDERS
(Get full report from official database of BE for AVL METAL POWDERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor AVL METAL POWDERS
Addition kinds of activities for AVL METAL POWDERS

29110401. Minerale gelei | Mineral jelly
32910300. Schuurmetaal en staalproducten | Abrasive metal and steel products
34239903. Kan openers, niet elektrisch | Can openers, not electric
39650102. Knoop blanks en matrijzen | Button blanks and molds
50850000. Industriële benodigdheden | Industrial supplies
73610104. Lerarenbureau | Teachers' agency

Werken bij AVL METAL POWDERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AVL METAL POWDERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AVL METAL POWDERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AVL METAL POWDERS. Looking for open vacancies in other companies

 • Werkvoorbereider/offertemaker (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in de regio van Waregem zijn we op zoek naar een werkvoorbereider/offertemaker. Je staat in voor de werkvoorbereiding, maakt offertes op (voor verspaningswerken en walsen) en staat de klanten telefonisch te woord.

 • Chauffeur C - bijverdienste (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor oze klant werkzaam in de farmacie zijn wij op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C om elke vrijdag te rijden voor rode kruis Vlaanderen. Je start in Boom om 05.300 met het laden van de vrachtwagen en vertrekt om 06.00. Je doet een tiental stops per dag. Je moet hier zelf laden, lossen en de lege containers terug meenemen. Je werkdag eindigt rond 17.00 terug in Boom.

 • Bakker vaste nacht (RUDDERVOORDE)

  Regio: RUDDERVOORDE

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Bakker (m/v) gezocht voor een industriële bakkerij te Ruddervoorde. Dit is een opdracht in vaste nacht met optie vast. Als bakker zijn dit jouw taken: bakken van brood en banket klaarmaken van allerhande producten voor de winkels onderhoud van het atelier

 • Chemisch procesoperator (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

  Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een scheikundig bedrijf te Houthalen, deel uitmakend van een Amerikaanse multinational, zijn wij dringend op zoek naar gedreven operatoren. Je takenpakket bestaat uit: - pigmenten thermisch behandelen - afwegen grond- en kleurstoffen - parameters instellen en installatie starten - vullen van ketels met grond- en kleurstoffen - kippen van pigment in bakken en zorgen voor juiste notatie - aansturen assisterende hulpoperator bij het voorbreken van pigment - uitvoeren van testen tijdens en na reacties en eventuele procesbijsturing - beoordelen van de status van het product met bijhorende actie - aansturen assisterende hulpoperator bij het transporteren van pigmenten naar juiste bestemming

 • Stikker/stikster (SCHOONAARDE)

  Regio: SCHOONAARDE

  Bedrijf: T-INTERIM DENDERMONDE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten te Schoonaarde zijn we op zoek naar stikker of stikster die reeds ervaring heeft met zware materialen. Je moet namelijk de stoffen manueel door de machine halen waardoor je ook over een goede fysieke conditie moet beschikking. Uurrooster: ma - do: 8u - 16u30, op vrijdag heb je gedaan om 14u30.

 • QUALITY ENGINEER AUTOMOTIVE (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Select HR Herentals

  Type: Vaste Job

  Als KWALITEITSINGENIEUR ben je verantwoordelijk voor de borging van de kwaliteit doorheen de verschillende fases van productie: van productontwikkeling tot implementatie bij de klant. Deze job is een mooie mix van administratie en field werk. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Ontwerpen van alle procedures, werkinstructies, PPAP, FMEA en APCP; Kwaliteitsanalyse en foutenanalyse uitvoeren en sturen; Implementatie van de kwaliteitsnormen en opvolging van het naleven hiervan; Voortdurend updaten van alle kwaliteitsnormen; Documentatie en administratie van kwaliteitsklachten; Periodieke analyse van interne en externe kwaliteitsvraagstukken; De klant vertegenwoordigen binnen de organisatie met betrekking tot alle kwaliteitsvraagstukken; Leverancierskwaliteitsactiviteiten;   Je staat dagelijks in contact met klanten, leveranciers, productie, logistiek en productontwikkeling. Hierdoor heb je intern en extern een nauw contact. Je rapporteert aan de Quality Leader. Bedrijfsprofiel: Voor een automotive bedrijf in Herentals zijn wij momenteel op zoek naar een QUALITY ENGINEER. Je komt terecht in een gezond, groeiend, internationaal bedrijf dat continue bezig is met het onderzoeken en doorvoeren van nieuwe technologieën. Ze volgen de markt op de voet en spelen in op elke verandering.   SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio.

 • Project Engineer Pharma / Life Sciences (Nederland) (Noord-Brabant)

  Regio: Noord-Brabant

  Bedrijf: Advipro Project Support - Testing - Consulting

  Type: Vaste Job

  Als project engineer pharma ben jij het uithangbord van Advipro, een onafhankelijke specialist die vooraanstaande farmaceutische organisaties ondersteunt op vlak van realisatie van kwalitatief hoogwaardige projecten en processen. Iedere dag zet jij je schouders onder projecten rond ontwerp, uitvoering en werking van kritische systemen, processen en voorzieningen in gereguleerde omgevingen in verschillende regio’s in Nederland. Wil jij ook deel uitmaken van een team vol enthousiaste professionals? Dan ben je van harte welkom in ons “A-team”. Voor onze afdeling Project Support zijn we op zoek naar een enthousiaste Project Engineer Pharma / Life Sciences Regio Zuid-Holland / Noord Brabant Functieomschrijving: Je ondersteunt de Project Manager op gebied van design, budget, planning, werfopvolging en kwaliteit. Leveranciers en contractors worden tijdens de installatie en indienstname perfect opgevolgd dankzij jouw coördinatie en begeleiding. Gebruikersvereisten, risicoanalyses, validatieprotocols, procedures en rapporten kennen geen geheimen voor jou. Je stelt zelfstandig projectdocumenten op. Als technisch expert zorg je voor ondersteuning op het gebied van validatie van GMP-kritische productiemachines. Voor nieuwe projecten ben je een belangrijke schakel in het engineeringteam.

 • Calculator schrijnwerkerij (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: PRO-JOBS

  Type: Vaste Job

  Samen met de account manager werk je offertes uit op basis van lastenboeken en marktinformatie Naast het calculeren van product- en materiaalprijzen zal je eveneens instaan voor het berekenen van de werktijden en de daaraan gekoppelde rendementen Je voert verificaties uit van de meetstaten en werk je technische varianten uit

 • Pedicure/medische pedicure (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: UGO, VOOR UW GEZONDHEID EN ONTSPANNING

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt als zelfstandige in een huis waar verschillende disciplines samenwerken binnen een ruim kader van Gezondheid en Ontspanning. Je bent zelf verantwoordelijk voor de gepaste opvolging en begeleiding van je cliënten.

 • Stagiair(e) m/v in HR Human Supports (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HUMAN SUPPORTS MEDICAL

  Type: Werfreserve

  Voor ons kantoor te Gent zijn wij op zoek naar een enthousiaste, toffe stagiair(e)! Jouw focus ligt op het commerciële en het matchen van kandidaten aan de juiste bedrijven. - Je staat in voor het onthaal en de inschrijvingen op kantoor - Je haalt vacatures binnen en zoekt perrmanent naar potentiële kandidaten - Je contacteert telefonisch de bedrijven om de juiste kandidaat te matchen aan de vacature Je leert ook de basistaken van een consultant o.a. voorscreening kandidaten , zoeken van geschikte kandidaten in database, input vacatures...

 • Flexijob horeca medewerker (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Jobfixers

  Type: Flexijob

  Je staat in voor de bediening aan de bar. Je schenkt drank in, maakt cocktails en zorgt voor de orde en netheid van de bar. Je werkt op vrijdag- zaterdag- of zondagavond van 18u00 tot 12u00.

 • flexi-job raadgever doe-het-zelf (8u op zaterdag) (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Brico Sint-Truiden (BRIST nv)

  Type: Flexijob

  - je staat in voor het aanvullen en de correcte presentatie van de goederen - je houdt de aanwezigheid van de reclameartikelen in het oog - je waakt over correcte prijsaanduidingen - je staat de klanten bij met raad en daad Een job met passie voor doe-het-zelf : - interesse voor de doe-het-zelfsector, meer bepaald voor de sectoren hout, bouw, loodgieterij, elektriciteit, decoratie, tuin - handig en praktisch ingesteld - klantgericht en contactvaardig - graag in teamverband werken Je werkt op zaterdag : de werkuren op zaterdag zijn van 9u tot 17u30 of van 10u30 tot 19u.

Zoek naar antwoorden van AVL METAL POWDERS in sociale netwerken
Look for responds of AVL METAL POWDERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor AVL METAL POWDERS. Laat een reactie achter voor AVL METAL POWDERS. AVL METAL POWDERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AVL METAL POWDERS. Leave a respond for AVL METAL POWDERS. AVL METAL POWDERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AVL METAL POWDERS op de google maps. Adres en contacten AVL METAL POWDERS
Location of AVL METAL POWDERS on the google maps. Address and contacts of AVL METAL POWDERS

Andere gerelateerde bedrijven als come AVL METAL POWDERS AVL METAL POWDERS: MARTIN PATTEEUW | DE REIGER | M. CORNELIS | LW COMPUTERS | CHOCOLATERIE JOHAN

Other related companies as AVL METAL POWDERS: MARTIN PATTEEUW | DE REIGER | M. CORNELIS | LW COMPUTERS | CHOCOLATERIE JOHAN

AVL METAL POWDERS is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio Kortrijk, België. De volledige naam van het bedrijf is AVL METAL POWDERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02099182128. Het bedrijf AVL METAL POWDERS bevindt zich op het adres: 7, Elleboogstraat 8500 Kortrijk - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 778,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 124,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Metal powders. Producten gemaakt in AVL METAL POWDERS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AVL METAL POWDERS is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AVL METAL POWDERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AVL METAL POWDERS, openstaande posities, locatie van AVL METAL POWDERS op de kaart.

AVL METAL POWDERS is a company, that was registered 1993 in Kortrijk region, Belgium. Full name of company is AVL METAL POWDERS, company assigned to the tax number BE02099182128. The company AVL METAL POWDERS is located at the address: 7, Elleboogstraat 8500 Kortrijk - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 778,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 124,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Metal powders. Products created in AVL METAL POWDERS were not found.
The main activity of AVL METAL POWDERS is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of AVL METAL POWDERS is not available. You also can look at reviews of AVL METAL POWDERS, open positions, location of AVL METAL POWDERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AVL METAL POWDERS, Kortrijk: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AVL METAL POWDERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AVL METAL POWDERS, Kortrijk: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AVL METAL POWDERS, employees, financial statistics.