BIKE & SCOOTERSHOP COX

Contactgegevens BIKE & SCOOTERSHOP COX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BIKE & SCOOTERSHOP COX: address, phone, fax, email, website, opening hours

BIKE & SCOOTERSHOP COX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Banneuxstraat 25; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 011 21 06 03 (+32-011 21 06 03) 011 21 06 03 (+32-011 21 06 03)

Fax (fax): 011 21 06 03 (+32-011 21 06 03) 011 21 06 03 (+32-011 21 06 03)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BIKE & SCOOTERSHOP COX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BIKE & SCOOTERSHOP COX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BIKE & SCOOTERSHOP COX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BIKE & SCOOTERSHOP COX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BIKE & SCOOTERSHOP COX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BIKE & SCOOTERSHOP COX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BIKE & SCOOTERSHOP COX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BIKE & SCOOTERSHOP COX
Products information BIKE & SCOOTERSHOP COX

BTW identificatienummer (tax): BE08978546142
Ondernemingsnummer: 9876953125
Hoofdstad (capital): 386,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 376,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Mopeds & scooters - Retail; Motorbikes

Product categorie (product category): Bicycles - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BIKE & SCOOTERSHOP COX
(Get full report from official database of BE for BIKE & SCOOTERSHOP COX)

Aanvulling soorten activiteiten voor BIKE & SCOOTERSHOP COX
Addition kinds of activities for BIKE & SCOOTERSHOP COX

025200. Kip eieren | Chicken eggs
349101. Automatische regel- en regelkleppen | Automatic regulating and control valves
384299. Chirurgische apparaten en benodigdheden, nec | Surgical appliances and supplies, nec
737900. Computer gerelateerde diensten, anders | Computer related services, nec
17919905. Ijzerwerk, structureel | Iron work, structural
37990301. Caddy auto's | Caddy cars
50820403. Baggers en sleeplijnen, behalve schepen | Dredges and draglines, except ships

Werken bij BIKE & SCOOTERSHOP COX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BIKE & SCOOTERSHOP COX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BIKE & SCOOTERSHOP COX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BIKE & SCOOTERSHOP COX. Looking for open vacancies in other companies

  • verpleegkundige projectstaffing woonzorgcentrum (KEERBERGEN)

    Regio: KEERBERGEN

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een seniorenresidentie en ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van deze bewoners.  Je staat in voor de verpleegtechnische handelingen zoals wondzorgen, contact met artsen, toedienen van medicatie, en anderen. Een groot hart voor ouderenzorg is een absolute must. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Apothekersassistent - all round (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een enthousiaste apothekersassistent(e) die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Je werkt in een voltijds weekstelsel. Je werkt zowel aan de robotapotheek (klaarmaken van bestellingen) als in de apotheek zelf, waar je klanten adviseert.

  • Productiemedewerker | Daguren | Aartselaar (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf, gespecialiseerd in de productie van elektronische componenten, zijn wij op zoek naar een medewerker die zal instaan voor voor de assemblage van consoles. Ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Dan ben jij misschien wel de geschikte kandidaat die wij zoeken!

  • TEAMLEADER LOGISTIEK (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Van de teamleader ben jij de backup. Je staat in voor het laden en lossen van containers en vrachtwagens. De inkomende goederen ga je controleren. Het orderpicken van bestellingen en verplaatsen van goederen met een transpallet en reachtruck behoren ook tot jouw takenpakket. Een aantal administratieve verantwoordelijkheden horen er ook bij. Tussen de leveranciers en de medewerkers ben jij een belangrijke spilfiguur.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Nijlen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp Hechtel-Eksel (HECHTEL-EKSEL)

    Regio: HECHTEL-EKSEL

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • STUDENT Grafisch vormgever (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in het aankopen van kunst en antiek. Hij is op zoek naar een student die hem 1 dagen in de week (uitgezonderd weekend) kan bijstaan bij het bewerken van afbeeldingen en daarnaast wat administratieve taken wil uitvoeren. Bvb (facturen klasseren etc) Ben jij een persoon met passie voor ontwerpen en afbeeldingen bewerken, foto's trekken etc? Werken met Indesign, Photoshop is natuurlijk mooi meegenomen. Je kon hier gisteren al beginnen Je bent zo nauwkeurig dat een hartchirurg er jaloers van wordt Je weet wat leeft en bent helemaal mee met de nieuwste trends Je stort je helemaal op projecten en dat enthousiasme werkt aanstekelijk

  • Expert Vis (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: DELHAIZE DE LEEUW

    Type: Vaste Job

    Het start bij jou. De verjaardagsfeestjes, de sportmedailles, de ontbijt-op-bed- en sorry-voor-gisteren-momentjes, … Want met jouw inspiratie, passie en wendbaarheid stimuleer jij elke dag een gezonde en positieve levensstijl bij onze klanten. Dit door hen de meest verse producten, de origineelste ideeën en je mooiste glimlach aan te bieden. Niets leuker dan te kunnen kiezen uit een rek boordevol gezonde en lekkere producten, toch? Daarom zorg jij ervoor dat onze klanten elke dag van goedgevulde rayons kunnen genieten. Als Expert vis word jij de specialist inzake vis van onze afdeling Beenhouwerij en Vis. Je zorgt voor de versnijding en op schaal leggen van de vis en het bereiden van schotels volgens de recepten van Delhaize. Samen met jouw collega’s zorg je voor een goede aanvulling en aantrekkelijke presentatie in de afdeling. Je deelt jouw kennis en ervaring met collega’s en geeft raad aan de klant om een optimale klantenservice te verlenen. Je plaatst en verbetert de (vooraf)bestellingen, controleert leveringen en facturen, optimaliseert de voorraad en stelt de nodige corrigerende actieplannen op. Je verzekert een goede uitvoering van de controles op voedselveiligheid en een goede uitwerking van het commercieel plan Jouw profiel: Je bent goedlachs, hartelijk en positief en hebt een passie voor onze producten, met name Vis. Je bent een drijvende kracht in een team en kan mensen aansturen. Je staat open voor verandering en wil jezelf altijd verder ontwikkelen. Je bent commercieel ingesteld en neemt initiatief. Je bent flexibel en bent bereid om op zaterdag te werken. Een eerste ervaring in de verkoop van vis is een grote troef

  • Senior Business Controller - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Senior Business Controller voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Als Senior Business Controller rapporteer je rechtstreeks aan de Directeur Financiën. Een greep uit je takenpakket: Je hebt rechtstreeks impact op de beleidsbeslissingen met jouw financiële plannen, kostprijsberekeningen en financiële analyses m.b.t. investeringen; Je speelt ter ondersteuning van de directie en de afdeling een cruciale rol in het planningsproces zoals opmaak van de meerjarenplanning door de coördinatie van het budgetproces voor de gehele onderneming; Jouw klantgerichte en integere houding maakt van jou een echte business partner voor de diverse afdelingsverantwoordelijken; Je analyseert telkens de behoeften van de interne klanten en je anticipeert op problemen en knelpunten in verschillende beleidsondersteunende dossiers; Als teamlid van een enthousiaste groep sta je in voor controles op de cijfers en het opmaken van managementrapportering voor de diverse investeringen waarvoor jij verantwoordelijk bent; Je doet regelmatige actuals/budget controles inclusief variantieanalyses en sanity checks; Je geeft uitleg bij de maandelijkse en kwartaalcijfers aan de Directeur Financiën; Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van de interne rapportering door middel van het bouwen van een nieuw rapporteringsprototype en simulatiemodellen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Onderhoudstechnieker – afdeling breed platen (Regio Oostende)

    Regio: Regio Oostende

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als onderhoudstechnieker in de afdeling breed platen sta je in voor het dagelijks onderhoud en herstellingen van de machines. Daarnaast ben je ook bereidt om machines zelf te laten draaien.

  • Freelance IT trainer-leerkracht-docent (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Het Coachingatelier

    Type: Zelfstandige activiteit

    Trainer in IT opleidingen. ECT geeft allerlei IT trainingen in onze eigen leslokalen in Wilrijk of intern bij klanten. De meeste van onze opleidingen kan je opsplitsen in 3 groepen: * MS Office trainingen: Excel, Outlook, Project... * Adobe trainingen: Photoshop, Illustrator, InDesign... * Tekenpakketten: AutoCAD, BricsCAD, SketchUp... Wij zoeken freelance trainers die in naam van ECT trainingen willen geven over deze onderwerpen. Wij kunnen vooraf niet bepalen hoe vaak we u gaan kunnen inschakelen.

  • DOCENT NEDERLANDS (WATERLOO)

    Regio: WATERLOO

    Bedrijf: BERLITZ

    Type: Zelfstandige activiteit

    dynamische docent die bereid is in avondonderwijs en op zaterdagochtend Nederlands te doceren aan gemotiveerde anderstaligen. Interne opleiding overdag. Deeltijds : overdag, 's avonds en zaterdags van 9u tot 12u.

Zoek naar antwoorden van BIKE & SCOOTERSHOP COX in sociale netwerken
Look for responds of BIKE & SCOOTERSHOP COX in social networks

Lees alle opmerkingen voor BIKE & SCOOTERSHOP COX. Laat een reactie achter voor BIKE & SCOOTERSHOP COX. BIKE & SCOOTERSHOP COX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BIKE & SCOOTERSHOP COX. Leave a respond for BIKE & SCOOTERSHOP COX. BIKE & SCOOTERSHOP COX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BIKE & SCOOTERSHOP COX op de google maps. Adres en contacten BIKE & SCOOTERSHOP COX
Location of BIKE & SCOOTERSHOP COX on the google maps. Address and contacts of BIKE & SCOOTERSHOP COX

Andere gerelateerde bedrijven als come BIKE & SCOOTERSHOP COX BIKE & SCOOTERSHOP COX: MARCEL MAENHOUT | Georges & Fils SPRL | Van Poucke Garage BVBA | FA. VAN MARCKE-VAM | MEDIOTHEEK DE VOLKSMACHT

Other related companies as BIKE & SCOOTERSHOP COX: MARCEL MAENHOUT | Georges & Fils SPRL | Van Poucke Garage BVBA | FA. VAN MARCKE-VAM | MEDIOTHEEK DE VOLKSMACHT

BIKE & SCOOTERSHOP COX is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BIKE & SCOOTERSHOP COX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08978546142. Het bedrijf BIKE & SCOOTERSHOP COX bevindt zich op het adres: Banneuxstraat 25; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 386,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 376,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bicycles - Retail. Lijst met producten zijn Mopeds & scooters - Retail; Motorbikes.
De hoofdactiviteit van BIKE & SCOOTERSHOP COX is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BIKE & SCOOTERSHOP COX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BIKE & SCOOTERSHOP COX, openstaande posities, locatie van BIKE & SCOOTERSHOP COX op de kaart.

BIKE & SCOOTERSHOP COX is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is BIKE & SCOOTERSHOP COX, company assigned to the tax number BE08978546142. The company BIKE & SCOOTERSHOP COX is located at the address: Banneuxstraat 25; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 386,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 376,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bicycles - Retail. List of products are Mopeds & scooters - Retail; Motorbikes.
The main activity of BIKE & SCOOTERSHOP COX is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BIKE & SCOOTERSHOP COX is not available. You also can look at reviews of BIKE & SCOOTERSHOP COX, open positions, location of BIKE & SCOOTERSHOP COX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BIKE & SCOOTERSHOP COX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BIKE & SCOOTERSHOP COX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BIKE & SCOOTERSHOP COX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BIKE & SCOOTERSHOP COX, employees, financial statistics.