LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX
Private companiesPaper and Allied Products • LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX

Contactgegevens LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE CHAPELLE-MARION 3; 5030; GEMBLOUX, België

Telefoon (phone): 81613179 (+32-81613179) 81613179 (+32-81613179)

Fax (fax): +32 (4) 575-46-20 +32 (4) 575-46-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX
Products information LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX

BTW identificatienummer (tax): BE04482940673
Ondernemingsnummer: 9195800781
Hoofdstad (capital): 863,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 683,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Type d'établissement: Ludothèques.

Product categorie (product category): Bibliothèques and archives publiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX
(Get full report from official database of BE for LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX
Addition kinds of activities for LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX

213199. Kauw- en rooktabak, niet | Chewing and smoking tobacco, nec
13890202. Meting van de debiet, olie en gas | Measurement of well flow rates, oil and gas
22210606. Muurbekledingsstoffen, kunstmatige vezels en zijden | Wall covering fabrics, manmade fiber and silk
32119905. Beeldglas | Picture glass
32720610. Rioolpijp, beton | Sewer pipe, concrete
50640201. High-fidelity apparatuur | High fidelity equipment
59479902. souvenirs | Souvenirs
79999904. Fireworks display service | Fireworks display service

Werken bij LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE internationaal transport (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf in Zuid-Limburg zijn we dringend op zoek naar een chauffeur met rijbewijs CE voor internationaal transport. Je werkt van maandag t.e.m. vrijdag. Je vertrekt rond 7u00. Je doet +/- 3 tot 5 overnachtingen/week, maar in het weekend kom je altijd naar huis. Je vertrekt vanuit Zuid-Limburg of vanuit Luik. Je vervoert palletgoederen, die je niet zelf moet laden en lossen.

  • Magazijnier verpakking en grondstoffen (LANGEMARK)

    Regio: LANGEMARK

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor een correcte ontvangst en plaatsing van goederen in het magazijn. Je zorgt voor de distributie van deze goederen naar de mixbereiding en productie zodat zij steeds over de juiste verpakking of grondstof kunnen beschikken Praktisch: -opstart: asap -2 à 3 weken in dagshift, daarna in 2 ploegen -periode: t.e.m. eind september -brutouurloon: 14.76 + (ploegenpremie) -mc 7.14

  • Payroll Officer (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als Payroll Administrator volg je in eerste instantie verschillende administratieve processen op om een goede werking van de personeelsadministratie te garanderen. Dit houdt in dat jij je zal bezig houden met het ondersteunen van jouw collega’s voor het beheren van de tijdsregistratie en de afwezigheden. Het is van zelfsprekend dat je autonoom kan werken en de procedures volgt als geen ander. Kwalitatief en gedetailleerd werk afleveren is voor jou een tweede natuur. Kortom, jij bent de belangrijke schakel die ervoor zorgt dat de werknemers correct worden uitbetaald.

  • ERVAREN PLOEGBAAS VOOR FUNDERINGSWERKEN IN DE WONINGBOUW (AAIGEM)

    Regio: AAIGEM

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jij bent van A tot Z verantwoordelijk voor de funderingsaanleg in de woningbouw: de organisatie van de bouwwerf, de planning van de werken, het aanleggen van rioleringen, het graven van sleuven, het gieten van platen, de wapening en de bekisting; Je coördineert hierbij de werkzaamheden en volgt hierbij de veiligheidsreglementering op; Je stuurt en begeleidt je collega's

  • Bediener zaagmachine (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Flexpoint Staffing

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Bedienen zaagmachine - Aanschietten kantlatten - Stapelen van de goederen

  • HUISHOUDHULP regio ROESELARE (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terecht kan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent kantoorinrichting M/V (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen te Tongeren zijn we op zoek naar 2 sterke jongens/meisjes om de ruimtes helpen te installeren: plaatsen zetels, installeren bureaustoelen, tafels plaatsen, … De tewerkstelling zal plaatsvinden op dinsdag 28/08 van 9 tot 17-18u.

  • Receptionist(e) (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: BUDGET IBIS

    Type: Studentenjob

    Ibis budget Leuven is op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste student om haar jong en dynamisch team te vervolledigen. Als aanspreekpunt van de gasten binnen het hotel wordt er van u verwacht dat u klantvriendelijk bent ingesteld. Door uw onthaal krijgt de gast een aangenaam gevoel bij zijn verblijf. Indien u flexibel bent, niet bang bent om verantwoordelijkheid te nemen, verschillende talen beheerst en van variatie houdt, dan is deze job zeker voor u ! Wij werken met een 3-ploegenstelsel volgens volgende uren: 7u - 15u / 15u - 23u / 23u - 7u

  • BAKKERSHULP (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: VANDECAVEYE WOUTER

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een gemotiveerde medewerker voor onze bakkerij. Je helpt bij het bereiden van alle patisserie, taarten, drooggebak, slagroom, koeken,... 60% banketbakker 40% bakker. Interesse? Solliciteer snel.

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor ons kantoor, Konvert Interim Kortrijk, zijn wij op zoek naar een gedreven Uitzendconsulent(e) (m/v) met of zonder ervaring: Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: - Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten - Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken - Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling - Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties

  • Personal trainer (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: PERSONAL TRAINER GIANNI

    Type: Zelfstandige activiteit

    - geven van personal training aan de klanten - geven van small group training - geven van groepslessen (FIT-HIT, perfect ABS, Circuittraining, boks) - eigen agenda uitbouwen Deze trainingen gaan door in regio Roeselare of op locatie.

Zoek naar antwoorden van LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX in sociale netwerken
Look for responds of LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX. Laat een reactie achter voor LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX. LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX. Leave a respond for LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX. LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX op de google maps. Adres en contacten LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX
Location of LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX on the google maps. Address and contacts of LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX

Andere gerelateerde bedrijven als come LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX: HOLIDAYLAND | Joris Marc | EUROTENT | W.C. VLIEGEND WIEL | XAVIER BRANQUAER

Other related companies as LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX: HOLIDAYLAND | Joris Marc | EUROTENT | W.C. VLIEGEND WIEL | XAVIER BRANQUAER

LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04482940673. Het bedrijf LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX bevindt zich op het adres: RUE CHAPELLE-MARION 3; 5030; GEMBLOUX. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 863,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 683,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Bibliothèques and archives publiques. Lijst met producten zijn Type d'établissement: Ludothèques..
De hoofdactiviteit van LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX, openstaande posities, locatie van LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX op de kaart.

LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX, company assigned to the tax number BE04482940673. The company LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX is located at the address: RUE CHAPELLE-MARION 3; 5030; GEMBLOUX. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 863,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 683,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Bibliothèques and archives publiques. List of products are Type d'établissement: Ludothèques..
The main activity of LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX is not available. You also can look at reviews of LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX, open positions, location of LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUDOTHبQUE DE GEMBLOUX, employees, financial statistics.