DIRK PEETERS

Particuliere bedrijvenMetaalmijnen • DIRK PEETERS
Private companiesMetal Mining • DIRK PEETERS

Contactgegevens DIRK PEETERS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DIRK PEETERS: address, phone, fax, email, website, opening hours

DIRK PEETERS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DE BERGEN 18; 2460; KASTERLEE, België

Telefoon (phone): 14556633 (+32-14556633) 14556633 (+32-14556633)

Fax (fax): +32 (83) 821-39-90 +32 (83) 821-39-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DIRK PEETERS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DIRK PEETERS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DIRK PEETERS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DIRK PEETERS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DIRK PEETERS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DIRK PEETERS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DIRK PEETERS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DIRK PEETERS
Products information DIRK PEETERS

BTW identificatienummer (tax): BE04648284912
Ondernemingsnummer: 1004943847
Hoofdstad (capital): 634,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 370,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Activités: Taille de Diamants.

Product categorie (product category): Bijoux Fab

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DIRK PEETERS
(Get full report from official database of BE for DIRK PEETERS)

Aanvulling soorten activiteiten voor DIRK PEETERS
Addition kinds of activities for DIRK PEETERS

679800. Vastgoed beleggingsfondsen | Real estate investment trusts
20110201. Spek, plakken en gesneden, uit vlees geslacht op het terrein | Bacon, slab and sliced, from meat slaughtered on site
20770104. Neat's-foot olie | Neat's-foot oil
28690603. Formaldehyde (formaline) | Formaldehyde (formalin)
34979908. Platina en platina-base legering folie | Platinum and platinum-base alloy foil
35590703. Bandenbewerkingsmachines | Tire shredding machinery
50630205. Elektrische bouwmaterialen | Electrical construction materials

Werken bij DIRK PEETERS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DIRK PEETERS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DIRK PEETERS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DIRK PEETERS. Looking for open vacancies in other companies

  • Slager (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als slager ben je verantwoordelijk voor het bewerken en verwerken van vlees. Daarnaast bereid je ook kant-en-klare gerechten en salades. Je zorgt er voor dat de toonbank steeds aangevuld is. Je helpt bij het reinigen en schoonmaken van de materialen, de winkel en de keuken.

  • Storingstechnieker St Katelijne Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant met hoofdzetel te Kempen zijn we op zoek naar storingstechniekers voor de regio St Katelijne Waver Uitvoeren van mechanisch en elektrisch onderhoud aan machines Oplossen van storingen, zowel elektrisch als mechanisch Kennis van reductiekasten, lageringen, sensoren, motoren

  • Poetshulp regio Tielt - Actief NV (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Poetsen, strijken of boodschappen doen, doe je met een glimlach? Dan is een job als huishoudhulp iets voor jou.

  • studenten inkomende telefonie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een contactcenter zoeken we werkwillige studenten die ondersteuning kunnen bieden op de facturatiedienst van een firma. Je helpt bestaande klanten verder en aan het einde van het gesprek maak je indien mogelijk een commerciële bocht. Je werkt op de dienst inbound, wat wil zeggen dat je inkomende oproepen zal behandelen. Je hoeft dus zelf niet uit te bellen naar mensen. Concreet zoeken we voor de divisie Gent een aantal jobstudenten die direct aan de slag kunnen gaan.

  • Begeleiders voor sport-&speelweken tijdens schoolvakanties (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: FUN VOOR KIDS

    Type: Studentenjob

    Tijdens elke schoolvakantie organiseert Fun voor Kids vzw sport en speelweken op verschillende locaties in de provincie Antwerpen voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Wij bieden onze kinderen een gevarieerd programma aan met elke dag toffe uitstappen en leuke activiteiten. Om de kinderen te begeleiden op deze uitstappen en kleine spelactiviteiten tussendoor te organiseren, zoeken wij nog leerkrachten lager/kleuteronderwijs, regenten/licentiaten L.O. en studenten orthopedagogie/onderwijs (vanaf het TWEEDE jaar).

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Gent De Sterre (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Jobstudent (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Job étudiant (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    En tant que étudiant, vous serez responsable de: La réception et l'accueil des visiteurs La gestion des appels entrants, prise des messages et transfert L'encodage et le scanning des dossiers La gestion du courrier, la distribution,… Diverses tâches administratives

  • Tweetalig Praktijktrainer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je verzorgt de theoretische en praktische opleidingen over veilig en efficiënt werken in de hoogte met hoogwerkers, verreikers, heftrucks, reachtrucks,… Daarnaast geef je ook opleiding over het opbouwen en veilig werken met rolsteigers Je bent in staat om deze opleidingen zowel in het Nederlands als het Frans te verzorgen. Je werkplek bevindt zich in Waregem, maar je verplaatst je ook geregeld naar één van onze depots of tot bij de klant om de opleiding te verzorgen. Occasioneel kunnen opleidingen in het weekend doorgaan Daarnaast kan je ingeschakeld worden om mee te gaan met klanten als operator en bedien je het toestel op een correcte en veilige manier

  • Tekenaar autocad M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een groeiende en toonaangevende speler in HVAC, zijn we op zoek naar een Technisch Tekenaar. Je komt terecht in een dynamisch team en je rapporteert aan de Technisch Directeur. Je bent een persoon met interesse in techniek en die deze passie kan omzetten in het uittekenen van plannen in 2D en 3D met betrekking tot HVAC en ventilatie voor de residentiële markt. Je tekent in autocad/stabicad en bent daarnaast het 1e aanspreekpunt voor B2B klanten om problemen op te lossen en advies te verlenen.

  • IT PROGRAMMEUR (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: CAFCA

    Type: Vaste Job

    CAFCA is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in software voor bouw- en installatiebedrijven. Doorheen de jaren is CAFCA uitgegroeid tot een vertrouwde partner voor installatiebedrijven in België en Nederland. Om onze groei en team te ondersteunen zijn we op zoek naar een programmeur.

  • Business & ICT Consulting - Analyst OMP+ (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We are actively looking for an Analyst OMP+     Mission   Configuration of OMP+ Sales & Operational Planning and Multi-flow Planning solutions using OPAL and GUI design framework     Profile Experience: Intermediate - Senior  Languages: Must be competent in both written and verbal communication in Dutch and English (French, Spanish is an advantage), interacting with a variety of stakeholders Skillset: Minimum of 5 years successful project delivery with a focus on commercial off-the-shelf solutions design and configuration Minimum 5 years experience in designing, configuring, and implementing process and enhancements for the key skills identified Must be competent in both written and verbal communication in Dutch and English (French, Spanish is an advantage), interacting with a variety of stakeholders Ability to collaborate with key stakeholders on requirements gathering Possess business process knowledge within advanced planning and scheduling, demand and production planning functional area, as well as touchpoints to other functional areas of supply chain management in manufacturing industry Possess understanding of the interdependencies of people, process and technology Work closely with functional teams to design and develop applications that meet business requirements Ability to translate business requirements to functional specifications and configuration for reporting, interfaces, data conversions, enhancements, GUI forms and workflows Ability to support functional specification document creation process, functional configuration reviews, and unit/integration testing tasks Assist with the development of process definition documents, process flows, and key decision documents Participated in cutovers and post-go-live processes for projects Participated in enhancements and maintenance processes Requested technical skills Ideally OMP+ solutions  Alternatively SAP APO modules PP/DS/GATP/SNP  Or other advanced planning and scheduling solutions Quintiq PSI Metals Planner Simatic IT Preactor JDA Manufacturing Planning   Start mission, duration: November 2018, long mission  Location: Gent, Zelzate

Zoek naar antwoorden van DIRK PEETERS in sociale netwerken
Look for responds of DIRK PEETERS in social networks

Lees alle opmerkingen voor DIRK PEETERS. Laat een reactie achter voor DIRK PEETERS. DIRK PEETERS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DIRK PEETERS. Leave a respond for DIRK PEETERS. DIRK PEETERS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DIRK PEETERS op de google maps. Adres en contacten DIRK PEETERS
Location of DIRK PEETERS on the google maps. Address and contacts of DIRK PEETERS

Andere gerelateerde bedrijven als come DIRK PEETERS DIRK PEETERS: TORFS TEKSTVERWERKING | JOHAN HIELE | CARROSSERIE LASIMAG | MIB.COM | SKANDINAVIA PLUS

Other related companies as DIRK PEETERS: TORFS TEKSTVERWERKING | JOHAN HIELE | CARROSSERIE LASIMAG | MIB.COM | SKANDINAVIA PLUS

DIRK PEETERS is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DIRK PEETERS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04648284912. Het bedrijf DIRK PEETERS bevindt zich op het adres: DE BERGEN 18; 2460; KASTERLEE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 634,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 370,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bijoux Fab. Lijst met producten zijn Activités: Taille de Diamants..
De hoofdactiviteit van DIRK PEETERS is Metaalmijnen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DIRK PEETERS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DIRK PEETERS, openstaande posities, locatie van DIRK PEETERS op de kaart.

DIRK PEETERS is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is DIRK PEETERS, company assigned to the tax number BE04648284912. The company DIRK PEETERS is located at the address: DE BERGEN 18; 2460; KASTERLEE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 634,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 370,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bijoux Fab. List of products are Activités: Taille de Diamants..
The main activity of DIRK PEETERS is Metal Mining, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DIRK PEETERS is not available. You also can look at reviews of DIRK PEETERS, open positions, location of DIRK PEETERS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DIRK PEETERS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DIRK PEETERS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DIRK PEETERS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DIRK PEETERS, employees, financial statistics.