KORNREICH DIAMOND MANUF.

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • KORNREICH DIAMOND MANUF.
Private companiesMembership Organizations • KORNREICH DIAMOND MANUF.

Contactgegevens KORNREICH DIAMOND MANUF.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KORNREICH DIAMOND MANUF.: address, phone, fax, email, website, opening hours

KORNREICH DIAMOND MANUF.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): QUINTEN MATSIJSLEI 45; 2018; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32327034 32327034

Fax (fax): +32 (14) 612-59-69 +32 (14) 612-59-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KORNREICH DIAMOND MANUF.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KORNREICH DIAMOND MANUF."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KORNREICH DIAMOND MANUF."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KORNREICH DIAMOND MANUF., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KORNREICH DIAMOND MANUF.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KORNREICH DIAMOND MANUF., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KORNREICH DIAMOND MANUF.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KORNREICH DIAMOND MANUF.
Products information KORNREICH DIAMOND MANUF.

BTW identificatienummer (tax): BE06765350341
Ondernemingsnummer: 2484802246
Hoofdstad (capital): 723,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 194,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Activités: Taille de Diamants.. Produits: Diamants.

Product categorie (product category): Bijoux Fab. Produits intermédiaires Gr

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KORNREICH DIAMOND MANUF.
(Get full report from official database of BE for KORNREICH DIAMOND MANUF.)

Aanvulling soorten activiteiten voor KORNREICH DIAMOND MANUF.
Addition kinds of activities for KORNREICH DIAMOND MANUF.

20629902. Rietensiroop, uit gekochte ruwe suiker | Cane syrup, from purchased raw sugar
20630104. Invertsuiker, van suikerbietjes | Invert sugar, from sugar beets
30890607. Vezel, gevulkaniseerd | Fiber, vulcanized
50840515. Threading tools | Threading tools
86110301. Beter zakenbureau | Better business bureau

Werken bij KORNREICH DIAMOND MANUF.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KORNREICH DIAMOND MANUF.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KORNREICH DIAMOND MANUF.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KORNREICH DIAMOND MANUF.. Looking for open vacancies in other companies

  • Poetshulp aan huis (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: OCMW Overijse

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Wekelijks/tweewekelijks verricht je het poetswerk aan huis bij cliënten die daar tijdelijk of blijvend niet meer zelf voor kunnen instaan. Dankzij jouw inzet kunnen deze inwoners van Overijse zo lang mogelijk zelfstandig thuis wonen in hun vertrouwde omgeving.

  • Wever 2 ploegen (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in Waregem zijn we op zoek naar een wever.

  • Magazijnier (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Brugge zijn we op zoek naar een gedreven magazijnier. Je werkt in een opslagplaats van groenten en fruit. Jouw taken bestaan uit het in ontvangst nemen van goederen, controle uitvoeren op leveringen, stockeren van de goederen en klaarzetten voor vrachtwagens.

  • HUISHOUDHULP regio Oostkamp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Huishoudhulp Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Loppem (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • Voltijdse huishoudhulp Harelbeke M/V. (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u.

  • LESGEVER YOGA (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks yoga aan volwassenen (start 6/11 - 18/12) in Kruibeke zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen gaan wekelijks door op dinsdag van 12:30-13:30u. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Projectleider weginfrastructuur (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als projectleider heb je de leiding over grote infrastructuurprojecten en onderhoudsprojecten langs de wegen. Het hoofdkantoor is in Allter gelegen. Vandaar uit zijn de werven verdeeld over West- en Oost-Vlaanderen. Een greep uit je takenpakket: - Het beheer van je projecten van A tot Z - Klantencontact onderhouden - Bestelling van de matterialen, onderhandelingen met de onderaannemers - Planning - Het aansturen van de arbeiders voor het vlotte verloop op de werf

  • METSER - DIENDER (ERPE)

    Regio: ERPE

    Bedrijf: BOUWWERKEN VAN IMPE JURGEN

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker. Je wordt ingezet voor allerlei taken: bevoorrading van de metselaars, mortel maken, kleine afbraakwerken, werf opkuisen, stelling meehelpen opzetten, plakking afschieten, enz... en kan ook waar nodig bijspringen in het metsen van binnenmuren. Je bent bereid om eventueel via IBO contract een opleiding op de werkvloer te volgen.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Heftruckchauffeur (daguren) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: YES! TALENTS AALST

    Type: Werfreserve

    We zijn op zoek naar een dynamische heftruckchauffeur voor in de dagploeg van 8u00-16u00. Heb je ervaring en wil je in een dagploeg werken? Gemotiveerd en stipt? Solliciteer dan snel!

Zoek naar antwoorden van KORNREICH DIAMOND MANUF. in sociale netwerken
Look for responds of KORNREICH DIAMOND MANUF. in social networks

Lees alle opmerkingen voor KORNREICH DIAMOND MANUF.. Laat een reactie achter voor KORNREICH DIAMOND MANUF.. KORNREICH DIAMOND MANUF. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KORNREICH DIAMOND MANUF.. Leave a respond for KORNREICH DIAMOND MANUF.. KORNREICH DIAMOND MANUF. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KORNREICH DIAMOND MANUF. op de google maps. Adres en contacten KORNREICH DIAMOND MANUF.
Location of KORNREICH DIAMOND MANUF. on the google maps. Address and contacts of KORNREICH DIAMOND MANUF.

Andere gerelateerde bedrijven als come KORNREICH DIAMOND MANUF. KORNREICH DIAMOND MANUF.: COIFFURE SYLVIA | Colle Gaston | LAZULI | Hilco CV | CAMILLE VOS

Other related companies as KORNREICH DIAMOND MANUF.: COIFFURE SYLVIA | Colle Gaston | LAZULI | Hilco CV | CAMILLE VOS

KORNREICH DIAMOND MANUF. is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KORNREICH DIAMOND MANUF., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06765350341. Het bedrijf KORNREICH DIAMOND MANUF. bevindt zich op het adres: QUINTEN MATSIJSLEI 45; 2018; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 723,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 194,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bijoux Fab. Produits intermédiaires Gr. Lijst met producten zijn Activités: Taille de Diamants.. Produits: Diamants..
De hoofdactiviteit van KORNREICH DIAMOND MANUF. is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KORNREICH DIAMOND MANUF. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KORNREICH DIAMOND MANUF., openstaande posities, locatie van KORNREICH DIAMOND MANUF. op de kaart.

KORNREICH DIAMOND MANUF. is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is KORNREICH DIAMOND MANUF., company assigned to the tax number BE06765350341. The company KORNREICH DIAMOND MANUF. is located at the address: QUINTEN MATSIJSLEI 45; 2018; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 723,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 194,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bijoux Fab. Produits intermédiaires Gr. List of products are Activités: Taille de Diamants.. Produits: Diamants..
The main activity of KORNREICH DIAMOND MANUF. is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of KORNREICH DIAMOND MANUF. is not available. You also can look at reviews of KORNREICH DIAMOND MANUF., open positions, location of KORNREICH DIAMOND MANUF. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KORNREICH DIAMOND MANUF., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KORNREICH DIAMOND MANUF., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KORNREICH DIAMOND MANUF., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KORNREICH DIAMOND MANUF., employees, financial statistics.