ION BEAM APPLICATIONS SA

Particuliere bedrijvenTextielmolenproducten • ION BEAM APPLICATIONS SA
Private companiesTextile Mill Products • ION BEAM APPLICATIONS SA

Contactgegevens ION BEAM APPLICATIONS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ION BEAM APPLICATIONS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ION BEAM APPLICATIONS SA

Regio (region): Louvain-La-Neuve, België

Adres (address): Chem Du Cyclotron 3 1348 Ottignies-Louvain-La-Neuve - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-10-47-58-11 32-10-47-58-11

Fax (fax): 32-10-47-58-10 32-10-47-58-10

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ION BEAM APPLICATIONS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ION BEAM APPLICATIONS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ION BEAM APPLICATIONS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ION BEAM APPLICATIONS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ION BEAM APPLICATIONS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ION BEAM APPLICATIONS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ION BEAM APPLICATIONS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ION BEAM APPLICATIONS SA
Products information ION BEAM APPLICATIONS SA

BTW identificatienummer (tax): BE03648803710
Ondernemingsnummer: 8268280029
Hoofdstad (capital): 894,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 804,000,000 EUR
Werknemers (employees): 201 to 500
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in ION BEAM APPLICATIONS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Scientific research centres and laboratories

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ION BEAM APPLICATIONS SA
(Get full report from official database of BE for ION BEAM APPLICATIONS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ION BEAM APPLICATIONS SA
Addition kinds of activities for ION BEAM APPLICATIONS SA

07119902. Lime verspreiding diensten | Lime spreading services
35599931. Steenwerkmachines | Stone working machinery
38120101. Versnellingsindicatoren en systeemcomponenten, ruimtevaart | Acceleration indicators and systems components, aerospace
50330104. Gordelroos, behalve hout | Shingles, except wood
50840501. Blanks, tips en inserts | Blanks, tips, and inserts
65310400. Vastgoed leasing en verhuur | Real estate leasing and rentals

Werken bij ION BEAM APPLICATIONS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ION BEAM APPLICATIONS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ION BEAM APPLICATIONS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ION BEAM APPLICATIONS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Orderpicker (m/v) gezocht voor een magazijn in Heultje. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt)

  • Teammeber Okay Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Assistant Accountant - Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een medewerker boekhouder en happig naar een nieuwe werkervaring dat ook wat HR met zich meebrengt? Ben je comunnicatief, ondernemend en pak jij graag de zaken aan? Dan heeft Accountemps de geschikte deeltijdse interim missie voor jou! Onze klant is actief binnen de medische sector en ligt in de regio van Diegem. Jouw verantwoordelijkheden: Inboeken van in- en uitgaande facturen, alsook het inboeken van banken; Het beheer van debiteuren; Inbrengen van Visa uitgaven; HR: controle personeelsuren, opvolging van de werknemers, nagaan van vakantiedagen, etc. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Servicetechnieker (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT MECHELEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekend bedrijf met specialisatie in sectionale poorten zijn wij op zoek naar een servicetechnieker. Ben jij graag op de baan? Heb je technisch inzicht? Is het oplossen van storingen een uitdaging voor jou? Solliciteer dan nu! Als servicetechnieker zal je instaan voor: Onderhoud aan sectionale poorten Herstellen van sectionale poorten Oplossen van storingen op elektrisch, mechanisch en elektronisch vlak

  • Huishoudhulp regio Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Jobstudent automechanieker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Studentenjob

    Door je passie voor vrachtwagens en oog voor kwaliteit zal je voortdurend bijleren. Je spreekt en begrijpt goed Nederlands. De klant verwacht dat je de juiste diagnose kan stellen. In het begin wordt je begeleid bij herstellingen van vrachtwagens of camionetten. Na verloop van tijd zou je dit alleen kunnen. Daarnaast sta je ook in voor zowel klein als groot onderhoud van de wagens als het onderhoud van de werkplaats.

  • International Sales for Rental Solutions (m/v) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: VMI

    Type: Vaste Job

    In deze uitdagende functie ben je verantwoordelijk voor de internationale uitbouw van onze mobiele UPS-oplossingen. Dankzij jouw productkennis en technisch inzicht kan je gepast advies geven om deze technologie optimaal in te passen in de elektrische infrastructuur van de klant. Je onderzoekt de marktsituatie en bepaalt de verdere strategische verkoop en distributiekanalen. Je bouwt een klantenbestand uit waarmee je regelmatige contacten onderhoudt en sluit huurcontracten af in nauwe samenwerking met de service afdeling. Je rapporteert in deze functie rechtstreeks aan de algemene directie.

  • RELATIEBEHEERDER BANK EN VERZEKERINGEN (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Relatiebeheerder bank & verzekeringen Ervaring in beleggingen of kredieten of verzekeringen Commercieel en klantgericht Onze klant is het Argenta bankkantoor in Wachtebeke en is reeds meer dan 10 jaar een gevestigde waarde in de regio. Wegens de sterke groei van het kantoor zijn wij van Hays Bank & Verzekeringen momenteel voor hen op zoek naar een ervaren relatiebeheerder bank & verzekeringen. In de job van relatiebeheerder werk je actief mee aan de verdere uitbouw van het kantoor. Hiervoor voer je adviesgesprekken over alle domeinen heen (sparen, beleggen, kredieten, verzekeringen). Je detecteert proactief opportuniteiten en nodigt de klanten en prospecten uit voor een kennismakend gesprek op kantoor. Tijdens deze gesprekken breng je de persoonlijke situatie van de klanten in kaart en stel je passende producten voor die bij hun profiel passen. Verder zorg je voor een correcte administratieve afhandeling van de dossiers. Indien nodig vervang je de collega die aan het loket zit. Samen met de kantoorhouder zet je commerciële acties op. Op termijn kan je je verder specialiseren in een bepaald domein waarbij je back-up blijft voor de andere domeinen.

  • SENIOR SALES EXECUTIVE (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: THINFACTORY

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een Senior Sales Executive met een sterk portfolio van contacten in de Belgische en Benelux-markt en daarbuiten. Een doorgewinterd, ervaren en gemotiveerde professional met een succesvol trackrecord in de Benelux in een verwante bedrijfstak (IT-hardware, -software, -services) die graag een nieuw portfolio van producten en services wil aannemen en de bestaande kansen die zich voordoen opnemen, maar ook constant nieuwe klanten/partners zoekt. Je hebt volledige P&L-verantwoordelijkheid over de verkoopafdeling en rapporteert direct aan het strategisch management. Je hebt een ambitieuze doelstelling, een breed portfolio van cloud computing-producten en -diensten, een uniek en disruptief platform voor cloud orchestration en een team dat zowel outbound sales agents als relatiebeheerders telt om je te helpen leads te openen en deals te sluiten.

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: LOGOPEDISCHE PRAKTIJK DE CODEKRAKER

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een collega voor een zwangerschapsvervanging. Nadien is er de mogelijkheid op een vaste betrekking waarbij we een voltijds uurrooster kunnen aanbieden. Ben jij een creatieve, enthousiaste en gedreven logopedist(e) die op zoek is naar een interessante job met de nodige ondersteuning, aarzel dan niet om je kandidatuur in te dienen! In de praktijk behandelen we voornamelijk kinderen. De meest voorkomende stoornissen zijn: dyslexie, dyscalculie, taalontwikkelingsstoornissen, articulatieproblemen en OMFT. In beperktere mate komt ook de behandeling van volwassenen met neurogene communicatiestoornissen aan bod.

  • Operatoren buitendienst (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DEVLIEGER

    Type: Werfreserve

    In het kader van een verdere groeiambitie zijn wij dan ook op zoek naar een OPERATOR voor onze vestiging te KNOKKE-HEIST FUNCTIE: je staat in voor het uitvoeren van verschillende buitenproeven op werven bij onze klanten, zoals vervaardigen van proctors, uitvoeren van plaatproeven, uitvoeren van rioolinspekties met robotgestuurde camera en diepsonderingen Een interne opleiding is voorzien!

  • Flexi zaalmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

Zoek naar antwoorden van ION BEAM APPLICATIONS SA in sociale netwerken
Look for responds of ION BEAM APPLICATIONS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ION BEAM APPLICATIONS SA. Laat een reactie achter voor ION BEAM APPLICATIONS SA. ION BEAM APPLICATIONS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ION BEAM APPLICATIONS SA. Leave a respond for ION BEAM APPLICATIONS SA. ION BEAM APPLICATIONS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ION BEAM APPLICATIONS SA op de google maps. Adres en contacten ION BEAM APPLICATIONS SA
Location of ION BEAM APPLICATIONS SA on the google maps. Address and contacts of ION BEAM APPLICATIONS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ION BEAM APPLICATIONS SA ION BEAM APPLICATIONS SA: BOERS GABRIEL SCHILDERWERKEN | Frissing | RODE KRUIS GULLEGEM-MOORSELE | DOENJA BRIERS | International Creative Digital Image S.A.

Other related companies as ION BEAM APPLICATIONS SA: BOERS GABRIEL SCHILDERWERKEN | Frissing | RODE KRUIS GULLEGEM-MOORSELE | DOENJA BRIERS | International Creative Digital Image S.A.

ION BEAM APPLICATIONS SA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio Louvain-La-Neuve, België. De volledige naam van het bedrijf is ION BEAM APPLICATIONS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03648803710. Het bedrijf ION BEAM APPLICATIONS SA bevindt zich op het adres: Chem Du Cyclotron 3 1348 Ottignies-Louvain-La-Neuve - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 to 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 894,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 804,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Scientific research centres and laboratories. Producten gemaakt in ION BEAM APPLICATIONS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ION BEAM APPLICATIONS SA is Textielmolenproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ION BEAM APPLICATIONS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ION BEAM APPLICATIONS SA, openstaande posities, locatie van ION BEAM APPLICATIONS SA op de kaart.

ION BEAM APPLICATIONS SA is a company, that was registered 2009 in Louvain-La-Neuve region, Belgium. Full name of company is ION BEAM APPLICATIONS SA, company assigned to the tax number BE03648803710. The company ION BEAM APPLICATIONS SA is located at the address: Chem Du Cyclotron 3 1348 Ottignies-Louvain-La-Neuve - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 to 500 employees work in this company. Capital - 894,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 804,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Scientific research centres and laboratories. Products created in ION BEAM APPLICATIONS SA were not found.
The main activity of ION BEAM APPLICATIONS SA is Textile Mill Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ION BEAM APPLICATIONS SA is not available. You also can look at reviews of ION BEAM APPLICATIONS SA, open positions, location of ION BEAM APPLICATIONS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ION BEAM APPLICATIONS SA, Louvain-La-Neuve: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ION BEAM APPLICATIONS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ION BEAM APPLICATIONS SA, Louvain-La-Neuve: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ION BEAM APPLICATIONS SA, employees, financial statistics.