FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA

Contactgegevens FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA

Regio (region): Mechelen, België

Adres (address): Plein-Der-Verenigde-Naties 8 2800 Mechelen - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-15-28-09-30 32-15-28-09-30

Fax (fax): 32-15-20-82-90 32-15-20-82-90

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA
Products information FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA

BTW identificatienummer (tax): BE09310058593
Ondernemingsnummer: 7148773193
Hoofdstad (capital): 552,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 534,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Estate agents, commercial and industrial

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA
(Get full report from official database of BE for FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA
Addition kinds of activities for FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA

449901. Marine redding en opmeting diensten | Marine salvaging and surveying services
28139902. aërosolen | Aerosols
37430304. Spoor locomotieven en onderdelen, elektrisch of niet-elektrisch | Railroad locomotives and parts, electric or nonelectric
50750108. Stofinzamelapparatuur | Dust collecting equipment
87219900. Boekhouding, auditing en boekhouding, nv | Accounting, auditing, and bookkeeping, nec
89990802. Radio commentator | Radio commentator
95310401. Behuisingsprogramma's, federale overheid | Housing programs, federal government

Werken bij FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoopster/verkoper groenten- en fruitafdeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een mooie supermarkt die op zoek is naar een gemotiveerde werkkracht die van afwisseling houdt en kan doorwerken. Je zal vooral verantwoordelijk zijn voor het aanvullen en opvolgen van de groenten- en fruitafdeling: - Legen van paletten (volle bakken met vb. bloemkolen, savooien, appelen, sinaasappelen, ...). - Rekken aanvullen. - Opvolgen en controleren van vervaldata producten. - Op termijn bestellingen maken.

  • Administratief bediende tweetalig of drietalig (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Het takenpakket kan gaan van eenvoudig encoderen van gegevens tot het up-to-date houden van klantendossiers. Administratieve ondersteuning op verschillende departementen zoals onder andere sales, marketing, customer service. Facturatie, dossiers bijhouden, notuleren, rapporten opmaken, briefwisseling opvolgen, en zoveel meer. Kortom een gevarieerd en uitgebreid aanbod in verscheidene administratieve functies.

  • Chauffeur C/CE (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kipperchauffeur ken je de knepen van het vak. Je rijdt tussen Kortrijk Antwerpen en Brussel. Je start en stopt in Aalter. De werkuren zijn vastgesteld van 6u00 tot 17u00. Je staat in voor het vervoeren van puin grond zand en steen. Verder ben je flexibel inzetbaar en kun je ook overweg met een dieptelader en/of een betonmixer.

  • chauffeur CE (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job van vrachtwagenchauffeur CE zal je instaan voor het vervoer van auto-onderdelen in de vaste nacht. Zal je ingeschakeld worden bij het laden en lossen van de goederen. Vul je de vereiste documenten in en hou je deze bij. Controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen. Hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verofdeningen inzake rij- en rusttijden.

  • HUISHOUDHULP GROOT IEPER (GELUWE)

    Regio: GELUWE

    Bedrijf: CC HUISHOUDHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp voer je volgende taken uit, hoofdzakelijk bij particuliere gezinnen in de regio Groot-Ieper : schoonmaken wassen strijken in mindere mate ook : maaltijden bereiden boodschappen doen

  • Huishoudhulp regio Eeklo - voltijds / deeltijds (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: HOME FOR YOU

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Eeklo zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten. UREN BESPREEKBAAR! Bezoek ook onze website: www.home-for-you.be

  • Project Account Manager Keukens (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Maasmechelen

    Type: Studentenjob

    Dovy Keukens is een vooruitstrevende KMO, die reeds 37 jaar gespecialiseerd is in de productie van maatkeukens. Dovy heeft zowel de verkoop als de volledige productie in eigen beheer. Er werd over gans Vlaanderen en Wallonië een eigen netwerk uitgebouwd van 24 toonzalen. De uitbreiding is mogelijk dankzij 300 vakmensen die achter de waarden van Dovy staan: afleveren van kwalitatief hoogwaardige en betaalbare maatkeukens. Door de aanhoudende groei zijn wij op zoek naar een verkoper/project- en accountmanager voor onze toonzaal te Maasmechelen en Hasselt. U beschikt over de gave om de dromen van potentiële klanten om te zetten in een keukenontwerp op maat van hun wensen. U geeft advies en weet als geen ander de kwaliteiten van een DOVY-keuken aan de juiste persoon over te brengen. Na het afronden van de verkoop staat u in voor het opmeten ter plaatse en de opvolging van uw dossiers.

  • Polyvalente studenten - Fastfoodketen - Wetteren - 18+ (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, één van 's werelds grootste fastfoodketens zijn wij nog op zoek naar meerdere studenten voor in de vakantieperiode en voor tijdens het weekend doorheen het schooljaar. Je wordt tewerkgesteld in een jong en dynamisch team en zal polyvalent ingeschakeld worden binnen de zaak. Op deze manier heb je een zeer variërende functie waarbij je op verschillende werkposten opgeleid zal worden. De uren liggen tussen 10u00 en 01u00. In samenspraak met de verantwoordelijke kan steeds bekeken worden welke planning voor jou haalbaar is.

  • Schoonmaakmedewerker late ploeg farmaceutische omgeving te Beerse (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: CARE

    Type: Vaste Job

    Voor de cleaningwerkzaamheden bij Janssen Pharmaceutica in Beerse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde cleaningmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor het reinigen van vergaderlokalen en burelen, kleedkamers, sanitair, vloeren, muren, plafonds en de afkuis van meubilair, … in een farmaceutische productieomgeving. Je volgt de geldende regels en procedures op vlak van veiligheid en kwaliteit strikt op. Je werkt met de nodige beschermkledij (afhankelijk van de taak van veiligheidsschoenen, veiligheidsbril, overall, haarnetje tot volgelaatsmasker,..). Je vult planningsdocumenten in en meldt afwijkingen. Je wordt ingeschakeld in een vaste late ploeg. Je werkt van maandag tot donderdag van 14u tot 22u en op vrijdag van 13u tot 20u30.

  • zelfstandige voor tuinaanleg en tuinonderhoud (DESSELGEM)

    Regio: DESSELGEM

    Bedrijf: DELOGARDEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    U beschikt over een zelfstandig statuut; u bent flexibel en kan zich vrijmaken een of meerdere dagen in de week; u heeft ervaring in de sector, u beschikt over een BE-rijbewijs

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Eeklo/Kaprijke/st.Laureins) - Zelfstandige basis (Regio Eeklo-Zelzate)

    Regio: Regio Eeklo-Zelzate

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • bakkershulp en opkuis (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    Flexijob bakkerij voor het week ev. jong gepensioneerde Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA. Laat een reactie achter voor FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA. FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA. Leave a respond for FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA. FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA op de google maps. Adres en contacten FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA
Location of FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA on the google maps. Address and contacts of FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA: DE SCHAKEL | ADEOS | JOHAN VAN SCHEL | Aoni (D') BVBA | LBCAMA

Other related companies as FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA: DE SCHAKEL | ADEOS | JOHAN VAN SCHEL | Aoni (D') BVBA | LBCAMA

FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio Mechelen, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09310058593. Het bedrijf FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA bevindt zich op het adres: Plein-Der-Verenigde-Naties 8 2800 Mechelen - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 552,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 534,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Estate agents, commercial and industrial. Producten gemaakt in FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA, openstaande posities, locatie van FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA op de kaart.

FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA is a company, that was registered 1989 in Mechelen region, Belgium. Full name of company is FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA, company assigned to the tax number BE09310058593. The company FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA is located at the address: Plein-Der-Verenigde-Naties 8 2800 Mechelen - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 552,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 534,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Estate agents, commercial and industrial. Products created in FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA were not found.
The main activity of FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA is not available. You also can look at reviews of FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA, open positions, location of FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA, Mechelen: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA, Mechelen: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDE MECHELSE GOEDKOPE WONING CVBA, employees, financial statistics.