BOSMAN nv LEBBEKE

Contactgegevens BOSMAN nv LEBBEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOSMAN nv LEBBEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOSMAN nv LEBBEKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Cooremannekens 4; 9200; Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde), België

Telefoon (phone): 052 33 36 97 (+32-052 33 36 97) 052 33 36 97 (+32-052 33 36 97)

Fax (fax): 052 33 36 97; 052 38 04 14 (+32-052 33 36 97; 052 38 04 14) 052 33 36 97; 052 38 04 14 (+32-052 33 36 97; 052 38 04 14)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOSMAN nv LEBBEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOSMAN nv LEBBEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOSMAN nv LEBBEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOSMAN nv LEBBEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOSMAN nv LEBBEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOSMAN nv LEBBEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOSMAN nv LEBBEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOSMAN nv LEBBEKE
Products information BOSMAN nv LEBBEKE

BTW identificatienummer (tax): BE06271514892
Ondernemingsnummer: 6466796875
Hoofdstad (capital): 973,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 285,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Fuel oils

Product categorie (product category): Fuels

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOSMAN nv LEBBEKE
(Get full report from official database of BE for BOSMAN nv LEBBEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOSMAN nv LEBBEKE
Addition kinds of activities for BOSMAN nv LEBBEKE

34420202. Louver deuren, metaal | Louver doors, metal
34430118. Stills, druk: metalen plaat | Stills, pressure: metal plate
36120300. Specialiteitstransformatoren | Specialty transformers
38250330. Watt-uur- en tijdschakelaars, gecombineerd | Watt-hour and time switch meters, combined
49320000. Gas en andere diensten gecombineerd | Gas and other services combined

Werken bij BOSMAN nv LEBBEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOSMAN nv LEBBEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOSMAN nv LEBBEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOSMAN nv LEBBEKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers gezocht te Wichelen! opstart november (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf te Wichelen zijn wij op zoek naar orderpickers. Klinken de merken Marie Jo, Prima Donna, Andres Sarda jou gekend in de oren? Deze kwaliteitsvolle lingerie wordt hier ontworpen, verpakt en verstuurd naar de klanten. Het orderpicken heeft drie pijlers: manueel orderpicken, pick-to-light en OSR. Ben je enthousiast en gemotiveerd? Bel ons dan snel op, misschien ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Ophaler afvalcontainers in Rumbeke m/v (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Rumbeke kijken we uit naar een ophaler afvalcontainers: Ophalen van afvalcontainers Rolcontainers verplaatsten en brengen naar het hydraulisch systeem van de vrachtwagen De containers op hun plaats terugzetten en het deksel sluiten U start 's morgens tussen 4u en 5u

  • Productiemedewerker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt gespecialiseerd in kunststof zijn wij op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker. Je zal instaan voor:   Controle uitvoeren op producten vooraleer ze verwerkt worden Kleine assemblages uitvoeren

  • Sterk planmatig talent transport (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je een krak in planning en organisatie en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je de perfecte kandidaat voor onze klant! Voor een transportbedrijf in regio groot Waregem zijn wij namelijk op zoek naar een dispatcher. Volgende taken behoren tot jouw uitvoerende taken: - opvolgen transportvoertuigen in binnen- en buitenland - inplannen voertuigen - nauw contact met klanten en chauffeurs onderhouden

  • Service advisor (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ADECCO KORTENBERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij een grote interesse in de autosector en beschik jij over administratief en organisatorisch talent? Lees dan zeker verder, want dan ben jij misschien de kandidaat die we zoeken! Voor de vestiging te Zaventem zoekt onze klant, een prestigieus automerk, een gemotiveerde service advisor m/f. Je zal het eerste aanspreekpunt worden voor de klanten in de showroom. Je gaat na welke herstellingen er dienen te gebeuren en stelt hiervoor de juiste vragen. Bij teruggave van de auto overloop je met hen de herstellingen die door de mechaniekers zijn gebeurd. Verder zal je nieuwe wagens aan de klanten overhandigen en hen meer uitleg geven over de werking van hun nieuwe aanwinst. Je beantwoordt telefonische oproepen en vragen via e-mail, uiteraard met oog voor een uitstekende klantenservice. Verder doe je de opmaak van facturen. Als laatste zal je samen met je collega's de showroom en de tentoongestelde wagens in perfecte staat houden.

  • Magazijnier met attesten te Genk m/v (2 ploegen) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportfirma gelegen te Genk zijn we voor een bepaald project op zoek naar magazijniers om mee te helpen bij het laden en lossen van de vrachtwagens, magazijn op orde houden en bestellingen klaar te zetten. Je werkt nauw samen met je collega's en de chauffeurs. VG.943/BUOSA

  • Audio- visuele technicus (m/v) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Actief Interim Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Kalmthout, zijn wij op zoek naar een audio-visuele technicus (m/v). Als allround technicus met ervaring ben jij verantwoordelijk voor het foutloos verloop van een productie. Je denkt vooral zelf mee na over de praktische uitwerking van een evenement. Zowel tijdens het evenement als tijdens de op- en afbouw neem je een coördinerende rol op naar je collega's. Je voert de opdracht dan ook van A tot Z mee uit. Tijdens het evenement ben je zelf 1 van de geluids- of lichttechnicus. Het betreft allerlei evenementen gaande van B2B events over beurzen en congressen tot live-events. Je staat regelmatig in direct contact met de klant en je zet zijn vragen tijdens opbouw en evenement om naar een praktische uitvoering. Ook de voorbereiding van de opdracht in het magazijn valt onder jou verantwoordelijkheid. Je vertrekt vanuit een passie voor evenementen en hebt een grondige kennis van audiovisuele technieken. In alles staat de uitbouw van een langetermijnrelatie centraal boven een éénmalige korte termijnoplossing.

  • Word jij onze nieuwe collega huishoudhulp? (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: PWA/DCO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij gemotiveerd? Hou jij van poetsen? Doe jij ook graag andere kleine huishoudelijke taken? Kan je zelfstandig werken? Dan zijn wij op zoek naar jou!! Als medewerker-huishoudhulp (via het systeem van de dienstencheques) sta je in voor het verrichten van huishoudelijke taken (schoonmaken van de woning, poetsen van de ramen, strijken, eventueel bereiden van kleine maaltijden of boodschappen doen) bij één of meerdere particulieren. Wij zijn vooral en dringend op zoek naar nieuwe medewerkers, woonachtig in Landen of in één van de deelgemeenten van Landen, omdat ons klantenbestand (personen bij wie u werkt) zich bijna uitsluitend in Landen situeert.

  • Student (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Maldegem

    Type: Studentenjob

    Je bedient de klanten met de glimlach aan de kassa. Je scant de goederen in en rekent af, hiervoor krijg je natuurlijk een uitgebreide uitleg. Wanneer het nodig is help je ook eens in de keuken.

  • Tweetalige medewerker webshop (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Vaste Job

    Functie: •U doet de begeleiding van de e-commerce orders. •U bent productspecialist voor de online webshop. •U beantwoordt specifieke vragen van de Franstalige webklanten. •U werkt full time. (5 dagen per week: van maandag tem vrijdag van 08.30 tem 17.00).

  • INSTELLER TRAPPENMAL (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: ARCHITON

    Type: Vaste Job

    Architon is gespecialiseerd in het vervaardigen van prefabbetonelementen zoals trappen, terrassen, bordessen, plinten... Kortom alle maatwerk in prefabbeton. Momenteel zijn wij op zoek naar een ervaren insteller voor onze hydraulische trappenmal. Onze voorkeur gaat uit naar kandidaten uit de regio Dessel, Mol, Retie, Geel...

  • Vivid Resourcing - Senior Java Developer (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client based in Antwerp is looking for a Senior Java / Scala developer for a 12-month freelance contract with extensions. Role To take a leading role in the development team undergoing a large expansion with an interesting project. To be able to deal with a lot of data in real-time. Be able to structure the workload and work independently. Required Skills Very strong Java developer Able to help more Junior developers Provide sound architectural guidance Knowledge with Spring Boot and REST API's Experience with distributed and scalable systems A background in real time data streaming could be beneficial - AKKA Should have an interest / practical experience with AWS Bonus Skills Knowledge / interest in Scala could be a bonus Experience with Kafka (or another message broker) Should be able to speak English Dutch/French is a plus Details Location: Antwerp Duration: 12 Months+ Start Date: ASAP If you wish to be considered for the position available, please e-mail an up to date CV with a contact number via the button below.

Zoek naar antwoorden van BOSMAN nv LEBBEKE in sociale netwerken
Look for responds of BOSMAN nv LEBBEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOSMAN nv LEBBEKE. Laat een reactie achter voor BOSMAN nv LEBBEKE. BOSMAN nv LEBBEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOSMAN nv LEBBEKE. Leave a respond for BOSMAN nv LEBBEKE. BOSMAN nv LEBBEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOSMAN nv LEBBEKE op de google maps. Adres en contacten BOSMAN nv LEBBEKE
Location of BOSMAN nv LEBBEKE on the google maps. Address and contacts of BOSMAN nv LEBBEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come BOSMAN nv LEBBEKE BOSMAN nv LEBBEKE: AGROTEC S.A. | PAUL MERTENS | Depoorter Lutgard | BEERTS LETTERSHOP | Omnium (L')

Other related companies as BOSMAN nv LEBBEKE: AGROTEC S.A. | PAUL MERTENS | Depoorter Lutgard | BEERTS LETTERSHOP | Omnium (L')

BOSMAN nv LEBBEKE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOSMAN nv LEBBEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06271514892. Het bedrijf BOSMAN nv LEBBEKE bevindt zich op het adres: Cooremannekens 4; 9200; Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 973,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 285,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Fuels. Lijst met producten zijn Fuel oils.
De hoofdactiviteit van BOSMAN nv LEBBEKE is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOSMAN nv LEBBEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOSMAN nv LEBBEKE, openstaande posities, locatie van BOSMAN nv LEBBEKE op de kaart.

BOSMAN nv LEBBEKE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOSMAN nv LEBBEKE, company assigned to the tax number BE06271514892. The company BOSMAN nv LEBBEKE is located at the address: Cooremannekens 4; 9200; Dendermonde (Sint-Gillis-bij-Dendermonde). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 973,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 285,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Fuels. List of products are Fuel oils.
The main activity of BOSMAN nv LEBBEKE is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOSMAN nv LEBBEKE is not available. You also can look at reviews of BOSMAN nv LEBBEKE, open positions, location of BOSMAN nv LEBBEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOSMAN nv LEBBEKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOSMAN nv LEBBEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOSMAN nv LEBBEKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOSMAN nv LEBBEKE, employees, financial statistics.