BIJOUTERIE KESTERMANS

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • BIJOUTERIE KESTERMANS
Private companiesTobacco Products • BIJOUTERIE KESTERMANS

Contactgegevens BIJOUTERIE KESTERMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIJOUTERIE KESTERMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIJOUTERIE KESTERMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PRةS DE LA TOUR 0; 7330; SAINT-GHISLAIN, België

Telefoon (phone): 65778106 (+32-65778106) 65778106 (+32-65778106)

Fax (fax): +32 (87) 291-76-91 +32 (87) 291-76-91

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIJOUTERIE KESTERMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIJOUTERIE KESTERMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIJOUTERIE KESTERMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIJOUTERIE KESTERMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIJOUTERIE KESTERMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIJOUTERIE KESTERMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIJOUTERIE KESTERMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIJOUTERIE KESTERMANS
Products information BIJOUTERIE KESTERMANS

BTW identificatienummer (tax): BE02211517333
Ondernemingsnummer: 2953918457
Hoofdstad (capital): 620,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 138,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Services: Montres, Horloges.

Product categorie (product category): Bijouteries and horlogeries. Réparations d'horloges, montres and bijoux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIJOUTERIE KESTERMANS
(Get full report from official database of BE for BIJOUTERIE KESTERMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIJOUTERIE KESTERMANS
Addition kinds of activities for BIJOUTERIE KESTERMANS

411103. Luchthaven vervoer | Airport transportation
31310206. Houten hielblokken | Wood heel blocks
36790111. Transducers, elektrisch | Transducers, electrical
39991102. Bootmodellen, behalve speelgoed | Boat models, except toy
50820103. Tracklaying apparatuur | Tracklaying equipment

Werken bij BIJOUTERIE KESTERMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIJOUTERIE KESTERMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIJOUTERIE KESTERMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIJOUTERIE KESTERMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider bijverdienste Meer m/v (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: ADECCO HOOGSTRATEN OOSTMALLE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Productiearbeider en op zoek naar een bijverdienste? Wij zoeken productie arbeiders voor onze klant te Meer voor inpakwerk van alluminium profielen. U verpakt samen met een collega aluminiumprofielen en maakt het verpakkingsmateriaal klaar (Afhankelijk van het lotnummer wordt er een bepaalde manier van verpakken voorgeschreven bv. in karton, met een folie, stapelen op een pallet,... ). Je werkt in het productie-atelier.

  • Afdelingsverantwoordelijke (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bioscoop in Genk en Lanaken zijn we op zoek naar 2 voltijdse verantwoordelijken, 1 verantwoordelijke per vestiging. Indien je in de vestiging van Lanaken opstart zal je af en toe moeten werken in het filiaal te Maasmechelen. Tot je takenpakket zullen volgende taken behoren: Organiseren en begeleiden van evenementen, Uitdenken van eventuele acties in overleg met de marketing verantwoordelijke, Bestellingen plaatsen en ontvangen Voorraad bijhouden Personeelsplanning Verantwoordelijkheid over de kassa's, Zorgen dat de bioscoop goed draait en dat de bezoekers met een tevreden gevoel naar huis gaan

  • Bediener houtbewerkingsmachines (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Kuurne zoekt Konvert een gemotiveerde teamplayer om een hecht team te vergezellen in de houtsector. Als opstart ga je aan de slag als polyvalent machinebediener bij de invoer van houten platen. Tijdens de drukkere periode kan je jezelf bewijzen door gemotiveerd en leergierig aan de slag te gaan. Indien je de job graag doet en je een positieve interim periode kan afleggen, is een vast contract zeker mogelijk! Heb jij een heftruckervaring en eerste kennis van het bedienen van een cncmachine dan heb je reeds een voetje voor... reageer snel en ga aan de slag!

  • Vloerder (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is op zoek naar vloerders die zowel zelfstandig of met collega’s betegelingswerken kunnen uitvoeren. Deze bestaat voornamelijk uit het lijmen van tegels op chape en vloeren plaatsen in de mortel. Ook plaatsen van plinten, vensterbanken, wandtegels en terrassen zitten in het takenpakket.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Hamme - Waasmunster (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Halen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Bijlesgever wiskunde (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Facility medewerker (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Als Facility medewerker zal je de gehele organisatie bij de verhuis van onze klant naar hun nieuwe locatie.  je doet dit in samenspraak met de facility manager. Je zal ook allround ingezet worden en moet alles technische zaken opvolgen. Van technische en It problemen tot contracten met kuisfirma's en het afvalbeheer. je bent daarnaast ook verantwoordelijk voor de beveiliging, het wagenpark, de inventaris, ... Bedrijfsprofiel: Onze klant is gespecialiseerd in supply chain solutions 

  • Operations manager/Recruiter (ICT)- gans België (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TDK Solutions

    Type: Vaste Job

    TDK Solutions is actief als outsourcings- en detacheringsbedrijf voor ICT'ers. Wij bieden zowel ondersteuning door infractructuurpersoneel (systeem/netwerkingenieurs, helpdeskers, pc technici,... ) als door software- en developmentpersoneel (analysten, developers, project leiders, testers, ..) Als Operations Manager/Recruiter word je de rechterhand van de zaakvoerder en zal je in eerste instantie instaan voor het zoeken, selecteren en rekruteren van de nodige medewerkers. Hierbij onderhou je tegelijk een goede relatie met onze bestaande klanten. Tot slot behoort ook het opvolgen, coachen en begeleiden van de medewerkers tot je takenpakket. Via jouw contacten zal je ook op termijn ingeschakeld worden om aan business development te doen en actief nieuwe bedrijven te benaderen. Hierbij krijg je ondersteuning van de zaakvoerder. Op een termijn van 2 jaar kan de goed presterende Operations Manager/Recruiter doorgroeien tot de functie van bedrijfsleider. De functie heeft een hoge graad van autonomie, en kan voor een groot deel van de tijd vanuit de eigen woonplaats uitgevoerd worden

  • TECHNIEKER ELECTRICITEIT/KOELTECHNIEKER (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: FRESH AIR

    Type: Vaste Job

    Als koeltechnieker behoren volgende taken tot je takenpakket: Je zal instaan voor de montage, herstellingen en onderhoud van koelinstallaties bij de diverse klanten Je bent verantwoordelijk voor de besturing en bewaking van de aan jouw toegewezen installaties . Je staat in voor het onderhoud en controle van de goede werking en lekdichtheid van de installaties. Je zoekt storingen op. Op basis van een uitvoeringsplan stel je de installatie in werking en je weet eventuele problemen vroegtijdig te signaliseren Koperen leidingen bewerken: braseren, plooien en flare trekken Je brengt de bedrading en labeling aan Je gaat dagelijks op baan, dit zowel zelfstanidg als in team Het gaat hier om een buitenfunctie

  • Oliver James Associates - Application Security Architect (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is a very mature environment willing to increase his Security mindset and, obviously, the Security of all his IT. Role The ideal Application Security Architect will be responsible for: Identification of attacks upon software; Vulnerability reporting and incident response planning; Security controls & testing advisory; Increasing the security awareness during all the phases of a project. Profile The ideal Candidate will cover the following points: +10 years of experience within Security and Architecture; Fluent in English and French/Dutch; Excellent knowledge CISSP, TOGAF, NIST and ISO2700X. Location The role is located in Brussels and very easily reachable by car or public transport. Offer Contract: Freelance Daily rate: € competitive Starting date: November the 1st, 2018

  • instituteur primaire (FRASNES-LEZ-ANVAING)

    Regio: FRASNES-LEZ-ANVAING

    Bedrijf: ADMINISTRATION COMMUNALE

    Type: Werfreserve

    voor onze immersieschool (50% frans-50% engels) te Saint-Sauveur.

Zoek naar antwoorden van BIJOUTERIE KESTERMANS in sociale netwerken
Look for responds of BIJOUTERIE KESTERMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIJOUTERIE KESTERMANS. Laat een reactie achter voor BIJOUTERIE KESTERMANS. BIJOUTERIE KESTERMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIJOUTERIE KESTERMANS. Leave a respond for BIJOUTERIE KESTERMANS. BIJOUTERIE KESTERMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIJOUTERIE KESTERMANS op de google maps. Adres en contacten BIJOUTERIE KESTERMANS
Location of BIJOUTERIE KESTERMANS on the google maps. Address and contacts of BIJOUTERIE KESTERMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come BIJOUTERIE KESTERMANS BIJOUTERIE KESTERMANS: FERNAND CHARLES | Eurosol BVBA | COIFFURE JILL | All Car Electricity | HEATING SUPPORT

Other related companies as BIJOUTERIE KESTERMANS: FERNAND CHARLES | Eurosol BVBA | COIFFURE JILL | All Car Electricity | HEATING SUPPORT

BIJOUTERIE KESTERMANS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BIJOUTERIE KESTERMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02211517333. Het bedrijf BIJOUTERIE KESTERMANS bevindt zich op het adres: PRةS DE LA TOUR 0; 7330; SAINT-GHISLAIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 620,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 138,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bijouteries and horlogeries. Réparations d'horloges, montres and bijoux. Lijst met producten zijn Services: Montres, Horloges..
De hoofdactiviteit van BIJOUTERIE KESTERMANS is Tabaksproducten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIJOUTERIE KESTERMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIJOUTERIE KESTERMANS, openstaande posities, locatie van BIJOUTERIE KESTERMANS op de kaart.

BIJOUTERIE KESTERMANS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is BIJOUTERIE KESTERMANS, company assigned to the tax number BE02211517333. The company BIJOUTERIE KESTERMANS is located at the address: PRةS DE LA TOUR 0; 7330; SAINT-GHISLAIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 620,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 138,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bijouteries and horlogeries. Réparations d'horloges, montres and bijoux. List of products are Services: Montres, Horloges..
The main activity of BIJOUTERIE KESTERMANS is Tobacco Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BIJOUTERIE KESTERMANS is not available. You also can look at reviews of BIJOUTERIE KESTERMANS, open positions, location of BIJOUTERIE KESTERMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIJOUTERIE KESTERMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIJOUTERIE KESTERMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIJOUTERIE KESTERMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIJOUTERIE KESTERMANS, employees, financial statistics.