OPNIEUW & CO

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • OPNIEUW & CO
Private companiesReal Estate • OPNIEUW & CO

Contactgegevens OPNIEUW & CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data OPNIEUW & CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

OPNIEUW & CO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BORSBEEKSEBINNENWEG 51A; 2640; MORTSEL, België

Telefoon (phone): 34883883 (+32-34883883) 34883883 (+32-34883883)

Fax (fax): +32 (57) 700-79-82 +32 (57) 700-79-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) OPNIEUW & CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "OPNIEUW & CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "OPNIEUW & CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van OPNIEUW & CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen OPNIEUW & CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of OPNIEUW & CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees OPNIEUW & CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti OPNIEUW & CO
Products information OPNIEUW & CO

BTW identificatienummer (tax): BE09999176025
Ondernemingsnummer: 8054321289
Hoofdstad (capital): 537,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 293,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Produits: Vêtements Hommes, Appareils Electroménagers, Meubles, Vêtements Dames. Type de Magasin: Magasins de Récupération, Magasin de Bienfaisance.

Product categorie (product category): Biens d'occasion

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor OPNIEUW & CO
(Get full report from official database of BE for OPNIEUW & CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor OPNIEUW & CO
Addition kinds of activities for OPNIEUW & CO

01820102. Paddestoel kuit, productie van | Mushroom spawn, production of
02140204. Wolproductie | Wool production
34210104. Messen: slagerij, jacht, zak, enz. | Knives: butchers', hunting, pocket, etc.
34439908. Ladle bails | Ladle bails
35110202. Hydraulische turbines | Hydraulic turbines
36120313. Reactor transformatoren | Reactor transformers
38290201. Actinometers, meteorologische | Actinometers, meteorological
50930104. Textielafval | Textile waste
79990601. Curlingbanen | Curling rinks

Werken bij OPNIEUW & CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in OPNIEUW & CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor OPNIEUW & CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for OPNIEUW & CO. Looking for open vacancies in other companies

  • Deskundige medische administratie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AZ ST.-JAN AV

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Op klantvriendelijke wijze sta je in voor het onthaal van de patiënten Je benadert de professionele situatie vanuit een ethische invalshoek Je doorgedreven kennis van de medische terminologie pas je op een correcte wijze toe in de verwerking van medische verslagen en briefwisseling Je organiseert je werk zelfstandig op een efficiënte wijze Je beheert het elektronische afsprakensysteem en ziet toe op de volledigheid van de patiëntendossiers en het klassement hiervan Je handelt volgens de missie, visie, waarden en doelstellingen van het ziekenhuis.

  • Verkoper/verkoopster charcuterie (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Heusden-Zolder zoeken we een medewerker voor de verkoop van vlees, charcuterie en kazen. Deze medewerker staat tevens in voor verrichtingen met de kassa en het verzorgen van klantencontacten in de winkel.

  • Vrachtwagenbestuurder (m/v) (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zedelgem zijn we op zoek naar een chauffeur CE met geldige code 95. Je staat in voor het laden en lossen van zand, aarde en grind. Je moet nooit uitslapen. Er is een kans dat je de vrachtwagen mee naar huis kan nemen.

  • Werkvoorbereider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse haven zijn we op zoek naar een werkvoorbereider, in het kader van veelzijdige technische projecten. Deze projecten zijn hoofdzakelijk van mechanische en lastechnische aard, die dienen uitgevoerd en opgevolgd te worden volgens de voorgeschreven normen. De opvolging en de actualisatie van databanken met referenties, stuklijsten, ... superviseren Voorraadbeheer en de bevoorrading van werkplaatsen, productielijnen en machines superviseren Productietijd en productiekosten evalueren en becijferen Prijsstandaarden en prijsopgaven bepalen Je doet de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant Je verzamelt alle data en zorgt voor een efficiënte en correcte uitvoering Je maakt lastenboeken op Je volgt de bestellingen van het materiaal op Je kan offertes calculeren Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in de Gentse haven, opgericht in 1992 is een industriële totaalleverancier . Het bedrijf is turn key leverancier van op- en overslag installaties en transportsystemen voor de bulk handling en recycling industrie.

  • ELEKTRICIEN VOOR MONTAGEWERKEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor de elektrische installatie van A tot Z op werven.  Dit is zowel het plaatsen van kabelladders, kabels, verlichting, stopcontacten als stuurbekabeling en het aansluiten van borden.  Tevens het plaatsen en aansluiten van databekabeling.  De job biedt afwisseling binnen de domeinen van industriële elektriciteit en industriële automatisatie.  U werkt in een team van 2 personen.

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Landen (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Zuid-Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in je eigen regio en omgeving

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Huldenberg – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HULDENBERG)

    Regio: HULDENBERG

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Bornem

    Type: Studentenjob

    Actief Bornem is momenteel op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om te poetsen bij mensen thuis Word jij gelukkig als je een proper huis kan nalaten? Voel jij je in jouw nopjes met een dweil en een vod in jouw handen? 2x ja? Laat dan snel van je horen!

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten Je bent in staat om een goede service te verlenen Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal

  • BALIEMEDEWERKER (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als baliemedewerker sta je in voor het realiseren van de verkoop en het geven van deskundig en kwalitatief advies aan professionele klanten volgens de strategie en commerciële bedrijfsdoelstellingen. - je merkt op wanneer een klant geholpen wil worden - je benadert een klant op een professionele en beleefde manier - je volgt de wensen van de klant op en geeft professioneel advies over de     producten - je stelt eventuele alternatieven voor en bijkomende accessoires - je garandeert een correcte afhandeling van de verkoop Bedrijfsprofiel: Select Human Resources is een dynamisch internationaal HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Onze specialisatie is rekrutering en selectie van gekwalificeerd en ervaren personeel voor zowel een vaste als een tijdelijke betrekking en in de verwezenlijking van projecten binnen de brede wereld van HR services.   Voor een gerenommeerd bouwbedrijf gespecialiseerd in bouwbeslag en industrie, zijn wij op zoek naar een gedreven technisch onderlegde BALIEMEDEWERKER (M/V).

  • Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen (M/V) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: DRIESASSUR

    Type: Vaste Job

    Wegens veel potentieel en groei in ons bedrijf zijn wij opzoek naar een commerciële kracht met kennis van de levensverzekeringen. Wat wordt uw uitdaging? Als Commerciële kracht met kennis levensverzekeringen beheert u zelfstandig de levensverzekeringen van ons kantoor. Verder doet u ook prospectie in alle takken. Uw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: U bent het aanspreekpunt van ons kantoor voor alles m.b.t. de levensverzekeringen · U vormt de spil tussen onze Account Managers en de verschillende verzekeringsmaatschappijen · U stelt gepaste oplossingen voor volgens de noden van de klant · U neemt in een redelijke tijd initiatieven en beslissingen voor de klant om een exacte, snelle en efficiënte behandeling van de dossiers te verzekeren · U neemt deel aan commerciële acties en u onderhoudt en optimaliseert ons beheerpakket. · U vindt het boeiend veelvuldig telefonisch contact te onderhouden. Op die manier leert u onze partnermaatschappijen en klanten goed kennen. · U staat sterk in uw schoenen en u heeft geen schrik nieuwe klanten te benaderen · U stemt de prospectie verder af met de accounthandlers

  • After Sales Advisor bedrijfswagens (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: TTA TRUCKLAND

    Type: Vaste Job

    Mondeling en telefonisch aannemen van werk en het stellen van de eerstelijns diagnose Draagt zorg voor het inplannen van werk in overleg met de Werkplaats Chef / Voorman Het aanmaken en completeren van werkorders en bewaking van werkorder routing Houdt toezicht op urenverantwoording en voeren van urenadministratie Het uitgeven van werkorders en het geven van de benodigde toelichting hierop Het verkrijgen van de benodigde reparatietoestemming, zowel intern als extern Het aanmaken van offertes, facturen en/of garantie aanvragen en het opvolgen hiervan Contact onderhouden met de klant over de voortgang van het werk Voeren van (geautomatiseerde) werkorder administratie en overige afdelingsadministratie

Zoek naar antwoorden van OPNIEUW & CO in sociale netwerken
Look for responds of OPNIEUW & CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor OPNIEUW & CO. Laat een reactie achter voor OPNIEUW & CO. OPNIEUW & CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for OPNIEUW & CO. Leave a respond for OPNIEUW & CO. OPNIEUW & CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie OPNIEUW & CO op de google maps. Adres en contacten OPNIEUW & CO
Location of OPNIEUW & CO on the google maps. Address and contacts of OPNIEUW & CO

Andere gerelateerde bedrijven als come OPNIEUW & CO OPNIEUW & CO: Paelinck André | LANDBOUWKREDIET | Informatec SA | Zamek BVBA | HANS STROOBANTS

Other related companies as OPNIEUW & CO: Paelinck André | LANDBOUWKREDIET | Informatec SA | Zamek BVBA | HANS STROOBANTS

OPNIEUW & CO is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is OPNIEUW & CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09999176025. Het bedrijf OPNIEUW & CO bevindt zich op het adres: BORSBEEKSEBINNENWEG 51A; 2640; MORTSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 537,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 293,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Biens d'occasion. Lijst met producten zijn Produits: Vêtements Hommes, Appareils Electroménagers, Meubles, Vêtements Dames. Type de Magasin: Magasins de Récupération, Magasin de Bienfaisance..
De hoofdactiviteit van OPNIEUW & CO is Onroerend goed, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van OPNIEUW & CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van OPNIEUW & CO, openstaande posities, locatie van OPNIEUW & CO op de kaart.

OPNIEUW & CO is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is OPNIEUW & CO, company assigned to the tax number BE09999176025. The company OPNIEUW & CO is located at the address: BORSBEEKSEBINNENWEG 51A; 2640; MORTSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 537,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 293,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Biens d'occasion. List of products are Produits: Vêtements Hommes, Appareils Electroménagers, Meubles, Vêtements Dames. Type de Magasin: Magasins de Récupération, Magasin de Bienfaisance..
The main activity of OPNIEUW & CO is Real Estate, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of OPNIEUW & CO is not available. You also can look at reviews of OPNIEUW & CO, open positions, location of OPNIEUW & CO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over OPNIEUW & CO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf OPNIEUW & CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about OPNIEUW & CO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company OPNIEUW & CO, employees, financial statistics.