Brugs Bike Centrum

Contactgegevens Brugs Bike Centrum: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brugs Bike Centrum: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brugs Bike Centrum

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oostendse Steenweg 1; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 31 17 55 (+32-050 31 17 55) 050 31 17 55 (+32-050 31 17 55)

Fax (fax): 050 31 16 58 (+32-050 31 16 58) 050 31 16 58 (+32-050 31 16 58)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brugs Bike Centrum: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brugs Bike Centrum"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brugs Bike Centrum"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brugs Bike Centrum, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brugs Bike Centrum. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brugs Bike Centrum, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brugs Bike Centrum. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brugs Bike Centrum
Products information Brugs Bike Centrum

BTW identificatienummer (tax): BE05621124267
Ondernemingsnummer: 8277343750
Hoofdstad (capital): 606,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 503,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Bicycles, mopeds & scooters - Parts & Access. - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Bicycles - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brugs Bike Centrum
(Get full report from official database of BE for Brugs Bike Centrum)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brugs Bike Centrum
Addition kinds of activities for Brugs Bike Centrum

2258. Kant- en warpbreedtefabrieken | Lace and warp knit fabric mills
7021. Kamer- en pensionhuizen | Rooming and boarding houses
26780301. Papeteries: gemaakt van aangekochte materialen | Papeteries: made from purchased materials
35520310. Wol- en worstedafwerkmachines | Wool and worsted finishing machines
50310202. Moulding, alle materialen | Molding, all materials
62219901. Commodity brokers, contracten | Commodity brokers, contracts
63319909. Arbeidsvergoeding verzekering | Workers' compensation insurance
65199900. Onroerend goed verhuurders, nec, nec | Real property lessors, nec, nec
76290000. Elektrische reparatiewinkels | Electrical repair shops
86410103. Belastingbetalervereniging | Taxpayer association

Werken bij Brugs Bike Centrum: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brugs Bike Centrum: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brugs Bike Centrum. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brugs Bike Centrum. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker in Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Estée Lauder te Oevel zoekt gemotiveerde orderpickers. Als orderpicker ben je verantwoordelijk voor het volgend takenpakket: - Het picken van producten aan de hand van een computersysteem Het inscannen van producten Kwaliteitscontroles uitvoeren Het verpakken van de bestellingen Het verzendingsklaar maken van de bestellingen

  • Verkoop speelgoedwinkel 29uur per week (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een toffe, zeer goed draaiende speelgoedwinkel in Keerbergen zoeken we vanuit Actief Interim een winkelmedewerker. Momenteel, door de samenstelling van het team, gaat het over een deeltijdse opdracht van +/- 29uur / week

  • OPERATOR 5 PLOEGEN - GEEN ERVARING VEREIST (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf regio Waregem zijn wij op zoek naar een operator 5 ploegen. Als productie-operator werk je met specifieke producten aan hoogtechnologische machines. Je waakt over de kwaliteit van de producten. Je controleert of de machines goed werken. Je spoort defecten op en lost ze op of meldt ze.

  • chauffeur CE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het vervoeren van veevoeders met een bulkwagen zowel internationaal als nationaal. U slaapt niet uit en werkt van maandag tot vrijdag.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Enthousiaste Thuishulp regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Software Engineer Technics & Immo (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 28.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Het team “Technics&Immo” staat binnen BP&S in voor de ondersteuning van de interne partner Technics&Immo die instaat voor o.a. bouw, beveiliging, garage, facility en energie (DATS 24 en Eoly). Als software engineer ontwikkel jij nieuwe toepassingen die hun processen en systemen ondersteunen. Stroom in de winkels en benzine aan de pomp? Mede dankzij jou! Je werkt aan de IT-systemen van onze interne technische dienst, die verantwoordelijk is voor de gebouwen, voertuigen en installaties van de groep. . Je zoekt creatief naar oplossingen om hun systemen verder uit te bouwen en te optimaliseren. Als software engineer heb je heel wat verantwoordelijkheden: Je analyseert de vragen van functioneel analisten. Op basis daarvan ontwerp je een IT-oplossing. Je ontwikkelt, test en implementeert die oplossingen. Je documenteert jouw nieuwe software, zodat je collega’s over de nodige informatie beschikken en op eerste en tweede lijn operationele vragen kunnen beantwoorden. Je ondersteunt en verbetert bestaande software en integreert softwarepakketten. Je staat elke twee weken een dag in voor de operationele ondersteuning van de softwareapplicaties en het oplossen van incidenten in tweede lijn. Dat betekent: kleine praktische problemen snel en efficiënt aanpakken. Je neemt soms projectmanagementtaken op. Je doet af en toe een wachtdienst volgens een beurtrolsysteem. Dat hoef je uiteraard pas te doen zodra je het bedrijf en alle systemen door en door kent: ten vroegste na een jaar. Je gaat aan de slag in een team van 4 software engineers binnen de IT-afdeling Business Processes & Systems. Je kiest je vaste werkplek in het hoofdkantoor in Halle of in ons kantoor in Deinze.

  • Junior ICT Medewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je helpt mee bij de implementatie en programmatie van een nieuw ERP-pakket (Axapta), productconfigurator en webportal Je staat in voor de dagdagelijkse support medewerkers m.b.t. hardware- en software issues Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud serverinfrastructuur Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle familiale onderneming die is uitgegroeid tot een sterke internationale speler. De volledige productie van hun kwalitatief product gebeurt binnen de eigen muren van dit West-Vlaams bedrijf om van daaruit internationaal gedistribueerd te worden.

  • Technisch commercieel medewerker bouwsector (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: HOSA

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een technisch persoon met de nodige commerciële flair! Jouw jobomschrijving is de volgende: Verkoop en offertes opmaken Technisch adviseren van klanten en collega's Voorbereiden van orders Aankopen van materiaal Contact met verschillende leveranciers Je gaat ook zelf op bezoek bij klanten

  • DaF / DaZ Lehrkraft (Lehrer/in - Deutsch als Fremdsprache) (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL-Language Centers (www.cll.be) ist eine Sprachschule, die Fremdsprachentraining für Unternehmen, öffentliche Einrichtungen, Erwachsene, Kinder und Jugendliche organisiert. CLL unterrichtet 27 Sprachen in seinen 4 Zentren, in staatlichen Behörden und in Unternehmen.*******Wir suchen zurzeit: DaF / DaZ Lehrkraft (Lehrer/in - Deutsch als Fremdsprache) Für eine staatliche Behörde in Brüssel (Sektor : Politik) Status: freiberuflich Aufgaben: - Leitung von Deutschkursen in kleinen Gruppen - Lehrtätigkeit im Bereich Deutsch als Fremdsprache zur Vermittlung fachsprachlicher Deutschkenntnisse - Konversation & (Revision) Grammatik

  • Technisch verkoopsadviseur (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: VTC

    Type: Werfreserve

    Als technisch verkoopsadviseur bent u verantwoordelijk voor het actief prospecteren (in België en Frankrijk) en benaderen van eindklanten of mogelijke dealers (garages). Dit prospecteren wordt aangestuurd door de sales manager, waarna u terdege en plichtsbewust op klantenbezoek gaat. Hierbij wordt een oplossing op maat besproken en een offerte inclusief 3D tekening gemaakt. Het verkoopsproces afronden doet u zo veel als mogelijk zelfstandig.

  • ZAALMEDEWERKER FLEXI / STUDENTEN (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: CABO

    Type: Flexijob

    Voor onze zaak zijn we op zoek naar flexijobs | jobstudenten.

Zoek naar antwoorden van Brugs Bike Centrum in sociale netwerken
Look for responds of Brugs Bike Centrum in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brugs Bike Centrum. Laat een reactie achter voor Brugs Bike Centrum. Brugs Bike Centrum bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brugs Bike Centrum. Leave a respond for Brugs Bike Centrum. Brugs Bike Centrum on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brugs Bike Centrum op de google maps. Adres en contacten Brugs Bike Centrum
Location of Brugs Bike Centrum on the google maps. Address and contacts of Brugs Bike Centrum

Andere gerelateerde bedrijven als come Brugs Bike Centrum Brugs Bike Centrum: IJSSALON PALLIETER | TABAC-SUN | Gruwez S | Vuyts Karla | BODELEC

Other related companies as Brugs Bike Centrum: IJSSALON PALLIETER | TABAC-SUN | Gruwez S | Vuyts Karla | BODELEC

Brugs Bike Centrum is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Brugs Bike Centrum, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05621124267. Het bedrijf Brugs Bike Centrum bevindt zich op het adres: Oostendse Steenweg 1; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 606,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 503,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bicycles - Retail. Lijst met producten zijn Bicycles, mopeds & scooters - Parts & Access. - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van Brugs Bike Centrum is Rubber en diverse plastic producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brugs Bike Centrum is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brugs Bike Centrum, openstaande posities, locatie van Brugs Bike Centrum op de kaart.

Brugs Bike Centrum is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Brugs Bike Centrum, company assigned to the tax number BE05621124267. The company Brugs Bike Centrum is located at the address: Oostendse Steenweg 1; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 606,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 503,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bicycles - Retail. List of products are Bicycles, mopeds & scooters - Parts & Access. - Mfg. & Whol..
The main activity of Brugs Bike Centrum is Rubber and Miscellaneous Plastic Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Brugs Bike Centrum is not available. You also can look at reviews of Brugs Bike Centrum, open positions, location of Brugs Bike Centrum on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brugs Bike Centrum, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brugs Bike Centrum, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brugs Bike Centrum, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brugs Bike Centrum, employees, financial statistics.