A B C Fietsen

Contactgegevens A B C Fietsen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A B C Fietsen: address, phone, fax, email, website, opening hours

A B C Fietsen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kleine Steenweg 56; 2610; Antwerpen (Wilrijk), België

Telefoon (phone): 03 825 26 10 (+32-03 825 26 10) 03 825 26 10 (+32-03 825 26 10)

Fax (fax): 03 825 26 10 (+32-03 825 26 10) 03 825 26 10 (+32-03 825 26 10)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A B C Fietsen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A B C Fietsen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A B C Fietsen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A B C Fietsen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A B C Fietsen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A B C Fietsen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A B C Fietsen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A B C Fietsen
Products information A B C Fietsen

BTW identificatienummer (tax): BE05976531982
Ondernemingsnummer: 5501647949
Hoofdstad (capital): 862,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 152,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in A B C Fietsen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bicycles - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A B C Fietsen
(Get full report from official database of BE for A B C Fietsen)

Aanvulling soorten activiteiten voor A B C Fietsen
Addition kinds of activities for A B C Fietsen

252203. Kantoorkasten en laden, behalve hout | Office cabinets and filing drawers, except wood
32110201. Gelamineerd glas | Laminated glass
33120403. Rails, gerold of vernieuwd | Rails, rerolled or renewed
34430113. Behuizingen, druk | Housings, pressure
36950101. Computer software tape en schijven: leeg, stijf en floppy | Computer software tape and disks: blank, rigid, and floppy
37110202. Truck trekkers voor snelweg gebruik, montage van | Truck tractors for highway use, assembly of
50219907. Onvoltooide meubels | Unfinished furniture
76990302. Oliebrander reparatie service | Oil burner repair service
86319900. Arbeidsorganisaties, nec | Labor organizations, nec
95329902. Zoning board of commissie, overheid | Zoning board or commission, government

Werken bij A B C Fietsen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A B C Fietsen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A B C Fietsen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A B C Fietsen. Looking for open vacancies in other companies

  • Medisch secretaresse (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: Jessa Ziekenhuis

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Momenteel zijn we op zoek naar: Medisch secretaresse Jobtime: deeltijds/voltijds Functie: Organiseren van het secretariaat zodat één of meerdere artsen, paramedici of verpleegkundigen zich kunnen focussen op hun (para)medische activiteiten. Je voornaamste taken zijn: Instaan voor het onthaal, zowel persoonlijk, telefonisch als administratief, van patiënten voor en na een afspraak, onderzoek of verblijf in het ziekenhuis. Patiënten informeren zodat ze juiste, volledige en duidelijke antwoorden krijgen op hun vragen. Correct, volledig, ordelijk en tijdig afwerken van het administratieve en organisatorische takenpakket (o.a. afsprakenbeheer, briefwisseling, opnameplanning) en financieel ondersteunende taken met de afgesproken hulpmiddelen. Samenwerken en communiceren met collega’s en met mensen binnen en buiten de organisatie, om een optimale dienstverlening te garanderen. Profiel: Je bent in het bezit van een bachelor office management optie medical management assistant. Je beschikt over een ruime kennis van medische terminologie en een basiskennis van de gezondheidszorg. Je hebt een empathische persoonlijkheid, gaat discreet om met vertrouwelijke informatie. Je bent assertief met voldoende aandacht voor diplomatie en integriteit. Je kan zelfstandig functioneren en hebt zin voor initiatief. Je bent steeds nauwkeurig en stipt in je opdrachten. Je beschikt over een dosis organisatietalent en behoudt het overzicht, tegelijkertijd heb je oog voor detail. Je werkt vlot met de Microsoft Office pakketten en bent bereid om jouw softwarekennis op peil te houden. Je bent stressbestendig en weet prioriteiten te leggen. Je kan snel en zonder fouten typen. Relevante ervaring in een soortgelijke functie is een pluspunt. Aanbod: Wij bieden je een boeiende, gevarieerde functie binnen een enthousiast team met ruimte voor creativiteit, opleiding en vorming. Je kan gratis aansluiten bij onze collectieve hospitalisatieverzekering en hebt recht op maaltijdcheques. Bijkomende voordelen: groepsverzekering, vlotte bereikbaarheid, terugbetaling woon-werkverkeer, bij gebruik openbaar vervoer 100% terugbetaling. Omdat we de gezondheid van onze medewerkers belangrijk vinden, bieden we een waaier van programma's aan die je gezondheid bevorderen. Interesse? Bezorg ons dan zo snel mogelijk je kandidatuur door online (cv, motivatiebrief en kopie van je diploma) te solliciteren via onze website www.ikvraaghetaan.be Voor meer informatie i.v.m. de functie kan je terecht bij Annick Germeys, coördinator medische secretariaten, tel 011 33 50 40 Voor bijkomende algemene informatie kan je contact opnemen met Greet Pans (werving & selectie) op het nummer 011 33 52 53 of mail [email protected]

  • Chauffeur G loonwerk (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken is rijden met landbouwmachines, voor zaaien en oogsten van verschillende groenten en maaien van gras. - Indien je ervaring hebt met het onderhouden van machines, behoort dit ook tot je taken, anders is het fulltime chauffeur. Je bestuurt voornamelijk een tractor met een aanhangwagen (zaaimachines en oogstmachines). Mogelijke teelten: bieten, ajuinen, knolselder en gras. Heel het jaar door is er werk: najaar rooien van de bieten + knolselder. In de winter zout strooien, februari, maart en april zaaien van bieten. In mei renovatie van voetbalvelden. Juni-september: maaien van wegbermen, stro pikdorsen. September: maaien van de wegbermen ajuinen oogsten.

  • Magazijnier met ervaring lassen (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT GENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als magazijnier en met lassen? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is dit iets voor jou! Als polyvalent magazijnier ga je aan de slag in het magazijn, als chauffeur en help je mee in het atelier. In het magazijn zorg je de inkomende en uitgaande bestellingen van bouwmateriaal. Goederen die binnen komen moeten steeds gecontroleerd worden en bij problemen of schade, zal je kleine herstellingen uitvoeren. Het gaat hier voornamelijk over lasmachines vandaar. Verder moet je ook meehelpen met de voorbereiding van stukken, zoals platen knippen, gaten boren, en lassen. Tot slot zal je regelmatig ook heftruckwerk uitvoeren.

  • Installateur van databekabeling (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten in de regio van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde en flexibele medewerker. Je wordt ingeschakeld voor het uitvoeren van databekabelingswerken: Trekken van (glasvezel)kabels Uitvoeren van aansluitingen Je vertrekt steeds in een team van twee naar de verschillende werven, verspreid in gans België.

  • Orderpicker M/V Late ploeg in Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een vooraanstaande onderneming op gebied van voeiding en horecamateriaal, zijn wij op zoek naar een gedreven, enthousiaste en flexibele orderpicker M/V. Je staat in voor het klaarzetten van klantenbestellingen. Dit kan zijn op de afdeling groenten  & fruit, zuivelafdeling, diepvries, ... Je werkt van maandag tot donderdag van 12u00 - 20u00 en op vrijdag van 10u00 - 18u00.

  • TECHNIEKER - REGIO KOMEN - OPTIE VAST (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant, een firma in regio Komen zijn wij op zoek naar een Technicien - Field Service Enigneer. Je staat in voor het onderhoud van bestaande installaties bij klanten. Je staat in voor het elektrisch en mechanisch aanpassen van installaties bij klanten. Je voert reparaties uit, zoekt fouten en lost de problemen op. Je staat in voor de installatie en het in dienst stellen en afname van machines bij eindklant (buitenland tot 40%). Je bent verantwoordelijk voor assemblage, bekabelen, programmeren en testen van nieuwe machines/installaties in het atelier. Je staat in voor het programmeren van PLC en andere sturingen.

  • Monteur CV (MEEUWEN-GRUITRODE)

    Regio: MEEUWEN-GRUITRODE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Meeuwen-Gruitrode zijn we op zoek naar een monteur cv en sanitair.

  • HUISHOUDHULP/POETSVROUW TERVUREN (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: 123 Servi Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als huishoudhulp bij particulieren waar je instaat voor de poets en strijk.

  • Poetshulp regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Geel en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio Geel.

  • Student slagerij (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke bijverdienste tijdens het weekend? Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde student die tijdens het weekend in een slagerij te Deinze wil werken. Jouw taken bestaan voornamelijk uit de klanten in de winkel bedienen, de toonbank proper houden en bijspringen waar nodig.

  • Jobstudent kippenkraam (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Studentenjob

    Klanten bedienen in een kippenkraam.  Op zaterdagvoormiddag te werken in Geel. Op zondagvoormiddag te werken in Kasterlee.  Je hoeft niet elk weekend te werken, dit is in een beurtrolsysteem met andere studenten. 

  • Industrie 4.0 MOM's / MES Engineer (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Reditech

    Type: Vaste Job

    De technologische (r)evoluties zijn niet meer te stoppen. Dit heeft niet alleen effect op ons dagelijks leven, maar ook op productiebedrijven. De vierde industriële revolutie, kortweg 'Industrie 4.0' genoemd, is grotendeels gericht op het hart van een bedrijf: het productieproces. Productiebedrijven moeten vandaag net die ene stap voor blijven op de concurrent, snel kunnen inspelen op de voortdurend wijzigende marktvraag, 100 % goede kwaliteit leveren en hun klanten zo optimaal mogelijk kunnen bedienen. Om dit doel te realiseren zetten bedrijven meer en meer in op de technologie en principes van Industrie 4.0: Het digitaliseren en automatiseren van operationele activiteiten Het connecteren van machines met verschillende software systemen en afdelingen binnen een productieomgeving Het beschikbaar stellen van informatie aan partners (toeleveranciers, machinebouwers, …) Het verzamelen van big data en de analyse ervan IIoT, predictive maintenance en cloud platformen Virtual en augmented reality Cobots Virtual commissioning ... Als automatisatiebedrijf, met jarenlange ervaring, ondersteunt Reditech productiebedrijven bij het digitaliseren en automatiseren van die productieprocessen (E&I, PLC, SCADA, DCS) en alle operationele activiteiten rond dit proces (MES - MOM's). Reditech zorgt ervoor dat alle afdelingen binnen een bedrijf naadloos integreren met elkaar. Om bedrijven nog beter te kunnen ondersteunen bij de implementatie van deze technologieën en principes, zijn we op zoek naar een Senior Industrie 4.0 MOM's / MES engineer.  Als senior Industrie 4.0 MOM's / MES engineer: Vertaal je de functionele klanteisen in een technisch concept Ga je in overleg met de klant en het project team om het concept verder uit te diepen Stel je de functionele en design specificaties op Ben je verantwoordelijk voor de uitwerking, simulatie en het testen van de sofware volgens agile methodieken Ga je de toepassingen in bedrijf nemen bij de klant Beantwoord je alle technische en conceptvragen van de klant Rapporteer je aan je project manager Je competenties worden ingezet op verschillende projecten: MES projecten Database projecten Data reporting / dashboarding projecten IIoT projecten Deze projecten werken we uit op maat of met standaard software.

Zoek naar antwoorden van A B C Fietsen in sociale netwerken
Look for responds of A B C Fietsen in social networks

Lees alle opmerkingen voor A B C Fietsen. Laat een reactie achter voor A B C Fietsen. A B C Fietsen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A B C Fietsen. Leave a respond for A B C Fietsen. A B C Fietsen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A B C Fietsen op de google maps. Adres en contacten A B C Fietsen
Location of A B C Fietsen on the google maps. Address and contacts of A B C Fietsen

Andere gerelateerde bedrijven als come A B C Fietsen A B C Fietsen: MYRIAM VANDEVENNE | Gratienne | Declercq B?ches SPRL | Claeys Jacques | RUSTHUIS MATER AMABILIS

Other related companies as A B C Fietsen: MYRIAM VANDEVENNE | Gratienne | Declercq B?ches SPRL | Claeys Jacques | RUSTHUIS MATER AMABILIS

A B C Fietsen is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A B C Fietsen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05976531982. Het bedrijf A B C Fietsen bevindt zich op het adres: Kleine Steenweg 56; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 862,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 152,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bicycles - Retail. Producten gemaakt in A B C Fietsen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A B C Fietsen is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A B C Fietsen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A B C Fietsen, openstaande posities, locatie van A B C Fietsen op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A B C Fietsen is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is A B C Fietsen, company assigned to the tax number BE05976531982. The company A B C Fietsen is located at the address: Kleine Steenweg 56; 2610; Antwerpen (Wilrijk). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 862,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 152,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bicycles - Retail. Products created in A B C Fietsen were not found.
The main activity of A B C Fietsen is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of A B C Fietsen is not available. You also can look at reviews of A B C Fietsen, open positions, location of A B C Fietsen on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A B C Fietsen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A B C Fietsen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A B C Fietsen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A B C Fietsen, employees, financial statistics.