BAGETTI COATINGS

Contactgegevens BAGETTI COATINGS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAGETTI COATINGS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAGETTI COATINGS

Regio (region): Tournai, België

Adres (address): 11 Rue de l'Ancienne Potence (Parc IndTournai-Ouest 1) 7522 Tournai - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-69-54-96-93 32-69-54-96-93

Fax (fax): 32-69-54-96-94 32-69-54-96-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAGETTI COATINGS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAGETTI COATINGS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAGETTI COATINGS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAGETTI COATINGS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAGETTI COATINGS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAGETTI COATINGS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAGETTI COATINGS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAGETTI COATINGS
Products information BAGETTI COATINGS

BTW identificatienummer (tax): BE02784179687
Ondernemingsnummer: 6160003662
Hoofdstad (capital): 344,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 773,000,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in BAGETTI COATINGS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Steels and metals - surface treatment and coating

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAGETTI COATINGS
(Get full report from official database of BE for BAGETTI COATINGS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAGETTI COATINGS
Addition kinds of activities for BAGETTI COATINGS

336599. Aluminium Gieterijen, Nood | Aluminum foundries, nec
356900. Algemene industriële machines, nec | General industrial machinery, nec
12210104. Strip mijnbouw, bruinkool | Strip mining, lignite
23420000. BH, gordels en geallieerde kledingstukken | Bras, girdles, and allied garments
24210103. Vloeren (gekleed hout), naaldhout | Flooring (dressed lumber), softwood
33410202. Platina groepsmetalen, smelten en raffineren (secundair) | Platinum group metals, smelting and refining (secondary)
34440511. Radiator schilden of behuizingen, plaatwerk | Radiator shields or enclosures, sheet metal
34790104. Etsen, fotochemisch | Etching, photochemical
57199905. Huishoudelijke artikelen, nec | Housewares, nec
72130100. Linnen levering, niet-kleding | Linen supply, non-clothing

Werken bij BAGETTI COATINGS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAGETTI COATINGS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAGETTI COATINGS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAGETTI COATINGS. Looking for open vacancies in other companies

 • Plaatser van natuursteen M/V (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het plaatsen van natuursteen bij de mensen thuis. Dit zijn heel zware bladen dus je fysiek moet zeker in orde zijn.

 • Teamleader (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De teamleader is hiërarchisch de eerstelijnsverantwoordelijke en fungeert in die hoedanigheid als eerste aanspreekpunt voor de ploeg. De teamleader draagt de verantwoordelijkheid voor het organiseren, leiden, aansturen en rapporteren van alle activiteiten binnenéén van de ploegen. Vanuit een Lean Manufacturing standpunt is hij/zij verantwoordelijk voor het efficiënt aansturen van de procesactiviteiten in samenwerking met de service afdelingen en de Productieleider. Hij/zij heeft continu aandacht voor rentabiliteit, productiviteit, kwaliteit & hygiëne, veiligheid, en de organisatie en ontwikkeling van de eigen ploeg. Om de juiste focus te houden binnen de diverse resultaatsgebieden zal hij/zij steeds vertrekken vanuit een QCDSM-benadering (zie ook verwijzing hiernaar bij onderstaande resultaatsgebieden):

 • Productiemedewerk(st)er 2 ploegen Te Sint-Niklaas DYMO (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als productiemedewerk(st)er heb je volgende taken: - Je staat in voor de manuele inpak; - Je voert fijn montagewerk uit; - Je verhelpt storingen in het productieproces.

 • Afdelingsverantwoordelijke (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ADECCO GENK INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bioscoop in Genk en Lanaken zijn we op zoek naar 2 voltijdse verantwoordelijken, 1 verantwoordelijke per vestiging. Indien je in de vestiging van Lanaken opstart zal je af en toe moeten werken in het filiaal te Maasmechelen. Tot je takenpakket zullen volgende taken behoren: Organiseren en begeleiden van evenementen, Uitdenken van eventuele acties in overleg met de marketing verantwoordelijke, Bestellingen plaatsen en ontvangen Voorraad bijhouden Personeelsplanning Verantwoordelijkheid over de kassa's, Zorgen dat de bioscoop goed draait en dat de bezoekers met een tevreden gevoel naar huis gaan

 • Calculator M/V - regio Alken (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: DAOUST INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je bereidt prijscalculaties voor en werkt deze uit op basis van de technische gegevens zoals plannen, lastenboeken, meetstaten, … Indien nodig neem je contact op met onderaannemers en leveranciers om (materiaal)prijzen op te vragen en te vergelijken. Je berekent kostprijzen en documenteert deze Je bent verantwoordelijk voor de opmaak van onze offertes en registreert ze in ons ERP-pakket (Adsolut) Je maakt een AS-Built dossier op en zorgt voor de technische tekening in Stabicad Hiervoor sta je voortdurend in overleg met onze verkopers en projectleiders

 • Calculator (AS)

  Regio: AS

  Bedrijf: Randstad High Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een middelgroot bedrijf regio Genk dat gespecialiseerd is in industriële bekleding van industriebouw zijn we op zoek naar een calculator! Ze zoeken een kandidaat met een achtergrond in bouwkunde, ervaring in industriebouw is een plus.

 • Poetshulp Zonhoven (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: PUUUR HASSELT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Diets-Heur - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • 1 HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO LOVENDEGEM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

 • Studenten 22/06/2018 (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

  Type: Studentenjob

  Voor de persconferentie van de Lokerse Feesten (op vrijdag 22/06) zijn wij nog op zoek naar enkele gemotiveerde studenten. Je zal instaan voor de ontvangst en de bediening van de genodigden. Het evenement vindt plaats in het Verloren Bos te Lokeren (open lucht). Gezien het avondwerk betreft, dien je zeker 18 jaar oud te zijn.

 • Nespresso Coffee Advisor te Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Xtra Interim & Select

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

 • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Dilbeek (DILBEEK)

  Regio: DILBEEK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Zelfstandige activiteit

  Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Functie Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien.? Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken.? Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor.? Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers. Profiel Je behaalde minimum een bachelordiploma of hebt gelijkwaardige ervaring. Elke bijkomende, relevante ervaring in een commerci?le omgeving is een pluspunt. Je woont in de regio en bent bereid je te integreren in jouw werkgebied.? Je stelt de klant steeds centraal en streeft op die manier een langetermijnrelatie na.? Je bent sterk in dagelijks management, zowel van jouw kantoor als van jouw mensen.? Je hebt een sterke zin voor ondernemen en bent bereid financieel te investeren in een eigen zaak. Aanbod Je maakt deel uit van een bank in volle groei met een uitgesproken klantvriendelijke manier van bankieren. Je werkt met een volledig en correct productengamma dat helemaal is afgestemd op jouw doelgroep.? Alvorens je als kantoorhouder aan de slag gaat, krijg je een praktijkgerichte, intensieve opleiding van minimaal 6 maanden tot 1 jaar, afhankelijk van jouw kennis en ervaring.? Je geniet van een blijvende ondersteuning en kan terugvallen op het uitgebreide netwerk van Argenta. Interesse? Je kan je online kandidaat stellen door te klikken op de rode sollicitatiebutton?en rechtstreeks te solliciteren op deze vacature. Voor verdere vragen of meer informatie kan je bellen naar Search & Selection, tel. 03 248 29 40. Een ernstige en discrete behandeling van iedere kandidatuur is gewaarborgd.

Zoek naar antwoorden van BAGETTI COATINGS in sociale netwerken
Look for responds of BAGETTI COATINGS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAGETTI COATINGS. Laat een reactie achter voor BAGETTI COATINGS. BAGETTI COATINGS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAGETTI COATINGS. Leave a respond for BAGETTI COATINGS. BAGETTI COATINGS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAGETTI COATINGS op de google maps. Adres en contacten BAGETTI COATINGS
Location of BAGETTI COATINGS on the google maps. Address and contacts of BAGETTI COATINGS

Andere gerelateerde bedrijven als come BAGETTI COATINGS BAGETTI COATINGS: DE WOLF G | DVK Systems & Consultancy BVBA | HENDRIK WITTERS | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE | Bodenghien L

Other related companies as BAGETTI COATINGS: DE WOLF G | DVK Systems & Consultancy BVBA | HENDRIK WITTERS | FEDERALE POLITIE/POLICE F?D?RALE | Bodenghien L

BAGETTI COATINGS is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Tournai, België. De volledige naam van het bedrijf is BAGETTI COATINGS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02784179687. Het bedrijf BAGETTI COATINGS bevindt zich op het adres: 11 Rue de l'Ancienne Potence (Parc IndTournai-Ouest 1) 7522 Tournai - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 344,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 773,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Steels and metals - surface treatment and coating. Producten gemaakt in BAGETTI COATINGS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAGETTI COATINGS is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAGETTI COATINGS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAGETTI COATINGS, openstaande posities, locatie van BAGETTI COATINGS op de kaart.

BAGETTI COATINGS is a company, that was registered 2010 in Tournai region, Belgium. Full name of company is BAGETTI COATINGS, company assigned to the tax number BE02784179687. The company BAGETTI COATINGS is located at the address: 11 Rue de l'Ancienne Potence (Parc IndTournai-Ouest 1) 7522 Tournai - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 344,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 773,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Steels and metals - surface treatment and coating. Products created in BAGETTI COATINGS were not found.
The main activity of BAGETTI COATINGS is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BAGETTI COATINGS is not available. You also can look at reviews of BAGETTI COATINGS, open positions, location of BAGETTI COATINGS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAGETTI COATINGS, Tournai: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAGETTI COATINGS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAGETTI COATINGS, Tournai: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAGETTI COATINGS, employees, financial statistics.