HUIS COLMAN

Contactgegevens HUIS COLMAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS COLMAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS COLMAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEYSSTRAAT 15; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32333459 32333459

Fax (fax): +32 (87) 709-73-79 +32 (87) 709-73-79

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS COLMAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS COLMAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS COLMAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS COLMAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS COLMAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS COLMAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS COLMAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS COLMAN
Products information HUIS COLMAN

BTW identificatienummer (tax): BE03523284912
Ondernemingsnummer: 4379943847
Hoofdstad (capital): 972,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 270,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Services: Horloges, Montres.

Product categorie (product category): Bijouteries and horlogeries. Réparations d'horloges, montres and bijoux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS COLMAN
(Get full report from official database of BE for HUIS COLMAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS COLMAN
Addition kinds of activities for HUIS COLMAN

018100. Sierkwekerijproducten | Ornamental nursery products
259102. Raamgordijnen | Window blinds
17110200. Loodgieterswerknemers | Plumbing contractors
26110103. Soda pulp | Soda pulp
59620101. Snoepgoed- en snackwinkels | Candy and snack food vending machines
94410402. Administratie van maatschappelijke en mannelijke programma's, staatsregering | Administration of social and manpower programs, state government

Werken bij HUIS COLMAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS COLMAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS COLMAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS COLMAN. Looking for open vacancies in other companies

  • Hoofdmagazijnier (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de verwerking van alle binnenkomende goederen (merchandising goederen en f&b producten) in het park. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor een efficiënte werking en organisatie van het magazijn. Je helpt met het voorbereiden en klaarzetten van de interne leveringen voor de verschillende verkooppunten in het park. De verdeling en verzending van de goederen naar de andere parken behoort ook tot jouw verantwoordelijkheden. Je controleert regelmatig op basis van steekproeven de kwaliteit van de stock (o.a. houdbaarheidsdatums).

  • Callcentermedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Opbellen van klanten en prospecten vanuit de database. - Maken van afspraken. - Controleren van de gegevens. - Behalen van targets. - Ondersteuning bieden aan de Sales afdeling. Interne opleidingen en coaching zijn aanwezig binnen het bedrijf!

  • Hef- of reachtruckchauffeur | Voltijds in 2 ploegen | Regio: Houthalen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een logistiek bedrijf te Houthalen zijn we op zoek naar hef- of reachtruckchauffeur.

  • PLOEG MONTAGE (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In de regio Mechelen zijn we op zoek naar een ploeg montage luchtkanalen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volg uit: je kan bestaan uit een ploegbaas en een monteur. je kan de uitvoer van montage van luchtkanalen op onze werven. je kan werken in de hoogte. je kan de uitvoer van voorbereidende werken voor de montage.

  • Assistent projectleider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Overpelt, zijn wij op zoek naar een assistent projectleider Takenpakket: - Algemene assistentie aan de projectleider bieden - Opmetingen doen - Meetstaten opstellen

  • Dakdekker platte daken (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Overpelt zoekt Trixxo gemotiveerde dakdekkers platte daken. Bij voorkeur heb je reeds ervaring met het lijmen van PVC, het branden van roofing of het plaatsen van EPDM. Heb je geen ervaring als dakdekker maar ben je wel uiterst gemotiveerd om dit te leren? Ook dan maak je zeker kans om te kunnen werken binnen deze familiale onderneming! We verwachten dat je je met eigen vervoer kunt begeven naar Overpelt. De werven zijn gelegen in Limburg, Antwerpen en Vlaams-Brabant.

  • HUISHOUDHULP-regio Lummen- Heusden: werken bij een correct en uitstekend bedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASPECT SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens de snelle groei van onze onderneming zijn wij dringend op zoek Bij particuliere gezinnen thuis huishoudelijke taken verrichten (poetsen, strijken, wassen, ramen lappen, ...). Je start met minstens 13u per week - meer uren of voltijds is zeker mogelijk. Het rooster wordt opgebouwd tot het gewenste aantal uren.

  • Huishoudhulp (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: t-interim Waregem

    Type: Dienstenchequebaan

    Werken als huishoudhulp: • Je kan zelfstandig werken • Je hebt verantwoordelijkheidszin • Je bent flexibel en klantvriendelijk • Eigen vervoer(wagen - bromfiets) is een must/pluspunt Bedrijfsprofiel: Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) OUDENBURG (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ....). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Weekendmedewerkers (m/v) - 10u/w (Colmar Oostakker) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: Colmar België

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog en wil je tijdens je studies een centje bijverdienen? Of heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto ! Flexibel uurrooster (avond- en/of weekendwerk), die je kan combineren met je studies of vaste job, te bespreken met de restaurantmanager. Jobstudenten bij voorkeur 18+ Wat houdt de functie in? Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

  • Kraantechnieker (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Vaste Job

    Voor een groot logistiek bedrijf in Verrebroek zijn we momenteel op zoek naar een kraantechnieker (m/v). Jouw takenpakket: • Je zorgt samen met je collega mechanicien dat onze 4 Liebherr kranen naar behoren functioneren en tijdig worden nagekeken, om een goede werking van de terminal te garanderen • Sleutelen aan zowel brugkranen, mobiele kranen als spreaders behoort tot jouw dagelijkse taken • Met behulp van de verantwoordelijke van de technische dienst en je collega leer je waar de prioriteiten liggen en je past je hieraan vlot aan

  • Strategic Buyer Gent/Brussel (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: VM Vastgoedbeheer

    Type: Vaste Job

    Als Strategic Buyer sta je in voor de algemene aankoopstrategie, onderhandelingen met onze leveranciers en het uitbouwen van de aankoopcel van Syncura op nationaal niveau. Je werkt vanuit onze kantoren in Brussel en Gent. Daarnaast heb je o.a. nog volgende verantwoordelijkheden: Professionaliseren, analyseren en optimaliseren van de aankoopstrategie Commercieel onderhandelen met nationale leveranciers Naast het beheren van de bestaande leveranciersportefeuille, sta je ook in voor de actieve prospectie naar nieuwe leveranciers Uitvoeren en analyseren van maandelijkse rapportering Coördineren, begeleiden en coachen van onze afdeling beheer Verantwoordelijk voor het A-Z beheer van de dagelijkse aankopen met oog op kostenbesparing en efficiënte communicatie met leveranciers Je rapporteert rechtstreeks aan het management team van Syncura

Zoek naar antwoorden van HUIS COLMAN in sociale netwerken
Look for responds of HUIS COLMAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS COLMAN. Laat een reactie achter voor HUIS COLMAN. HUIS COLMAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS COLMAN. Leave a respond for HUIS COLMAN. HUIS COLMAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS COLMAN op de google maps. Adres en contacten HUIS COLMAN
Location of HUIS COLMAN on the google maps. Address and contacts of HUIS COLMAN

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS COLMAN HUIS COLMAN: KBC | DE BOUVIER HONDENSPECIAL | GARAGE NUYTEMANS | JOZEF VAN DE VELDE | ALEN

Other related companies as HUIS COLMAN: KBC | DE BOUVIER HONDENSPECIAL | GARAGE NUYTEMANS | JOZEF VAN DE VELDE | ALEN

HUIS COLMAN is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS COLMAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03523284912. Het bedrijf HUIS COLMAN bevindt zich op het adres: LEYSSTRAAT 15; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 972,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 270,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bijouteries and horlogeries. Réparations d'horloges, montres and bijoux. Lijst met producten zijn Services: Horloges, Montres..
De hoofdactiviteit van HUIS COLMAN is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS COLMAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS COLMAN, openstaande posities, locatie van HUIS COLMAN op de kaart.

HUIS COLMAN is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS COLMAN, company assigned to the tax number BE03523284912. The company HUIS COLMAN is located at the address: LEYSSTRAAT 15; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 972,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 270,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bijouteries and horlogeries. Réparations d'horloges, montres and bijoux. List of products are Services: Horloges, Montres..
The main activity of HUIS COLMAN is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS COLMAN is not available. You also can look at reviews of HUIS COLMAN, open positions, location of HUIS COLMAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS COLMAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS COLMAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS COLMAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS COLMAN, employees, financial statistics.