LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB.

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB.
Private companiesMembership Organizations • LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB.

Contactgegevens LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB.: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSSةE DE L'OURTHE 74; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE, België

Telefoon (phone): 84313240 (+32-84313240) 84313240 (+32-84313240)

Fax (fax): +32 (82) 881-98-43 +32 (82) 881-98-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB.
Products information LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB.

BTW identificatienummer (tax): BE05955932617
Ondernemingsnummer: 6163299560
Hoofdstad (capital): 567,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 590,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Type d'établissement: Ludothèques.

Product categorie (product category): Bibliothèques and archives publiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB.
(Get full report from official database of BE for LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB.)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB.
Addition kinds of activities for LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB.

344603. Hekken, poorten, posten en vlaggenpalen | Fences, gates, posts, and flagpoles
23950205. Zwitserse weefsel borduren | Swiss loom embroideries
37310109. Scows, bouw en reparatie | Scows, building and repairing
38610308. Microfilm apparatuur: camera's, projectoren, lezers, enz. | Microfilm equipment: cameras, projectors, readers, etc.
60999907. Uitgifte van geldorders | Money order issuance

Werken bij LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB.. Looking for open vacancies in other companies

  • Apothekersassistent - all round (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een enthousiaste apothekersassistent(e) die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Dan ben jij het profiel dat we zoeken! Je werkt in een voltijds weekstelsel. Je werkt zowel aan de robotapotheek (klaarmaken van bestellingen) als in de apotheek zelf, waar je klanten adviseert.

  • Allround administratief bediende bouw m/v (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groeiend bouwbedrijf in Olen zijn we op zoek naar iemand met een technische bagage, iemand die zich wil engageren om de administratieve verantwoordelijkheid op te nemen rond aanbestedingsplannen, uitvoeringsplannen, werfadministratie, bestellingen voor werven, ... Kortom iemand met een hoog denkniveau om een mooie ondersteuning te bieden aan tekenaars & projectleiders, maar eventueel ook aan het management. Het bedrijf is actief in de HVAC - Koeltechnische sector. Kennis van Cafca of Autocad is een pluspunt!

  • Administratief Bediende Orderverwerking (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Start People Kapellen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een administratieve functie? Wil je werken in een aangenaam team en in een (ver)lichte werkomgeving? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant in Deurne zijn wij op zoek naar een administratief bediende. Tot je afwisselende takenpakket behoren onder andere de volgende taken: Het invoeren van bestellingen (orderwerking); Opvolgen en controleren van bestellingen; Aftersales (contact met klanten); Algemene administratie; Facturatie.

  • OPERATOR SCHILLIJN WORTELEN (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zijn op zoek naar een operator voor de verpakkingsmachinelijn in een verse groentenbedrijf. Als operator start je de lijn op en hou je deze zo goed mogelijk draaiende. Je verpakt op vraag van de bestellijst die je 's morgens doorkrijgt steekt zelf de juiste verpakkingsrol op de machine en stelt de stempel in en controleert die ook regelmatig zodat je lijst op het einde van je werkdag juist klaar staat voor de klant.

  • chauffeur CE (HERFELINGEN)

    Regio: HERFELINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de job van vrachtwagenchauffeur CE zal je instaan voor het vervoer van auto-onderdelen in de vaste nacht. Zal je ingeschakeld worden bij het laden en lossen van de goederen. Vul je de vereiste documenten in en hou je deze bij. Controleer je de lading ook tijdens het laden en lossen. Hou je je strikt aan de verkeersreglementen en aan de verofdeningen inzake rij- en rusttijden.

  • Chauffeur CE Afzetcontainers SUEZ (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: ADECCO SUEZ CENTRUMWEST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een baan als vrachtwagenchauffeur C(E) (M/V), om de afzetcontainers op te halen? Werk je graag zelfstandig en ben je een vroege vogel? Dan is SUEZ op zoek naar jou! SUEZ een toonaangevend bedrijf, dat instaat voor het ophalen en het verwerken van afval bij hun klanten. Ze zijn nog op zoek naar een enthousiaste chauffeur om, autonoom in de vroege uren afzetcontainers met industrieel afval op te halen. Je start al in de vroege uren om aan de hand van een planning, met vooraf ontvangen route(s) afval op te halen bij klanten in de regio, Gent. Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is een absolute must om de klant te woord te kunnen staan en de nodige documenten in te vullen.

  • Jobstudent verkoop Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: JYSK

    Type: Studentenjob

    Als kennismaking met het beroepsleven kan een studentenjob bij JYSK zeker tellen! Waarom? Je staat, samen met je collega’s, in voor de verkoop in onze store en garandeert als geen ander een uistekende service voor onze klanten Je draagt bij aan de presentatie van de store en zorgt voor een nette en inspirerende winkel, inclusief het aanvullen en ordenen van producten Je pakt goederen uit in het magazijn en overhandigt de producten aan klanten die hun bestelling komen ophalen Kortom: je komt terecht in een klantgerichte en dynamische omgeving waar het tempo hoog ligt.

  • Jobstudent zaalmedewerker (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LAGO

    Type: Studentenjob

    Je hoofdtaak is het opnemen, bedienen, afrekenen en afruimen van de bestellingen van de bezoekers van het Rest’eau Café. Ook de mise-en-place onder handen nemen zal tot jouw takenpakket behoren. Verder ben je verantwoordelijk voor een verzorgde en propere omgeving die bezoekers uitnodigt een lekker drankje en hapje te nuttigen. Drankbestellingen handel je volledig zelf af, terwijl je eetbestellingen tijdig en correct doorgeeft aan de keuken. De horecamanager en collega’s ondersteunen je in al je taken.

  • HULPKOK TRAITEURZAAK (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: TRAITEUR JEURISSEN

    Type: Vaste Job

    Helpen bij het bereiden van verfijnde gerechten in moderne keuken onder leiding van chef/kok. Ook helpen bij het bereiden van desserts en patisserie. Mee op verplaatsing gaan naar bedrijfsfeesten of feesten voor particulieren.

  • zaalverantwoordelijke (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: RESTAURANT 'T BRASS KOIKKE

    Type: Vaste Job

    U bent verantwoordelijk voor de voorbereiding en service in de zaal. U geeft de mensen uitleg over de drank- en menu kaart. U dient drank en eten op. En u ruimt alles van de zaal af en dekt weer in voor de volgende service. Ook de bar hoort tot je takenpakket. De glazen worden daar afgewassen en is ook een onderdeel voor jou. De bar dien je ook aan te vullen en proper achter te laten. Het afrekenen is ook een onderdeel van je takenpakket. Er wordt gewerkt met een kassa systeem.

  • Barman (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: L' APERO

    Type: Vaste Job

    Restaurant l’Apéro is een gevestigde waarde gelegen op de Oostendse strandpromenade. Wij zijn op zoek naar fijne collega’s om ons jong en dynamisch zaalteam te versterken. Job omschrijving Je staat in voor een vlotte werking van de Bar en een efficiënte samenwerking met de zaal medewerkers als ook bent je verantwoordelijk voor het aanvullen en bestellen.

  • Geotechnisch Ingenieur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Op zoek naar een prestigieus project om jouw tanden in te zetten? Ervaring met geotechnsiche berekeningen en SB260?Neem dan snel met ons contact op voor meer informatie! Je plant en volgt grondonderzoekcampagnes op. Je beheert, inventariseert, interpreteert en analyseert uitgevoerd grondonderzoek. Je maakt studies van funderingen en ondergrondse constructies (zowel geotechnisch ontwerp als structureel ontwerp). Je stelt uitgangspuntennota’s en rekennota’s op. Je maakt stabiliteitsberekeningen. Je begeleidt collega's bij het opstellen van de tekeningen. Je stelt technische bestekteksten op mbt funderingen en ondergrondse constructies. Je beoordeelt en controleert het ontwerp van funderingen en ondergrondse constructies volgens SB260 hoofdstuk 21.

Zoek naar antwoorden van LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB. in sociale netwerken
Look for responds of LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB. in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB.. Laat een reactie achter voor LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB.. LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB.. Leave a respond for LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB.. LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB. op de google maps. Adres en contacten LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB.
Location of LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB. on the google maps. Address and contacts of LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB.

Andere gerelateerde bedrijven als come LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB. LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB.: Michel Ludo Boekhoudkantoor | CAMPING DRY EYCKEN | ETS. FASLI | Monaco (Consulat) | JEAN-MICHEL DROUET

Other related companies as LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB.: Michel Ludo Boekhoudkantoor | CAMPING DRY EYCKEN | ETS. FASLI | Monaco (Consulat) | JEAN-MICHEL DROUET

LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB. is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05955932617. Het bedrijf LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB. bevindt zich op het adres: CHAUSSةE DE L'OURTHE 74; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 567,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 590,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Bibliothèques and archives publiques. Lijst met producten zijn Type d'établissement: Ludothèques..
De hoofdactiviteit van LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB. is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB., openstaande posities, locatie van LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB. op de kaart.

LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB. is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB., company assigned to the tax number BE05955932617. The company LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB. is located at the address: CHAUSSةE DE L'OURTHE 74; 6900; MARCHE-EN-FAMENNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 567,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 590,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Bibliothèques and archives publiques. List of products are Type d'établissement: Ludothèques..
The main activity of LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB. is Membership Organizations, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB. is not available. You also can look at reviews of LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB., open positions, location of LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUDOTHبQUE PROV. LUXEMB., employees, financial statistics.