FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW
Private companiesTextile Mill Products • FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW

Contactgegevens FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW

Regio (region): Gent, België

Adres (address): Koningsdal 24 9000 Gent - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-92-26-29-37 32-92-26-29-37

Fax (fax): 32-92-27-00-17 32-92-27-00-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW
Products information FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW

BTW identificatienummer (tax): BE02149444580
Ondernemingsnummer: 6387695312
Hoofdstad (capital): 129,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 657,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lithographic printing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW
(Get full report from official database of BE for FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW
Addition kinds of activities for FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW

566100. Schoenenwinkels | Shoe stores
07219902. Plantendiensten | Planting services
17999929. Teken installatie en onderhoud | Sign installation and maintenance
28690305. Esters van ftaalzuuranhydride | Esters of phthalic anhydride
31110101. Bridle leather | Bridle leather
35539918. Tenoners, houtbewerkingsmachines | Tenoners, woodworking machines
35630100. Lucht- en gascompressoren inclusief vacuümpompen | Air and gas compressors including vacuum pumps
39499910. Shuffleboards en shuffleboard apparatuur | Shuffleboards and shuffleboard equipment

Werken bij FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur BE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Rijbewijs B+E - Je brengt bouwmaterialen naar verschillende werven - Daarnaast ondersteun je de medewerkers intern (knippen en plooien) - Je bent een verantwoordelijk persoon en heel gemotiveerd

  • Administratieve ondersteuning Rollend materieel (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze administratief ondersteunende dienst heeft een aantal hoofdtaken zoals het beheer van de fietsen voor de medewerkers van Colruyt Group, het wagenpark, artikel- en stockbeheer van rollend materieel (van manipulatietoestellen zoals heftrucks tot vrachtwagens). Voor het wagenpark en fietsenbeheer ga je in overleg met de leveranciers en houd jij de bestelgegevens up-to-date. Voor de fietsen, ook elektrische fietsen, ondersteun je het volledige proces en onderneem je actie zodat de diensten vb. de fietshelm aan de eindgebruiker kunnen bezorgen. Voor artikel- en stockbeheer beheer je in het stockprogramma de gegevens van frequent gebruikte onderdelen binnen T&I vb. vijlen, vijsjes. Hiervoor analyseer je de data en maak je conclusies op basis van historieken en trends, waar nodig moet je dan bijsturen. Na oplevering van bovenstaande taken wordt ook de facturatie afgehandeld en staat de dienst in voor een controlerapportering.

  • Operator voor inpak lijn / nacht (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb jij technische feeling? Spreekt een job in de voeding jou aan? Solliciteer dan snel bij onze klant waar jij als werknemer centraal staat! Als je bij deze firma start, dan kies je voor een job op lange termijn met doorgroeimogelijkheden. Daarnaast ben je in deze firma geen nummer. De kracht van dit bedrijf is hun sterk werknemersbeleid! Als inpakoperator heb je volgende taken: Binnen het bedrijf zijn er verschillende lijnen die bemand worden door productiemedewerkers, operatoren en een ploegchef. Het is de bedoeling dat jij een verpakkingslijn bedient. Via deze machine worden de geproduceerde producten verpakt in plastieken verpakkingen of dozen. Je zorgt ervoor dat de machine correct wordt opgestart. Je stelt de machine in: parameters, gewicht, welke verpakking, welk etiket, ... Je controleert ook verschillende zaken zoals de etiketten (zijn ze goed afgedrukt?), de folie (is deze goed dichtgemaakt), de naden, ... Kortom, je bent verantwoordelijk voor een verpakkingslijn. Jij zorgt er samen met jouw collega's voor dat de inpakafdeling goed draait.Bij welke firma kom je terecht? Van verschillende werknemers hebben wij positieve verhalen gehoord over deze firma. De medewerkers worden in de watten gelegd: mooie verloning, bedrijfsfeest, premies, kleine attenties, ... Redenen genoeg om te solliciteren bij dit bedrijf!

  • ERVAREN MAGAZIJNIER- 2 PLOEGEN- REGIO KORTRIJK (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf in Wevelgem gaat Forum Jobs op zoek naar een magazijnier. Je staat in voor de organisatie en uitvoering van het correct laden van de vrachtwagens en een visuele controle.

  • Poetshulp Herzele 38u (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor gezinnen in Herzele zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

  • huishoudhulp Waasmunster (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: DANIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    Danika is steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit maken van de grootste familie van het Waas –en Denderland. Samen zorgen we voor een dienstverlening op maat waarin medewerkers graag werken en blijven en die een onmisbaar onderdeel van het leefcomfort van de klant vormt. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijkse onderhoud bij klanten thuis. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen, maar kan aangevuld worden met licht huishoudelijke taken zoals : strijkwerk, koken en kleine boodschappen. Hou je met andere woorden van een vlekkeloze werkvloer en ben je een opgeruimd en gedreven iemand, dan is dit de job voor jou. Aarzel dus niet om onze collega te worden en geniet bij Danika van een zelf te kiezen urenpakket/werktijden met een juiste verloning, tal van extra voordelen en alle mogelijke ondersteuning om je verder in je job te bekwamen.

  • Student gezocht op maandag en donderdag / Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Synergie Aarschot Interim

    Type: Studentenjob

    Ben jij student maar je hebt niet alle dagen les? Wil je daarnaast nog iets bijverdienen? Dan is SYNERGIE eventueel op zoek naar jou! Wij zoeken een student voor uitpak en kassa in een supermarkt en dit op maandag en/of donderdag van 16u tot 19u.

  • Stage HR Consultant (m/v) - Berchem (1148248) (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Studentenjob

    Een stagiair(e) bij Secretary Plus zal volgende taken voor zijn/haar rekening nemen: Je bent verantwoordelijk voor de database up te daten (adresgegevens, emailgegevens, namen contactpersonen, etc.); Je houdt de agenda bij van de HR consultants en plant nieuwe afspraken in; Je bewerkt de offertes; Je vertaalt profielen van het Nederlands naar het Engels, Frans, Duits of omgekeerd; Je schrijft en plaatst vacatures uit, ook op diverse social media kanalen; Je maakt en past accountfiche aan; Je verstuurt e-mailings; Je bent het eerste contact met kandidaten en klanten; Je bent verantwoordelijk voor de cv screenings in het Frans, Engels en Duits; Je plant interview en sollicitatiegesprekken in; Je contacteert klanten om gegevens up to date te brengen. Je volgt de kantoormeetings mee; Je organiseert beurzen, gastcolleges en andere Secretary Plus Events.

  • Site Supervisor (Terneuzen)

    Regio: Terneuzen

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je interesse in waterbouwkundige werken? Heb je al ervaring als werfleider of toezichter op bouwkundige werven? Contacteer ons dan snel voor de functie van Werftoezichter Waterbouwkundige Werken. Je staat in als werftoezichter voor de opvolging van de waterbouwkundige werken. Je staat in voor de controle van de fysische voortgang van de werken en het naleven van de planning. Je controleert de goede uitvoering van de werken. Je staat in voor de opvoling van de controle van de uitvoeringsdocumenten en van de documenten As-Built. Je neemt deel aan het opstellen van de verslagen van de inspectie- en controlebezoeken met het oog op de opleveringen. Je waakt erover dat de veiligheidsmaatregelen voor het personeel, aanwezig op de werf, worden nageleeft.

  • Verantwoordelijke Aankoopdiensten (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Pauwels Consulting

    Type: Vaste Job

    Voorbereiding, behandeling/onderhandeling en afsluiting  van prijsaanvragen en jaarcontracten (administratief, contacten met verkopers, …) Opvolging van prijsaanvragen en leveringen in samenspraak met aanvragende afdelingen teneinde de vereiste noden te respecteren (bv. timing, technische afwijkingen, certificaten, veiligheid, kwaliteit, …) Opmaak van vergelijkende evaluaties Bijhouden van de TA contractmatrixen en RFQ lijsten Opmaak van presentaties ter voorbereiding van de contract committees Opmaak van de bestellingen op een volledig correcte en juiste manier (SAP, LOO, LOI,contract,…) volgens de gevraagde specificaties en bedongen voorwaarden (kwaliteit, veiligheid, certificatie, inspectie, milieuwetgeving, hoeveelheden, …) Opvolging van toepassing en naleving van de contracten, in nauwe samenwerking met de Cost controller en de TA Coördinator Controle van de extra werkzaamheden voor de follow-up van de contract voorwaarden – hoeveelheden, poortlijsten,... Opbouw en onderhoud van goede en ethisch correcte relaties met leveranciers (doel: win-win relatie) Instaan voor tijdige beschikbaarheid van alle materialen voor de TA, volgens de TRA specs en richtlijnen Implementatie van de aankoopfilosofie en –regels van TRA Realisatie van lokale  en regionale aankopen en nagaan of sommige van deze lokale aankopen niet kunnen/moeten  uitgebreid worden naar RC- of groepsaankopen Bijdrage aan de analyse van de interne en externe kosten en kostenstrukturen van leveranciers Technische goedkeuring van bestelbonnen binnen de vastgelegde delegaties/bevoegdheden Bedrijfsprofiel: Pauwels Consulting is een Belgisch consultancy kantoor met meer dan 520 experts op het gebied van engineering, life sciences en IT. Wij helpen vooraanstaande bedrijven in België en het buitenland met consulting, project management en werving en selectie. We hebben kantoren in België, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland (https://www.pauwelsconsulting.com/nl/over-ons/contact/) .

  • Kraantechnieker (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Vaste Job

    Voor een groot logistiek bedrijf in Verrebroek zijn we momenteel op zoek naar een kraantechnieker (m/v). Jouw takenpakket: • Je zorgt samen met je collega mechanicien dat onze 4 Liebherr kranen naar behoren functioneren en tijdig worden nagekeken, om een goede werking van de terminal te garanderen • Sleutelen aan zowel brugkranen, mobiele kranen als spreaders behoort tot jouw dagelijkse taken • Met behulp van de verantwoordelijke van de technische dienst en je collega leer je waar de prioriteiten liggen en je past je hieraan vlot aan

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

Zoek naar antwoorden van FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW in sociale netwerken
Look for responds of FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW. Laat een reactie achter voor FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW. FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW. Leave a respond for FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW. FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW op de google maps. Adres en contacten FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW
Location of FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW on the google maps. Address and contacts of FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW: ION BEAM APPLICATIONS SA | SACHEM ALEXANDRE | N.C.K. O. & W. VLAANDEREN | D'Aoust Roxane | MACROPOL

Other related companies as FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW: ION BEAM APPLICATIONS SA | SACHEM ALEXANDRE | N.C.K. O. & W. VLAANDEREN | D'Aoust Roxane | MACROPOL

FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02149444580. Het bedrijf FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW bevindt zich op het adres: Koningsdal 24 9000 Gent - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 129,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 657,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Lithographic printing. Producten gemaakt in FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW is Textielmolenproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW, openstaande posities, locatie van FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW op de kaart.

FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW is a company, that was registered 2014 in Gent region, Belgium. Full name of company is FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW, company assigned to the tax number BE02149444580. The company FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW is located at the address: Koningsdal 24 9000 Gent - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 129,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 657,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Lithographic printing. Products created in FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW were not found.
The main activity of FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW is Textile Mill Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW is not available. You also can look at reviews of FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW, open positions, location of FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLBESCHERMDE WERKPLAATS RYHOVE VZW, employees, financial statistics.