RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN

Particuliere bedrijvenTransportuitrusting • RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN
Private companiesTransportation Equipment • RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN

Contactgegevens RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSSةE DE VLEURGAT 84; 1050; ELSENE/IXELLES, België

Telefoon (phone): 26454508 (+32-26454508) 26454508 (+32-26454508)

Fax (fax): +32 (50) 165-96-74 +32 (50) 165-96-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN
Products information RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN

BTW identificatienummer (tax): BE05266540527
Ondernemingsnummer: 6706573486
Hoofdstad (capital): 974,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 836,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Type d'établissement: Bibliothèques Généralistes.

Product categorie (product category): Bibliothèques and archives publiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN
(Get full report from official database of BE for RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN
Addition kinds of activities for RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN

253104. Stadionmeubilair | Stadium furniture
384301. Tandheelkundige apparatuur | Dental equipment
508899. Transportuitrusting en benodigdheden, nec | Transportation equipment and supplies, nec
07230200. Cash grain crops marktvoorbereiding diensten | Cash grain crops market preparation services
23990403. Geldgordels | Money belts
30110107. Vrachtwagen of bus binnenbuizen | Truck or bus inner tubes
35770301. Disk inspecteurs | Disk pack inspectors
59329901. Bouwmaterialen, tweedehands | Building materials, secondhand

Werken bij RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier m/v (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: ADECCO SINT-NIKLAAS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Zele, zijn we op zoek naar een deeltijdse magazijnier (M/V). Als magazijnier staat je in voor het opvangen van drukke periodes in het bedrijf. Ben je op zoek naar een extra job, waar je kan bijverdienen dan ben jij de magazijnier die we zoeken. Je staat in voor de orderpicking in het magazijn, helpt waar nodig. Door gebruik te maken van het software pakket WMS registreer je alles duidelijk. Je werkt in dagdienst en bent vrij flexibel inzetbaar. Wanneer er noden zijn in het bedrijf kan je opgeroepen worden, we schatten dat je ongeveer 150 dagen per jaar zou kunnen werken.

  • Chauffeur C huis - aan - huis ophaling (niet laden/lossen en loon binnen schoonmaak! ) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma in de regio van Brugge zijn we op zoek naar een chauffeur C voor huis aan huis ophaling. Je bent op baan met 2 beladers , dus je job is uitsluitend het rijden met de vrachtwagen. Je vertrekt vanuit het depot van Brugge. Op maandag en dinsdag rij je naar de regio Bredene en de woensdag en donderdag naar de regio Zomergem. Op vrijdag moet je soms eens inspringen , maar in principe kan je je uren in 4 dagen realiseren. Je werkuren zijn van 6u - 15u . Voor je begint aan deze job krijg je een opleiding op maat en krijg je de kans om een proefdag te doen. Je werkt onder het paritair comité van de schoonmaak dus je loon ligt rond de 15.60 euro / uur. Verder krijg je ook een arabvergoeding per dag van 1.63 euro. De anciënniteit binnen de firma is rond de 20 jaar, dus de chauffeurs werken hier duidelijk graag. De reden dat er een plaats vrijkomt is omdat er een chauffeur op pensioen gaat. Wat verwacht de firma? Liefst een mondje Nederlands voor de communicatie met de beladers. Stressbestendig zijn. En tot slot een positieve ingesteldheid!

  • Polyvalente kassamedewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloemengroothandel gelegen te Wevelgem zoeken wij een verkoopmedewerker. Je zal polyvalent ingezet worden en verantwoordelijk zijn voor: - het onthaal van klanten - aannemen van telefoons - noteren van bestellingen - kassawerk - afrekenen facturen aan kassa - proper houden kassaomgeving - klaarmaken van bestellingen….

  • Junior Calculator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Arendonk zijn we op zoek naar een junior calculator De plannen en lastenboeken neem je op een kritische manier door zodat je in staat bent om meetstaten op te stellen en te controleren Je vraagt de benodigde offertes op bij onderaannemers en toeleveranciers Je verwerkt deze offertes correct en tijdig opdat de kostprijsberekening tijdig kan opgemaakt worden Als junior calculator sta je in voor de ondersteuning bij de kostprijsberekening van toekomstige bouwprojecten

  • Slijper/ draaier (2 ploegen) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Let's Work Deinze

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een kunststof verwerkend bedrijf te Tielt is op zoek naar een slijper/ draaier die zijn/haar meerwaarde kan betekenen aan het bedrijf: -je stelt en bedient de draaibank -maken van matrijsonderdelen voor het spuitgieten -aanpassingen en herstellingen uitvoeren aan matrijzen -bedienen van de rondslijpmachine

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Elversele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ELVERSELE)

    Regio: ELVERSELE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Commerciële Jobstudenten (MOORSEL)

    Regio: MOORSEL

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten, die interesse hebben in de telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u, op zaterdag werk je van 10u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

  • Service Coördinator (m/v) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: JLE-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Jobbeschrijving Je bent coördinator voor de monitoring en onderhoud van bestaande klanten binnen een professioneel service team Je staat in voor de opvolging en uitvoering van service en monitoring contracten Je volgt de PV installaties op en detecteert mogelijke problemen Je stuurt de techniekers aan en zorgt voor de nodige feedback Je coördineert het onderhoud en de nodige interventies alsook mogelijke onderaannemers Je werkt ook mee in de opmaak van service offertes Indien nodig, mee interventies uitvoeren bij klanten, visueel, elektrisch en mechanisch Je werkt mee aan een optimale stockbeheer

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Verpleegkundige oncologie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van de afdeling oncologie instaan voor de dagdagelijkse taken. 

  • Zelfstandige vertegenwoordigers zonnepanelen (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: SCHULER ENERGY SYSTEMS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn opzoek naar zelfstandige vertegenwoordigers om zonnepaneelinstallaties op de markt te brengen. U gaat prospecteren (op zoek naar klanten via verschillende kanelen) en zoekt naar de gepaste installatie voor hun situatie. U zorgt voor eigen agendabeheer. U zorgt voor eigen klantenbestand. U werkt zelfstandig de gekozen installatie uit. U stelt zelf offertes op, conform aan de gemaakte afspraken.

  • Mystery Shopper (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN in sociale netwerken
Look for responds of RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN. Laat een reactie achter voor RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN. RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN. Leave a respond for RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN. RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN op de google maps. Adres en contacten RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN
Location of RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN on the google maps. Address and contacts of RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN

Andere gerelateerde bedrijven als come RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN: FLMEDITEX MERCIER SPRL | O.C.M.W. | Gilbert | Serry J | CENTRE MORGANE

Other related companies as RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN: FLMEDITEX MERCIER SPRL | O.C.M.W. | Gilbert | Serry J | CENTRE MORGANE

RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05266540527. Het bedrijf RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN bevindt zich op het adres: CHAUSSةE DE VLEURGAT 84; 1050; ELSENE/IXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 974,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 836,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bibliothèques and archives publiques. Lijst met producten zijn Type d'établissement: Bibliothèques Généralistes..
De hoofdactiviteit van RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN is Transportuitrusting, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN, openstaande posities, locatie van RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN op de kaart.

RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN, company assigned to the tax number BE05266540527. The company RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN is located at the address: CHAUSSةE DE VLEURGAT 84; 1050; ELSENE/IXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 974,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 836,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bibliothèques and archives publiques. List of products are Type d'établissement: Bibliothèques Généralistes..
The main activity of RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN is Transportation Equipment, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN is not available. You also can look at reviews of RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN, open positions, location of RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RODEKRUISZIEKENHUIS - BIBLIOTHEKEN, employees, financial statistics.