FLDE SCHEPPER ERIC SA

Contactgegevens FLDE SCHEPPER ERIC SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDE SCHEPPER ERIC SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDE SCHEPPER ERIC SA

Regio (region): Sint-Niklaas, België

Adres (address): Prins Boudewijnlaan 53 9100 Sint-Niklaas - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-37-66-00-06 32-37-66-00-06

Fax (fax): 32-37-66-02-57 32-37-66-02-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDE SCHEPPER ERIC SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDE SCHEPPER ERIC SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDE SCHEPPER ERIC SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDE SCHEPPER ERIC SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDE SCHEPPER ERIC SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDE SCHEPPER ERIC SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDE SCHEPPER ERIC SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDE SCHEPPER ERIC SA
Products information FLDE SCHEPPER ERIC SA

BTW identificatienummer (tax): BE07378112792
Ondernemingsnummer: 1162872314
Hoofdstad (capital): 805,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 777,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in FLDE SCHEPPER ERIC SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Cars

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDE SCHEPPER ERIC SA
(Get full report from official database of BE for FLDE SCHEPPER ERIC SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDE SCHEPPER ERIC SA
Addition kinds of activities for FLDE SCHEPPER ERIC SA

4231. Trucking terminal faciliteiten | Trucking terminal facilities
394901. Golfuitrusting | Golf equipment
799905. Fiets- en motorfietsverhuur | Bicycle and motorcycle rental services
22111106. Cretonne, katoen | Cretonne, cotton
22980306. Slings, touw | Slings, rope
24910105. Posten, behandeld hout | Posts, treated wood
59419904. Martial arts apparatuur en benodigdheden | Martial arts equipment and supplies
80690100. Substantie misbruik ziekenhuizen | Substance abuse hospitals
92239906. Gevangenis boerderij, regering | Prison farm, government
96410403. Regulering van de landbouwmarketing, provincie overheid | Regulation of agricultural marketing, county government

Werken bij FLDE SCHEPPER ERIC SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDE SCHEPPER ERIC SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDE SCHEPPER ERIC SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDE SCHEPPER ERIC SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers voor merken zoals Kipling, Vans, Napapijri, Timberland ...! 2 ploegen (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De goederen die binnenkomen worden op een correcte wijze gelost, gepicked, verpakt en geladen. Alsook zijn er klanten die een speciale behandeling vragen voor hun goederen o.a. labelen, etiketteren, ... Dit is steeds anders en maakt het werk zeer gevarieerd. Het bedrijf is zeer ergonomisch en werkt enkel met nieuwe technologie, zoals bvb voicepicking. Dat zijn orders die verzameld worden via spraakherkenning, door een headset en een terminal dat hen langs de stellingen begeleidt waar de artikelen liggen opgeslagen. We zoeken personen die onmiddellijk aan de slag kunnen! Wat kunnen we je aanbieden? Er wordt gewerkt in een tweeploegensysteem. Dat zijn uren van 6u00 tot 14u00 en van 14u00 tot 22u. Elke vrijdag mag je een uurtje vroeger stoppen. Er is een competitief uurloon aangevuld met extralegale voordelen. Het bedrijf is bereikbaar met het openbaar vervoer, je krijgt jouw woonwegverkeer terug betaald. In eerste instantie is het een tijdelijke job, maar heel wat medewerkers wordt een vast contract aangeboden na een positieve interimperiode.

  • Operator Finishing 2 ploegen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR GENT ARBEIDERS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Gent zijn wij op zoek naar een Operator Finishing 2ploegen. Als Operator Finishing zorg jij ervoor dat alle finishingmachines blijven draaien en ben je verantwoordelijk dat er goede kwaliteit geproduceerd wordt.

  • Medewerker Atelier (m/v) (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Onderhoud van het verhuurvloot (opschuren, verven,). - In orde zetten van het materiaal - Machines en materialen testen op hun goede werking - Zorgen voor een propere en ordentelijke werkplaats - Vrachtwagens laden en lossen

  • Schadebeheerder (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar een schadebeheerder. - Je bent verantwoordelijk voor de opening en opvolging van de schadedossiers van onze klanten en zorgt er voor dat de klant een perfecte dienstverlening krijgt. - Je bewaakt mee de herstelduur en zorgt de recuperatie van de fondsen zodat het dossier op de meest efficiënte wijze kan afgesloten worden.de reparatieduur en neemt bij overschrijding actie richting de leverancier en/of de bestuurder - Je bent het aanspreekpunt voor de interne en externe klanten en leveranciers en houdt iedereen op de hoogte van de voortgang van het dossier. - Je neemt actie om de klachten naar tevredenheid op te lossen - Je beheerst de afspraken uit de SLA’s op jouw vakgebied en komt ze na - Je draagt bij om de KPI’s van je afdeling te bereiken

  • Verpleegkundige Coma afdeling (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor dit project ondersteun je onze klant op een afdeling waar coma- patiënten verblijven. Als verpleegkundige zorg je voor een kwalitatieve detailzorg voor deze bewoners. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Chauffeur CE (M/V) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Deze vacature betreft dagritten, u hoeft niet uit te slapen. Je doet 3 maanden ophaling van slachtafval. De overige maanden voer je het eindproduct rond in citern, kippers of containers. Het opstart uur is afhankelijk van welke chauffeur je vervangt.

  • Huishoudhelden regio Ranst. Solliciteer per SMS! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem en Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Huishoudhulp 16h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit bij verschillende gezinnen Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • Studentenjob: hulp in de beenhouwerij / Ertvelde (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een winkel in Ertvelde zijn we op zoek naar een gemotiveerde student die om de 2 weken op zaterdag kan werken. Je snijdt charcuterie en maakt salades klaar Je bestelt de klanten aan de verstoog Je vult de toog aan waar nodig Je helpt ook mee bij de bereiding van kant-en-klare gerechten

  • Chauffeur rijbewijs B rollend materieel - vast contract - interne opleiding (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Konvert Interim Zelzate

    Type: Vaste Job

    Konvert is op zoek naar operatoren die willen werken op de terreinen van Arcelor Mittal Gent. Jouw job zal bestaan uit het vervoeren van schroot. Je doet dit met behulp van een kraan of Terberg. Bijkomende taken zijn het reinigen van het voertuig en het proper houden van de werkoppervlakte. Je past jouw rijstijl aan naargelang het werfterrein. Heb je nog geen ervaring met rollend materieel? Geen enkel probleem, de firma biedt een interne opleiding aan!

  • Schoonheidsspecialiste (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • Business & ICT Consulting - Support & Maintenance Ontwikkelaar (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn actief op zoek naar  een Support  & Maintenance ontwikkelaar     Functieomschrijving   Als medewerker binnen een ontwikkelteam (15 pers) voer je volgende activiteiten uit: 2de & 3de lijnsupport voor bestaande applicaties, het oplossen van bugs Het verlenen van support voor deze applicaties, alsook het ondersteunen van de eindgebruiker bij het gebruik ervan Uitvoeren van kleine wijzigingen en evolutief onderhoud Coordineren van nieuwe indienstnames (deployment proces, acceptatie, productie...)   Profiel Je bent (analist-)programmeur Je ziet jezelf meedraaien in een industriële omgeving Je bent op de hoogte van de nieuwste trends inzake software-ontwikkeling en je bent bereid jezelf continu bij te scholen Je bent niet wars van repetitieve taken Kennis van .NET frameworks is je niet vreemd Snel tot de route-cause van een incident doordringen zit je in het bloed Je bent stress-bestendig en communicatief Je bent sociaal vaardig en in staat om jezelf vlot te integreren in nieuwe en bestaande teams Je bezit een goede kennis van Nederlands en Engels  Gewenste technische kennis: VB.NET, C#, WCF, WinForms, SQL Server   Start missie, duurtijd   November 2018 , lange missie.  Locatie Gent, Zelzate

Zoek naar antwoorden van FLDE SCHEPPER ERIC SA in sociale netwerken
Look for responds of FLDE SCHEPPER ERIC SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDE SCHEPPER ERIC SA. Laat een reactie achter voor FLDE SCHEPPER ERIC SA. FLDE SCHEPPER ERIC SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDE SCHEPPER ERIC SA. Leave a respond for FLDE SCHEPPER ERIC SA. FLDE SCHEPPER ERIC SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDE SCHEPPER ERIC SA op de google maps. Adres en contacten FLDE SCHEPPER ERIC SA
Location of FLDE SCHEPPER ERIC SA on the google maps. Address and contacts of FLDE SCHEPPER ERIC SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDE SCHEPPER ERIC SA FLDE SCHEPPER ERIC SA: VAN DER AUWERA | Van den bussche Johan | MAERTENSTRANSPORT | KIMCO | BOSMAN nv LEBBEKE

Other related companies as FLDE SCHEPPER ERIC SA: VAN DER AUWERA | Van den bussche Johan | MAERTENSTRANSPORT | KIMCO | BOSMAN nv LEBBEKE

FLDE SCHEPPER ERIC SA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio Sint-Niklaas, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDE SCHEPPER ERIC SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07378112792. Het bedrijf FLDE SCHEPPER ERIC SA bevindt zich op het adres: Prins Boudewijnlaan 53 9100 Sint-Niklaas - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 805,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 777,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Cars. Producten gemaakt in FLDE SCHEPPER ERIC SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDE SCHEPPER ERIC SA is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDE SCHEPPER ERIC SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDE SCHEPPER ERIC SA, openstaande posities, locatie van FLDE SCHEPPER ERIC SA op de kaart.

FLDE SCHEPPER ERIC SA is a company, that was registered 2012 in Sint-Niklaas region, Belgium. Full name of company is FLDE SCHEPPER ERIC SA, company assigned to the tax number BE07378112792. The company FLDE SCHEPPER ERIC SA is located at the address: Prins Boudewijnlaan 53 9100 Sint-Niklaas - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 805,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 777,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Cars. Products created in FLDE SCHEPPER ERIC SA were not found.
The main activity of FLDE SCHEPPER ERIC SA is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDE SCHEPPER ERIC SA is not available. You also can look at reviews of FLDE SCHEPPER ERIC SA, open positions, location of FLDE SCHEPPER ERIC SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDE SCHEPPER ERIC SA, Sint-Niklaas: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDE SCHEPPER ERIC SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDE SCHEPPER ERIC SA, Sint-Niklaas: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDE SCHEPPER ERIC SA, employees, financial statistics.