FLSKILLTEAM SA

Contactgegevens FLSKILLTEAM SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLSKILLTEAM SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLSKILLTEAM SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Avenue De Roodebeek 89 1030 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-27-43-49-00 32-27-43-49-00

Fax (fax): 32-27-43-49-01 32-27-43-49-01

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLSKILLTEAM SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLSKILLTEAM SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLSKILLTEAM SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLSKILLTEAM SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLSKILLTEAM SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLSKILLTEAM SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLSKILLTEAM SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLSKILLTEAM SA
Products information FLSKILLTEAM SA

BTW identificatienummer (tax): BE02072540283
Ondernemingsnummer: 7057861328
Hoofdstad (capital): 110,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 691,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in FLSKILLTEAM SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Microcomputers, consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLSKILLTEAM SA
(Get full report from official database of BE for FLSKILLTEAM SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLSKILLTEAM SA
Addition kinds of activities for FLSKILLTEAM SA

3355. Aluminium rollen en tekenen, nec | Aluminum rolling and drawing, nec
912101. Wetgevende instanties, nationaal | Legislative bodies, national
33170200. Gelaste buizen en buizen | Welded pipe and tubes
35450203. Diamant snijgereedschap voor draaien, saaien, verbranden, enz. | Diamond cutting tools for turning, boring, burnishing, etc.
35590100. Naaimachines en hoed- en ritssluitmachines | Sewing machines and hat and zipper making machinery
36999913. Waveguide drukapparatuur | Waveguide pressurization equipment
37310111. Tankers, bouw en reparatie | Tankers, building and repairing
38279911. Spiegels, zoeklicht | Mirrors, searchlight
82990401. Autoroute instructie | Automobile driving instruction

Werken bij FLSKILLTEAM SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLSKILLTEAM SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLSKILLTEAM SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLSKILLTEAM SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Afwerkster (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielfirma te Waregem zijn we op zoek naar een afwerkster.

  • Technisch tekenaar (M/V) te Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Zaventem die leverancier is van producten voor verwarming, ventilatie en airconditioning zijn wij op zoek naar een technisch tekenaar. De functieomschrijving: Het uittekenen van plannen m.b.t. residentiele ventilatie Telefonisch klanten technische bijstand verlenen Klanten aan de balie helpen bij een probleem Ingeven van orders in het ERP-systeem Contact met klanten onderhouden Selecties en offertes opstellen en opvolgen Rapporteren aan de manager en director

  • Service technieker (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zandhoven, een bedrijf gespecialiseerd in energiezuinige toepassingen, zijn wij op zoek naar servicetechnieker Als servicetechnieker sta je in voor de dienst na service voor onderhoud en herstellingen aan zonnepanelen, warmteboilers, en andere energiezuinige toepassingen.   

  • Halfautomaatlasser/ijzervlechter regio Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Riemst zijn we op zoek naar een halfautomaatlasser met ervaring! Je komt terecht in een sterke groeiende firma. Je takenpakket zal bestaan uit het samenstellen en lassen van korfen voor de bekisters.

  • Onderhoudsmecanicien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in piping, projecten en drukapparaten zijn we op zoek naar een onderhoudsmecanicien. Je werkt 40 uur per week waardoor je 12 extra dagen verlof hebt. Taken: - Werktuigbouwkundige installaties bij onze klanten onderhouden - Eenvoudig laswerk (TIG) - Appendages/flensverbindingen de- en monteren

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een aangename werkomgeving,initiatief nemen is voor het gezin heel belangrijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Ervaren Recruiter Volvo Group Belgium (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Vaste Job

    Je zal deel uitmaken van het recruteringsteam in Gent dat instaat voor het ondersteunen van managers in hun zoektocht naar geschikte medewerkers. Hierbij ga je vooral op zoek naar bedienden-profielen en experts in verschillende domeinen (productie, ingenieursstudies, IT, ondersteunende rollen,...). Je bent betrokken in het proces vanaf het ontstaan van de noden tot het invullen ervan. Dit betekent dat je een afwisselend takenpakket zal hebben, onder andere bestaande uit: CV screening Telefonische screening Afnemen van one-on-one interviews Postings op job boards Sourcing via sociale media, externe partners en eventueel headhunters Jouw dagdagelijkse taak moet bijdragen aan het promoten van onze diensten, alsook het verhogen van de tevredenheidsgraad bij onze managers en afdelingen. Jij wordt de ambassadeur van Volvo Group! Jij speelt een rol in het voeren van onze ‘employer branding'-strategie door jouw kandidaten de juiste begeleiding en opvolging te bieden.

  • schilder - decorateur (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: PLANCKE TOM

    Type: Vaste Job

    Samen met de zaakvoerder voert u diverse schilder- en decoratiewerken uit zowel binnen als buiten. Geïnteresseerd? Solliciteer onmiddellijk!

  • KEUKENPLAATSER (TOURNAI)

    Regio: TOURNAI

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Vaste Job

    Als keukenplaatser ben jij de ambassadeur van het bedrijf. Hier ben je verantwoordelijk voor het snel en efficiënt oplossen van problemenbij geleverde keukens en dressings. Je bent in staat je eigen werkzaamheden te plannen. Tenslotte ben jij DE SCHAKEL tussen de montagedienst en klantendienst.

  • Ontwikkelaar Elektronische Meetapparatuur ( vaste contract ) (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: JOB FACTO

    Type: Vaste Job

    Ontwikkeling van nieuwe systemen en aanpassingen van installaties op maat voor de klanten. U zal deel uit maken van een team dat instaat voor de ontwikkelingen van de meet- en controle systemen voor de auto industrie. U bent hiervoor verantwoordelijk voor : technisch dossier met alle mechanische tekeningen, lay-outs, schema’s, stuklijsten, foto’s, afregelprocedures... vooral in 3D en 2D (Solidworks) elektrische plannen ( E-Plan) opmaak extern technisch dossier voor de klant productie dossier met detail tekeningen opstellen documentatie communicatie met de klant overleg met de sales & productie afdelingen om een project te begeleiden In deze functie maakt u deel uit van het projectbureau en zal u instaan , samen met je collega's voor het volledige uitwerken van de projectdossiers.

  • Sales assistant Duitse markt met doorgroeimogelijkheden tot Sales Manager - Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Onze klant met internationale uitstraling is op zoek naar een sales assistant voor de Duitse markt die later wil doorgroeien tot Area Sales Manager. Na een opleidingsperiode in diverse afdelingen kan u aan de slag op de commerciële dienst. Je start als sales assistant. Hier zal je voornamelijk orders opvoglen, offertes opstellen, calculaties uitvoeren, etc. U leert het bedrijf, zijn producten en klanten beter kennen en na verloop van tijd wordt verwacht dat u zelfstandig verkoopsobjectieven behaalt. Binnen het commercieel team wordt u mede verantwoordelijk voor de klanten uit de Benelux. U werkt voornamelijk vanuit Evergem maar bezoekt 1 week om de 2 maanden klanten en prospecten.

  • Teamleiders Health & Beauty (Regio Tongeren-Maasmechelen)

    Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van FLSKILLTEAM SA in sociale netwerken
Look for responds of FLSKILLTEAM SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLSKILLTEAM SA. Laat een reactie achter voor FLSKILLTEAM SA. FLSKILLTEAM SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLSKILLTEAM SA. Leave a respond for FLSKILLTEAM SA. FLSKILLTEAM SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLSKILLTEAM SA op de google maps. Adres en contacten FLSKILLTEAM SA
Location of FLSKILLTEAM SA on the google maps. Address and contacts of FLSKILLTEAM SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLSKILLTEAM SA FLSKILLTEAM SA: INSTITUT BELGE DE NORMALISATION | K.C. LIETBEKA | BLUE COIFFURE | RUSTH.BOEYE-VAN LANDEGHEM | STUDIEBURO DE KLERCK NV

Other related companies as FLSKILLTEAM SA: INSTITUT BELGE DE NORMALISATION | K.C. LIETBEKA | BLUE COIFFURE | RUSTH.BOEYE-VAN LANDEGHEM | STUDIEBURO DE KLERCK NV

FLSKILLTEAM SA is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLSKILLTEAM SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02072540283. Het bedrijf FLSKILLTEAM SA bevindt zich op het adres: Avenue De Roodebeek 89 1030 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 110,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 691,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Microcomputers, consultants. Producten gemaakt in FLSKILLTEAM SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLSKILLTEAM SA is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLSKILLTEAM SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLSKILLTEAM SA, openstaande posities, locatie van FLSKILLTEAM SA op de kaart.

FLSKILLTEAM SA is a company, that was registered 2002 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLSKILLTEAM SA, company assigned to the tax number BE02072540283. The company FLSKILLTEAM SA is located at the address: Avenue De Roodebeek 89 1030 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 110,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 691,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Microcomputers, consultants. Products created in FLSKILLTEAM SA were not found.
The main activity of FLSKILLTEAM SA is Services, Not Elsewhere Classified, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLSKILLTEAM SA is not available. You also can look at reviews of FLSKILLTEAM SA, open positions, location of FLSKILLTEAM SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLSKILLTEAM SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLSKILLTEAM SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLSKILLTEAM SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLSKILLTEAM SA, employees, financial statistics.