Coryn W

Contactgegevens Coryn W: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Coryn W: address, phone, fax, email, website, opening hours

Coryn W

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oudenaardseweg 59; 9790; Wortegem-Petegem (Moregem - Ooike), België

Telefoon (phone): 056 68 14 27 (+32-056 68 14 27) 056 68 14 27 (+32-056 68 14 27)

Fax (fax): +32 (50) 640-38-12 +32 (50) 640-38-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Coryn W: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Coryn W"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Coryn W"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Coryn W, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Coryn W. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Coryn W, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Coryn W. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Coryn W
Products information Coryn W

BTW identificatienummer (tax): BE02464477539
Ondernemingsnummer: 9588836669
Hoofdstad (capital): 419,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 364,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Service stations

Product categorie (product category): Bicycles - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Coryn W
(Get full report from official database of BE for Coryn W)

Aanvulling soorten activiteiten voor Coryn W
Addition kinds of activities for Coryn W

025400. Pluimvee broedplaatsen | Poultry hatcheries
10990201. Rhodium ertswinning | Rhodium ore mining
25120100. Houten gestoffeerde stoelen en banken | Wood upholstered chairs and couches
30890501. Boten, nonrigid: kunststoffen | Boats, nonrigid: plastics
50840507. Gereedschapsmiddelen en accessoires | Machine tools and accessories
73590900. Verhuur van muziekinstrumenten | Musical instrument rental services

Werken bij Coryn W: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Coryn W: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Coryn W. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Coryn W. Looking for open vacancies in other companies

  • Belader (vuilnis) (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor Suez, te Izegem zijn we dringend op zoek naar enthousiaste beladers voor achter de vuilniswagen! Je zal instaan voor de huis aan huis ophaling bij particulieren en samen met de medebelader en chauffeur ben je verantwoordelijk voor de ophaling van huisvuil, papier & karton en PMD. Daarnaast zal je ook instaan voor de ophaling van rolcontainers. Telkens een dag op voorhand krijg je de planning door voor de rolcontainers of de huis-aan-huisophaling.

  • Wij zoeken een Bachelor Accountancy-fiscaliteit regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een boekhoudkantoor te Aalter zijn wij op zoek naar een Bachelor Accountancy-Fiscaliteit. Ben je pas afgestudeerd of heb je al een eerste ervaring maar zoek je een nieuwe uitdaging? Dan kan deze vacature iets zijn voor jou! Solliciteer online en dan bellen wij je op met meer uitleg over de vacature! Als boekhouder of financieel adviseur speel je een cruciala rol binnen de organisatie waarvoor je werkt. Je kijkt naar cijfers, analyseert ze en brengt bedrijven financieel in kaart. Van je deskundigheid en nauwkeurigheid hangt veel af. Een divers takenpakket en een wetgeving die constant evolueert zorgen voor een boeiende job. De tijd die je wint door toenemende informatisering kan je aan je klanten en dienstverlening besteden.

  • OPERATOR MET ERVARING HEFTRUCK - NIEL (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf in Niel zoeken wij een productieoperator met ervaring. Vanuit de controle kamer bedien je het modern computergestuurd machinepark voor de volautomatische productie van elementen in beton. Daarnaast rij je ook de producten af met de heftruck (kan aangeleerd worden), maar ervaring is zeker een pluspunt. Deze job zorgt voor een veelzijdig takenpakket,waardoor je veel ervaring kan op doen. Taken: - Je zorgt voor de correcte uitvoering van de technische richtlijnen. - Je hebt verantwoordelijkheidszin en je respecteert de veiligheidsregels. - In samenspraak met het labo controleer je de kwaliteit van de geproduceerde producten. - Je werkt in twee ploegen.

  • Chauffeur kraanwagen (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf Ledegem, regio Roeselare, zijn we op zoek naar een graafkraanmachinist - vrachtwagenchauffeur.  Je werkt met de graafkraan Je werkt als chauffeur CE Je werkt met de montagekraan

  • Enthousiaste Thuishulp regio Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES ZEMST

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student supermarkt Rijkevorsel (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar zowel studenten voor de kassa als voor de charcuterie. Als vaste weekendstudent ben je bereid om minstens 3 dagen per maand te werken.

  • E&I CONSTRUCTION ENGINEER (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Select Projects Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als E&I CONSTRUCTION ENGINEER werk je voor dit project samen met het projectteam Construction & Safety. Binnen het team zorg je voor de overkoepelende de overkoepelde aanpan van de verschillende disciplines wat betreft elektriciteitswerken.   De construction Engineer is project gebonden en verantwoordelijk voor het: opvolgen van elektrische installatiewerken opmaken as built dossier van de elektrische installaties ism project ingenieur proces automation kennis elektrische voedingsdistributie , noodgeneratoren , dit kan middenspanning zijn van 15kV en laagspanning van 400V/230V distributie. volgt mee  het lastenboek en de meetstaat op voor de project(en) zorgt voor technische opvolging, veiligheidsvergunningen, kwaliteitscontroles en de administratieve opvolging controleert na uitvoering de elektrisch contractor , indienstname installaties ism project ingenieur. maakt een as-built dossier, zorgt voor de nodige aanpassingen op elektrische schema’s en masterplans. opvolgen en ondersteunen van werfinfrastructuur op gebied van elektriciteitsvoorzieningen. bij nieuwbouwprojecten kennis van aardingslussen en bliksembeveiliging gebouwen Bedrijfsprofiel: Select Projects maakt deel uit van een internationale full-service Human Resources-organisatie, Select HR. Select Projects is specialist in het aanbieden van oplossingen via projectsourcing. Vanuit onze vestigingen in België en Dubai bieden wij ondersteuning aan bedrijven die behoefte hebben aan ervaren specialisten/projectmedewerkers in verscheidene werkgebieden. We onderscheiden ons door onze goede opvolging en service naar al onze klanten en onze medewerkers.   Voor één van onze pharma klanten in Puurs zijn wij op zoek naar een E&I CONSTRUCTION ENGINEER  

  • Business advisor CVBA Leie - Schipdonk (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: CVBA Belfius Leie - Schipdonk

    Type: Vaste Job

    Om onze klanten een goede en gespecialiseerde dienstverlening te kunnen geven zijn we op zoek naar een Business advisor voor de regio Deinze. In deze functie bent u verantwoordelijk voor het beheer van een bestaande klantenportefeuille van ons Business clienteel (zelfstandige, KMO’s …) en anderzijds doet u pro-actief aan klantenwerving. U begeleidt de klanten in al hun financiële projecten- zowel in hun privé als professionele leefwereld - zodat u met overtuiging onze producten kunt verkopen in functie van de behoeften van de klant. Dit zowel naar kredietverstrekking als beleggingen waarbij u de vertrouwensrelatie versterkt en zorgt voor een win-win situatie voor zowel de klant als de bank. Uw commerciële flair wendt u hierbij aan om uw klantenportefeuille verder uit te diepen en commerciële acties uit te werken om met overtuiging uw commerciële verkoopsdoelstellingen te behalen en '100 % te gaan voor 95 % tevreden klanten'. Verder doet u ook aan gerichte prospectie door onder andere deel te nemen aan business events. Ook integratie in lokale verenigingen om uw netwerk uit te breiden is voor u een plezier.

  • Zelfstandige consultant specialisatie Sociaal Recht & Sociaal Zekerheidsrecht (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: BEWEGING.NET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Procura vzw is het kenniscentrum voor de non-profit en sociale economie van beweging.net. De dienstverlening naar onze leden toe omvat ondermeer het verlenen van advies in het kader van het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Om deze activiteit verder uit te breiden en te ondersteunen wensen wij samen te werken met een zelfstandige consultant Sociaal Recht en Sociaal Zekerheidsrecht. Functieomschrijving Wij zoeken een zelfstandige (met KBO nummer en op zelfstandige basis) consultant met ervaring voor het uitvoeren van adviesverlening in het kader van het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Je bent het aanspreekpunt van onze leden als ze vragen hebben in verband met het Sociaal Recht en het Sociaal Zekerheidsrecht. Jouw adviezen met gepersonaliseerde nota’s zijn een werkelijke meerwaarde voor onze leden. De kandidaat die wij zoeken is punctueel en nauwkeurig.

  • Mystery Shopper (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

  • Zaal- en keukenmedewerkers - flexijob (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: BRASSERIE SPORTOASE

    Type: Flexijob

    Je helpt mee in de keuken bij het snijden van groenten, opwarmen van gerechten, afwassen... Je helpt ook mee bij de bediening in de zaal en aan de bar.

Zoek naar antwoorden van Coryn W in sociale netwerken
Look for responds of Coryn W in social networks

Lees alle opmerkingen voor Coryn W. Laat een reactie achter voor Coryn W. Coryn W bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Coryn W. Leave a respond for Coryn W. Coryn W on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Coryn W op de google maps. Adres en contacten Coryn W
Location of Coryn W on the google maps. Address and contacts of Coryn W

Andere gerelateerde bedrijven als come Coryn W Coryn W: Sporthal 't Centrum VZW | DE VISU DIGIT.DOC.DESIGN | Incredibile | Van Waetermeulen R | ASSEAU

Other related companies as Coryn W: Sporthal 't Centrum VZW | DE VISU DIGIT.DOC.DESIGN | Incredibile | Van Waetermeulen R | ASSEAU

Coryn W is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Coryn W, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02464477539. Het bedrijf Coryn W bevindt zich op het adres: Oudenaardseweg 59; 9790; Wortegem-Petegem (Moregem - Ooike). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 419,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 364,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bicycles - Retail. Lijst met producten zijn Service stations.
De hoofdactiviteit van Coryn W is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Coryn W is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Coryn W, openstaande posities, locatie van Coryn W op de kaart.

Coryn W is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Coryn W, company assigned to the tax number BE02464477539. The company Coryn W is located at the address: Oudenaardseweg 59; 9790; Wortegem-Petegem (Moregem - Ooike). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 419,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 364,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bicycles - Retail. List of products are Service stations.
The main activity of Coryn W is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Coryn W is not available. You also can look at reviews of Coryn W, open positions, location of Coryn W on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Coryn W, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Coryn W, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Coryn W, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Coryn W, employees, financial statistics.