STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O.

Contactgegevens STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O.: address, phone, fax, email, website, opening hours

STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WILLEM ELSCHOTSTRAAT 5; 2050; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32196077 32196077

Fax (fax): +32 (61) 718-50-12 +32 (61) 718-50-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O.
Products information STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O.

BTW identificatienummer (tax): BE03274444580
Ondernemingsnummer: 3012695312
Hoofdstad (capital): 691,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 757,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Type d'établissement: Médiathèques.

Product categorie (product category): Bibliothèques and archives publiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O.
(Get full report from official database of BE for STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O.)

Aanvulling soorten activiteiten voor STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O.
Addition kinds of activities for STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O.

20230309. Gepoederde room | Powdered cream
23110000. Mannen en jongens pakken en jassen | Men's and boy's suits and coats
23929901. Bridge sets, doek en servet: van aangekochte materialen | Bridge sets, cloth and napkin: from purchased materials
25190206. Rieten meubels: opgevuld of vlak | Wicker furniture: padded or plain
31310105. Ornamenten, schoen | Ornaments, shoe
51490602. Gezond voedsel | Health foods
73610202. Maid register | Maid registry
79229900. Theatrale producenten en diensten, nec | Theatrical producers and services, nec

Werken bij STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O.. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnsmedewerker LOON: 16.20euro/u in 2-ploegen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 056/620590 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

  • Medewerker Foodtruck (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als foodtruck medewerker zal je verantwoordelijk zijn voor volgende taken: - Klanten bedienen - Broodjes maken - Hamburgers bakken - Afrekenen van bestellingen - Schoonmaak van de foodtruck Je werkt voltijds, ook op zaterdag en zondag en je bent op dinsdag thuis.

  • Beenhouwer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Konvert Interim Mechelen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een mooi grootwarenhuis in de regio Mechelen, zijn we op zoek naar een gediplomeerde beenhouwer die instaat voor : - het bereiden van gehakt - het versnijden van rundsvlees - het marineren en prepareren van vlees

  • Administratief medewerker staalontvangst (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: AGO JOBS & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een laboratorium in Turnhout zijn wij dringend op zoek naar een administratief bediende voor staalontvangst. Je zorgt voor een kwaliteitsvolle administratief van de stalen. Je taken zijn: - Uitpakken van stalen - Verwerking van gegevens - Verwerking doorsturen van stalen - Contact met klanten - preventief onderhoud van toestellen

  • Application Specialist m/v (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Binnen een team van specialisten komt u terecht in onze serviceafdeling waar u zult instaan voor de telefonische ondersteuning van ons intern ontwikkeld softwarepakket ReCreateX, de toegangscontrole- en gebouwenbeheerssystemen en andere IT-infrastructuren. Na een intensieve opleidingsperiode wordt u ingezet voor de  begeleiding van projecten.

  • Monteur op verplaatsing (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Roeselare, gespecialiseerd in metalen schoorstenen, zijn wij op zoek naar een monteur op verplaatsing. Omschrijving: Onze monteurs (per 2) gaan op veprlaatsing en monteren de schouwen bij onze klanten Je gaat op verplaatsing en krijgt de nodige begeleiding van je collega Je laadt iedere avond de materialen voor de volgende dag Je legt elke avond de volledig bestelwagen terug netjes en vult de montagematerialen terug aan De werkregio is voornamelijk West- en Oost-Vlaanderen.

  • Huishoudhulp omgeving Genk - Opglabbeek (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Actief NV

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou je van orde en netheid? Op zoek naar een job combineerbaar met de schooluren van je kids? En bovendien bij jou in de regio? Komt goed uit!! Actief NV is op zoek naar gemotiveerde deeltijdse of voltijdse huishoudhulpen om vast in dienst te treden.

  • Student Chauffeur B / Magazijnier (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een weekendjob als student? Heb je een rijbewijs B en wil je als magazijnier / chauffeur werken? Lees zeker deze vacature! We zoeken een student die op regelmatige basis op zaterdag aan de slag kan als chauffeur / magazijnier. Indien je ook een lesvrije dag hebt in de week, kan je eventueel ook dan ingezet worden. Je werkt in een bedrijf te Gavere dat voedingsproducten levert aan haar klanten. Je zet bestellingen klaar aan de hand van lijsten en laadt ze in de camionette. Nadien lever je de bestellingen aan de hand van een vooropgestelde route die je mee krijgt. Je doet ook algemene taken in het magazijn.

  • Magazijnier - jobstudent (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen GT RETAIL

    Type: Studentenjob

    EuroShoe is opzoek naar magazijnmedewerkers (m/v) Als magazijnmedewerker word je ingeschakeld in de logistieke workflow: Ontvangen, controleren en stockeren van inkomende goederen (zowel vracht- als kanaaltransport) Winkelklaar maken van bestellingen (beveiligen, labelen en verpakken) Rolcontainers op een efficiënte manier vullen voor transport naar de winkels Manueel laden en lossen van trailers Orderpicking met een draagbare scanner Samenstellen van webbestellingen Voor dit sollicitatietraject vragen we 45 minuten van je tijd. Hoe ziet jouw sollicitatietraject eruit? 1.In een korte e-learning vertellen we je graag eerst wat meer over Replace en de bedrijven waar je kan gaan werken. Op basis van die informatie kan je alvast jouw voorkeur doorgeven. 2.Daarna stellen we jou enkele vragen om na te gaan of je voldoet aan de basisvoorwaarden voor een tewerkstelling via Replace. 3.Als je in aanmerking komt, willen we graag via een e-testing te weten komen wat jouw kennis is over de hygiëneregels in de voedingssector. 4.Na het positief doorlopen van deze stappen kan je jezelf inplannen voor een infosessie in het Start People kantoor te Tessenderlo. Tijdens deze infosessie krijg je nog meer informatie over het Replace-traject en peilen we naar jouw motivatie. Indien je dan nog steeds interesse hebt, krijg je via e-learning nog meer informatie over het bedrijf waar jij verkiest te werken. Je kan NU onmiddellijk van start gaan met het sollicitatietraject door te klikken op onderstaande link: https://lms.entrili.com/lets-go/ec9c9ca4cfddd5ffc770f075a0c313c0/1269091

  • SOFTWARE DEVELOPER (m/v) (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: GALLOO

    Type: Vaste Job

    In het kader van de groei en de evolutie van onze activiteiten werken we continu aan verbeteringen aan ons bestaand applicatielandschap. Na een opleidingsperiode (kennis van onze activiteit, huidige werking van ons ERP en omringende toepassingen), bouw je samen met ons team aan de nieuwe integraties en apps voor de business. Je werkt mee aan de vertaling van de behoeften van de gerbuikers naar concrete oplossingen en ontwikkelt deze in Microsoft .NET. Je begeleidt en volgt de implementaties mee op en geeft waar nodig interne opleiding aan de medewerkers. Je stelt daarbij ook een gebruikershandleiding op.

  • R&D Engineer (m/v) (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: DIBO

    Type: Vaste Job

    DiBO NV is fabrikant en leverancier van professionele reinigingsmachines, zoals o.a. koud- en warmwater hogedrukreinigers, veeg- en schrobmachines, industriële reinigingssystemen, alsook carwashes e.a. wasinstallaties voor voertuigen. Wegens de stijgende vraag naar onze producten zijn wij voor onze R&D afdeling in Arendonk op zoek naar een: R&D Engineer (m/v) Functie: Zelfstandig uitwerken van R&D vraagstukken/deelproblemen die worden opgelegd door een projectleider. Dit kan zowel elektrisch als mechanisch zijn. De aanmaak van service documentatie voor onze machines Het opstellen van werkinstructies voor de productie van onze machines Naast deze hoofdtaken zal je ook betrokken worden bij: Het aanpassen/bewerken van aangeleverde CAD tekeningen (elektrisch/mechanisch) Testen / zoeken van nieuwe onderdelen Kwaliteitscontrole van onze machines Andere gevarieerde taken

  • Freelance docent 'illustrator' campus Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

Zoek naar antwoorden van STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O. in sociale netwerken
Look for responds of STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O. in social networks

Lees alle opmerkingen voor STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O.. Laat een reactie achter voor STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O.. STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O.. Leave a respond for STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O.. STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O. op de google maps. Adres en contacten STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O.
Location of STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O. on the google maps. Address and contacts of STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O.

Andere gerelateerde bedrijven als come STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O. STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O.: Imprimerie Van Hasselt S.A. | Aluminium & Plastics R.R. | ETS. DRABBE PH. | Centradro scrl | U.C.L.-D?PARTEMENT EDUC

Other related companies as STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O.: Imprimerie Van Hasselt S.A. | Aluminium & Plastics R.R. | ETS. DRABBE PH. | Centradro scrl | U.C.L.-D?PARTEMENT EDUC

STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O. is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03274444580. Het bedrijf STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O. bevindt zich op het adres: WILLEM ELSCHOTSTRAAT 5; 2050; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 691,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 757,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bibliothèques and archives publiques. Lijst met producten zijn Type d'établissement: Médiathèques..
De hoofdactiviteit van STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O. is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O., openstaande posities, locatie van STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O. op de kaart.

STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O. is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O., company assigned to the tax number BE03274444580. The company STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O. is located at the address: WILLEM ELSCHOTSTRAAT 5; 2050; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 691,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 757,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bibliothèques and archives publiques. List of products are Type d'établissement: Médiathèques..
The main activity of STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O. is Services, Not Elsewhere Classified, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O. is not available. You also can look at reviews of STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O., open positions, location of STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company STEDELIJKE BIBLIOTH. L.O., employees, financial statistics.