FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL

Contactgegevens FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL

Regio (region): Wavre, België

Adres (address): Av. Vesale 9 1300 Wavre - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-10-23-06-18 32-10-23-06-18

Fax (fax): 32-10-23-06-11 32-10-23-06-11

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL
Products information FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07568725585
Ondernemingsnummer: 3680389404
Hoofdstad (capital): 505,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 727,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Printing - digital

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL
(Get full report from official database of BE for FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL
Addition kinds of activities for FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL

5141. Levensmiddelen, algemene lijn | Groceries, general line
762203. Huishoudelijke reparatie diensten | Home entertainment repair services
21419903. Tabaksdrasing (mechanische afstoting) | Tobacco thrashing (mechanical stemming)
23539901. Kappen: doek, stro en vilt | Caps: cloth, straw, and felt
27520203. Circulaires, gelithografeerd | Circulars, lithographed
48320204. Sport | Sports

Werken bij FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Serremedewerker Astene - BASF (ASTENE)

    Regio: ASTENE

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant BASF zijn wij op zoek naar een tijdelijke serremedewerker voor de vestiging in Astene. Het verplanten, verpotten en algemene plantenverzorging vallen hierbij onder jouw takenpakket. Daarnaast neem je ook op regelmatige basis stalen. Fijn en nauwkeurig werken zijn hierbij zeer belangrijk.

  • Winkelbediende tankstation voltijds m/v (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je ervaring als winkelmedewerker of in een broodjeszaak? Heb je interesse om te werken als medewerker in een tankstation? Dan is onderstaande vacature iets voor jou! Voor een tankstation in Nazareth zijn wij dringend op zoek naar een winkelbediende: Je zal de broodjes klaarmaken, klanten bedienen aan de kassa en zorgen dat de rekken aangevuld worden. Je zorgt ervoor dat de shop en de piste steeds netjes is en je helpt klanten op een vriendelijke manier verder. Je werkt in een variabel uurrooster. Je werkt zowel in de shop als aan de kassa

  • Laser operator (M/V) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiend metaalverwerkingsbedrijf zijn wij op zoek naar een laser operator. Je bedient een CNC laser machine en leest programma’s voor de machine in. Wat houdt de job in? - Je controleert of de machine correct snijdt; - Je controleert de stukken op kwaliteit aan de hand van de tekening; - Je interpreteert meetresultaten en op basis daarvan wijzig je de machine instellingen; - Je wisselt de paletten van de machine.

  • Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als arbeider bij Hoogmartens werk je onder leiding van een ploegbaas. Je voert samen met je team een verscheidenheid aan wegwerkzaamheden uit zoals boordstenen, putdeksels en klinkersplaatsen, rioolbuizen leggen... en bedient sporadisch kleine machines zoals een mini-graver, een piqueur of een motorzaag. Je komt terecht in een onderneming met een duidelijke visie die naast ervaring ook met nieuwe technologie werkt en waar de werknemers één grote familie zijn.

  • Vrachtwagenmechanieker (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Overpelt zijn we op zoek naar een gemotiveerde vrachtwagenmechanieker.  Je zal instaan voor het mechanisch onderhoud van trekkers en opleggers. Tevens ook voor het preventieve onderhoud van mechanische uitrustingen, voor het bepalen van preventieve of correctieve onderhoudsinterventies en voor het wisselen of herstellen van defecte onderdelen.

  • Enthousiaste huishoudhulpen /poetshulpen - Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Bree, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen schoonmaak huishouden dienstencheques huishoudhulp poetshulp poetsvrouw poetsman poetsdame kuisvrouw )

  • Jobstudent Quick Ruisbroek (RUISBROEK)

    Regio: RUISBROEK

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor Quick Ruisbroek zijn wij op zoek naar gedreven studenten ! Als student neem je actief deel aan de goede werking van het restaurant. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficiënt. Als student kan je verschillende functies uitvoeren. Zo kan je werken aan de kassa, waar je instaat voor een vlotte verkoop van de verschillende producten (kassa). Een andere functie speelt zich af in de keuken, waar je de producten bereidt. Hierbij garandeer je steeds de kwaliteit en de smaak van het voedsel (grill). Door de zaal in alle netheid te onderhouden, waak je over de tevredenheid van de klant. Je houdt steeds de hygiënenormen nauwlettend in de gaten en je leeft de kwaliteits- en veiligheidsprocedures na. Je zorgt samen met je collega's voor een goede werksfeer.

  • Diensthoofd dienst informatica (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: P. C. SINT AMANDUS

    Type: Vaste Job

    De Dienst Informatica (5 medewerkers) maakt deel uit van het facilitair departement en staat in voor het hardware-, software- en netwerkbeheer van het Psychiatrisch Centrum. Je werkt als diensthoofd van de dienst informatica. Je geeft leiding aan de medewerkers van de dienst informatica (ca. 4 medewerkers). Je doet beleidsvoorbereidend werk voor het informaticabeleid in het centrum en werkt hierin samen met de Centrale Dienst Informatica van de vzw Provincialaat der Broeders van Liefde. Je bent een belangrijke partner bij de informatisering van zorg- en andere processen binnen het centrum (deelname aan werkgroepen). Je staat in voor het netwerkbeheer en voor de uitwerking en opvolging van taken, projecten en helpdesk. Je bent verantwoordelijk voor het hardware- en softwarebeheer. Je bent verantwoordelijk voor de informaticabeveiliging in samenwerking met de informatieveiligheidsconsulent. Je voert contractuele onderhandelingen met leveranciers van de hardware en applicaties. Je volgt de informaticabudgetten op. Je rapporteert aan de Facilitair Directeur.

  • Warehouse Operator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: TRANSPORT GHEYS

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestigingen in Antwerpen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde warehouse operator. Je zou zowel tewerkgesteld worden in onze raffinaderij (rechteroever) als in de Antwerp Polymers Plant (linkeroever). Als warehouse operator heb jij een boeiende en afwisselende functie. Een greep uit jouw takenpakket: - Fysiek en administratief ontvangen, stockeren, beheren en uitgeven van goederen - Documenten ingeven in het relevante ERP-systeem (SAP Stripes of GEMS) - Bijkomende taken: administratie/hulp in de werkruimte - Zelfstandig uitvoeren van allerhande handelingen - ...

  • Marketing Data Analyst (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Vaste Job

    We zoeken een Marketing Data Analyst in Tessenderlo. Pas afgestudeerd en ben je Expert in Excel? Dan hebben wij dé job voor jou! Je komt terecht in een bedrijf gelegen in Tessenderlo in volle expansie, behorend tot een internationale groep en erkend als industrieleider in zijn segment. Deze functie heeft als bedoeling de marktinformatie te verspreiden binnen het bedrijf, alsook de informatie van het bedrijf door te geven aan de verschillende associaties die markt data verspreiden. Verantwoordelijkheden Marketing Data Analys:t Je verzamelt leveringsrapporten van klanten Je verzorgt de upload van gegevens naar associaties Je download marktgegevens van verwante verenigingen Converteren van downloads naar onbewerkte gegevens Voorbereiden van (standaard) interne rapporten Assisteren bij het maken van analyserapporten Presentaties voorbereiden Leiden van enquêtes Mediaplatform organiseren en beheren (wedstrijdpublicaties) Telefoon- en mailcommunicatie met belanghebbenden in meerdere talen

  • Projectleider | afd schrijnwerkerij | klasse 8 | Waregem (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: HR Concept

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor: - Werkvoorbereiding en planning Na een inloopperiode ben je de drijvende kracht achter de voorbereiding en planning van de schrijnwerkerij. Na een grondige analyse van het dossier werk je de technische tekeningen uit en stelt je de productieplanning op. - Werven opvolgen Jij fungeert als spilfiguur tussen de productie en de werf. Je plant de levering in en volgt de installatie nauwgezet op. - Budgetbeheer en raportering Je volgt het budget nauwgezet op en bent verantwoordelijk voor de rapportering in verband met de nacalculatie. - Aansturen team Je staat in voor de technische, administrative en financiële opvolging van jouw afdeling. Hierbij stuur je het team aan. - Kwaliteit en veiligheid Je bewaakt de kwaliteit en werkt actief mee aan een veilige werkomgeving.

  • Verpleegkundige in de thuiszorg, Brugge - Knokke (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Werfreserve

    Als thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL in sociale netwerken
Look for responds of FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL. Laat een reactie achter voor FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL. FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL. Leave a respond for FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL. FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL op de google maps. Adres en contacten FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL
Location of FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL on the google maps. Address and contacts of FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL: IPPA | IDEAL DEMANAGEMENT TRANSPORT SA | LIBRAIRIE AU PARCHEMIN | GASTON COLLE | qwentes

Other related companies as FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL: IPPA | IDEAL DEMANAGEMENT TRANSPORT SA | LIBRAIRIE AU PARCHEMIN | GASTON COLLE | qwentes

FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Wavre, België. De volledige naam van het bedrijf is FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07568725585. Het bedrijf FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL bevindt zich op het adres: Av. Vesale 9 1300 Wavre - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 505,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 727,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Printing - digital. Producten gemaakt in FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL, openstaande posities, locatie van FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL op de kaart.

FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL is a company, that was registered 2010 in Wavre region, Belgium. Full name of company is FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL, company assigned to the tax number BE07568725585. The company FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL is located at the address: Av. Vesale 9 1300 Wavre - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 505,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 727,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Printing - digital. Products created in FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL were not found.
The main activity of FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL is not available. You also can look at reviews of FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL, open positions, location of FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL, Wavre: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL, Wavre: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLIMMEDIA PREPRESS PRINTING HANDLI SPRL, employees, financial statistics.