GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK

Contactgegevens GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): P. VERGAUWENSTRAAT 4; 9130; BEVEREN, België

Telefoon (phone): 37733865 (+32-37733865) 37733865 (+32-37733865)

Fax (fax): +32 (4) 659-30-25 +32 (4) 659-30-25

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK
Products information GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK

BTW identificatienummer (tax): BE06278381347
Ondernemingsnummer: 6246246337
Hoofdstad (capital): 172,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 139,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Type d'établissement: Bibliothèques Généralistes.

Product categorie (product category): Bibliothèques and archives publiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK
(Get full report from official database of BE for GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK
Addition kinds of activities for GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK

07230402. Fruit (verse) verpakkingsdiensten | Fruit (fresh) packing services
15220101. Appartementbouw | Apartment building construction
17960000. Installatie van bouwapparatuur | Installing building equipment
27310104. Handboeken: alleen publiceren, niet op de site gedrukt | Textbooks: publishing only, not printed on site
27520703. Tickets, gelithografeerd | Tickets, lithographed
33510100. Koper- en koperlegeringsplaat, strip, plaat en producten | Copper and copper alloy sheet, strip, plate, and products
83220605. Outreach-programma | Outreach program

Werken bij GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek medewerker (V/M) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor het etiketteren en klaarzetten van bestellingen. inscannen van bestel- en of voorraadartikelen. u werkt steeds van maandag tot vrijdag

  • Ploegbaas Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: ASAP LIMBURG CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zin om mee te werken aan de weg naar de toekomst? We zoeken naar enthousiaste ploegbazen! Heb je een bachelor in een bouwkundige richting op zak of de nodige ervaring als leidinggevende, bij voorkeur in de wegenbouw? Ben je een positieve, assertieve, gemotiveerde teamspeler en schrikt een flinke dosis frisse lucht je niet af? Dan zou deze job wel iets voor jou kunnen zijn!

  • Arbeider Wegenbouw (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Halen zijn we op zoek naar een arbeider wegenbouw.   

  • Onderhoudstechnieker cv en sanitair (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onderhoud van CV en sanitaire installaties, voornamelijk bij particulieren, bakkers, industrie en bouwmaatschappijen.

  • Logistiek Medewerker M/V (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: ADECCO AALTER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een hands-on mentaliteit, werk je graag zelfstandig en heb je een lange termijn job voor ogen? Dan kan kan deze vacature zeker iets voor jou zijn. Voor een een dynamische en snelgroeiende KMO te Aalterwaar kwaliteit, creativiteit en zelfontplooiing hoog in het vaandel staan, zijn we op zoek naar een logistiek medewerker. Taken: Als logistiek medewerker sta je in voor de receptie van de geleverde goederen, het uitpakken en het op de juiste locatie sorteren. Je zorgt voor de ordervoorbereiding, de picking van de uit te leveren bestellingen en de praktische afhandeling ervan. Je zorgt dat de stock nauwgezet wordt bij gehouden in het computersysteem. Je staat in voor bepaalde administratieve taken. Je zorgt ervoor dat alle lokalen steeds ordelijk en proper zijn.

  • Picker/Packer (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Stanley Black&Decker, een toonaangevend bedrijf in Tessenderlo, dat je ongetwijfeld wel kent van de talrijke doe-het-zelf producten, zijn wij op zoek naar orderpickers. Als orderpicker vervul je een logistieke functie binnen het bedrijf op het gebied van ontvangst, opslag, voorbereiding en distributie van goederen. Je staat in voor volgende taken: bestelbonnen klaarzetten in het magazijn, producten overstapelen / her-stapelen, bestellingen labelen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een transpalet en handscanner.

  • Loodgieter (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van een sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas, stookolie, steenkool, hout, zonne-energie, ...) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels. Regelt de installaties, stelt ze in werking en voert er herstelwerkzaamheden aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: ventilatie- en airconditioningssystemen voor huishoudelijk gebruik installeren, zwembaden installeren en onderhouden.

  • Frituurmedewerkers (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: ENJOY LIFE

    Type: Studentenjob

    all round medewerker in Frituur

  • Heftruckbestuurder/ster (SNAASKERKE)

    Regio: SNAASKERKE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf regio Gistel zijn we opzoek naar een heftruckbestuuder die bereid is te werken in 2-ploegen voor het aanleveren van de nodige grondstoffen in de productie.

  • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: ANIMALICIOUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

  • GEPASSIONEERDE BIJLESGEVERS IN HASSELT (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: H2018

  • Winkelmedewerker (flexijob) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: MINGNEAU

    Type: Flexijob

    Je helpt in het weekend in onze slagerij/traiteurszaak. Je bedient klanten. Je vult de toonbank aan. ...

Zoek naar antwoorden van GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK in sociale netwerken
Look for responds of GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK. Laat een reactie achter voor GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK. GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK. Leave a respond for GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK. GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK op de google maps. Adres en contacten GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK
Location of GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK on the google maps. Address and contacts of GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK

Andere gerelateerde bedrijven als come GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK: VS & Partners | VERZEK. ANN? L. | ROBERT JACQMAIN | Comfort Liften NV | HENRI VAN DER FLAAS

Other related companies as GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK: VS & Partners | VERZEK. ANN? L. | ROBERT JACQMAIN | Comfort Liften NV | HENRI VAN DER FLAAS

GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06278381347. Het bedrijf GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK bevindt zich op het adres: P. VERGAUWENSTRAAT 4; 9130; BEVEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 172,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 139,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Bibliothèques and archives publiques. Lijst met producten zijn Type d'établissement: Bibliothèques Généralistes..
De hoofdactiviteit van GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK, openstaande posities, locatie van GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK op de kaart.

GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK, company assigned to the tax number BE06278381347. The company GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK is located at the address: P. VERGAUWENSTRAAT 4; 9130; BEVEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 172,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 139,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Bibliothèques and archives publiques. List of products are Type d'établissement: Bibliothèques Généralistes..
The main activity of GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK is not available. You also can look at reviews of GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK, open positions, location of GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK, employees, financial statistics.