JUWELEN FABR. SOETEWEY

Particuliere bedrijvencommunicatie • JUWELEN FABR. SOETEWEY
Private companiesCommunications • JUWELEN FABR. SOETEWEY

Contactgegevens JUWELEN FABR. SOETEWEY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JUWELEN FABR. SOETEWEY: address, phone, fax, email, website, opening hours

JUWELEN FABR. SOETEWEY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LIERSEBAAN 42; 2240; ZANDHOVEN, België

Telefoon (phone): 34843771 (+32-34843771) 34843771 (+32-34843771)

Fax (fax): +32 (71) 807-72-35 +32 (71) 807-72-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JUWELEN FABR. SOETEWEY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JUWELEN FABR. SOETEWEY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JUWELEN FABR. SOETEWEY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JUWELEN FABR. SOETEWEY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JUWELEN FABR. SOETEWEY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JUWELEN FABR. SOETEWEY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JUWELEN FABR. SOETEWEY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JUWELEN FABR. SOETEWEY
Products information JUWELEN FABR. SOETEWEY

BTW identificatienummer (tax): BE01391113281
Ondernemingsnummer: 1585296630
Hoofdstad (capital): 847,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 767,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Activités: Taille de Diamants.. Produits: Orfèvrerie en Argent, Orfèvrerie en Or.. Services: Montres, Horloges.

Product categorie (product category): Bijoux Fab. Bijouteries and horlogeries. Réparations d'horloges, montres and bijoux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JUWELEN FABR. SOETEWEY
(Get full report from official database of BE for JUWELEN FABR. SOETEWEY)

Aanvulling soorten activiteiten voor JUWELEN FABR. SOETEWEY
Addition kinds of activities for JUWELEN FABR. SOETEWEY

287900. Landbouwchemicaliën, nec | Agricultural chemicals, nec
518200. Wijn en gedistilleerde dranken | Wine and distilled beverages
07419900. Veterinaire diensten voor vee, nec | Veterinary services for livestock, nec
31499902. Ballet slippers | Ballet slippers
48130103. Telecommunicatie op lange afstand | Long distance telephone communications
76990502. Motor reparatie en vervanging, niet-automotive | Engine repair and replacement, non-automotive

Werken bij JUWELEN FABR. SOETEWEY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JUWELEN FABR. SOETEWEY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JUWELEN FABR. SOETEWEY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JUWELEN FABR. SOETEWEY. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator pers (twee ploegen) (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als operator persen werk je in een heel warme omgeving (ovens). Je rolt de rollen rubber die van de persen komen over op de band. Je inspecteert de rollen ook visueel op eventuele afwijkingen. Je houdt de werkplaats ordelijk en netjes. Je werkt op een veilige kwaliteitsbewuste en milieuvriendelijke wijze.

  • Operator Vulbedrijf (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bedrijf in Tessenderlo zijn wij op zoek naar verantwoordelijke werkkrachten die het team wensen te versterken! Ben jij iemand die weet van aanpakken maar daarbij altijd zorgt dat er veilig gewerkt wordt? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je zal instaan voor het bedienen van installaties in de vulhal en het selecteren + vullen van gasflessen hierbij neem je altijd alle eisen op gebied van veiligheid en kwaliteit in acht! De verantwoordelijkheden van deze functie bestaan uit: *Bij het uitvoeren van de werkzaamheden: - Werken volgens de veiligheidsrichtlijnen en procedures. - Selecteren van gasflessen volgens de geldende criteria en vullen van deze gasflessen/cilinders met Propaan of Butaan. - Verzegelen en stickers plakken op de flessen. - Kleine reparaties. Verder heb je oog voor orde en netheid op de werkvloer, je zal als medewerker vulbedrijf rapporteren aan de teamleider.Bij deze functie is het erg belangrijk dat je over een grote hoeveelheid verantwoordelijkheidszin beschikt: je zal bij hevig onweer of een onveilige situatie de productie moeten stilleggen door middel van de noodknop in te drukken, correct het Noodplan uitvoeren en altijd zorgen dat de persoonlijke beschermingsmiddelen juist gedragen worden. Kortom een boeiende functie met de nodige verantwoordelijkheid!

  • Accounts Payable Accountant Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je onmiddellijk of zeer snel beschikbaar en geïnteresseerd in een interim functie ? Dan ben jij de persoon waar Accountemps naar op zoek is! Voor een grote Belgische speler in de agrarische sector gelegen Leuven, zijn we dringend op zoek naar een Accounts Payable Accountant, dit voor een interim opdracht van een aantal maand. Jouw taken: - Je bent verantwoordelijk voor het coderen en inboeken van leveranciersfacturen - Je biedt hulp bij het onderhouden van de AP bestanden - Je doet de administratieve opvolging van de boekhouding By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Technisch tekenaar - ontwerper elektromechanische installaties (m-v) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je ontwerpt elektrische schema's en kabelliggingsplannen. Je tekent deze uit in Eplan en AutoCAD. Je volgt de designs administratief op, al blijft jouw hoofdtaak het ontwerpen en tekenen.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER VOEDING (SINT-MARIA-HOREBEKE)

    Regio: SINT-MARIA-HOREBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Operator: ? Bedien en bevoorraad je één of meerdere vooraf afgestelde (half)automatische machines voor de bewerking of het maken van allerlei verschillende artikelen. ? Bewaak je de productieparameters. ? Stuur je afwijkingen bij. ? Maak je de juiste mix van grondstoffen. ? Volg je het aanmaak- bereidings- inpak- of afvulproces. ? Controleer je in alle stadia de productkwaliteit. ? Onderhoud en reinig je de machines.

  • Allround medewerker met technisch inzicht (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf gespecialiseerd in vlees(verwerking) zijn we op zoek naar een allround medewerker. Je zal in eerste instantie leren om machines van de afdeling "conserven", om te bouwen (instellen van de lijn op verschillende formaten) en helpt aan de(deels) geautomatiseerde inpaklijn van de conserven. Hiervoor is een interne opleiding mogelijk.... De andere uren zou je ingezet worden op de loskade!

  • ORDERPICKER 2 PLOEGEN (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een zeer goede kennis van het Nederlands. Je bent in het bezit van een heftruckattest en hebt minstens 6 maand praktijkervaring in een job waar je dagelijks met de heftruck reed. Je bent punctueel en respecteert de veiligheidsnormen. Je wil graag werken in twee ploegenstelsel. Je kijkt bewust uit naar een job optie vast.

  • Huishoudhulp regio Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • Medewerkers poetsdienst dienstencheques (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: OCMW DESSEL

    Type: Dienstenchequebaan

    Als medewerker poetsdienst dienstencheques (m/v/x) sta je in voor het onderhoud en de regelmatige schoonmaak van de normaal gebruikte woonruimte van de cliënt. Je draagt bij tot het in stand houden van een zo optimaal mogelijk gezinsleven of je bent de ondersteuning voor de bejaarde(n)/zorgbehoevende(n) opdat deze zolang mogelijk zelfstandig zou(den) kunnen wonen.

  • JOBSTUDENTEN HOSTESS VOOR MEAT EXPO (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FLANDERS INOX

    Type: Studentenjob

    Voor de Meat Expo in Kortrijk op zondag 30/09, maandag 01/10, dinsdag 02/10 en woensdag 03/10 zijn wij op zoek naar 2 jobstudenten die verantwoordelijk zij voor volgende taken: beursstand onderhouden; klanten onthalen; flyers verdelen; contactgegevens van klanten registreren, etc.

  • Account Manager (West/Oost-Vlaanderen) B2B - services | driving behaviour (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

    Type: Vaste Job

    Je biedt bedrijven een innovatief concept voor een veilig en zuinig rijgedrag. Milieuvriendelijk en economisch ! Een klein, maar multidisciplinair team ondersteunt bedrijven bij het verminderen van hun arbeidsongevallen in het verkeer, het reduceren van het brandstofverbruik en het verbeteren van hun vlootresultaten (TCO). Als extra account manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille. Je benadert prospecten, je gaat met hen in gesprek zodat de meerwaarde bij het beheren van hun vloot duidelijk wordt. Deze gesprekken voer je ofwel in de vrachtwagensector (vakbekwaamheid) ofwel bij bedrijven met grotere wagenparken. Je werkt dus steeds in een B2B omgeving. Je verkoopt zowel opleidingen als aanvullende diensten zodat we samen met onze klanten bouwen aan een duurzaam vlootbeleid. Je garandeert met het nodige enthousiasme en systematiek de prospectie en het klantenbeheer. Je staat in voor het opmaken en opvolgen van offertes. Je werkt nauw samen met de rest van het team. Je denkt kritisch na over bestaande verkoopprocessen, werkt mee aan de verdere uitbouw hiervan en draagt je steentje bij tot de groei van een kleine maar professionele KMO. Je richt je voornamelijk op klanten in de regio Oost- en West-Vlaanderen.

  • PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ NACHT (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BAKKERIJ POLLET

    Type: Flexijob

    In onze artisanale bakkerij assisteer je onze bakker bij het uitvoeren van alle werkzaamheden. Je verricht hierbij fysiek zwaar werk: Je staat in voor het bereiden van het deeg in een grote kuip. Samen met de bakker haal je het deeg van 20kg uit de kuip. Je versnijdt het deeg in kleine stukken en maakt er bollen van. Je zet de broden in de oven en bakt ze af. Nadien haal je de broden uit de oven om deze te laten koelen.

Zoek naar antwoorden van JUWELEN FABR. SOETEWEY in sociale netwerken
Look for responds of JUWELEN FABR. SOETEWEY in social networks

Lees alle opmerkingen voor JUWELEN FABR. SOETEWEY. Laat een reactie achter voor JUWELEN FABR. SOETEWEY. JUWELEN FABR. SOETEWEY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JUWELEN FABR. SOETEWEY. Leave a respond for JUWELEN FABR. SOETEWEY. JUWELEN FABR. SOETEWEY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JUWELEN FABR. SOETEWEY op de google maps. Adres en contacten JUWELEN FABR. SOETEWEY
Location of JUWELEN FABR. SOETEWEY on the google maps. Address and contacts of JUWELEN FABR. SOETEWEY

Andere gerelateerde bedrijven als come JUWELEN FABR. SOETEWEY JUWELEN FABR. SOETEWEY: Fiers L | LOOISE MOTOCLUB | Tempo Oil NV | L. NEEFS | F. VANDAMME

Other related companies as JUWELEN FABR. SOETEWEY: Fiers L | LOOISE MOTOCLUB | Tempo Oil NV | L. NEEFS | F. VANDAMME

JUWELEN FABR. SOETEWEY is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JUWELEN FABR. SOETEWEY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01391113281. Het bedrijf JUWELEN FABR. SOETEWEY bevindt zich op het adres: LIERSEBAAN 42; 2240; ZANDHOVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 847,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 767,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bijoux Fab. Bijouteries and horlogeries. Réparations d'horloges, montres and bijoux. Lijst met producten zijn Activités: Taille de Diamants.. Produits: Orfèvrerie en Argent, Orfèvrerie en Or.. Services: Montres, Horloges..
De hoofdactiviteit van JUWELEN FABR. SOETEWEY is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JUWELEN FABR. SOETEWEY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JUWELEN FABR. SOETEWEY, openstaande posities, locatie van JUWELEN FABR. SOETEWEY op de kaart.

JUWELEN FABR. SOETEWEY is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is JUWELEN FABR. SOETEWEY, company assigned to the tax number BE01391113281. The company JUWELEN FABR. SOETEWEY is located at the address: LIERSEBAAN 42; 2240; ZANDHOVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 847,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 767,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bijoux Fab. Bijouteries and horlogeries. Réparations d'horloges, montres and bijoux. List of products are Activités: Taille de Diamants.. Produits: Orfèvrerie en Argent, Orfèvrerie en Or.. Services: Montres, Horloges..
The main activity of JUWELEN FABR. SOETEWEY is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JUWELEN FABR. SOETEWEY is not available. You also can look at reviews of JUWELEN FABR. SOETEWEY, open positions, location of JUWELEN FABR. SOETEWEY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JUWELEN FABR. SOETEWEY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JUWELEN FABR. SOETEWEY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JUWELEN FABR. SOETEWEY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JUWELEN FABR. SOETEWEY, employees, financial statistics.