STEDELIJKE BIBLIOTHEEK

Particuliere bedrijvenWatervervoer • STEDELIJKE BIBLIOTHEEK
Private companiesWater Transportation • STEDELIJKE BIBLIOTHEEK

Contactgegevens STEDELIJKE BIBLIOTHEEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEDELIJKE BIBLIOTHEEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEDELIJKE BIBLIOTHEEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-TRUIDERSTEENWEG 559; 3500; HASSELT, België

Telefoon (phone): 11315367 (+32-11315367) 11315367 (+32-11315367)

Fax (fax): +32 (71) 700-62-73 +32 (71) 700-62-73

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEDELIJKE BIBLIOTHEEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEDELIJKE BIBLIOTHEEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEDELIJKE BIBLIOTHEEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEDELIJKE BIBLIOTHEEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEDELIJKE BIBLIOTHEEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEDELIJKE BIBLIOTHEEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEDELIJKE BIBLIOTHEEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEDELIJKE BIBLIOTHEEK
Products information STEDELIJKE BIBLIOTHEEK

BTW identificatienummer (tax): BE06973815917
Ondernemingsnummer: 9828887939
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 566,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Type d'établissement: Bibliothèques Généralistes.

Product categorie (product category): Bibliothèques and archives publiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEDELIJKE BIBLIOTHEEK
(Get full report from official database of BE for STEDELIJKE BIBLIOTHEEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEDELIJKE BIBLIOTHEEK
Addition kinds of activities for STEDELIJKE BIBLIOTHEEK

2493. Gereconstitueerde houtproducten | Reconstituted wood products
672600. Beleggingsbureaus, niet inbegrepen | Investment offices, nec
35470202. Afwerkingsapparatuur, walserij | Finishing equipment, rolling mill
36690202. Marine horens, elektrisch | Marine horns, electric
50150000. Motoronderdelen, gebruikt | Motor vehicle parts, used
50399901. Luchtkanalen, plaatmetaal | Air ducts, sheet metal
51310000. Stukgoederen en noties | Piece goods and notions
86610103. Baptisten kerk | Baptist church

Werken bij STEDELIJKE BIBLIOTHEEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEDELIJKE BIBLIOTHEEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEDELIJKE BIBLIOTHEEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEDELIJKE BIBLIOTHEEK. Looking for open vacancies in other companies

  • Maintenance Supervisor AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Maintenance Supervisor AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je streeft ernaar om samen met je team de lijnen te laten draaien met zo weinig mogelijk en zo kort mogelijke technische storingen. • Hierbij werk je op een efficiënte manier samen met productie om de mogelijke problemen op een right-first-time wijze aan te pakken en de wederkerende stilstanden te vermijden/weg te werken. • Je geeft leiding aan jouw team van techniekers: je ondersteunt, coacht en coördineert hun dagelijkse activiteiten en bent hun eerste aanspreekpunt • Bij aanhoudende storingen en/of defecten sta je in voor de analyse en kan je een oplossing voorstellen.

  • Operator Betonneerstation (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Grobbendonk gespecialiseerd in het produceren van bouwmaterialen zijn wij op zoek naar flexibele productiemedewerkers. Als operator in het betonneerstation bedien je een computergestuurde machine waarmee de beton in de voorbereide mallen gegoten wordt. Bijkomend draag je fysiek mee aan het proces door kleine holtes bij te vullen en kwaliteitscontroles uit te voeren. Job in 2 ploegen met optie vast

  • Trappenplaatser (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een plaatser van trappen voor onze klant in Meulebeke. De firma is dé vakman voor het uitbekleden van betonnen trappen met massieve treden, parkettreden... Het takenpakket: Je vervaardigt trappen uit hout van het begin tot het einde in het atelier Je plaatst alle onderdelen van de trappen Je monteert alle onderdelen van de trappen, treden, tegentreden, hoekstijlen, leuningen in de werkplaats

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Lo-Reninge (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • VERKOOP SUPERMARKT - STUDENT M/V (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een supermarkt in de regio van Avelgem zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten. Heb je zin om een centje bij te verdienen op woensdagnamiddag, zaterdag en tijdens de schoolvakanties? Solliciteer nu!

  • Zaterdaghulp Zara Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Bediende verkoper Colruyt Schoten (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 29.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Colruyt is ongetwijfeld nog altijd het meest bekende merk van Colruyt Group. Deze formule, toegespitst op de laagste prijzen, heeft winkels over het hele land en is ook actief in Luxemburg. Als Colruyt-medewerker stel je alles in het werk om de klant zo efficiënt mogelijk te laten winkelen. Dat doe je op een eenvoudige en dienstbare manier. Je komt terecht in een hecht team met medewerkers uit de buurt. En omdat je dicht bij huis werkt, hoef je ook geen lange afstanden af te leggen of in de file te staan. Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat hij er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product … Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Business Developer (NL) – Regio Vlaanderen (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HABEAS

    Type: Vaste Job

    Missie Als Business Developer bestaat uw missie erin de omzet van de onderneming te ontwikkelen door nieuwe commerciële contracten te onderhandelen. U rapporteert aan de Regionale Directeur en maakt deel uit van een ploeg van 4 commerciële medewerkers (1 Key Account, 2 Account Managers en 1 Business Developer). Functie - Als Business Developer bent u verantwoordelijk voor de verkoop van de producten en diensten aan bestaande en nieuwe klanten in Vlaanderen. - Uw verantwoordelijk bestaat erin commerciële leads via een bestaand databank te ontwikkelen om nieuwe contracten binnen te brengen evenals bestaande klanten te bezoeken om de samenwerking te ontplooien. - - U maakt gebruik van het databank om potentiele prospecten terug te contacteren en om nieuwe contracten te onderhandelen - Uw maakt een marktonderzoek om de geschikte ondernemingen van de industriële wereld te selecteren die matchen met ons productvoorstel. - U zorgt voor de constante promotie van al onze aanbiedingen. - Uw uitdaging bestaat erin de wensen van de klant te vertalen in een kwalitatief, technisch en commercieel passende oplossing. - U zorgt voor de goeie uitvoering van de contracten en aan de kwaliteit van de geleverde diensten - U maakt een wekelijkse rapportering van uw commerciële activiteiten

  • Service Technieker regio Aarschot-Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BSH HOME APPLIANCES

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de herstellingen van huishoudelektrotoestellen van de merken Bosch, Siemens en Neff bij de particuliere klanten in je regio. Je verzekert het stockbeheer van onderdelen en beheert de geldstroom ten gevolge van de incasseringen. Bovendien heb je de mogelijkheid om service contracten en onderhoudsproducten te verkopen als accessoires. Je stelt rapporten op van je dagelijkse activiteiten en encodeert deze in het ons systeem.

  • Administratief bediende planning (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    We zoeken iemand die zich hierin herkent: Je bent tweetalig (Frans en Nederlands) Kennis van dispatch Kennis van hout en montage Je bent administratief en organisatorisch sterk Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag. (38u/week)

  • Account Manager Beleggingen (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij verantwoordelijk bent voor het assortiment beleggingen in ruime zin van het woord van ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde. Wij zitten in de top 10 van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Dus jij kan samen met ons het verschil maken door als beleggingsadvsieur een grondig analyse te maken op basis van jouw kennis, ervaringen en door contacten in jouw netwerk te raadplegen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je bent onder andere verantwoordelijk voor beleggingen in ruime zin van het woord zoals pensioensparen, langetermijnsparen,.. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Commercieel medewerker verzekeringen (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: RANDSTAD FINANCE

    Type: Vaste Job

    Voor een bank-en verzekeringskantoor in Peer zijn we op zoek naar een commercieel medewerker verzekeringen. Als bediende verzkeringen zal je instaan voor het beheer en uitbouw van de verzekeringsportefeuille van het kantoor. Je bent gedreven en hebt interesse in de financiële wereld. Je zoekt uit wat de klant nodig heeft en spot commerciële opportuniteiten die je niet laat liggen. Je staat de klant bij met raad en daad dit zowel voor de dagelijkse verrichtingen als voor gespecialiseerd advies met betrekking tot verzekeringen en consumentenkredieten.

Zoek naar antwoorden van STEDELIJKE BIBLIOTHEEK in sociale netwerken
Look for responds of STEDELIJKE BIBLIOTHEEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEDELIJKE BIBLIOTHEEK. Laat een reactie achter voor STEDELIJKE BIBLIOTHEEK. STEDELIJKE BIBLIOTHEEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEDELIJKE BIBLIOTHEEK. Leave a respond for STEDELIJKE BIBLIOTHEEK. STEDELIJKE BIBLIOTHEEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEDELIJKE BIBLIOTHEEK op de google maps. Adres en contacten STEDELIJKE BIBLIOTHEEK
Location of STEDELIJKE BIBLIOTHEEK on the google maps. Address and contacts of STEDELIJKE BIBLIOTHEEK

Andere gerelateerde bedrijven als come STEDELIJKE BIBLIOTHEEK STEDELIJKE BIBLIOTHEEK: BLOKKER | BIMA-ELECTRO PIECES CENTER | P. LAUWERS | NAESSENS VANESSA | JAN STUKKEN

Other related companies as STEDELIJKE BIBLIOTHEEK: BLOKKER | BIMA-ELECTRO PIECES CENTER | P. LAUWERS | NAESSENS VANESSA | JAN STUKKEN

STEDELIJKE BIBLIOTHEEK is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEDELIJKE BIBLIOTHEEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06973815917. Het bedrijf STEDELIJKE BIBLIOTHEEK bevindt zich op het adres: SINT-TRUIDERSTEENWEG 559; 3500; HASSELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 566,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bibliothèques and archives publiques. Lijst met producten zijn Type d'établissement: Bibliothèques Généralistes..
De hoofdactiviteit van STEDELIJKE BIBLIOTHEEK is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEDELIJKE BIBLIOTHEEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEDELIJKE BIBLIOTHEEK, openstaande posities, locatie van STEDELIJKE BIBLIOTHEEK op de kaart.

STEDELIJKE BIBLIOTHEEK is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEDELIJKE BIBLIOTHEEK, company assigned to the tax number BE06973815917. The company STEDELIJKE BIBLIOTHEEK is located at the address: SINT-TRUIDERSTEENWEG 559; 3500; HASSELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 566,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bibliothèques and archives publiques. List of products are Type d'établissement: Bibliothèques Généralistes..
The main activity of STEDELIJKE BIBLIOTHEEK is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of STEDELIJKE BIBLIOTHEEK is not available. You also can look at reviews of STEDELIJKE BIBLIOTHEEK, open positions, location of STEDELIJKE BIBLIOTHEEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEDELIJKE BIBLIOTHEEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEDELIJKE BIBLIOTHEEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEDELIJKE BIBLIOTHEEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEDELIJKE BIBLIOTHEEK, employees, financial statistics.