SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE

Contactgegevens SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE FER 24; 5000; NAMUR, België

Telefoon (phone): 81224362 (+32-81224362) 81224362 (+32-81224362)

Fax (fax): +32 (64) 626-23-95 +32 (64) 626-23-95

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE
Products information SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE

BTW identificatienummer (tax): BE06644500732
Ondernemingsnummer: 9966491699
Hoofdstad (capital): 436,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 362,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Type d'établissement: Bibliothèques Généralistes.

Product categorie (product category): Bibliothèques and archives publiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE
(Get full report from official database of BE for SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE
Addition kinds of activities for SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE

738911. Muziek en omroepdiensten | Music and broadcasting services
01719901. Blackberry boerderij | Blackberry farm
22119908. Chafer stoffen, katoen | Chafer fabrics, cotton
23399906. Service kleding, wasbaar: vrouwen | Service apparel, washable: women's
24260000. Hardhoutdimensie en vloermolen | Hardwood dimension and flooring mills
34239923. Schroevendraaiers, tang, beitels, enz. (Handgereedschap) | Screw drivers, pliers, chisels, etc. (hand tools)
35590301. Onderhoudsmiddelen voor auto's | Automotive maintenance equipment
51120401. Computerpapier | Computer paper
72180101. Wasserij- en tapijtvoorziening | Laundered mat and rug supply
72310203. Haar kleedschool | Hair dressing school

Werken bij SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE. Looking for open vacancies in other companies

  • Mechanieker m/v (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt een passie voor auto's. sta je in voor het onderhoud en de herstellingen van auto's. zorg je voor het regelmatig nazien en controleren van remmen, banden, motor, lichten, enz. herstel, monteer en vervang je banden. ververs je olie en smeer je een voertuig. voer je grondige controles uit op de motor, koppeling, versnellingsbak, aandrijving, ophanging, remmen en chassis en herstel je deze. herstel je verschillende systemen zoals klimaatregeling, ABS, airbags, ... sta je in voor het inbouwen, controleren en afstemmen van LPG-installaties. spoor je storingen op met gebruik van test- en diagnoseapparatuur. onderhoud je hydraulische systemen. pas je pneumatische systemen toe. onderhoud je systemen voor airconditioning in voertuigen. vervang je autoruiten indien nodig.

  • PRODUCTIEPLANNER regio Heist-op-den-Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Heist-op-den-Berg zijn wij opzoek naar een productieplanner voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige componenten uit aluminium, staal en kunststof. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je plant de werkorders in het ERP- en planningssysteem in In overleg met de verschillende interne afdelingen (productie, engineering, office) bespreek je de dagelijkse detailplanning. Daarbij hou je rekening met de personeelsbezetting, technische complexiteit van de te maken onderdelen (optimale volgorde), machinecapaciteit, commerciële afspraken en doorlooptijden van de onderaannemingen Je staat in nauw contact met de klanten en informeert hen over de leverdatums Je brengt voorstellen aan om het huidige planningsproces te optimaliseren en werkt mee aan de implementatie van een nieuwe planning tool

  • Schrijnwerk(st)er - houtbewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een houthandel te Brugge zijn wij op zoek naar een schrijnwerker. Iemand die zelfstandig kan werken, ervaring heeft met laminaat en parketten leggen, deuren kan plaatsen, herstellingen aan parketten kan uitvoeren.

  • HUISHOUDHULP (M/V) KAPRIJKE (voltijds) (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • LAGO zoekt: student redder subtropisch zwemparadijs! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Vergeet de hagelwitte stranden op Aruba en de Zeedijk in Blankenberge, LAGO Beveren is dé place to be als je van zwemmen houdt. Met hun spannende wildwaterbaan, verwarmd buitenbad, verzorgd wellnesscomlex en veilige peuterbaden biedt dit zwemparadijs voor ieder wat wils! De veiligheid van de bezoekers staat ten allen tijde centraal. Hiervoor investeerde LAGO Beveren in een drenkelingendetectiesysteem, ter ondersteuning van hun team redders. Door hun succesformule kan LAGO nu enkele nieuwe redders gebruiken. Altijd al willen weten hoe het voelt een redder in nood te zijn? Haal de held in jou naar boven en laat deze unieke kans niet liggen!

  • Studentenjob herfstvakantie (m/v) te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HUNKEMOLLER

    Type: Studentenjob

    Hunkemöller is het toonaangevende Europese lingerie Retail bedrijf met meer dan 800 winkels in 24 landen en groeit continue! Onze passie voor lingerie en mode maar ook onze inspirerende en Fun houding heeft ons geholpen het ‘much loved, global & social brand’ te worden dat we nu zijn. Op dit moment bieden we een positie voor een leuke en flexibele studentenjob als verkoopmedewerker in onze winkels! In tegenstelling tot andere retailers zoeken we niet alleen naar een gewone jobstudent, maar ook naar een gemotiveerde jobstudent die leeft volgens onze waarden; Fun, Passie, In Touch, Inspiring en natuurlijk S*xy. Als dit allemaal op jou van toepassing is en je wilt graag in de retail werken, dan heb je alles wat nodig is om deel uit te maken van Hunkemöller als verkoopmedewerker. Jouw profiel voor een studentenjob bij ons: • Je geniet van het geven van fashionadvies aan onze klanten en inspireert hen elke dag • Je werkt zelfstandig, maar wilt succesvol zijn in een team • Je bent van nature vriendelijk, nieuwsgierig en betrouwbaar Jouw taken tijdens jouw studentenjob : • Gedurende jouw studentenjob lever je World Class Service voor de ultieme klantervaring • Ondersteun je de winkel om de verkoop te maximaliseren en de gestelde doelen te bereiken • Bied je hulp aan het team bij alle dagelijkse taken Als je op zoek bent naar een inspirerende en leuke studentenjob, solliciteer dan nu! We kijken uit naar jouw online sollicitatie.

  • Spelhost dinerspellen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Mechelen studenten om onze spellen te begeleiden.

  • schoonmaker m/v (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: FIERS CLEANING SERVICES

    Type: Vaste Job

    Onderhoud van kantoren, burelen, woningen, gemeenschappelijke delen in residenties, ... Opkuis na nieuwbouw en renovatie

  • Magazijnmedewerker Receptie (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: STACI BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Leider in detail logistiek Staci Belgium is een logistieke dienstverlener uit Boom, gespecialiseerd in opslag, distributie en merchandising van promotiematerialen en bedrijfsondersteunende producten. Wij zorgen ervoor dat onze klanten het nodige promotiemateriaal op tijd ontvangen: van folders, posters en gadgets tot grote displays en winkelinrichtingen. Staci Belgium is een bedrijf in volle ontwikkeling dat veel aandacht schenkt aan innovatie en investeringen in mensen en middelen. (zie www.staci.be) Als medewerker receptie zorg je voor de ontvangst van binnenkomende goederen van levering tot stockage: je lost vrachtwagens, controleert leveringsdocumenten, voert controles uit op aantallen en kwaliteit, registreert alle gegevens in het WMS, zoekt de geschikte locaties in het magazijn en brengt de nodige stockage-etiketten aan. Je werkt met respect voor kwaliteit, snelheid, orde, veiligheid, processen, collega’s en klanten.

  • Administratief bediende planning (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Kennisjobs

    Type: Vaste Job

    We zoeken iemand die zich hierin herkent: Je bent tweetalig (Frans en Nederlands) Kennis van dispatch Kennis van hout en montage Je bent administratief en organisatorisch sterk Je werkt voltijds van maandag t.e.m. vrijdag. (38u/week)

  • Technical Specialist (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Talentus Aalst

    Type: Vaste Job

    • Je bent verantwoordelijk voor zowel het preventief als het curatief onderhoud van de machines: je staat in voor het nazicht van de machines en voor de analyse bij storingen. • Je speelt zowel in op werkorders van je directe leidinggevende als op dringende oproepen vanuit productie. • Je analyseert problemen-mechanisch,elektrisch,plc,hydraulisch,pseumatisch-en onderneemt zo snel mogelijk actie. • Je rapporteert over de voortgang en/of bijzonderheden zowel mondeling als schriftelijk aan je directe leidinggevende.

  • Flexijob: Kelner / Serveerster (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een energieke, kelner of serveerster om ons team enkele dagen per week te versterken. We zoeken een teamspeler die ons kan helpen, een warme en gastvrije sfeer te creëren voor onze klanten. Je neemt op een professionele manier bestellingen op. Je houdt, samen met het keukenpersoneel, toezicht op bestellingen. Je zorgt ervoor dat iedere tafel volledig is gedekt, met servetten, specerijen en andere benodigdheden. Je serveert eten en drinken aan de tafels met klanten, je kan minstens 3 borden dragen. Je ruimt de tafels af nadat iedere klant klaar is en je maakt de tafels klaar voor nieuwe klanten. Je ontvangt betalingen.

Zoek naar antwoorden van SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE in sociale netwerken
Look for responds of SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE. Laat een reactie achter voor SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE. SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE. Leave a respond for SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE. SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE op de google maps. Adres en contacten SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE
Location of SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE on the google maps. Address and contacts of SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE

Andere gerelateerde bedrijven als come SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE: Demonie T | Neerman Ph | GEFCO BENELUX | GARAGE GHEKIERE | GILBERT DE MOL

Other related companies as SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE: Demonie T | Neerman Ph | GEFCO BENELUX | GARAGE GHEKIERE | GILBERT DE MOL

SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06644500732. Het bedrijf SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE bevindt zich op het adres: RUE DE FER 24; 5000; NAMUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 436,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 362,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bibliothèques and archives publiques. Lijst met producten zijn Type d'établissement: Bibliothèques Généralistes..
De hoofdactiviteit van SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE, openstaande posities, locatie van SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE op de kaart.

SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE, company assigned to the tax number BE06644500732. The company SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE is located at the address: RUE DE FER 24; 5000; NAMUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 436,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 362,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bibliothèques and archives publiques. List of products are Type d'établissement: Bibliothèques Généralistes..
The main activity of SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE is not available. You also can look at reviews of SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE, open positions, location of SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SOCIةTة ARCHةOLOGIQUE, employees, financial statistics.