LUC VAN GOETHEM

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • LUC VAN GOETHEM
Private companiesBusiness Services • LUC VAN GOETHEM

Contactgegevens LUC VAN GOETHEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC VAN GOETHEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC VAN GOETHEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLEINE DWEERSSTRAAT 68; 9140; TEMSE, België

Telefoon (phone): 37713734 (+32-37713734) 37713734 (+32-37713734)

Fax (fax): +32 (68) 234-33-74 +32 (68) 234-33-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC VAN GOETHEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC VAN GOETHEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC VAN GOETHEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC VAN GOETHEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC VAN GOETHEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC VAN GOETHEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC VAN GOETHEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC VAN GOETHEM
Products information LUC VAN GOETHEM

BTW identificatienummer (tax): BE04686462402
Ondernemingsnummer: 6618682861
Hoofdstad (capital): 136,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 359,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Activités: Taille de Diamants.

Product categorie (product category): Bijoux Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC VAN GOETHEM
(Get full report from official database of BE for LUC VAN GOETHEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC VAN GOETHEM
Addition kinds of activities for LUC VAN GOETHEM

507801. Koel displayapparatuur | Refrigerated display equipment
20410109. Haver bloem | Oat flour
22410104. Kant, korset of schoen: textiel | Laces, corset or shoe: textile
35319904. Opvangbakreinigers | Catch basin cleaners
82999904. Bijbel school | Bible school

Werken bij LUC VAN GOETHEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC VAN GOETHEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC VAN GOETHEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC VAN GOETHEM. Looking for open vacancies in other companies

  • ORDERPICKER - VASTE NAMIDDAG (HEULE)

    Regio: HEULE

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk bedrijf regio Kortrijk zijn wij op zoek naar een orderpicker. Je bent verantwoordelijk voor het gereedmaken en bij elkaar zoeken van goederen. Je pickt de bestellingen via een scansysteem en voert deze in met behulp van de PC. Je werkt telkens maandag t.e.m. donderdag van 13u - 21u; op vrijdag werkt u van 9u  - 18u

  • Winkelbediende tankstation voltijds m/v (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je ervaring als winkelmedewerker of in een broodjeszaak? Heb je interesse om te werken als medewerker in een tankstation? Dan is onderstaande vacature iets voor jou! Voor een tankstation in Nazareth zijn wij dringend op zoek naar een winkelbediende: Je zal de broodjes klaarmaken, klanten bedienen aan de kassa en zorgen dat de rekken aangevuld worden. Je zorgt ervoor dat de shop en de piste steeds netjes is en je helpt klanten op een vriendelijke manier verder. Je werkt in een variabel uurrooster. Je werkt zowel in de shop als aan de kassa

  • Administratief Bediende Customs - DHL Aviation (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een administratieve duizendpoot en de komende 2 maanden beschikbaar ( en eventueel langer ) ? Is dynamiek, uitdaging en variatie zaken dat jij zoekt in een job? Perfect ! Dan ben jij wel misschien wel de "Administratief Bediende Customs bij DHL Aviation m/v" die wij zoeken ! Dit voor een internationale logistieke speler op Brucargo. Je zal ingeschakeld worden op de afdeling Customs ( Douane ) Takenpakket : Administratie rond zendingen Behandelen van import / export documenten Mails behandelen - Telefonisch aanspreek punt Opvolging in verschillende (bedrijfseigen) databases

  • Verkoper (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper in een boetiek in het hartje van Kortrijk sta je in voor: - het adviseren en helpen van klanten - de inrichting van de etalage en de winkel - het plaatsen van bestellingen - het afrekenen aan de klanten - het proper en net houden van de winkel

  • Huishoudhulp in Nevele (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij meteen aan de slag als thuishulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden collega poetshulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei taken in de schoonmaak uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken, dat zijn je taken als poetshulp. Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om te poetsen. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt als thuishulp telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk als thuishulp makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar poetshulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega huishoudhulpen!

  • Poetshulp Hulshout (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Jobstudent (GINGELOM)

    Regio: GINGELOM

    Bedrijf: t-interim Sint-Truiden

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar jobstudenten om te werken in een supermarkt. Je kan ingezet worden aan de kassa of in de winkel zelf. Je komt in contact met de klanten, en helpt ze steeds verder met een glimlach. Je hebt een verzorgd voorkomen, en leert graag bij.

  • Groot aantal medewerkers inventaris gezocht! (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Nu de eindejaarsperiode eraan komt organiseren een aantal kledingwinkels een inventaristelling waarvoor we een groot aantal medewerkers zoeken. Door middel van een scansysteem zal je meewerken om een oplijsting te maken van de kleding die nog aanwezig is in de winkel. We zoeken een medewerkers voor onderstaande data: -op 5/11 te Hoboken, Antwerpen centrum (omgeving Meir), Wijnegem zowel daguren als avonduren (voor de avonduren moet je 18+ zijn)

  • 3e bachelor- of masterstudent Elektromechanica in Essen gezocht (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Je ondersteunt 2 à 3 dagen per week het team werkvoorbereiding van het bedrijf, dat gelegen is in Essen. Je zal vooral technische dossiers in orde brengen, via Access en Excel, QA/QC documentatie verzamelen en opslaan en bestellingen doen van materialen onder begeleiding van de werkvoorbereider.

  • VOEGER (INGELMUNSTER)

    Regio: INGELMUNSTER

    Bedrijf: STORME VOEGWERKEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het voegen van nieuwbouwwoningen, voornamelijk in de provincie West-Vlaanderen.

  • Front-End Web Developer (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: BATMAN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Development & maintenance of web applications Improving UI/UX design Skilled in Javascript, jquery, git, html, css. Responsive desgin! A/B testing, json, working with API’s

  • Fijnsorteerder (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MEMO TRADING BV DIVISIE BELGIE

    Type: Werfreserve

    Na de voorsortering van het originele product, dienen de goederen fijn-gesorteerd te worden op kwaliteit. Dit heet ook wel nasortering en is de laatse schakel in het proces. Na deze bewerking worden de goederen verpakt. Het is daarom van wezenlijk belang dat je deze job met alle zorg uitvoerdt. De aangegeven richtlijnen en/of instructies voor de fijn-sortering/scheiding van de goederen dienen dan ook STRIKT te worden opgevolgd.

Zoek naar antwoorden van LUC VAN GOETHEM in sociale netwerken
Look for responds of LUC VAN GOETHEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC VAN GOETHEM. Laat een reactie achter voor LUC VAN GOETHEM. LUC VAN GOETHEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC VAN GOETHEM. Leave a respond for LUC VAN GOETHEM. LUC VAN GOETHEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC VAN GOETHEM op de google maps. Adres en contacten LUC VAN GOETHEM
Location of LUC VAN GOETHEM on the google maps. Address and contacts of LUC VAN GOETHEM

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC VAN GOETHEM LUC VAN GOETHEM: GRAZY ORKS VOLLEY LUTTRE | CARROSSERIE MUYLLE | Vyncke Frans | Verbist Ann | ANN COOLSAET

Other related companies as LUC VAN GOETHEM: GRAZY ORKS VOLLEY LUTTRE | CARROSSERIE MUYLLE | Vyncke Frans | Verbist Ann | ANN COOLSAET

LUC VAN GOETHEM is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC VAN GOETHEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04686462402. Het bedrijf LUC VAN GOETHEM bevindt zich op het adres: KLEINE DWEERSSTRAAT 68; 9140; TEMSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 136,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 359,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bijoux Fab. Lijst met producten zijn Activités: Taille de Diamants..
De hoofdactiviteit van LUC VAN GOETHEM is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC VAN GOETHEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC VAN GOETHEM, openstaande posities, locatie van LUC VAN GOETHEM op de kaart.

LUC VAN GOETHEM is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC VAN GOETHEM, company assigned to the tax number BE04686462402. The company LUC VAN GOETHEM is located at the address: KLEINE DWEERSSTRAAT 68; 9140; TEMSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 136,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 359,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bijoux Fab. List of products are Activités: Taille de Diamants..
The main activity of LUC VAN GOETHEM is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC VAN GOETHEM is not available. You also can look at reviews of LUC VAN GOETHEM, open positions, location of LUC VAN GOETHEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC VAN GOETHEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC VAN GOETHEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC VAN GOETHEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC VAN GOETHEM, employees, financial statistics.