CUISS-TAX-PARADIJS

Contactgegevens CUISS-TAX-PARADIJS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CUISS-TAX-PARADIJS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CUISS-TAX-PARADIJS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zeedijk 159; 8430; Middelkerke, België

Telefoon (phone): 050 31 31 29; 059 30 38 77 (+32-050 31 31 29; 059 30 38 77) 050 31 31 29; 059 30 38 77 (+32-050 31 31 29; 059 30 38 77)

Fax (fax): +32 (86) 848-48-65 +32 (86) 848-48-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CUISS-TAX-PARADIJS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CUISS-TAX-PARADIJS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CUISS-TAX-PARADIJS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CUISS-TAX-PARADIJS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CUISS-TAX-PARADIJS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CUISS-TAX-PARADIJS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CUISS-TAX-PARADIJS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CUISS-TAX-PARADIJS
Products information CUISS-TAX-PARADIJS

BTW identificatienummer (tax): BE07884857177
Ondernemingsnummer: 1086242675
Hoofdstad (capital): 127,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 411,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in CUISS-TAX-PARADIJS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bicycles - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CUISS-TAX-PARADIJS
(Get full report from official database of BE for CUISS-TAX-PARADIJS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CUISS-TAX-PARADIJS
Addition kinds of activities for CUISS-TAX-PARADIJS

422602. Huishoudelijke goederen en meubilair opslag | Household goods and furniture storage
563202. Dameskleding, lingerie en lingerie | Women's dancewear, hosiery, and lingerie
01619907. Tomatenboerderij | Tomato farm
24999910. Brieven, hout | Letters, wood
31110700. Industriele lederen producten | Industrial leather products
33650201. Lucht- en ruimtevaart gietstukken, aluminium | Aerospace castings, aluminum
34820000. Wapenmunitie | Small arms ammunition
48130202. Internet host services | Internet host services
72169900. Droogreinigende planten, behalve tapijten, nec | Drycleaning plants, except rugs, nec

Werken bij CUISS-TAX-PARADIJS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CUISS-TAX-PARADIJS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CUISS-TAX-PARADIJS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CUISS-TAX-PARADIJS. Looking for open vacancies in other companies

  • Douanedeclarant (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Go4Jobs Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de ondersteuning op het vlak van Import en Export: Je volgt de douanestatus van de goederen op en zorgt dat het proces efficiënt verloopt. Je zorgt dat de correcte douaneprocedures worden toegepast. RTO en Entrepot regelingen, douanevergunningen opvolgen en beheren. Opmaak, opvolging en rapportering van douanelijsten. Frequent contact met met klanten, douanediensten en Federaal Agentschap.

  • Automecanicien (WAANRODE)

    Regio: WAANRODE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tienen - Diest zijn we momenteel op zoek naar een ervaren automecanicien. Je wordt ingeschakeld voor allerhande reparaties en herstellingen aan de personenwagens. Je voert de kleine en grote onderhouden uit. Kennis van elektriciteit van de wagens is een grote troef maar jouw takenpakket bestaat overwegend uit mechanische herstellingen en onderhouden van de wagens Door je leidinggevende capaciteiten, ben je in staat om andere techniekers aan te sturen waar nodig, de planning op te maken volgens prioriteit en de werken te verdelen.

  • Commercieel Bediende Verzekeringen m/v (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor opvolging van dossiers van bestaande klanten en dit zowel op kantoor als bij de klanten thuis. Je tracht nieuwe klanten te werven (in het domein van de vermogensanalyse en/of in het domein van de Verzekeringen) door actief te werken op aangereikte prospectielijsten (veelal koude prospectie)

  • Technisch Verantwoordelijke/ Maintenance Manager (m/v) (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - Superviseren van het onderhoud en herstellingen van gebouwen en installaties - Het opmaken van onderhoudsschema's en plant werkzaamheden - Coördineren van de werkzaamheden van externe techniekers - Interventies bij storingen - Bewaken van het onderhoudsbudget - Waarborgen van de operationaliteit en veiligheid van de installaties - Opvolgen van het veiligheids- en zwembadregister - Het aanmaken van analyses en het opstellen van rapporten over eventuele storingen - Het bijhouden van plannen en technische tekeningen

  • Poetshulp dienstencheques M/V 30u (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Torhout

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij nog op zoek naar een job als poetshulp en beschikbaar om 30u of meer te werken per week? Dan hebben wij de ideale job voor u. Je zal tewerktgesteld worden bij verschillende families. Mooie vaste uren die u zelf wat kan kiezen en eventueel aanvullen met extra uren.

  • Student | Week | Dagdienst / ploegen | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je student en wil je tijdens de week een centje bijverdienen als orderpicker? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je takenpakket bestaat uit algemeen magazijnswerk. Bijvoorbeeld: picken van artikels, producten naar de correcte afdeling brengen, producten verpakken, orders controleren, orders herverpakken, ...

  • Laborant farma (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Voor een gerenommeerd farmabedrijf zijn wij momenteel op zoek naar een QC laborant voor het chemisch labo. Taken: · Na een opleidingsperiode voer je zelfstandig labo-analyses uit (HPLC, ELISA, SDS-PAGE,..). Deze analyses worden uitgevoerd ter ondersteuning van productrelease, klachtenbehandeling en/of projecten ikv productontwikkleing en - validaties. · Je zorgt ervoor dat de documentatie van uitgevoerde analyses correct is en conform cGPM richtlijnen. · Je zorgt ervoor dat jouw kennis over cGMP, procedures en veiligheid up-to-date blijft. · In nauwe samenwerking met de project engineering en quality engineer, draag je bij tot troubleshooting en een hierbij horende preventieve aanpak · Als onderdeel van een team ben je mede-verantwoordelijk voor het behalen van vooropgestelde objectieven rond productiviteit, kwaliteit en veiligheid

  • Verantwoordelijke Technische Dienst (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: SOPRACO

    Type: Vaste Job

    De Belgische SOPRACO Groep is een voorname leverancier van vlees in Europa. De groep integreert de volledige productieketen en levert gecontroleerd kwaliteitsvlees. In het kader van onze groei zijn wij voor onze technisch afdeling op zoek naar een Verantwoordelijke technische dienst De technische dienst staat in voor het preventief onderhoud van machines en productielijnen alsook herstellingswerkzaamheden · Je coördineert de technische dienst · Je maakt werkplanningen op aan de hand van een planningssoftware · Je staat in voor een correcte en tijdige uitvoeringen van de werkzaamheden · Je werkt actief mee op de werkvloer · Je werkt mee aan grote en kleine technische projecten (machinepark, infrastructuur, bouw…) · Je vraagt offertes op voor aankoop van en herstellingen aan het technisch materieel · Je staat in voor de inventaris van het machinepark · Je maakt deel uit van het preventieteam

  • Logistiek bediende expeditie (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: BELGIAN LOGISTIC CENTER

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een gemotiveerd logistiek bediende expeditie. Je hoofdtaak zal bestaan uit het opvolgen en beheren van internationale verzendingen teneinde te voldoen aan de douane-eisen en de klant te bevoorraden met de gevraagde goederen. Een greep uit jouw takenpakket: *Verzorgen van de verzending en het opmaken van transit -, import - en exportdocumenten. *Verwerken van orders, inplannen van transporten en containers. *Onderhouden van contacten met de klanten over de voortgang van dossiers. *Onderhouden van contacten met het douanekantoor en externe leveranciers. *Ontvangen van douaniers. *Inklaren van de goederen/producten. *Het TAS-systeem beheren in functie van een correcte facturatie. *Betalingen van invoerrechten en accijnzen laten uitvoeren door de afdeling accounting. *Stockcontroles uitvoeren. *..

  • Sales Representative in Security (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: JOBMATCH GENT

    Type: Vaste Job

    Ontwikkelen van de verkoop in de aan jou toegewezen regio op basis van networking, cold calling en prospectie; Verkopen van Security services aan small & medium business klanten om zo je targets te behalen en overshooten; Ontwikkelen en identificeren van nieuwe business opportuniteiten in jouw regio; Onderhouden van relaties met bestaande klanten en deze verder uitbouwen; Update van de CRM tool om zo je klanten te kunnen opvolgen en ook correct te kunnen rapporteren; Je rapporteert op regelmatige basis aan de Sales Manager de stand van zaken: afgesloten contracten, zaken in de pipeline enz; Je gaat de behoefte van de klanten analyseren en aangepaste technische oplossingen aanbieden;

  • Reclame bedeler in Liezele (LIEZELE)

    Regio: LIEZELE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Flexi-Job Onthaal / Administratie / klantenservice (M/V) Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: HUYZE GEZELLE

    Type: Flexijob

    Huyze Gezelle (Kuurne) is een gerenommeerde restaurant.Om onze klanten nog meer van dienst te zijn zoeken wij een gemotiveerde medewerker onthaal / receptie / klantenservice. U wil graag een centje bijverdienen? Voelt iedereen zich onmiddellijk welkom bij jou? Draag jij gastvrijheid en professionaliteit hoog in het vaandel? Dan hebben wij de ideale functie voor u ! Het is uw taak dat wij onze klant zo optimaal en gastvrij mogelijk kunnen ontvangen ! TAKENPAKKET * U staat in voor het vriendelijk onthaal, zowel fysiek als telefonisch. * U verwerkt de hoogst dringende inkomende mails. * U drukt de nodige documenten af voor de dienst (studentencontracten, menukaart, …). * U informeert klanten bij vragen over onze verschillende feestmogelijkheden en voorziet hen van de nodige documentatie. * U werkt tijdens de dienst actief mee door het polsen naar klantentevredenheid. * U registreert bestellingen en volgt deze op. * U vult de nodige brochure aan. * U verzorgt de afrekeing bij vertrek van de klant. * U werkt tijdens de dienst actief mee in de bar, aan de buffetten.

Zoek naar antwoorden van CUISS-TAX-PARADIJS in sociale netwerken
Look for responds of CUISS-TAX-PARADIJS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CUISS-TAX-PARADIJS. Laat een reactie achter voor CUISS-TAX-PARADIJS. CUISS-TAX-PARADIJS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CUISS-TAX-PARADIJS. Leave a respond for CUISS-TAX-PARADIJS. CUISS-TAX-PARADIJS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CUISS-TAX-PARADIJS op de google maps. Adres en contacten CUISS-TAX-PARADIJS
Location of CUISS-TAX-PARADIJS on the google maps. Address and contacts of CUISS-TAX-PARADIJS

Andere gerelateerde bedrijven als come CUISS-TAX-PARADIJS CUISS-TAX-PARADIJS: FLSMETS & ZONEN NV | ALAIN CHABOT | PIERRE DUMONT | WILLY VAN HOOF | HEYLEN - SCHEVELENBOS

Other related companies as CUISS-TAX-PARADIJS: FLSMETS & ZONEN NV | ALAIN CHABOT | PIERRE DUMONT | WILLY VAN HOOF | HEYLEN - SCHEVELENBOS

CUISS-TAX-PARADIJS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CUISS-TAX-PARADIJS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07884857177. Het bedrijf CUISS-TAX-PARADIJS bevindt zich op het adres: Zeedijk 159; 8430; Middelkerke. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 127,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 411,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bicycles - Retail. Producten gemaakt in CUISS-TAX-PARADIJS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CUISS-TAX-PARADIJS is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CUISS-TAX-PARADIJS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CUISS-TAX-PARADIJS, openstaande posities, locatie van CUISS-TAX-PARADIJS op de kaart.

CUISS-TAX-PARADIJS is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is CUISS-TAX-PARADIJS, company assigned to the tax number BE07884857177. The company CUISS-TAX-PARADIJS is located at the address: Zeedijk 159; 8430; Middelkerke. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 127,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 411,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bicycles - Retail. Products created in CUISS-TAX-PARADIJS were not found.
The main activity of CUISS-TAX-PARADIJS is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CUISS-TAX-PARADIJS is not available. You also can look at reviews of CUISS-TAX-PARADIJS, open positions, location of CUISS-TAX-PARADIJS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CUISS-TAX-PARADIJS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CUISS-TAX-PARADIJS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CUISS-TAX-PARADIJS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CUISS-TAX-PARADIJS, employees, financial statistics.