FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA
Private companiesMotion Pictures • FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA

Contactgegevens FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Square Marie Curie 12 1070 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-36-81-11 32-25-36-81-11

Fax (fax): 32-25-36-39-83 32-25-36-39-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA
Products information FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA

BTW identificatienummer (tax): BE05191009521
Ondernemingsnummer: 9132629394
Hoofdstad (capital): 795,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 841,000,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electronic data processing - minicomputers and mainframes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA
(Get full report from official database of BE for FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA
Addition kinds of activities for FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA

016104. Sla en bladgroenteboerderijen | Lettuce and leaf vegetable farms
495399. Vuilinstallaties, NIET | Refuse systems, nec
20799904. Olie, gehydrogeneerde: eetbaar | Oil, hydrogenated: edible
32720606. Drain tegel, beton | Drain tile, concrete
34430902. Pijp, grote diameter: metalen plaat | Pipe, large diameter: metal plate
35410601. Cutoff machines (metaalbewerking machines) | Cutoff machines (metalworking machinery)
36299900. Elektrische industriële apparaten, nec, nec | Electrical industrial apparatus, nec, nec
38610114. Röntgenplaten, gevoelig | X-ray plates, sensitized
54110104. Supermarkten, 55.000 - 65.000 vierkante meter (supermarkt) | Supermarkets, 55,000 - 65,000 square feet (superstore)

Werken bij FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Flexibele horecamedewerker - Noorderwijk (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Noorderwijk zijn wij op zoek naar een extra kracht om het team te versterken. Je bedient de klanten aan de bar en aan tafel.

  • elektro-mechanieker tuinbouwmachines (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de volledige installatie van Robotmaaiers bij klanten thuis; je doet opmetingen en plaats het systeem volgens het aangeven plan; bij defect ga je deze systemen ook herstellen bij de klant; in de winter hou je je meer bezig met het herstellen van tuinbouwmachines in de atelier; je staat ook in voor de klantenontvangst aan het atelier (professionele klanten) en neemt de toestellen die binnenkomen voor herstelling aan.

  • Monteur / Lasser M/V (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ADECCO HALLE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen in Groot-Halle zijn wij op zoek naar een monteur/ lasser M/V. Je zal instaan voor het halfautomaat en tig lassen van staal, inox en aluminium. Je zal lassen volgens plan en op maat. Je zal verschillende materialen bewerken zoals zagen, snijden en plooien.

  • Vloerder (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw takenpakket bestaat uit: - voorbereiden van de werkplek, mortels maken,... - plaatsen van plinten, vloeren,.. - plaatsen van gevelbekleding

  • CHAUFFEUR C VOEDING 05u00-14u30 (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden binnen een groothandel voor horeca en grootkeukens. Uw takenpakket zal voornamelijk bestaan uit het laden in de verschillende afdelingen, alsook het rondvoeren bij klanten. Je zal deze producten moeten lossen en eventueel in de kelder zetten.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DRONGEN (voltijds) (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in St-Michiels 3x 8u/week in max. 3 gastgezinnen (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 3 gastgezinnen wonende in Sint-Michiels Brugge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk koken, ev. daarnaast ook poetsen en strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezinnen zijn echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Gezocht: regisseur - camera technicus om kamp te geven (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als lesgever Filmen Heb je een passie voor filmen en regisseren en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! Tijdens een kamp van 5 dagen breng je de kinderen de eerste kennis mee van het filmen en regisseren. De werking van een camera, en wat zijn de basiselementen om tot een goede film te komen zijn de zaken die aan bod komen. Je begeleidt kinderen tussen 10 en 14 jaar. We hebben camera's voor de kinderen en er is een lespakket beschikbaar.

  • SCHILDERS MET PASSIE EN ZIN VOOR PERFECTIE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: KORDEKOR

    Type: Vaste Job

    KORDEKOR is een toonaangevend interieurafwerkingsbedrijf gelegen te Kortrijk. Voor onze afdeling schilderwerken zoeken we nog 3 enthousiaste schilders met zin voor detail en hoogwaardige afwerking. Samen met jouw collega's ben je verantwoordelijk voor de finishing touch van het interieur van onze klanten. Klantvriendelijkheid, orde, nauwkeurigheid, netheid en een gedegen technische kennis van het schildersvak is een must. Je bent gepassioneerd door alles wat mooi en ambachtelijk is en je streeft steeds naar de perfecte afwerking. Wij werken in residentiële omgeving, zowel binnen- als buitenschilderwerken.

  • Dakwerker (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: Dakwerken de Hoon

    Type: Vaste Job

    Als algemeen dakwerker sta je in voor hellende en platte daken, timmerwerken en isolatiewerken

  • TECHNISCH AANKOPER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: IPTE FACTORY AUTOMATION

    Type: Vaste Job

    Je koopt goederen aan en beheert ons leveranciersbestand. Je draagt zorg voor een efficiënte en tijdige materiaaltoevoer voor onze projecten. Je rapporteert de performance van de leveranciers en algemene aankooprapporten. Je bent verantwoordelijk voor de controle van facturen. Je onderhoudt de logistieke parameters en de algemene leveranciersdata. Je volgt de orders op en verzorgt de orderbevestigingen in het beheerssysteem.

  • Validation Engineer (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: AKKA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je stelt validatiedocumenten en testprotocollen op in een farmaceutische productieomgeving, je staat in voor de goedkeuring van deze documenten. Je behandelt niet-conformiteiten, je staat in voor de analyse van deze afwijkingen. Je werkt mee aan de implementatie van CAPA’s. Je communiceert vlot met andere afdelingen, en biedt waar nodig de nodige ondersteuning binnen jouw expertise.

Zoek naar antwoorden van FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA in sociale netwerken
Look for responds of FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA. Laat een reactie achter voor FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA. FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA. Leave a respond for FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA. FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA op de google maps. Adres en contacten FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA
Location of FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA on the google maps. Address and contacts of FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA: FORTIS | ANNA BAYENS | GEERT VOLCKAERT | FRANCIS CHRISTIAENS | Woodix BVBA

Other related companies as FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA: FORTIS | ANNA BAYENS | GEERT VOLCKAERT | FRANCIS CHRISTIAENS | Woodix BVBA

FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05191009521. Het bedrijf FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA bevindt zich op het adres: Square Marie Curie 12 1070 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 795,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 841,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Electronic data processing - minicomputers and mainframes. Producten gemaakt in FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA is Motion Pictures, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA, openstaande posities, locatie van FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA op de kaart.

FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA is a company, that was registered 2004 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA, company assigned to the tax number BE05191009521. The company FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA is located at the address: Square Marie Curie 12 1070 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 795,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 841,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Electronic data processing - minicomputers and mainframes. Products created in FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA were not found.
The main activity of FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA is Motion Pictures, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA is not available. You also can look at reviews of FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA, open positions, location of FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLFUJITSU SIEMENS COMPUTERS SA, employees, financial statistics.