Dica's Pedalos

Contactgegevens Dica's Pedalos: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dica's Pedalos: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dica's Pedalos

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Veldenstraat 14; 2470; Retie, België

Telefoon (phone): 014 37 17 17 (+32-014 37 17 17) 014 37 17 17 (+32-014 37 17 17)

Fax (fax): 014 37 15 55 (+32-014 37 15 55) 014 37 15 55 (+32-014 37 15 55)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dica's Pedalos: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dica's Pedalos"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dica's Pedalos"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dica's Pedalos, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dica's Pedalos. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dica's Pedalos, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dica's Pedalos. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dica's Pedalos
Products information Dica's Pedalos

BTW identificatienummer (tax): BE05827667236
Ondernemingsnummer: 7763183593
Hoofdstad (capital): 966,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 114,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Public furniture; Playground equipment; Yachts, pleasure boats & accessories - Sales

Product categorie (product category): Bicycle racks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dica's Pedalos
(Get full report from official database of BE for Dica's Pedalos)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dica's Pedalos
Addition kinds of activities for Dica's Pedalos

20910210. Schaaldieren, bewaard en gehard | Shellfish, preserved and cured
22539902. Verf en afwerking breien bovenkleding, excl. | Dyeing and finishing knit outerwear, excl. hosiery and glove
36410107. Lampen, gloeilampen, elektrisch | Lamps, incandescent filament, electric
38420201. Absorberend katoen, gesteriliseerd | Absorbent cotton, sterilized
51590103. Katoen, rauw | Cotton, raw
91999902. Staatsdienskommissie, regering | Civil service commission, government

Werken bij Dica's Pedalos: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dica's Pedalos: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dica's Pedalos. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dica's Pedalos. Looking for open vacancies in other companies

  • Chapediender (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: Konvert Construct Torhout

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma regio Ichtegem gaan we op zoek naar een chapewerker. Je hebt bij voorkeur al een eerste ervaring in de chape of bouw.

  • monteur/polierder m/v (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    kennis lassen cnc instellen mechanische vormingstechnieken automechanica is een pluspunt (indien achtergrond metaal basis kennis is dit ook voldoende) u kan fysiek werk aan u hebt ervaring in polieren frezen boren u kan zelfstandig en ordelijk werken u hebt inzicht naar oplossingen ..

  • Technisch tekenaar (M/V) te Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Zaventem die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditioning zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar. De functieomschrijving: Het uittekenen van plannen m.b.t. residentiele ventilatie Telefonisch klanten technische bijstand verlenen Klanten aan de balie helpen bij een probleem Ingeven van orders in het ERP-systeem Contact met klanten onderhouden Selecties en offertes opstellen en opvolgen Rapporteren aan de manager en director

  • Wordt "king of the road" zonder hard labeur - Chauffeur CE - Regio: Lot (LENNIK)

    Regio: LENNIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hou je van te rijden door heel het land? Spreek je Nederlands OF Frans en beschik je over een rijbewijs CE met enige ervaring? Pak dan nu je telefoon en bel ons op! Je begint rond 6u 's morgens. In de transport heb je geen 9 to 5 job, maar dat zorgt dan weer voor een zeer mooie verdienste! En als je al in een file terecht komt, worden je uren gewoon verder betaald. Je werkt NOOIT tijdens de weekends, dus voldoende tijd voor Quality-time. Je vervoert palletgoederen met dagelijks nieuwe goederen. En dan moet het beste er nog aankomen.. Je moet zelf nooit laden of lossen. Fysiek heb je dus weinig last. De magazijniers laden en lossen alles in je camion en je bent zo terug op de baan. Als dat geen luxe is in de transportsector?

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Staden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp dienstencheques Bocholt (m/v) (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen die de handen uit de mouwen willen steken bij verschillende gezinnen. Jouw takenpakket zal bestaan uit de woning onderhouden en eventueel wassen en strijken. Momenteel zijn we op zoek naar een huishoudhulp regio Bocholt voor 12 per week. Dagen zijn overeen te komen.

  • Studenten gezocht bij H&M Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor H&M te Lochristi zoeken wij nog naar studenten die op flexibele basis kunnen meehelpen. Elke week krijgen we door op welke dagen en voor welke uren we versterking kunnen inschakelen. Dit kan zowel om weekdagen gaan als om weekendwerk. Bij H&M kom je terecht in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. Behalve heel veel fun, horen bij deze job heel wat verantwoordelijkheden. Op je to do-lijstje staan volgende taken: - Actief werken met de goederen: aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. - De levering verwerken en goederen uitpakken - De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen - Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en ¿beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan - In team werken en actief je collega¿s ondersteunen en helpen

  • Young Graduate Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1664567-inline.html?cid=Partner_VDAB Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Als Interne Consultant krijg je de kans om te werken op verschillende projecten binnen de organisatie. Binnen dit project kan je een zeer diverse rol uitvoeren: uitvoeren van technische studies, ondersteunen van de PMO, verantwoordelijk zijn voor bepaalde onderdelen van het project,... Ook inhoudelijk variëren deze missies van technische activiteiten naar niet-technische en meer ondersteunende projecten. Het definiëren en afbakenen van het project zodat de context, verwachtingen, planning, … duidelijk zijn. Gedurende de gehele missie zorg je er ook voor dat dit overzicht steeds up-to-date blijft. Het plannen en organiseren van het projectzodat deadlines gerespecteerd worden en doelstellingen tijdig behaald worden. Het uitvoeren van het project binnen het gedefinieerde tijdskader en met de nodige kwaliteit Het verzorgen van de communicatie en rapportering binnen het project Het delen van de opgedane kennis en de lessons learned binnen het team van de Interne Consultants en het delen van mogelijke verbeteringsvoorstellen. De functie Interne Consultant biedt de mogelijkheid om de Elia groep en zijn verschillende departementen en werkdomeinen goed te leren kennen om zo op een meer gerichte manier een carrière binnen de organisatie uit te bouwen.

  • electricien/monteur/technieker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Je bent bij diverse klanten of diverse locaties werkzaam Je staat in voor het dagelijks onderhoud en pechverhelping.  Je staat in voor de installatie, renovatie, onderhoud en herstelling van verschillende elektriciteitsinstallaties. Bedrijfsprofiel: Deze marktleider beheert en onderhoudt tal van technische installaties in heel België. Van airco, elektriciteit en verlichting tot transportsystemen in luchthavens, sportcomplexen, zwembaden, kantoren, ziekenhuizen, industrie,... Ze nemen ook het volledige energiebeheer van gebouwen van klanten voor hun rekening en verzorgen facilitaire diensten zoals telefoniebeheer, catering, cleaning, klusjesdienst, onderhoud van groene zones en nog veel meer voor een pak organisaties en ondernemingen.   Zij zijn heden op zoek naar techniekers / elektriciens / monteurs om hun team te versterken.

  • Verpleegkundige ouderenzorg Dilbeek (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige:  Sta je in voor de wondzorg, bloedname, medicatiebedeling... Rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige Zal je nauw samenwerken met je collega verpleegkundige en zorgkundige Heb je een nauw contact met de bewoner 

  • Professeur de japonais (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Le CLL Centres de Langues, asbl créée par l'UCL il y a 30 ans, organise des formations pour entreprises, institutions publiques, adultes, enfants et adolescents. Le CLL enseigne 27 langues dans ses 4 centres et en entreprise. Il collabore avec plus de 500 formateurs diplômés.*******Tâches: Le CLL Centres de Langues (www.cll.be) recherche des formateurs en JAPONAIS Nous recherchons des collaborateurs freelance pour donner cours dans le centre CLL deLouvain-la-Neuve: Votre profil - Vous avez un niveau C2 en japonais; - vous possédez une expérience dans l'enseignement du japonais à un public d'adultes ; - vous disposez d'un niveau d'études supérieures ; - vous êtes un bon pédagogue, fiable, enthousiaste et communicatif.

  • Interim Zorgkundige ANTWERPEN (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    We zijn op regelmatige basis op zoek naar zorgkundigen in regio Antwerpen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van Dica's Pedalos in sociale netwerken
Look for responds of Dica's Pedalos in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dica's Pedalos. Laat een reactie achter voor Dica's Pedalos. Dica's Pedalos bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dica's Pedalos. Leave a respond for Dica's Pedalos. Dica's Pedalos on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dica's Pedalos op de google maps. Adres en contacten Dica's Pedalos
Location of Dica's Pedalos on the google maps. Address and contacts of Dica's Pedalos

Andere gerelateerde bedrijven als come Dica's Pedalos Dica's Pedalos: FLSUNDIAMOND BVBA | FE. ACAR | Au P'tit Boutique | RENE VAN EYKEN | COQUART POL ET STEVE

Other related companies as Dica's Pedalos: FLSUNDIAMOND BVBA | FE. ACAR | Au P'tit Boutique | RENE VAN EYKEN | COQUART POL ET STEVE

Dica's Pedalos is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dica's Pedalos, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05827667236. Het bedrijf Dica's Pedalos bevindt zich op het adres: Veldenstraat 14; 2470; Retie. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 966,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 114,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bicycle racks. Lijst met producten zijn Public furniture; Playground equipment; Yachts, pleasure boats & accessories - Sales.
De hoofdactiviteit van Dica's Pedalos is Petroleumraffinage en aanverwante industrieën, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dica's Pedalos is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dica's Pedalos, openstaande posities, locatie van Dica's Pedalos op de kaart.

Dica's Pedalos is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dica's Pedalos, company assigned to the tax number BE05827667236. The company Dica's Pedalos is located at the address: Veldenstraat 14; 2470; Retie. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 966,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 114,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bicycle racks. List of products are Public furniture; Playground equipment; Yachts, pleasure boats & accessories - Sales.
The main activity of Dica's Pedalos is Petroleum Refining and Related Industries, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Dica's Pedalos is not available. You also can look at reviews of Dica's Pedalos, open positions, location of Dica's Pedalos on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dica's Pedalos, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dica's Pedalos, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dica's Pedalos, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dica's Pedalos, employees, financial statistics.