SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS

Contactgegevens SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSSEة DE L'OURTHE 74; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE, België

Telefoon (phone): 84313478 (+32-84313478) 84313478 (+32-84313478)

Fax (fax): +32 (84) 398-87-17 +32 (84) 398-87-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS
Products information SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS

BTW identificatienummer (tax): BE05376403808
Ondernemingsnummer: 3177764892
Hoofdstad (capital): 744,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 101,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Type d'établissement: Bibliothèques Généralistes.

Product categorie (product category): Bibliothèques and archives publiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS
(Get full report from official database of BE for SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS
Addition kinds of activities for SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS

721202. Garment pressen | Garment pressing
12319901. Baggeren, antraciet | Dredging, anthracite
17710101. Exterieur betonpleisterwerk aannemer | Exterior concrete stucco contractor
22619901. Kalendering van katoenen stoffen | Calendering of cotton fabrics
23929902. Mops, vloer en stof | Mops, floor and dust
26740101. Kruidenierszakken: gemaakt van aangekochte materialen | Grocers' bags: made from purchased materials
34430402. Auto's, voor warm metaal | Cars, for hot metal
37280307. Wielen, vliegtuigen | Wheels, aircraft
47890100. Last laad- en losdiensten | Cargo loading and unloading services
65419903. Titel zoek bedrijven | Title search companies

Werken bij SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch beambte groendienst (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: LINTER GEMEENTEBESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    U werkt op de dienst Openbare Domeinen. Uw taak bestaat uit het uitvoeren van alle werkzaamheden die betrekking hebben op onderhoud van het openbaar domein en groenaanleg en de bediening en het hanteren van alle hierbij noodzakelijke machines, gereedschap alsook het aanwenden van noodzakelijke producten en grondstoffen.

  • Salesmanager Vlaanderen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Sales Manager ben je verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van het marktaandeel in Vlaanderen. Vanuit een doorgedreven markt- en productkennis sta je in voor het adviseren omtrent en verkopen van onze hoogstaande producten en diensten. Je benadert prospecten op een professionele commerciële en klantgerichte manier. Je weet hen te verrassen kunt goed luisteren hebt lef en overtuigingskracht. Daarnaast ben je zeer commercieel ingesteld spontaan en ondernemend. Naast de verkoop werk je nauw samen met de projectmanagers voor het uitvoeren en opvolgen van de projecten. Tenslotte verwachten we eigen initiatieven voor de continue vernieuwing en optimalisatie van onze diensten dit vanuit de opgedane marktkennis en klantenverwachtingen.

  • Werfmedewerker chemie (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio RONSE zoeken wij 2 werfarbeiders Taken: Aanbrengen van zuurbestendige coatings op beton en staalconstructies Voornamelijk werken op werven in chemiebedrijven (zoals Nyrstart, BASF, Sidmar) Inspectie en herstellen van inwendige coating in tanks Uitbreken van zuurvaste stenen of tegels met elektrische breekhamer Betegelen van inkuipingen Inwendig metsen van bakken of tanks Lamineren van beton en staal Aanbrengen van epoxy / polyeruthaan chape op beton Werken op verplaatsing op werven in Belgie, Nederland, Luxemburg, Noord Frankrijk, toch voornamelijk in België.

  • HUISHOUDHULP GROOT POPERINGE (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MAKKIE POPERINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - voltijds - regio Wondelgem (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 38u per week.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Minderhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MINDERHOUT)

    Regio: MINDERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Chauffeur Rijbewijs C (m/v) (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een klant actief in de voedingssector en gelegen te Wijnegem/Wommelgem zijn wij op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs C: Functieomschrijving:  U staat in voor het leveren van goederen met een vaste vrachtwagen naar vnl. horeca-groothandels, catering- en retailbedrijven in gans België (nationaal transport) Rond +-6u 's morgens start je de toer en wanneer je in de namiddag terug binnen komt, help je de magazijnier mee met het laden van de vrachtwagen, controleren van de bestellingen,... 

  • Jobstudent(e) gezocht voor verkoop kledij in weekend en schoolvakanties (RIJKEVORSEL)

    Regio: RIJKEVORSEL

    Bedrijf: Konvert Interim Westmalle

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Rijkevorsel zijn we dringend op zoek naar een enthousiaste gemotiveerde jobstudent(e) die zich tijdens de weekends en/of schoolvakanties kan vrijmaken om ons verkoopteam te komen versterken. Jouw takenpakket: - Begroeten, klanten ontvangen en adviseren, helpen aan de paskamers ; - Kassa ; - Orde en netheid van de winkel.

  • Hoofdmonteur /X) (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je voelt je als een vis in het water in een technische omgeving Je werkt mee aan allerlei constructies voor de bouw en industriebouw Je bent en echte teamspeler Je kan zelfstandig duidelijk omschreven opdrachten uitvoeren Je bent bereid om bij te leren en interne opleidingen te volgen Je past technische en veiligheidsregels consequent toe Je beoogt binnen een afgesproken tijd een opdracht uit te voeren, bij problemen overleg je tijdig met je collega’s of teamleader Je draagt zorg voor materiaal en machines en prefereert kwaliteit boven kwantiteit Bedrijfsprofiel: Onze klant, actief in het mechanisch onderhoud in de industrie, is op zoek naar een Leidinggevende Monteur

  • Productiemedewerker chemie- volcontinu 4/2 stelsel - regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Je zal werken in een volcontinusysteem (4-2). Concreet werk je vier dagen en ben je nadien 2 dagen thuis. De klant zoekt bij voorkeur mensen uit de bouwsector, omdat dit om ruwer en zwaarder fysiek werk gaat. Daartegenover staat een mooie verloning. Je komt terecht in een team waar je de nodige begeleiding, opleiding en zelfstandigheid krijgt. Mooi loon van meer dan 17 euro/uur. Bedrijfsprofiel: Voor een gekend chemisch bedrijf in de Gentse regio ben ik op zoek naar ervaren arbeiders. Je werkt op de afdeling die grondstoffen produceert die in de staalindustrie gebruikt wordt.

  • JUNIOR HR BP (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    Stabiel en internationaal bedrijf Gevarieerde HR functie Begeleiding in professionele groei Onze klant is een internationaal bedrijf met 8 vestigingen in België. Dit bedrijf telt wereldwijd meer dan 130.000 werknemers. Onze klant is op zoek naar een HR generalist die zich bij een team van 2 anderen zal voegen. Als Junior HR BP zorg je ervoor dat de dagdagelijkse HR-werking soepel verloopt. Rekrutering is een belangrijk aspect van deze functie. Je zal het gezochte profiel correct moeten inschatten en kandidaten voorstellen die binnen het budget vallen. Je zal alle kanalen moeten gebruiken om moeilijk te vinden profielen te vinden, te selecteren en aan te werven. Je bent het eerste aanspreekpunt voor de bedienden en arbeiders m.b.t. alle vragen in verband met lonen, afwezigheden en in- & uitdiensttredingen. Andere taken zijn het regelen van de verlofplanning, educatief verlof, analyses van de personeelskost en het opvolgen van de opleidingen voor de sociale balans.

Zoek naar antwoorden van SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS in sociale netwerken
Look for responds of SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS. Laat een reactie achter voor SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS. SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS. Leave a respond for SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS. SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS op de google maps. Adres en contacten SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS
Location of SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS on the google maps. Address and contacts of SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS: KBC | Belaey R | ELEKTRO BAZAR VERLOOY | MOONS R | COMPUTER COMPANY

Other related companies as SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS: KBC | Belaey R | ELEKTRO BAZAR VERLOOY | MOONS R | COMPUTER COMPANY

SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05376403808. Het bedrijf SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS bevindt zich op het adres: CHAUSSEة DE L'OURTHE 74; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 744,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 101,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bibliothèques and archives publiques. Lijst met producten zijn Type d'établissement: Bibliothèques Généralistes..
De hoofdactiviteit van SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS, openstaande posities, locatie van SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS op de kaart.

SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS, company assigned to the tax number BE05376403808. The company SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS is located at the address: CHAUSSEة DE L'OURTHE 74; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 744,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 101,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bibliothèques and archives publiques. List of products are Type d'établissement: Bibliothèques Généralistes..
The main activity of SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS is not available. You also can look at reviews of SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS, open positions, location of SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SERVICE DU LIVRE LUXEMBOURGEOIS, employees, financial statistics.