LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE

Contactgegevens LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA FLةCHبRE 0; 6181; COURCELLES, België

Telefoon (phone): 71457540 (+32-71457540) 71457540 (+32-71457540)

Fax (fax): +32 (16) 524-33-53 +32 (16) 524-33-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE
Products information LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE

BTW identificatienummer (tax): BE05523071289
Ondernemingsnummer: 3506805419
Hoofdstad (capital): 177,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 186,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Type d'établissement: Ludothèques.

Product categorie (product category): Bibliothèques and archives publiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE
(Get full report from official database of BE for LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE
Addition kinds of activities for LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE

3052. Rubber- en kunststofslang en riemen | Rubber and plastics hose and beltings
243106. Binnen- en sierhoutwerk en trim | Interior and ornamental woodwork and trim
20830000. Mout | Malt
28330405. Hormonen of derivaten | Hormones or derivatives
76991001. Orgel tuning en reparatie | Organ tuning and repair

Werken bij LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze firma is gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van algemene elektriciteitswerken, sanitaire installaties, centrale verwarming en verschillende ventilatie systemen. Zowel particulieren, bedrijven als openbare instellingen kunnen beroep doen op ons voor nieuwbouwprojecten en renovaties. Wij bieden onze klanten een kwalitatieve, snelle afwerking gecombineerd met een professionele dienst na verkoop. Wij streven er ook naar om ons cliënteel een zo volledig mogelijk pakket van onze diensten aan te bieden.

  • Technologue de laboratoire (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Vous êtes technologue de laboratoire diplômé et agrémenté? Un poste vous attend dans un grand hôpital moderne bruxellois. En collaboration avec vos collègues vous travaillerez entre autres pour le département d'hématologie.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Hamont – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAMONT)

    Regio: HAMONT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent Buurtslagers Smatch Zomergem (ZOMERGEM)

    Regio: ZOMERGEM

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • JOBSTUDENT (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Studentenjob

    Onze klant, marktleider van koelvers bereide maaltijden, is op zoek naar een gemotiveerde jobstudenten: Je doet de opstart van de lijn (o.a. de correcte parameters instellen van de etiketteerlijn) Je bent verantwoordelijk voor het goed functioneren van de lijn waar de eindverpakking van onze producten gebeurt Je meld bestellingen af in het ERP-systeem LISA en volgt nauwkeurig de voorraad op Je streeft naar perfect afgewerkte producten, volgens de vooropgestelde kwaliteitsnormen Je bent medeverantwoordelijk voor de orde, netheid en een vlotte samenwerking van de volledige afdeling

  • Jobstudent (m/v) winkel Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Lidl Belgium

    Type: Studentenjob

    Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

  • Animatoren/verkopers spelletjesstands (weekends en schoolvakanties) (DE PANNE)

    Regio: DE PANNE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een klant die werkzaam is in één van de mooiste pretparken in België zijn we nog op zoek naar mature jobstudenten die graag een uitdaging aangaan. We zijn op zoek naar commerciële studenten die graag mensen aanspreken, enthousiast zijn en een echte doorzetters zijn. Je spreekt de mensen in het park namelijk spontaan aan en zorgt ervoor dat ze enthousiast worden om bij jou een spel te spelen! Inzet wordt beloond met een mooi loon. Ben je minimum 16 jaar en ben je beschikbaar voor de vakanties en weekends ? Solliciteer dan nu voor deze boeiende job!

  • Receptionist te Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Om de service verder te optimaliseren zoeken we een receptionist(e) werkplaats met ervaring in vrachtwagens. Deze functie vormt een belangrijke schakel tussen werkplaats en magazijn. Je analyseert de opdrachten van de planning, doet een eerste controle en maakt een werkfiche op voor de mecaniciens en carrossiers. Je staat nauw in contact met de magazijnier in kader van een optimaal stockbeheer. Je garandeert een correcte verwerking van de werkorders voor een goede facturatie als gevolg.

  • Technisch Calculator/Werkvoorbeider (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Heb je een dynamische persoonlijkheid en ben je een echte teamplayer, maar kan je ook zelfstandig werken? Heb je een mechanische achtergrond en kan je bijgevolg goed planlezen? Solliciteer dan nu voor de functie 'Technisch calculator/werkvoorbereider'! Je analyseert mechanische tekeningen die gemaakt worden door engineering en bepaalt op basis hiervan de bewerkingen van de te produceren mechanische maatstukken. Je stelt de werkmethoden, bewerkingsvolgorde en machinetijden op. Je berekent de kostprijs van mechanische maatstukken op basis van technische tekeningen. Je voert nacalculaties van afgelopen projecten uit teneinde een vergelijking te kunnen maken tussen de voorcalculatie en de werkelijke kostprijs met als doel in de toekomst correcte prijscalculatie te kunnen maken op basis van de reële gegevens. Je werkt nauw samen met je collega's van de andere afdelingen binnen de organisatie en in het bijzonder met engineering, productie , procurement en sales.

  • Shop advisor telecom - Asse (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: MEDIA CENTER

    Type: Vaste Job

    Je zal instaan voor het adviseren en verkopen van Proximus-diensten, verkoop van IT, Telecom, Photo en Multimedia Producten. www.mediacenter.be

  • Verpleegkundige intensieve zorgen (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige intensieve zorgen: - Verstrek je technische zorgen aan patiënten - Sta je de geneesheer bij, bij het uitvoeren van technische handelingen - Zal je de patiënt en zijn familieleden begeleiden bij de zorgverlening  - Werk je nauw samen met je collega's en rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige - Kan je zelfstandig werken 

  • Zelfstandige verkoper kunst & design (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: ANNETT HOFFMANN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandige verkoper van kunst & design ben je een gedreven verkoper met passie voor kunst & design. Resultaatgericht werken met oog voor de behoeftes van de klant staan in uw agenda geschreven! Verkopen ligt u in het bloed en u optimistische houding kan iedereen overtuigen! Art is Design! Design is Art!

Zoek naar antwoorden van LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE in sociale netwerken
Look for responds of LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE. Laat een reactie achter voor LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE. LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE. Leave a respond for LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE. LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE op de google maps. Adres en contacten LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE
Location of LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE on the google maps. Address and contacts of LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE

Andere gerelateerde bedrijven als come LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE: TECNIC TIVOLI | Ensemble Instrumental et Vocal | LUC BECUE | Bytebier F | CAPIOT

Other related companies as LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE: TECNIC TIVOLI | Ensemble Instrumental et Vocal | LUC BECUE | Bytebier F | CAPIOT

LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05523071289. Het bedrijf LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE bevindt zich op het adres: RUE DE LA FLةCHبRE 0; 6181; COURCELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 177,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 186,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Bibliothèques and archives publiques. Lijst met producten zijn Type d'établissement: Ludothèques..
De hoofdactiviteit van LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE, openstaande posities, locatie van LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE op de kaart.

LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE, company assigned to the tax number BE05523071289. The company LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE is located at the address: RUE DE LA FLةCHبRE 0; 6181; COURCELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 177,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 186,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Bibliothèques and archives publiques. List of products are Type d'établissement: Ludothèques..
The main activity of LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE is not available. You also can look at reviews of LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE, open positions, location of LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUDOTHبQUE DE LA FLتCHبRE, employees, financial statistics.